PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ennyire nincs
deha úgy játszottál akkor nem csodálkozom, hogy pontosnak tûnik inkább azon, hogy tetszik és nem túl könnyû

Hedgével ez nem most volt hanem pes3 környékén vagy vmivel késõbb.

Még nem tudom, hedge válasza alapján csak egyikkel.
Nem is láttam errefelé Hedge-t.😮 Vagy csak nem vettem észre...😄
Itt beszéltetek vagy a FIFA-s fórumba?😄

Amúgy tényleg fogsz mindkettõvel játszani?😄
Mert én igen.😄

Jah, ezt még nem is néztem...😛😄
Ezeken nem állítottam még semmit...de PES-ben is van alapból "rásegítés".
Én mind2 játéknál az alapot használtam eddig.😄

Hát akkor a füvezést, asszem inkább kihagyom.😄
Am, én se vagyok kibékülve a gyepekkel, de inkább akkor marad így minthogy napokat, heteket szórakozzak vele, mert arra nincs idõm.😊
PES-ben a csíkozás viszonylag jól megvan csinálva, viszont napszaktól függõen valamelyik gyep elég szarul néz ki, itt a gyep színére gondolok.

Breki33
hogy mindkét játékkal játszani fogok, keresd meg 😊
Breki33
énis ha most Pesrõl beszélsz 😛
Breki33
Erre gondolok

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=28241

Ez alapból be van kapcsolva és ha nem rakod kézire akkor jóhogy mindig pontosan passzol, de úgy nagyon könnyû a játék.

Nincs egyszerû módszer, ha lenne már megcsináltam volna mert egyszerûbb mint ezeknek angolul példákkal elmagyarázni úgy hogy ne vegyék zokon 😛

Csak ne zavarna ennyire ahogy megcsinálták
Mit ígértél neki, és mit válaszolt rá?😄

én viszont pont azt érzem, hogy oda megy a labda ahova én szeretném😊
analóggal hihetetlen jó a játék, d-paddal sokkal szarabb
Hát ezt a "passzrendszert" úgy értem, hogy FIFA-ba mindig annak tudom adni a labdát akinek akarom, PES-nél ha pl. van elõttem 2 ember egymástól 10 méterre akkor sokszor a másiknak adja, nem annak akinek szeretném de ez már tavaly is így volt. FIFA-ba jobban megvan csinálva a passzerõsség, ha kicsit akarok adni akkor tényleg kicsit ad, ha meg erõsebben akarom passzolni, akkor úgy csinálja PES-ben ez olyan furcsa, olyan korlátozottan van ez megcsinálva. Továbbá pl. a kiugratások is nagyon jók a FIFA-ba, mondjuk az PES-ben is elég jó.

Ezt hogy érted hogy "segítséggel" használom?
Én nem nagyon szoktam semmi extrát használni, amiket írtam azt az alap passzokra értettem mind2 játéknál.

A cselezést még egyik játékban sem próbálgattam, de majd ráveszem magam erre is hamarosan + a többi "extrát" is kipróbálom majd, hogy milyen lehetõségek vannak.😊

Hát nem tudom hogy mennyire fogok PES-t illetve FIFA-t szerkesztgetni, sok idõm nincs az ilyenekre...esetleg ha van valami egyszerû módszer akkor esetleg megnézem, de nem nagyon akarok ilyenekkel szórakozni.😊

Breki33
ezt én már igértem Hedgenek egyszer érdemes megnézni mit válaszolt rá 😊
Breki33
ezt a paszrendszert kifejthetnéd bõvebben mert csak azt hallom hogy jobb de nem érzem így

pl nekem ez a fajta kétnyomásos kényszerítõ nem annyira jön be sokszor elrontom illetve nem oda adja vissza ahova szeretném

meg te segítségekkel használod?
mert akkor jóhogy oda adja, de a Pes-nél nekem semmi gondom nincs a passzokkal a cselezésnél viszont finoman el tudom vinni akár három ember mellett is egymás után, de egynél biztos, fifában csinálom a cselt szépen megcsinálja csak a védõ közben odalép és elveszi, nekem sok csel inkább öncélú arénában jó mutogatni miket tudok, de mecsen nem annyira.

