PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ezt nem értem nekem ezzel sem jó ugyanolyan, ha kitörlöm a filet akkor jó a menü, de nem ilyen
És a fórumában is sokan panaszkodnak erre
És a fórumában is sokan panaszkodnak erre
nekem se állt de fifa 04-es demo alatt megszoktam hála at OTB-nek :-)
Mire a teljes kijött már azzal nyomtam, mondjuk ilyen felül 6 gombos szarokkal szenvednék megszoktam a mostani két analóg és négy gomb kialakítást.
Mire a teljes kijött már azzal nyomtam, mondjuk ilyen felül 6 gombos szarokkal szenvednék megszoktam a mostani két analóg és négy gomb kialakítást.
Tessék ittvan <#wink>#wink>
A Dive L1 + L2 + R1 benne van a command listben is
De ezt a játékot nem bill-el kell játszani !
Teljesen más gamepaddal én biztos nem játszanám újra bill-el
De ezt a játékot nem bill-el kell játszani !
Teljesen más gamepaddal én biztos nem játszanám újra bill-el
Elvileg jah, meg elvileg sárgalap jár érte. Legalábbis nekem volt már olyan hogy az ellenfél elesett a 16 -oson belül, azthittem hogy én löktem, azt néztem mikor jön a bíró a sárgával és nem én kapom. 😄
Na ja, de az irányítás beállításnál melyik Xbox gombokra vannak kiosztva ?
Nekem meg egyelöre olyan taktikám van, hogy ide oda passzolgatok, beadogatok, azt egyszer csak a kapu elé keveredek, vagy lövõhelyzetbe. 😄
Rendes fociban ez bukta, de ez mégis csak egy játék...
Nekem meg egyelöre olyan taktikám van, hogy ide oda passzolgatok, beadogatok, azt egyszer csak a kapu elé keveredek, vagy lövõhelyzetbe. 😄
Rendes fociban ez bukta, de ez mégis csak egy játék...
A "W" a szöktetés nálam ha arra gondolsz. A Q-meg "csak úgy van". Amúgy én is szívesen fogadok taktikai tippeket, trükköket.
Elsõ három nekem is ugyanez, a sprint nálam a bal shift. Viszont a W, Q -t pontosan hova osztottad ki az irányítás beállításnál ? Továbbá kérhetek egy tippet a taktikai beállításokra, mit, hol és hogyan ?Nameg ha az ellenfélnél van a labda akkor melyik billentyû nyomogatásával lehet elszedni a legkönnyebben ?
😛
Eddig nem, de most hogy megnéztem nem néz ki rossznak!😛
Eddig nem, de most hogy megnéztem nem néz ki rossznak!😛
Ennyi erõvel már a teljes is tölthetõ!😉<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
hát csak úgy 😄
remélem PES2011-ben könnyebb lesz cselezni 😊
remélem PES2011-ben könnyebb lesz cselezni 😊
PES-ben sokkal nehezebb cselezni mint FIFA-ban (tapasztalat)
A cselezésrõl itt nemrég írtam részletesen
http://www.peshungary.hu/forumtopic.php?cikkid=1896
Egyébként pl
http://www.peshungary.hu/forumtopic.php?cikkid=1896
Egyébként pl
Most én is kipróbáltam és 3:2-re nyertem 2:0-rõl a BL nyolcaddöntõben. Amúgy valaki írna cseleket, hogy hogyan kell csinálni? Ugyanis kicsit idegesít, hogy az ellenfél sokszor olyan cselekkel megy át a védelmen, hogy az csak na. Illetve másnál is elõfordul, hogy sok idegesítõ hiba van a meccseken? Gondolok arra, hogy ha 10X felrugnak akkor max. 2x fújják le. Illetve alig tudom megtartani a labdát, míg az ellenfél elég sokáig, stb, stb... Maximum fokozaton játszom, most a MUFC-al vagyok és van 20 gyõzelmem és 7 döntetlenem illetve 0 vereségem a bajnokságban a BL-ben és az F.A kupában csak gyõzelmem van. A bajnokságban viszont sok a nagyon szoros meccs. PL.: 2-1, 5-4, 1-0 stb. Íme a billentyûkiosztásom a cselekhez:
A -> Rúgás
S -> Rövid passz, szerelés
D -> Becsúszás, ívelés
W -> Szöktetés
E -> Sprint
Q -> Az pontosan nem tudom mi, de jól lehet kombózni vele ( Q+A, Q+W stb ) illetve biciklicsel.
Elõre is köszönöm a segítséget.
A -> Rúgás
S -> Rövid passz, szerelés
D -> Becsúszás, ívelés
W -> Szöktetés
E -> Sprint
Q -> Az pontosan nem tudom mi, de jól lehet kombózni vele ( Q+A, Q+W stb ) illetve biciklicsel.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Hát ez az az összes 100-ra felrakása (nem próbáltam) de tuti nem sok jót eredményez.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Én is baszakodtam vele, de ott hogy ---> Tactics - Team Style - és az utolsót kivéve az összes 100 -ra.
De valaki segíthetne hogy mit hol, és hogyan ? :S
De valaki segíthetne hogy mit hol, és hogyan ? :S
Jesszus, de szar ez a játék...agyavilág...<#wow3>#wow3><#nevetes1>#nevetes1>
A taktikát beállítottad?
Sokan órákig el tudnak szórakozni vele emberfogás, kontrák széljáték stb.
Sokan órákig el tudnak szórakozni vele emberfogás, kontrák széljáték stb.
Azért mert nem tudsz játszani még nem kell delete.
Hidd el World Class szinten is lehet alázni a gépet szóval nem a játékkal van a baj. Ki kell ismerni a gépet.
Az tény ,hogy nagyon gyorsan tud passzolgatni de jó helyezkedéssel sokadik passza nem fog bejönni.
Hidd el World Class szinten is lehet alázni a gépet szóval nem a játékkal van a baj. Ki kell ismerni a gépet.
Az tény ,hogy nagyon gyorsan tud passzolgatni de jó helyezkedéssel sokadik passza nem fog bejönni.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Na Master ligában professzionál szinten letoltam vagy 7 - 8 (20 perces) meccset, abból szinte az összes vesztes, a gép nem hagy labdához jutni, órákig passzolgat, én meg futkározok az embereimmel ide oda mint egy idióta. Ok a 9 -iknél a 44 -ik percben bekapott két gól után, úgy döntöttem hogy inkább kilépek mielött valamit leszerelek a helyérõl. Azthittem hogy autosave van beállítva, a nagy büdös lóf...t ! Elúszott az összes meccs, én meg nézek mint jani a moziban. Delete legyen, vagy delete legyen ?
Itt nincs olyan hogy játékos szerzõdések kezelése, meghosszabítás stb... ? Master ligában játszok, kerestem, de nem találom.
Na ez így tényleg jól mutat!
★ 汤姆 李
Ok,megyek akkor mert most nem tehetem meg a letöltéseket,köszi!
★ 汤姆 李
És tényleg új játék lesz így szinte az új kamerákkal.
Javítanom kell magam a bevonulások és a kameramozgást átírták új cinematics-ok vannak így pl így jön be a kamera eszméletlen hangulatos így
És az új távoli kamerákkal mintha egy teljesen másik játékkal játsznék
olyan mint egy grafikailag felturbózott nem pc-s fifa jobb gameplay-al.

