PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új 1.4 es Pes edit patch el a játékban nálam túl közeli lesz a kamera állása.Wide Ball és 0 használom,de nagyon közeli lett a kamera amikor felraktam<#szomoru1>#szomoru1>
mérnem az a topik neve h pro evolution soccer?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Oké, köszi hogy szóltál!<#papakacsint>#papakacsint>
Én nem max tesóm...gondolom akkor ez jó hozzá!😊
én meg xp-t 30 bitest meg 64 bitest is
de jelenleg 32-es win 7-re keresek régebbi win 7-es drivert
illetve van is csak kiváncsi voltam más ilyen kártyával melyiket használja
de jelenleg 32-es win 7-re keresek régebbi win 7-es drivert
illetve van is csak kiváncsi voltam más ilyen kártyával melyiket használja
Persze, bajt nem csinál.
Breki: újabb kártyákhoz mindig a legújabb driver ajánlja, ami pont a 9.12.
Breki: újabb kártyákhoz mindig a legújabb driver ajánlja, ami pont a 9.12.
CSAK a Fradi
Igen már Win 7-et használok, 64 bit-eset!
Én eddig semmiféle hibát nem észleletem, vagy csak elkerülte a figyelmem..
De akkor azért érdemes felraknom hotfixet, ebbõl csak elõnyöm származhat ugye?
De akkor azért érdemes felraknom hotfixet, ebbõl csak elõnyöm származhat ugye?
Így belegondolva, lehet, hogy csak nekem volt vele sok-sok problémám a crossfire miatt. Amúgy olyan dolgok voltak, hogy bizonyos játékokban képhibákat, vagy akár fagyásokat produkált a játék, de az is elõfordult, hogy felére lecsökkent az fps. Hát kb ezt javítja 😊 De lehet, hogy egykártyás rendszerekre nem is nagyon vonatkozik.
CSAK a Fradi
Ez a hotfix pontosan mit is javít?
Mert elvileg ezeket de ettõl nem nagyon lettem okosabb:
Hotfix that resolves the mouse being enlarged under Windows® 7, improves performance of OpenGL games, Provides CrossFireX™ support for Eyefinity & Provides support for OpenCL
Mint már párszor leírtam én nem nagyon értek így komolyabban a gépekhez, szinte mindig tesóm segít az ilyen dolgokban mert õ elég jól vágja ezeket!😊
Mert elvileg ezeket de ettõl nem nagyon lettem okosabb:
Hotfix that resolves the mouse being enlarged under Windows® 7, improves performance of OpenGL games, Provides CrossFireX™ support for Eyefinity & Provides support for OpenCL
Mint már párszor leírtam én nem nagyon értek így komolyabban a gépekhez, szinte mindig tesóm segít az ilyen dolgokban mert õ elég jól vágja ezeket!😊
Muszáj volt minél elõbb beszereznem egy új karit mert a régi az már nagyon a halálán volt, a PES-en kívül egyik játék sem mûködött normálisan (nem mintha olyan sok játékkal játszanék de akkor is), de PES-nél is néha lefagyott visszajátszásoknál, meg a textúrák eltorzultak meg minden, pl. egy idõ utána meccs közben a játékosok elkezdtek "lézerezni" a szemükkel, meg hibás volt a gyep és hasonlók...XD
Már új videokártyám van ám, de nem azt vettem meg amirõl korábban szó volt hanem 512-es HIS HD 4770-et vettem és ehhez a 9.12-es drivert használom, asszem ez a legújabb.
Turf PesoccerWorld 2010 v2 Camp Nou by quehacestino<#idiota>#idiota><#puszis>#puszis>
Mi ez a sz*r?? - link
Mi ez a sz*r?? - link
Ne haragudj, tudnád linkelni esetleg?
Más: Miért nem tudok Master Leauge-ben igazolni??? Hiába van vagy 300000 euróm, hiába keresek meg olyan játékosokat, akik utolsó évüket töltik egy adott csapatnál, hiába nyertem meg mindent a szezonban, hiába állítom át beginnerre a játékot, egyszerûen nem tudok jó játékost igazolni (75-99 közötti értékût)...
Volt olyan, hogy én meg egy hozzám képest sehol se lévõ csapat tett ajánlatot a játékosért, és a sehol se lévõhöz igazolt...
Más. Become a legend (2. szezon után)-Bevallom ezt nem Top Playeren játszom:
BL-ben gólkirály vagyok, legjobb játékos, stb. Benne votam a "World Team"-be, meg az "Euro team"-ben is, azonban a "World footballer of the year" címet Fernando Torres kapta, amikor a 'Pool 8. lett, én meg elsõ az Astonvillával+kivittem Magyarországot az EB-re... A "Europian Footballer of the year" Totti lett, amit végülis beláttam, hiszen Õ lett az EL-ban a gólkirály (én meg a BL-ben, sebaj...).