De nem bánom, hogyha a Fifa tetszik legalább vki megcsinálja a füvet benne junjoong-nak hiába magyarázom

http://www.soccergaming.com/forums/showpost.php?p=2936029&postcount=50
Igazából a lényeg az, hogy most már PC-n a FIFA is játszható lett, szóval végre már 2 normális focis játék is van a PC-re, a FIFA közelebb került a PES-hez.
Aztán hogy ki melyikkel játszik az már másik kérdés, de sztem idén mindkettõ jó lett és valószínûleg én felváltva fogok majd mind2 játékkal játszani.😊

HoReSz1975
detto, nekem is jobban bejön a FIFA 2011, de a PES 2011 sem fogom kihagyni, most már vetélytársak lettek <#eljen><#csodalk>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

[HUN]FaTaL
Az idén nekem mind a kettõ nagyon bejön 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem tudom, nekem a mostani FIFA nagyon tetszik, sok szituációban sokkal élvezhetõbb mint a PES, nagyobb harc van a labdáért, sokkal többféle mozgás van benne, jobb a passzrendszer és a rálövés is. A PES is tetszik, szerintem jobb lett mint a tavalyi, viszont néhány mozgás elég gagyira sikerült, a passzrendszer sokkal jobb mint az elõzõ években, viszont még mindig bõven lenne rajta mit csiszolni, sokszor full máshova passzol, mintha nem is én irányítanám + ezzel az új lövésrendszerrel sem vagyok kibékülve.
Amúgy ahogy elnézem a tavalyi PES-bõl majd átlehet rakni az arcokat meg a mezeket, mert elvileg ugyanúgy épülnek fel mint a 2010-ben.😊

Breki33
Azt majd a kitserverben állíthatod, mármint a Pes-esben mert állítólag a fifához is lesz. 😊
horpeti
Aha, majd ránézek. Köcc. A távolság az nem gáz.

tobias88
Én így használom:

Picit távolabbi így, mint 2010ben, de a kamera szöge ugyan az!
horpeti
Ja, azt írtad, hogy ezek állíthatóak:
Camera Type : Wide
Height : 180
Zoom (near side) : 150
Zoom (far side) : 50

Lehet mégse az angle-lel van a bajom, hanem a zoommal. 😊 De valami nagyon furcsa nekem, és nagyon nem komfortos. Majd a teljesnél meglátom, hogy jó-e.

horpeti
Régi kitserverben azt hiszem "view angle" néven volt egy paraméter, amit ha állítottunk, akkor jobban "bedõlt" a 2 kapu elõterében, azt hiszem, most alapból olyan, mint amilyennél anno mondtad a kedvenc beállításod.

A full verzió mikor jön ki?

Breki33
Lehet állítani a kamerát, korábban raktam is be képet róla, de hogy fordulást lehet-e azt nem tudom ilyenre nem emléxem.
horpeti
Breki: olyan kamerát lehet állítani a 11-ben, amilyen a 10-ben (és az összesben default wide) volt?
Tudom, neked tetszik, hogy így fordul a kamera, nekem pedig az alap 2010ben is szereplõ wide tetszik, ami nem fordul (angle más, mint amit te szeretsz).

Gondolom ha most nem is lehet, majd talán a teljesben...?

Breki33
Na kb így érzem én is.

tény hogy vannak benne elég supermenes dolgok, de lehet hogy nekem ezért tetszik 😄

Breki33
Azért ennél volt már jobb :-)
Olvastam itt véleményeket,ezért leírom az enyémet.
Pes:Amikkel eddig játszottam focis játékokkal,azok közül a 11 az ami átadja azt hogy FOCI élmény.Reálisabb,kidolgozottabb lett.
Fifa:Nagyot javult minden tekintetben és remek VIDEÓJÁTÉK élményt ad.De ez nem foci.Aki focizik(zott) az érti amit írok.
Markov
természetesen a méretezés megoldható 😊

una volta per sempre INTER!

