PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért vicces, hogy a pc-m árából így használtan is tudtam venni újonnan egy nettop+xbox 360 elit + pes2010 kombót
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Elindítok egy Master League szezont lementem és mikor beakarom tölteni a mentést ezt írja ki és utána hibaüzivel kidob. Mi lehet a gond??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
amikor kiléptem még jóvolt aztán beléptem és ez fogadott,közben semmit sem csináltam
1.sokkal erõsebbek lettek az ellenfelek
2.eltûntek az adboardok,helyette szar alap konamis van
3.mindenhol hülye konamis logók jelentek meg
valami 5let?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Changes in 0.9
Added Non-Original Bin Support (Experimental Stage)
Tested with many Non-Original Bin files.
I am waiting for your testing.
http://www.multiupload.com/18TILJJ4NW
és köszönöm a segítségeteket😊
Barca,Real, City, Inter, Chelsea
Válogatottak:
Brazil,Spanyol,Argentin,Anglia
Ezzel nem bátorítani akarlak😊 Tanulj meg játszani, futni minden hülye tud !
Ilyen szintû csapatokban mindben vannak jó futó emberkék!😊
Talán Chelsea, Inter...
Szerintem a spanyol válogatott a legerõsebb az egész játékban!
melyik a legjobb klubcsapat a realon és a barcán kívül?lehetõleg olyan amiben vannak jó futók is
és melyik a legjobb válogatott az argentín és a brazilon kívül?azok is jól fussanak😄
http://www.footiewallpapers.com/pic_upload/Ronaldinho-Gaucho-wallpaper-627.jpg
SoulMirror updated his patch for PES 2010 to Version 3.8.
* + Missing FIFA World Cup 2010 Teams added (New Zealand, Algeria)
* + Added a lot of new sudamerican teams (Independiente, San Lorenzo, Cruzeiro, Palmeiras, Sao Paulo)
* + New GDB Kits and sleeves
* + Renamed all players with the same name (for example 2 players named Rossi are now called A. Rossi and F. Rossi using the initial)
* + Bugfixes
Click on Read More for Details and Links
http://www.moddingway.com/news/693.html
De én mindkét helyen Flatronon nézem, gondolom ezért látom másként FULL HD tv-n is mindig világosabb.
CSAK a Fradi
szerintem sokkal szebb és nem akad csak be van lassítva kicsit, nálam az elsõ akadt így meg túl gyors
De érdekes, hogy ezekszerint én ennyire máskép látom.
Véletlen nem LCD-n nézitek?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
De egyébként sem lenne sok az a 70, még ha szerinted az is.
CSAK a Fradi
Nagyon elmentünk most a PES mellet<#circling>#circling>
FORZA MILAN!!!
de közben megoldva legalábbis Dirt2-ben most hibátlan
ATI Catalyst Dirt 2 Hotfix
Size: 173.8Mb
Hits: 225
Author: ATI
Description: CCC
Operation System: Windows XP x32/x64
Download: Primary Server (HTTP)
Scan for New ATI Catalyst Drivers
FORZA MILAN!!!
Amúgy sem lehet melegedés a képhibák oka, mert nem a legnagyobb terhelésnél jönnek elõ.
CSAK a Fradi
Vapor-X-rõl meg annyit, hogy egy komplett hibás széria jött ki belõle 😛 Bár az talán a 4870-bõl volt.
CSAK a Fradi
felraktam a a 10-es Catalyst-et aztán ugye a hotfix-et a dirthez
a memóriátis visszaraktam most így van, mint látható még kicsit magasabban is mint volt !
ezt írja ki a GPU CAps Viever
"Catalyst 09.11 - 8.673.1-091123a-092175E (11-23-2009)"
Most már teljesen nem értem mi van, de rövid teszt alapján így jó, de majd tesztelem alaposabban is.
vidd vissza cseréljék ki az a legtisztább
és a mag órajelet is 551-re véve úgy néz ki a hibajelenség megszûnt, bár egyenlóre még nem tudtam rendesen tesztelni csak a bejáratban lévõt néztem mert nagyon belassult.
robust graphic booster, performance enhance ezek nézd meg ne legyen turbo-n, extreme-n
igazából ha 100 MHzre van állítva a PCI-E freki, és a fent említett 2 beállítás esetleges módosítása sem szünteti meg és a 3dmark sem hoz hibát akkor csak ki kellene próbálni egy másik gépbe, mielõtt visszaviszed