PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Pár kérdésem lenne:
1. Van már valami kamera patch, amivel úgy játszható a játék, mint tavaly (v. mint a FIFA tele kamerája)?
2. Van-e arra mód, hogy a Manchestert használva de az ML alapcsapattal (Ivarov, Ordaz, Van Den Berg, stb...) a másodosztályból kezdjek? Kicsit nehéz lenne úgy a Premier Leagueben kezdeni. És anélkül, hogy ramaty csapattal kis osztályban kezdek nem látom a ML értelmét.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
na pont az ilyen hozzászólásokra céloztam az elõbb
ajánlom Majestic góljait megnézni 😊
Egyébként korábban elég részletesen volt róla szó
Még próbálgatom azért
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
A mostani részben talán változott valami. Van még 3-4 ordító hiba, ami nagyon idegesítõ is, de szerintem alapvetõen nem lett rossz a játék.
Mondom ezt úgy, hogy még csak gép ellen játszottam persze.
CSAK a Fradi
Ez igaz, csak most némely ponton rossz irányba ment játékmenet terén! <#pardon1>#pardon1>
Johogy fura meg kell szokni mivel teljesen más elõtte az volt a baj, hogy miért nem változik többet
Meg kell tanulni újra vele játszani.
Brazil kommentár már nincs majd ha kijön Braziliában
Köszi a linket már töltöm az elõzõrõl. Viszont brazil commentárról nem találtam sehol. Neked van?
Tommsen Chantpack v0.1 PES 2011
http://www.pes-patch.com/2010/10/tommsen-chantpack-v0-1-pes-2011.html
évekig készítettünk itt chants packokat a mindenkori aktuális fifához
elég gyenge szurkolások voltak bent alapból ezért kellett mindig megcsinálnunk ezeket
menüzenék is kb 2003-ig voltak igazán jók szval nem egészen tudom miben voltak ott
Egyébként Cambival értek egyet:
"Én is furcsállom, hogy mennyire nem tetszik a játék pl. az egyik ps 3-as kollégátoknak, aki ráadásul azóta játszik a játékkal mint én. Érdekes...
Egyik haveromnak se tetszett az elején, mert csak a hibákat kereste benne, na meg szerintem játszani se tudott vele, és akkor szarozta. Az a legegyszerûbb választás. "
Nálam a futás az gyalázatos és valahogy olyan mintha térdig érõ sárban játszanának. Megtolja és hirtelen megtorpan és labda sem folyik szépen hanem gurul és hirtelen majdnem megáll.
Ami a passzolást illeti ott nekem is az a bajom, hogy nem engedi, hogy labda felé mozogjak a játékossal Super Cancel- el sem.
Nem a szép gólokról beszéltem, hanem a játékmenetrõl. A PES még mindig a legjobb, de ezek az apróságok dühítenek, mert egyébként hibátlan lenne.
Ami pedig a hangokat illeti, lehet szidni az EA-t, de zenék terén meg hangok terén mindig ott voltak! Nekem a Konami itt egy kicsit gagyi. És nem értem miért nem teszik oda magukat, biztos meg tudnák csinálni. Bár lehet számítanak a patchekre.
176-180: generic euro west
186-190: generic euro east
191-195: Turkye
211-215: generic EPL
216-220: generic Primera D.
221-225: generic BL
226-230: generic Serie A
386-393: United
394-396: Barca
397-399: Real
406-407: Monaco
408-410: Marseille
411-414: Paris
415-417: Bourdeaux
418-422: Ajax
423-426: PSV
427-428: Inter
429-434: Juve
435-438: Milan
439-440: Parma
441-445: Fiorentina
446-452: Roma
453-455: Bayern
456-458: Celtic
459-464: Rangers
465-467: Kiev
468-470: River Plate
471-472: Boca
477-479: Lyon
482-483: Udinese
485-486: Porto
487-488: Sporting
494-495: Fenerbahce
505-506: Toulouse
-----------------------------------------------------------------
Teams with own chantslot use secondary a generic chant slot!
example:
Barca use his own slot 394-396 + slot 216-220 (generic Primera D.)
example 2:
Inter use slot 427-428 + slot 226-230 (generic Serie A)
crazy Konami, every year a new stupid surprise ^^
so guys, tested please and i will search continuing the remaining slots.
