PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1/8 csak szenvedek ezekkel a hülye ramokkal, de végre azt hiszem tudom miért nem látja fél napig szenvedtem ezen míg kiderült
Miért van dupla GDB mappába? Ott a hiba!
A pes-ben szerintem olyat soha nem fogunk csinálni ami pontosan kijönne mert el van méretezve a pálya...
Lehet tudnák, de nagy meló lenne és biztos nem állok neki mert semmi értelme az ilyen csíkozásnak...de rakd be annak a matyócskának vagy kinek az biztos megcsinálja!😄
Hát igen, de azért csináltam így hogy pontos legyen, ha teljes csíkkal kezdenék akkor meg nem illeszkednének a csíkok a vonalakhoz illetve nagyobb eltérések lennének a csíkok között az új sokkal rondább lenne, meg akkor teljesen más szélességû csíkokat kéne gyártani!
Különben mi az a nyolcas csík? Ilyet még nem hallottam..😛
Különben mi az a nyolcas csík? Ilyet még nem hallottam..😛
Nem úgy gondoltam h tök mindegy... Minden rendesen be van másolva a map.txt-be. Egyébként a pes2010.logba ez van beírva: "Couldn't open uni-map for reading: {GDB\GDB\uni\map.txt}" Nem tudom, lehet itt van a probléma.
na eredeti kép alapján hosszanti keresztcsíikok oldalvonaltól 16-osik
6 csík világosig aztán 5 csík sötétig aztán 8 cík az ötés feles vonaltól kezdõdõen 4 a pálya feléig aztán megint 4 aztán ugye megint jön 5 csík és hat csík
ez összesen 30 czík ha jól számolom
666558
6 csík világosig aztán 5 csík sötétig aztán 8 cík az ötés feles vonaltól kezdõdõen 4 a pálya feléig aztán megint 4 aztán ugye megint jön 5 csík és hat csík
ez összesen 30 czík ha jól számolom
666558
Az nagyon nem mindegy hogy 138,"Club\Milan" avagy "SerieA\Milan" néven szerepel mert ha pl. a SerieA-s mappában van a Milan mappa és te "Club\Milan"-t írsz be akkor biztos hogy nem fog mûködni...
Még ez amit nem értek az ilyen csíkozások-és itt kettõ is van egymáson példaként mikor a szélsõ csík nem teljes félbevágott például a vékonynál vagy csak egy csík marad a vastagnál
számomra ez kicsit fura, ne legyen fél vagy nyolcas csík a szélén az úgy fura úgy induljon hogy egy teljes csík az egyik oldalon és lehetõleg másszínû teljes a másikon
A többi nagyon jó !!!!
számomra ez kicsit fura, ne legyen fél vagy nyolcas csík a szélén az úgy fura úgy induljon hogy egy teljes csík az egyik oldalon és lehetõleg másszínû teljes a másikon
A többi nagyon jó !!!!
nah, ma volt idõm kicsit több idõt eltölteni a játékkal egyszerre...ami számomra kicsit furcsa, hogy sztem a top player kicsit könnyebb, mint a prof szint...Profin legtöbb esetben hátrafele játszik az ellenfél, nagyon nehéz elvenni a labdát...top playeren meg felvállalják az egy az egybent, és sokkal inkább elõrefele játszanak.
lehet hogy már valaki leírta ezt így, vagy hasonlóan, de akkor legalább megerõsítem...
jah, amúgy mai elsõ top playeren lõtt gólóm:
lehet hogy már valaki leírta ezt így, vagy hasonlóan, de akkor legalább megerõsítem...
jah, amúgy mai elsõ top playeren lõtt gólóm:
GDB folderekhez egy kis segítség pár példa pl Juventus mezek
http://croccoeditingpes.altervista.org/
http://croccoeditingpes.altervista.org/
Hello mindenki!
Letöltöttem egy CocaCola championship patchot( angol 2. ligát teszi be, így hiteles csapatokból áll a ML ) Nagyon tetszene+ csináltam egy saját csapatot hozzá mezekkel játékosokkal stb( FC.Hunnia)
CSak az a gondom hogy az elsõ ML meccsen amint egy "cutscene" képernyõre váltana ( pl gólnál, vagy ha a bíró pirosat ad stb. ) akkor kilép a játék!!
A sima exhibition meccsnél minden jó, tehát nem grafikártya probléma.
Sajnos a patchhoz nincs elégt info.Nem tudom hogy nem-e a hivatalos elsõ patch kell-e hozzá??
Valaki nem tolja ezzel a peccsel?
Plz help valaki.KÖSZI !
