PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
de mondjuk érdekes ha az s-es is bent van akkor meg két spanyolt ír??????
eddig a javított spanyol volt beállítva, de ma reggel betettem ezt a latin amerikait...ezzel egyidõben ki is vettem a spanyolt az img mappából...tehát csak az angol és a latin amerikai van ott. A javított spanyol szóba se jöhet...
http://www.pes-patch.com/2009/11/latin-american-commentary-mexicanos-by-fermau727.html
és igen, a spanyol javítottat kivettem, és ahelyett raktam be
ha a mexikóiról akkor igen, de nálam mindig gólt kiabál ha kimegy a labda
Egyébként a 2009-es mezeket hiába tesszük be, mivel most már egy darab numbers.png van nincs külön short meg back. Így várni kell egy nagyobb csomagra.
Csak úgy pattannak le róla a védõk 😊
Gondoltam elsõként a holland élvonalt veszem célba, így is lett jó kis móka egyenlõre, de top playeren elég nehéz még !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
am fel lehet tenni az SM patchet meg a Peseditet egymás mellé, h ne zavarják egymást?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
nálam a 2.9 van fent, az még angol..
És elvileg igy kell telepíteni:
How to install:
1. Uninstall kitserver and delete the kitserver folder and the start menu folder of the patch
2. Download and install PES 2010 official patch 1.2 from here
3. Install PESEdit.com 2010 Patch 1.1
4. Start PES 2010
De az elsö sort nem nagyon értem meg nekem nemengedi feltelepíteni a official patch 1.2-t..:S tipp?
aztán már csak a 16-os és oldalvonal közötti részt jelöltem ki és beigazítottam ugyanígy
Csak meg kéne pontosan csinálni és kéne fehér is külön 😛
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"