PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Hát, nekem valamiért nem jön be a FIFA... annyira egy síkú, vagy nem is tudom... teljesen kiismerhetõ az ellenfél játéka meg minden...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
1. van. A fifa tele kamerájánál sokkal, jobb érdemes azt is patchelni mondjuk ott van zoomolási lehetõség
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne:
1. Van már valami kamera patch, amivel úgy játszható a játék, mint tavaly (v. mint a FIFA tele kamerája)?
2. Van-e arra mód, hogy a Manchestert használva de az ML alapcsapattal (Ivarov, Ordaz, Van Den Berg, stb...) a másodosztályból kezdjek? Kicsit nehéz lenne úgy a Premier Leagueben kezdeni. És anélkül, hogy ramaty csapattal kis osztályban kezdek nem látom a ML értelmét.

😊))
penge96
Huu, ezt úgy írtam mintha meghalt volna...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Szegény Majestic ezt már nem látja 😞

Breki33
azért szar mert nem tudsz vele lõni? 😊

na pont az ilyen hozzászólásokra céloztam az elõbb
ajánlom Majestic góljait megnézni 😊

Egyébként korábban elég részletesen volt róla szó

penge96
Nah én kipróbáltam a FIFA-t is PC-n, hát a demo alapján azt mondtam hogy ez nem a 10-es konzol portja. Ezt még mindig tartom, jobb annál.
Még próbálgatom azért

ForRedGlory
Skacok, hogy az anyám rosszul sikerült úristenibe kell ezzel a szar PES11-el kapura lõni? Merre toljam az analóg joyt lövéskor? Mindig fölé megy, ha erõsen lövöm, ha nem, már egyszer földhöz is basztam a logitechet, elképesztõ....<#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Terminátor14
Szerintem a pes 6 óta rossz irányba ment a sorozat, egyre mélyebbre...

A mostani részben talán változott valami. Van még 3-4 ordító hiba, ami nagyon idegesítõ is, de szerintem alapvetõen nem lett rossz a játék.
Mondom ezt úgy, hogy még csak gép ellen játszottam persze.

CSAK a Fradi

Breki33
ez szubjektív
tobias88
" elõtte az volt a baj, hogy miért nem változik többet"

Ez igaz, csak most némely ponton rossz irányba ment játékmenet terén! <#pardon1>
Breki33
én csak idéztem :-)

Johogy fura meg kell szokni mivel teljesen más elõtte az volt a baj, hogy miért nem változik többet

Meg kell tanulni újra vele játszani.

Brazil kommentár már nincs majd ha kijön Braziliában
Breki én nem szarozom. Csak annyit mondtam, hogy szerintem kicsit furcsa még a tavalyihoz képest is. Vannak dolgok amik tetszenek de nekem speckó az irányítás most nem jön be. És valahogy nekem a játékosok és a labda mozgása sem tûnik folyamatosnak, ami engem zavar. (ahogy téged a grafikai hibák)
Köszi a linket már töltöm az elõzõrõl. Viszont brazil commentárról nem találtam sehol. Neked van?
Breki33
van mirros is

Tommsen Chantpack v0.1 PES 2011

http://www.pes-patch.com/2010/10/tommsen-chantpack-v0-1-pes-2011.html
Breki33
egyébként nekem már a saját készítésû eredeti un capitano, cha sara és hasonlók szólnak a mecs alatt, nagyon jó lett így, majd lehet majd készítek ujabbakat is

Breki33
hát ezt a hangok terént azért cáfolnám

évekig készítettünk itt chants packokat a mindenkori aktuális fifához
elég gyenge szurkolások voltak bent alapból ezért kellett mindig megcsinálnunk ezeket

menüzenék is kb 2003-ig voltak igazán jók szval nem egészen tudom miben voltak ott

Egyébként Cambival értek egyet:

"Én is furcsállom, hogy mennyire nem tetszik a játék pl. az egyik ps 3-as kollégátoknak, aki ráadásul azóta játszik a játékkal mint én. Érdekes...

Egyik haveromnak se tetszett az elején, mert csak a hibákat kereste benne, na meg szerintem játszani se tudott vele, és akkor szarozta. Az a legegyszerûbb választás. "
Tudom fent is van, köszi!😊

Nálam a futás az gyalázatos és valahogy olyan mintha térdig érõ sárban játszanának. Megtolja és hirtelen megtorpan és labda sem folyik szépen hanem gurul és hirtelen majdnem megáll.

Ami a passzolást illeti ott nekem is az a bajom, hogy nem engedi, hogy labda felé mozogjak a játékossal Super Cancel- el sem.
Nem a szép gólokról beszéltem, hanem a játékmenetrõl. A PES még mindig a legjobb, de ezek az apróságok dühítenek, mert egyébként hibátlan lenne.

