PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
az okozhatja a gondot, ha nem 100-ra van állítva pl. auto-ra !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ha valakit érdekel itt vannak a tesztek pdf fájlban:
http://www.multiupload.com/8IZ9333WCK
oké
Deha a statikus részeknél jelentkezik csak ez akkor miért lenne ezzel gond?
mikor mecs verseny bármi folyik rendesen mûködik
CSAK a Fradi
#65123 is úgy volt hogy felvettem a képet és azon az állóképen látszódott játék vagyis mecs közben szinte soha
ezért nem értem
Ha nagyon meleg, akkor megvan az ok és gyorsabbra kell venni a ventit, ha nem, akkor tényleg lehet memóriahiba :(
CSAK a Fradi
meg miért akkor van gond mikor statikusabb álókép van miért nem akkor mikor dolgozik a kártya?
Egybõl cserélték amint megnézték, ott mondták, hogy memóriahibás !
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Érdekes módon mecs közben nem nagyon jelentkezik csak inkább akkor ha állókép van
A lényeg akkor,hogy nincs Olasz kommentár nah végre ójeeXD
★ 汤姆 李
olasz nincs alapból letöltve pedig nagyobb mint az egész SM patch
nemis értem miért kéne benne lennie.
Megvettem Mutut,Quaresmát,Yepest,Vieirát és lett egy kis mínuszom a bankszámlán.
Lehet,hogy azért kerültem oda?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Miért van az,hogy elkezdtem a Master Leaguet a Sevillával és most csak az ificsapatot irányíthatom? <#guluszem1>#guluszem1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Kérdésem:van e Olasz kommentár a játékban?
Nem értem mi a terved itt a megabyte-okkal lol
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Amúgy van a játékban nem?Lehet a patch miatt nincsen..
★ 汤姆 李
Neked is Breki!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
havernál is ugyanezt csinálja...van erre valami megoldás?
\"Errõl van szó!\"
Én még a 3.6-ot telepítettem ott az összes spanyol csapatnak rossz gdb-t raktak..
Másoljátok be ezt: #65087 és akkor minden okés lesz a spanyol csapatoknál!
Nem próbáltam a SM patch 3.7-et...
Különben ez miért olyan fontos? Ha nincs javítja akkor kijavítod fél perc alatt.:)
Ötlet?
Köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"