Letöltöttem egy CocaCola championship patchot( angol 2. ligát teszi be, így hiteles csapatokból áll a ML ) Nagyon tetszene+ csináltam egy saját csapatot hozzá mezekkel játékosokkal stb( FC.Hunnia)
CSak az a gondom hogy az elsõ ML meccsen amint egy "cutscene" képernyõre váltana ( pl gólnál, vagy ha a bíró pirosat ad stb. ) akkor kilép a játék!!
A sima exhibition meccsnél minden jó, tehát nem grafikártya probléma.
Sajnos a patchhoz nincs elégt info.Nem tudom hogy nem-e a hivatalos elsõ patch kell-e hozzá??
Valaki nem tolja ezzel a peccsel?
Plz help valaki.KÖSZI !
Nekem is hasonló véletlen... a problémám: Nekem az, hogy az új kitserverrel, amiben található a GDB mappa nem mûködik a mez. Szerettem volna kicserélni a fehér shortos Milan mezemet feketére, a pa mappán belül, átírtam mindent a txt-ben, hogy 138,"Club\Milan" avagy "SerieA\Milan" ez tök mindegy, ám mégsem rakja be, talán a benne lévõ png-vel lenne probléma... A példa, ami az orosz válogatott, csupán egy numbers van, ami úgy tûnik tartalmazza a hát meg a short számait is... Elõre is köszönöm a segítséget.
Valamit rosszul csinálhattál mert nálam mûködik, de nem érdemes elrontani az eredet szép mezeket ezzel!
Ha valamit picit is félreírsz akkor már nem mûködik, figyelni kell hogy a mappanevek meg az amit beírsz az uni txt-be az teljesen ugyanaz legyen!
Különben csak a karszalagot nézted hogy változott e, a mezt nem?😛
Ha valamit picit is félreírsz akkor már nem mûködik, figyelni kell hogy a mappanevek meg az amit beírsz az uni txt-be az teljesen ugyanaz legyen!
Különben csak a karszalagot nézted hogy változott e, a mezt nem?😛
Van egy baj az hogy ha a kitserver\GDB\uni\map.txt-t megnyitottam és egy új sorba beírtam ezt: 138, "SerieA\Milan" oké minden rendebe volta addig amig nem léptem be a játékba és szürke meze volt az AC Milának .Utánna kitöröltema 138, "SerieA\Milan" és utánna betettem a 289 "SerieA\Milan" és semmi se változott a Ck karszalagon és ez miért van mindent úgy csináltam ahogy le van írva Miért van?😞
Ahogy elnézem 2 fajta uni txt van a kitserver\docs mappában, akkor nem tudom hogy melyik számmal fog mûködni...
Ha 287-es számmal nem mûködik akkor a 287 helyett 289-et írj a map.txt-be!
Ha 287-es számmal nem mûködik akkor a 287 helyett 289-et írj a map.txt-be!
Bár ha külön a BL-es mezeket akarod lecserélni akkor inkább pl. BL nevû mappát hozz létre a kitserver\GDB\uni mappában és akkor a map.txt-ben 287, "BL\Milan" legyen beírva!
Mivel ezek a Milan mezek már gbd-ben vannak ezért úgy kell megcsinálnod hogy a kitserver\GDB\uni mappán belül létrehozol pl. egy SerieA nevû mappát amibe belemásolod a Milan mappát (amiben ga, gb... mappák vannak) és a kitserver\GDB\uni\map.txt-t megnyitod és egy új sorba beírod ezt:
ha az alap Milan mezet akarod lecserélni akkor:
138, "SerieA\Milan"
ha kimondottan a BL mezeket akarod lecserélni akkor meg ezt:
287, "SerieA\Milan"
Ha ez megvan akkor elmented a txt-t és kész!
ha az alap Milan mezet akarod lecserélni akkor:
138, "SerieA\Milan"
ha kimondottan a BL mezeket akarod lecserélni akkor meg ezt:
287, "SerieA\Milan"
Ha ez megvan akkor elmented a txt-t és kész!
Különben msn-címem [email protected]
Hát azért szeretném lecserélni a mezt mert az szebb meg normális CK karszalag meg minden különben errõl az oldalról töltöttem http://downloads.moddingway.com/index.php?file=1216 Különben nagyon szép munkátok van N@agyi2PAC és Breki33 szép munkákat készítettek
Forza AC Milan
Forza AC Milan
Nem is tudtam hogy a Milan-hoz készítettek már mezeket...
De miért akarod lecserélni amikor a Milan-nak így is frankó mezei vannak?
De miért akarod lecserélni amikor a Milan-nak így is frankó mezei vannak?