Javítanom kell magam a bevonulások és a kameramozgást átírták új cinematics-ok vannak így pl így jön be a kamera eszméletlen hangulatos így
És az új távoli kamerákkal mintha egy teljesen másik játékkal játsznék
olyan mint egy grafikailag felturbózott nem pc-s fifa jobb gameplay-al.

gyere el vincsivel aztán odaadom
mondjuk nekem kb fél óra alatt lejött ennyit kell hozzá leszedni

mondjuk nekem kb fél óra alatt lejött ennyit kell hozzá leszedni

Te egyszerûen telepíthetõt kerestél. Letöltöd, kicsomagolod, ajánl egy mappát oda feltelepíted és elindítod az exet. Szerintem ennél egyszerûbb nincs.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezek meg 1gb körüli patch-ek,omg mi van ezekben lol.
Egy sima kis patch-et szerettem volna csak a VB játékmódhoz ez már szinte új játék😄
Egy sima kis patch-et szerettem volna csak a VB játékmódhoz ez már szinte új játék😄
★ 汤姆 李
Letöltöttem ezt: PESEdit 2010 FIFA World Cup Patch 1.3
Erre installnál kitalálja,hogy kell neki az 1.0 és 1.2 is,hát gratulálok.
Rákeresek erre 20-30 rar file-t kell letölteni hát ez sem igazán egyszerü.
Inkább nem játszok😞(
Erre installnál kitalálja,hogy kell neki az 1.0 és 1.2 is,hát gratulálok.
Rákeresek erre 20-30 rar file-t kell letölteni hát ez sem igazán egyszerü.
Inkább nem játszok😞(
★ 汤姆 李
FElraktam a Moddingway-est, hangulata jó
menü is jól sikerült
de szerintem ez a kijelzõ túl nagy

menü is jól sikerült
de szerintem ez a kijelzõ túl nagy

Gondolof én mindegyiket kipróbáltam?
Én az SM patchet és a HD patchet használom kicsit tuningolva elõbbi kijelzõi stadion elõnézet logók nagyon jók lettek szerintem
Én az SM patchet és a HD patchet használom kicsit tuningolva elõbbi kijelzõi stadion elõnézet logók nagyon jók lettek szerintem