Kíváncsi leszek most mik lesznek a díjak. Azóta a Rómába igazoltam és a 3. szezont ott játszottam le. A BL-ben egy meccsen sem léptem pályára, hogy kiessen a Róma, és bezsebelhessem az Európa Ligát is. Meg is lett, ott elhoztam mindent (MVP,Assist,Gólkirály). Aztán megnyertem az EB-t. A vicces az, hogy még csak gólt sem kaptunk.
Most várom, hogy mi lesz az idei ítélet... Amúgy az összes statisztikai mutatót vezetem, az átlagom 7.52...
Más: Miért nem tudok Master Leauge-ben igazolni??? Hiába van vagy 300000 euróm, hiába keresek meg olyan játékosokat, akik utolsó évüket töltik egy adott csapatnál, hiába nyertem meg mindent a szezonban, hiába állítom át beginnerre a játékot, egyszerûen nem tudok jó játékost igazolni (75-99 közötti értékût)...
Volt olyan, hogy én meg egy hozzám képest sehol se lévõ csapat tett ajánlatot a játékosért, és a sehol se lévõhöz igazolt...
Más. Become a legend (2. szezon után)-Bevallom ezt nem Top Playeren játszom:
BL-ben gólkirály vagyok, legjobb játékos, stb. Benne votam a "World Team"-be, meg az "Euro team"-ben is, azonban a "World footballer of the year" címet Fernando Torres kapta, amikor a 'Pool 8. lett, én meg elsõ az Astonvillával+kivittem Magyarországot az EB-re... A "Europian Footballer of the year" Totti lett, amit végülis beláttam, hiszen Õ lett az EL-ban a gólkirály (én meg a BL-ben, sebaj...).
Kíváncsi leszek most mik lesznek a díjak. Azóta a Rómába igazoltam és a 3. szezont ott játszottam le. A BL-ben egy meccsen sem léptem pályára, hogy kiessen a Róma, és bezsebelhessem az Európa Ligát is. Meg is lett, ott elhoztam mindent (MVP,Assist,Gólkirály). Aztán megnyertem az EB-t. A vicces az, hogy még csak gólt sem kaptunk.
Most várom, hogy mi lesz az idei ítélet... Amúgy az összes statisztikai mutatót vezetem, az átlagom 7.52...
Ok
Hungary vs..REAL..plsssssss😊
Hungary vs..REAL..plsssssss😊
Nem tudom hogy miért de nálam most már mûködik a kitserver...pedig nem csináltam semmit tegnap óta csak annyit hogy újra attach-oltam. Tegnap már mindennel próbálkoztam hogy beinduljon de meg se mozdult annak ellenére hogy sikerült attach-olni az exe-ket...szóval elég érdekes.<#fejvakaras>#fejvakaras>
ezért játszok magyarok ellen
felidegesített engem is real+barca
cronival végig viszi aztán gól játék.D
felidegesített engem is real+barca
cronival végig viszi aztán gól játék.D
Ez az online amúgy egyre humorosabb lesz...
Egy meccs abból áll,keresel valakit,ha peched van barca.real chelsea manchester..
90% ban az van,amúgy...😊
Ezen túlverekszed magad..következõ izgalom,milyen a kapcsolat vajon.
Elindul a meccs...nos konkrétan rohanás a széleken.. beívelés a védõk mögé,a kedvencem mégsem ez..
A 70 m es szabadrúgások kapura ívelése.
Egészen komikus tud lenni!
Ugyanis a játék bugja ez..a kapura ívelésbõl MINDIG baj van!
A legjobb ha jó magasan repül a labda.
Gyakorlatilag mindenki ezt játssza fent.
Betesz elõre egy 190 körüli embert..LEHETETLEN elfejelni elõle.
Kapus áll,hátvéd hátrál.
Lassan olyan szoba nevek lesznek nem csak..no barca real..hanem no ívelgetés-
Másik nagy kedvenc a 11 es rúgás meccs közben..
Hát ez frenetikus!!!
Bíró,kapus..nem ismétlem,felesleges!
Egy szó mint száz,idén is kaptunk egy aranyos árkád játékot,sajnos.
Egy meccs abból áll,keresel valakit,ha peched van barca.real chelsea manchester..
90% ban az van,amúgy...😊
Ezen túlverekszed magad..következõ izgalom,milyen a kapcsolat vajon.
Elindul a meccs...nos konkrétan rohanás a széleken.. beívelés a védõk mögé,a kedvencem mégsem ez..
A 70 m es szabadrúgások kapura ívelése.
Egészen komikus tud lenni!
Ugyanis a játék bugja ez..a kapura ívelésbõl MINDIG baj van!
A legjobb ha jó magasan repül a labda.