Az AC.Milan mezcsomagot akarnék betenni és van benne egy patch PESEDIT.com 2010 PATCH 1.0 van benne
Attól függ melyik csapatnak akarsz mezt berakni. Akinek alapból volt meze vagy akinek nem volt pl. angol, spanyol csapatok?
Illetve használsz valamilyen patch-et?
Illetve használsz valamilyen patch-et?
elló a pesbe, hogy lehet betenni mezeket ? c:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\ betettem és nem mûködött akkor hova kéne betenni? Elõre is kösz!
FORZA AC MILAN <#hehe>#hehe>
FORZA AC MILAN <#hehe>#hehe>
Én vonalzót nem szoktam használni, az fölösleges..
Simán kijelöléssel (Rectangular Marquee Tool) kijelölöd pl. az egyik csíkot és utána a kijelölést odébb viszed a másik csíkra, persze nem árt azért ilyen 280-300%-os nagyításban közelrõl nézni hogy lássad rendesen!
Simán kijelöléssel (Rectangular Marquee Tool) kijelölöd pl. az egyik csíkot és utána a kijelölést odébb viszed a másik csíkra, persze nem árt azért ilyen 280-300%-os nagyításban közelrõl nézni hogy lássad rendesen!
és hogy mérem le a szélességét?
mármint azt tudom, hogy odahúzom a vonalzót hogy ott kezdõdjön, de ennél pontosabban
mármint azt tudom, hogy odahúzom a vonalzót hogy ott kezdõdjön, de ennél pontosabban
Hát egyszerûen, elõször csak random-ra húzok egy X szélességû csíkot majd azokat elkezdem másolgatni egymás mellé és amikor elérek pl. a 16-osig akkor kiderül hogy hány pixellel nagyobb vagy kisebb a 16-oshoz képest. Pl. nálam a vékony v2 vonalazásúnál úgy volt hogy az 5 és felesen belül pont kijött egyenlõ méretûre, de az 5 és feles és a 16 között részen már 8 pixellel kisebb volt ha ugyanolyan szélességû csíkozást folytattam, ilyenkor jön az a szakasz amikor kicsit gondolkodni és számolni kell. Az 5 és feles és a 16-os közé 6 ugyanolyan szélességû csík fért csak be de így 8 pixellel el volt maradva a 16-ostól. Én ezt úgy oldottam meg hogy az 1-es, 2-es és 5-ös, 6-os csíkot 1 pixellel megtoldottam és akkor már csak 4 pixelt kellett elosztanom így az 5 és feles és a 16-os közti 2 középsõ, azaz 3-es és 4-es csíkot megtoldottam 2 pixellel és így pontosan érintkeznek a csíkok a felfestett vonalakkal.
Ha leméred a PSD-ben ezeknek a csíkoknak a szélességét akkor lehet érhetõbb lesz hogy jött ki pontosan.
A 16-os és a felezõvonal közti részt ugyanígy kell megcsinálni de ott valószínûleg több szélesebb csík lesz.
Ha leméred a PSD-ben ezeknek a csíkoknak a szélességét akkor lehet érhetõbb lesz hogy jött ki pontosan.
A 16-os és a felezõvonal közti részt ugyanígy kell megcsinálni de ott valószínûleg több szélesebb csík lesz.
Futtasd le mindketõtt....<#buck>#buck>
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Helló a pesbe, hogy lehet betenni mezeket ? c:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\ betettem és nem mûködött akkor hova kéne betenni? Elõre is kösz!
FORZA AC MILAN
FORZA AC MILAN
Become a legendnél a BAL-t vagy a BAL2-t kell futtatni?
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Hát igazából a vonalak nem 100%-ig ugyanakkorák, úgy nem lehetne megcsinálni de úgy csináltam hogy csak nagyon kevés eltérés van a csíkok között és az egyenletesen eloszlik, így szinte nem is látható az eltérés.
Ja igen, azt láttam tetszik is, de külön layer-en jobb lenne! Majd lehet késõbb megpróbálom kimûteni a koszolódásokat..
És olyat nem lehet csinálni a játékba,hogy legyen köd estefele?😊
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Ja ebbõl a v2-es vékony függõleges csíkozást ajánlom, ha használni akarod, az sztem jobb!
nem külön layeren van a koszolódás hanem az alap gyepre rajzoltam fel
majd megnézem de egyenlõre egy 64 bites win7-em van fent ami csak két giga ramot lát és nem tudom miért, illetve 4-et lát, de csak kettõt használ
majd megnézem de egyenlõre egy 64 bites win7-em van fent ami csak két giga ramot lát és nem tudom miért, illetve 4-et lát, de csak kettõt használ