Markov
Bannernek <#puszis>

una volta per sempre INTER!

Breki33
szerintem cselezésben is jobb a Pes legalábbis nekem azzal jobban megy

hát a fifa élmény nekem még annyira nem jött át

viszont a Pes 11-et más fórumokon nagyon dicsérik, hogy mennyivel jobb lett mint a 10
Szerintem most a fifa valamennyivel jobb lett a demo alapján, de a pes sem rossz.Pontrugásokban egyértelmüen jobb lett a pes, meg a játékos kidolgozottságában is.De a fifa nagyobb élményt nyújt, szerintem...

Videogameszone.de-tõl csak 86%-os értékelést kapott a PES 2011... nem is csoda 😊
http://winningelevenblog.com/blog/first-pes2011-reviews-are-in/

Breki33
WECN

Yes, our courses using original turf KONAMI :BOP:
Soccer_City his replacement is Konami Stadium
Please back up your DT07.IMG

Thank you my friends

Download:http://www.enterupload.com/9z1d7v4gj0ik/Soccer_City_BY_WECN.7z.html
Breki33
Breki33
Video to GIF Converter supports the following video formats:
AVI: Standard AVI (uncompressed), MPEG4, DivX, XviD and more, it depends on the codec installed on your computer.
MPEG: Custom MPEG1, MPEG2 format and NTSC VCD, NTSC SVCD, NTSC DVD, PAL VCD, PAL SVCD, PAL DVD.
WMV/ASF: WMV, ASF, ASX and all Windows Media Video formats.
Quick Time: Quick Time Video formats.

próbáld ki a másikat érdekes módon mintha az másik program lenne még a készítõ oldala is más

http://www.watermark-software.com/
daver88

K-lite codec pack van fent...nem tudom mi baja lehet.

Sziasztok
A demóban tudnátok segíteni a taktikát és egyéb meccs elõtti beállításokban,hogy kb mivel mi állítható .
Sajnos nem igazán értem.
Breki33
hm nálam simán megy

milyen hibát?
daver88
nálam sajnos a fraps-al felvett videket nem nyitja meg, hibát ír ki...

Breki33
Egyébként a program neve

Video to GIF Converter Version 5.20 és innen letölthetõ és kipróbálható

http://www.leapic.com/video-to-gif-converter.htm
Breki33
akkor messi kerül oda :-)
[HUN]FaTaL
Szerintem nem kéne oda felirat.

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
igen szerintem is, de kezdetnek jó

viszont szerintem a két sor kicsit távol van még egymástól
penge96
Szem ez már majdnem tökéletes!😊 (Én aztán végképp nem akarok belekötni, mert fele ennyire jót sem tudok csinálni, de sztem az Engineered for freedom felirat kicsit recés, vagy nem is tudom...)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Krisz018

Breki33
Szval ha van akinek okossága erre azt szívesen venném 😛
Breki33
Egy gondom van a progival, hogy a regisztrálatlan verzió középre kiírja a please register feliratot.

Mint ahogy ezen a példán is látható - direkt ráraktam több efektet próbaképp

Breki33
Én kezdtem el annó a gif készítéshez a Jasc Animation Shop programot itt illetve az akkori fifa fórumban ajánlani.

Nagyon jó is volt, de azt hiszem itt az ideje a továbblépésnek

Egy fantasztikus kis programot szeretnék most nektek ajánlani ami szintén avi-ból gif-et készít de sokkal több lehetõséggel

Lehet különbözõ effekteket rárakni -nagyon sokféle van- contrasztot élességes színt stb állítani nagyon egyszerûen

És ha kész még kapunk egy gif optimizer progit is ami optimalizálja igény szerint

Krisz018
gondoltam így jobb, de ha nem tetszik vissza csinálhatom az eredetire

Breki33
De miért húztad így szét a felsõ szót?