Gyakorlatilag mindenki ezt játssza fent.
Betesz elõre egy 190 körüli embert..LEHETETLEN elfejelni elõle.
Kapus áll,hátvéd hátrál.
Lassan olyan szoba nevek lesznek nem csak..no barca real..hanem no ívelgetés-
Másik nagy kedvenc a 11 es rúgás meccs közben..
Hát ez frenetikus!!!
Bíró,kapus..nem ismétlem,felesleges!
Egy szó mint száz,idén is kaptunk egy aranyos árkád játékot,sajnos.
Nekem mûködik rendesen az új kitserver.
Pontosan milyen kiegészítés ez?
Mert én általában Firefox-ot használok most pl 3.6 béta 5-öt de itt sem link alapból
Mert én általában Firefox-ot használok most pl 3.6 béta 5-öt de itt sem link alapból
Nálam mintha mûködött volna, hacsak nincsen sárga kék labda alapban a játékban.
De videokártya visszacsere plusz amiatt, hogy stadionok meg egyebek most alapból benne vannak, nem biztos.
De videokártya visszacsere plusz amiatt, hogy stadionok meg egyebek most alapból benne vannak, nem biztos.
Nem,nem mûködik.Hibás valamelyik modulja.
Nálatok mûködik az új kitserver?
Mert én attach-olom, ki is írja hogy sikerült meg minden de a játékban semmi eredménye...
Mert én attach-olom, ki is írja hogy sikerült meg minden de a játékban semmi eredménye...
d-padon van alapból a csel
jobb analógon a manuális pasz
cselezést írtam korábban részletesen, hogy lehet pl L1 megnyomásával jobb analóg -al is lehet R2 bal analóg d-pad kombók videóval stb.
jobb analógon a manuális pasz
cselezést írtam korábban részletesen, hogy lehet pl L1 megnyomásával jobb analóg -al is lehet R2 bal analóg d-pad kombók videóval stb.
Igazán lehetne már vmi játékmenet vagy bíró paccs...
16-oson kívül még csakcsak foci szabályok mûködnek, de azon belül inkább rögbi. Szabad a vadászat, nekem még soha nem fújt be semmit.
Vagy úgy gondolták a készítõk, hogy az az újítás tizenegyesek rúgásánál, hogy nem lesznek?
16-oson kívül még csakcsak foci szabályok mûködnek, de azon belül inkább rögbi. Szabad a vadászat, nekem még soha nem fújt be semmit.
Vagy úgy gondolták a készítõk, hogy az az újítás tizenegyesek rúgásánál, hogy nem lesznek?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Sziasztok!
Master Leagueben, amikor a kezdõ csapat tagjainál megtelik a csúszka (vmiféle tapasztalat lehet?) akkor mit kell/lehet csinálni? W.
Master Leagueben, amikor a kezdõ csapat tagjainál megtelik a csúszka (vmiféle tapasztalat lehet?) akkor mit kell/lehet csinálni? W.
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
bal analóg karral játszok
dpadon van az a gyors passz vagy mi (nem használom)
jobb analóggal meg ugyanazt csinálom mint ballal
akkor hogy lehet itt cselezni?😄
remélem érthetõ😄
dpadon van az a gyors passz vagy mi (nem használom)
jobb analóggal meg ugyanazt csinálom mint ballal
akkor hogy lehet itt cselezni?😄
remélem érthetõ😄
communityn mikor vannak fent emberek?
Én azzal küzdök..végre ne fake nevek legyenek online..
Ezt tettem fel Kit Online Collection 1.4.1 by MxSoniC..
De nem megy...
Én vagyok balfék?....😊
Ezt tettem fel Kit Online Collection 1.4.1 by MxSoniC..
De nem megy...
Én vagyok balfék?....😊
Én egyenlõre a videokártyámat viszem vissza, hogy kicseréljék
meg most inkább rallyzok
Roland úgy hallottam pestre költözött
meg most inkább rallyzok
Roland úgy hallottam pestre költözött
Tegnap letöröltem az összes ML, és legend mentésem. Kicsit túlzásba vittem. Szigorúan csak 2v2.
Breki, mikor lesz meg onlineod?
Kellene egy 4. ember 2v2höz.
így szóba jöhet: billdm, Rol (ha megveszi), Te, én. Lehetne játszani néha. 😊
Breki, mikor lesz meg onlineod?
Kellene egy 4. ember 2v2höz.
így szóba jöhet: billdm, Rol (ha megveszi), Te, én. Lehetne játszani néha. 😊
Mindig elfelejtenm..mivel firefoxomban linkkénmt szerepel..kiegészités miatt.😊
http://www.pes-patch.com/2010/01/kitserver-9-20-by-robbie-juce.html
<#sniffles>#sniffles>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi