PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az sem.
Fel tettem az SM 3.5 patch-et de a Bundes ligában a nevek nem jók hogy lehet ezt javítani?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
valaki pls. most már légyszi egy mûködõ edit.bin + options, amibe benne van a német liga.
directx-et kell újrarakni, vagy ezt a dll-t leszedni
felsõt nekem is csinálta most
de vágd már körbe ezeket tök felesleges az egész képernyõt berakni

★ 汤姆 李
Szép nagyon,van kopás minden de néha elég fura a csikozás.
★ 汤姆 李
És ehhez is kell a PES2010Patch101 és a PES2010Patch102 pecs ?
http://s1.directupload.net/images/091203/9ds8ksva.gif
Ujratettem az egészet, mert tegnap nem volt jó.
Elõször az SM pecset 3.5-öt tettem fel ahogy irta úgy jártam el és nincs benne sehogy sem.
Adriano 32 méterrõl:
felteszem a PESEdit.com 2010 Patch 0.8-at és nincs benne a német liga.
Mi a genya lehet ezzel ?
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
★ 汤姆 李
"CORI for SM PATCH 2.2 by geom"1.3gb és ilyen mappa van benne:"dt01.img"
thx
★ 汤姆 李
\"Erről van szó!\"
"How to install :
UPDATE TO KONAMI 1.02
First you need to update PES 2010 to version 1.02.
You can download the official Konami patchs at those links :
Official Patch 1.01
Official Patch 1.02
Install both patches, then open the game, go to the download and update the rosters.
Now you can install the SMPATCH 3.6 :
1. Copy PES2010_EDIT.bin and PES2010_OPTION.bin from Option File folder in 'My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save'
2. Copy the kitserver folder in the game folder. Then run Manager.exe to install kitserver."
felraktam az új patchet.
de a képet nagyon eltorzitotta :S
állitgattam mindent , felbontást, képaránty,sbt...
de igy sem jó.
mennyi az alap felbontás benne ?
\"Erről van szó!\"
Azt megtudná mondani valaki, hogy mitõl lehet az, hogy a pes-edit 1.11 patchet feltéve minden oké kivéve azt, hogy az eredevisie alatt az "other" csapatok vannak, mig az other helyén vannak a holland csapatok.
Remélem érthetõ😄
Az SM pecshez nem kell a korábbi verziónak fent lennie ?
★ 汤姆 李