-------------------------------------------------------------------
Chants for...:
Manchester United, generic EPL
Monaco, Marseille, Paris, Bordeaux, Lyon, Toulouse
Barca, Real, generic Primera D.
Ajax, PSV
Inter, Juve, Milan, Fiorentina, Roma, Parma, Udinese, generic Serie A
Bayern, generic BL
Celtic, Rangers
Porto, Sporting
Kiev
Boca, River Plate
generic euro west, generic euro east
http://rapidshare.com/#!download|182|423919042|Tommsen_Chantpack0.1_PES2011.part1.rar|100000
http://rapidshare.com/files/423921770/Tommsen_Chantpack0.1_PES2011.part2.rar
http://rapidshare.com/files/423923727/Tommsen_Chantpack0.1_PES2011.part3.rar
Fifa topikban egy szép gólt se látok, lõtt vki már ott gólt egyáltalán távolról?
paszon nem tudom pontosan mit értesz az ide paszrendszer nagyon jó lett
zenékre meg már ott a Baris patch nem mintha a fifában lévõ zenék jók lennének
Van már pesedit pecs 0.2
Nem akarok lavinát indítani, de gondoltam leírom mik a benyomásaim.
Az elmúlt 6 évben csak PES-ztem és ez az rész, hááát nem tudom...
Gyönyörû grafika, Verhetetlen játékmenet, de ez a futás meg a labda mozgása meg ez a passzos "játékosbénulás" kikészít. És valahogy nekem rányomja a bélyegét a játékélményre.
Az már csak apróság(patchel majd orvosolják), hogy a Fifa nekem idén hangulatban sokkal jobb. Értsd hangok, zenék, játékhangok.
Mondom két teljesen külön sztori, de várom a PESEDIt-et mert valahogy nekem kicsit sótlan ez a cucc. Vagy csak el vagyunk kényeztetve..😊
Kérdésem az lenne hogy mivel tudom õket megnézni?
Mert eddig semmivel nem engedte!
Hiba volt nekem ide írni, ezért is elnézést, többet nem írok.
Jó játékot mindenkinek, én mentem sörözni.
Elõnézet
Telepítés:
- ha fenn van a pesedit 0.2-es verziója, akkor a kicsomagolt save mappával írd felül a saját save mappád(Dokumentumok/Konami/Save)
- ha nincs fenn a pesedit vagy más patchet használsz, akkor a kicsomagolt save mappában lévõ face szót tartalmazó fájlokat másold csak a saját save mappádba (így viszont az edit fájlhoz tartozó szakállakat és hajstílusokat, felállást nem kapod meg és be kell töltened manuálisan a játékosok arcát)
😊
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A másik borzalmas hiba, hogy a kapus az egyik kapufától a másikig (ha jön egy beadás) kb 3-4 másodperc alatt ér át, ezért üres kapu van szinte az ellennek fejeléskor-lövéskor...
Esküszöm gondolkodom hogy visszateszem a 10es verziót <#shakehead>#shakehead>
Posted by pes-patch On October - 8 - 20107 COMMENTS
Konami Digital Entertainment GmbH today announced the content of its first DLC for PES 2011, which will be available on 12th October.
Available free to PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD users, the download will bring the player roster files completely up to date, while clubs that qualified for the UEFA Champions League Group Round, will be added to the game’s dedicated mode. A number of team kits have also been updated in line with their current use, and four more licensed boots have been incorporated.
The DLC also includes three new wallpapers featuring cover star Lionel Messi in the ‘Extra Content’ folder, and KONAMI will be releasing further updates during the coming year.
Remélem tényleg olyan keretet kapunk ami 100%-ig fedi a valóságot, pl. Josh McEachran a Chelsea-ben stb...
nézd csak meg a bal sarokban !
, teneked meg gondolom 1.2-es camerapatch van :-)
de ezt már rég elmondtam, és már az új exe-t is lehet állítani most kezdhetem újra
frankó