81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    http://www.gamekapocs.hu/hir/41246/gc_2014_hibrid_valtozat_lesz_pc_s_pes_2015
  • Breki33
    Ez azért nem teljesen így van
  • Lacee86
    Lesz is bazi nagy gépigény emelkedés...
  • daver88

2:40-nél bizalomgerjesztő kapuskijövetel.

3:03-nál erre meg szépen rácáfolnak...kijött, útközben meg visszahátrált...
  • [HUN]FaTaL
    Ha ez tényleg így van, akkor az tényleg vicces, mert a PC-s FIFA meg most kapja meg az új motort :D
  • daver88
    Inkább egy fas.z.a gameplay, mint egy agyoncsicsázott megjelenés, pont.
  • tobias88
    A Konami EA stílusban tolja, ugyanis PC-re nem jön az új Pes, marad a tavalyi minimális átalakításokkal (kezelőfelületben ki is merül)
  • davids014
    miért?
  • Breki33
    Ami állítólag nem lesz PC-re
  • davids014
    A Pro Evolution Soccer 2015 idén november 13.-án jelenik meg minden platformra, míg a DEMO-val szeptember 17.-től játszhatunk majd.
    Utoljára szerkesztette: davids014, 2014.08.14. 10:47:21
  • Breki33
  • Breki33
  • yamato41
    Olyan nagyon sok és jelentős változást nem látok a 2014-hez képest. Talán kicsit kevésbé darabosak az animációk (azért még néha a mozgások összekötése hiányos, de az még javítható), de nekem úgy tűnik, hogy az irányítás késése jelen van még és a játékosok labdára adott reakciója sem változott (1:44-nél egy szép 2014-es típushibát láttunk).
    Mindenesetre némi javulás van, a véglegesben remélhetőleg még több lesz. A grafika egyébként tetszik.
  • daver88
    Hát nagyjából a bírón kívül talán a két partjelző nem trükközött a labdával valamit...:)

de egész korrektnek tűnik, dehát mint tudjuk, ez majd akkor derül ki, ha én nyomom a gombot....

Azt jól olvastam, hogy november közepén jön ki a teljes?? mert az szerintem elég elbaltázott dolog, hogy hagynak relatíve 2 hónapot a demó és a teljes megjelenése között...egyrészt az lesz mint két éve, hogy a 8 demócsapatot kiegészítették már nemtom hány százra a "hackerek", másrész 2 hónap alatt őszintén szólva majdhogynem meg lehet unni is a dolgot kicsit...persze valamennyi változtatás biztos lesz a teljesben dehát na...

Persze gazdasági szempontból érthető, hiszen közel a karácsony...talán több a vásárló is.
  • Breki33
    PES 2015 Demo Release on September 17
  • Breki33
    hát én csak annyit mondok huuuuuuuuuhhhhhh aaaaaaaaa
  • Breki33
  • Breki33
    nekem pedig pont az tetszik, hogy végre normális magas a fű
  • tobias88
    falusi focipályákon nem ilyen magas a fű...
  • Breki33
    PES 2015 Gameplay Official – Loops

http://www.pes-patch.com/2014/08/pes-2015-gameplay-official-loops.html
  • Breki33
    majd megy is
  • TomStorm
    Mehet bannerba:)
  • Breki33
  • yamato41
    Fasza, lesz az új "mikrotranzakciós" lehetőség a 2015-ben. Biztos kell a pénz a konaminak a sok új liszenszre. Hallelújah!
    De ha ez lesz a legnagyobb probléma a 2015-ben, akkor össze teszem a kezemet. Úgy tűnik, hogy csak a Master League-ben lesz, ami úgysem érdekel, sohasem játszom vele. Inkább legyen egy rendes ligaszimuláció benne. (Csak nehogy az is fizetős legyen... - bocsi, de ezt a kis gonoszkodást nem lehetett kihagyni)

Egyébként a képek, amiket mutogatnak egészen jók. Talán tényleg odafigyeltek az összeolvadásra, ami önmagában csak jó lehet. Talán tényleg kezdek bizakodni? Ajjaj...
  • Breki33
    egyébként a patchekhez mindig írva van melyik változathoz készült és azt a patchet és dlc-t általában fel kell rakni előtte ha nem tartalmazza a patch
  • Breki33
    itt egy videó róla

• Breki33
    nem kell semmi mód szerintem

ott a hivatalos
    Pro Evolution Soccer 2014 World Challenge ami külön játék

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=80405
  • lacinkacinka
    Üdv mindenki! Olyan kérdésem van, hogy csak most jutottam el odáig, hogy kipróbálom a pes 14-et, és azt szeretném kérdezni, hogy melyik a legjobb komplett mod a játékhoz? Olyanra gondolok, mint a fifánál pl a moddingway mod. A pescups mod-ot már próbáltam, de ahogy feltelepítettem, és rákattintottam a pes14.exe-re nem csinált semmit!
    Hogyan kell mod-okat feltenni? Sima alap játék és patch? Vagy kellenek frissítések is? Vagy mi a módja? Sajnos pes-ben nem vagyok otthon. Köszönöm előre is a válaszokat!
  • Breki33
  • Breki33
    Adam Bhatti on twitter :

“It was a pleasure to confirm Stadium Editor returns, with huge improvements. Also, 2nd divisions for the first time. AND licensed managers. Those asking exactly what is licensed, and who licensed managers are, we’ll detail later in the year. For now, enjoy the news :) ”

Adam Bhatti interviewed by Italian TV program “Gamerland”:

- The idea of recreating the true PES feeling is what has fueled the developement of PES 2015
    - Each team have its own manager with specific characteristics that will reflect on the team
    - There’re new menu, stats updated weekly, and also weekly updates for injuries, player status or transfers
    - You can also create new managers. PES 2015 will have some managers licenses. Managers will apply their own style to their teams.
    - Fabio Caressa will be the commentator for PES 2015 italian version
    - Second divisions for Italy, England and Spain (not sure if licensed)
    - Stadium editor, with many new options
    - Improved offline ML, especially transfers
    - My Club will replace MLO, and thanks to this new mode it’ll be possible to create your own team, also thanks to microtransactions
    - Improved crowd sound effects
    - Time lapse with dynamic shadows
    - If you start a match on afternoon, when the evening is coming, the shadow will change in a dynamic way
    - 1080p and 60 fps are confirmed
  • Breki33
    sztem nem

a lövés pc-n érdekes lett mindig le kell szorítani, raktam be pár gif-et róla milyen laposakat lehet lőni.

Nekem speciel, hogy enélkül sokszor fölé megy nem tetszik.
  • Rdinho10
    Üdv, a napokban szeretném megvenni ps3-ra a pes14-et.Az lenne a kérdésem hogy ha neten tolom automatikusan letölti gondolom a legfrissebb dlc stb..viszont a hiányzó licenceket is letölti?illetve rendbe rakja a csapatneveket? fent volt pc-n nekem a pes de most szeretném ps3 on is kipróbálni(tudom semmi különbség)lehet már valóban erős távoli lövéseket ereszteni?
  • Breki33
    azt hittem az első hozzászólás az lesz, hogy mennyire hasonlít a Pes 2014-re :P
  • TomStorm
    De jónak tünik már így első videorol.Szép folyamatos a játék és van iram rendesen:)
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    még nincs
  • TomStorm
    Hosszabb vidi nincs még?
  • Breki33
  • yamato41
    van itt haladás kérem, talán nem folyik össze a két játékos, bravó