Ami pedig a hangokat illeti, lehet szidni az EA-t, de zenék terén meg hangok terén mindig ott voltak! Nekem a Konami itt egy kicsit gagyi. És nem értem miért nem teszik oda magukat, biztos meg tudnák csinálni. Bár lehet számítanak a patchekre.
Breki33
Chantlist (work in)

176-180: generic euro west
186-190: generic euro east
191-195: Turkye

211-215: generic EPL
216-220: generic Primera D.
221-225: generic BL
226-230: generic Serie A

386-393: United
394-396: Barca
397-399: Real

406-407: Monaco
408-410: Marseille
411-414: Paris
415-417: Bourdeaux
418-422: Ajax
423-426: PSV
427-428: Inter
429-434: Juve
435-438: Milan
439-440: Parma
441-445: Fiorentina
446-452: Roma
453-455: Bayern
456-458: Celtic
459-464: Rangers
465-467: Kiev
468-470: River Plate
471-472: Boca

477-479: Lyon

482-483: Udinese
485-486: Porto
487-488: Sporting

494-495: Fenerbahce

505-506: Toulouse
-----------------------------------------------------------------

Teams with own chantslot use secondary a generic chant slot!
example:
Barca use his own slot 394-396 + slot 216-220 (generic Primera D.)
example 2:
Inter use slot 427-428 + slot 226-230 (generic Serie A)

crazy Konami, every year a new stupid surprise ^^
so guys, tested please and i will search continuing the remaining slots.
Terminátor14
Nálam is nagyon sötét.

CSAK a Fradi

Breki33
azt sejtem csak nem értem mitõl lett ilyen
tobias88
játékban nem ennyire sötét
Breki33
Tommsen Chantpack v. 0.1 PES 2011

-------------------------------------------------------------------

Chants for...:
Manchester United, generic EPL
Monaco, Marseille, Paris, Bordeaux, Lyon, Toulouse
Barca, Real, generic Primera D.
Ajax, PSV
Inter, Juve, Milan, Fiorentina, Roma, Parma, Udinese, generic Serie A
Bayern, generic BL
Celtic, Rangers
Porto, Sporting
Kiev
Boca, River Plate
generic euro west, generic euro east

http://rapidshare.com/#!download|182|423919042|Tommsen_Chantpack0.1_PES2011.part1.rar|100000
http://rapidshare.com/files/423921770/Tommsen_Chantpack0.1_PES2011.part2.rar
http://rapidshare.com/files/423923727/Tommsen_Chantpack0.1_PES2011.part3.rar
Breki33
ez mitõl ilyen sötét?

vagy lcd-n jó?
tobias88
Nekem eddig ez a legjobb:

Breki33
ez a rész a lejobb Pes eddig szerintem.

Fifa topikban egy szép gólt se látok, lõtt vki már ott gólt egyáltalán távolról?

paszon nem tudom pontosan mit értesz az ide paszrendszer nagyon jó lett

zenékre meg már ott a Baris patch nem mintha a fifában lévõ zenék jók lennének
Hi !

Van már pesedit pecs 0.2
Üdv.

Nem akarok lavinát indítani, de gondoltam leírom mik a benyomásaim.
Az elmúlt 6 évben csak PES-ztem és ez az rész, hááát nem tudom...
Gyönyörû grafika, Verhetetlen játékmenet, de ez a futás meg a labda mozgása meg ez a passzos "játékosbénulás" kikészít. És valahogy nekem rányomja a bélyegét a játékélményre.
Az már csak apróság(patchel majd orvosolják), hogy a Fifa nekem idén hangulatban sokkal jobb. Értsd hangok, zenék, játékhangok.
Mondom két teljesen külön sztori, de várom a PESEDIt-et mert valahogy nekem kicsit sótlan ez a cucc. Vagy csak el vagyunk kényeztetve..😊
Köszi!

penge96
Hát azt csak in game tudod, onnan meg felveszed Fraps-szel

A save mappában el van mentve pár visszajátszás!
Kérdésem az lenne hogy mivel tudom õket megnézni?
Mert eddig semmivel nem engedte!

penge96
Majestic ne csináld már... senki nem azt mondta amire te gondolsz. Olvas el az én elsõ kommentemet a videód után. Mi egyedül arra reagáltunk hogy szerinted nincs sok különbség a regular és top player között. Ne menjé' e! 😄

De, ha így lenézitek az embert mert rúgott pár gólt távolról regular-on (merthogy nagyon könnyû szerintetek )akkor nyomjatok 10 meccset azon a szinten és lehet adni linket a gólokról. Komolyan már megbántam, hogy csináltam videót, amit egyáltalán nem azért csináltam, hogy fényezzem magam, de itt mégis úgy vette 1-2 ember... ahelyett, hogy bíztatnák egymást az emberek, inkább leszólják más ember munkáját. Ezért tart is MO.
Hiba volt nekem ide írni, ezért is elnézést, többet nem írok.

Jó játékot mindenkinek, én mentem sörözni.

Hát eddig kb 15 meccset nyomtam MU-val top playeren és abból kétszer kaptam ki, és 2 X lett. Viszont rúgtam 2 gólt 30M felett. Mind 2-õt Casillas kapta, valahogy nem bír a lövésekkel😄. Föl is vettem majd csinálok videót.

penge96
Alázzuk San Marinot 😄

kikapcsolod az automatikus cselekvéseket a game plannél?
tobias88
nekem megy a játék, folyamatosan nyerek, de sajnos a passz "bug" miatt
penge96
Nah mivan, már nem akad be minden 30-ról? <#action>

Pethy23
Gondolom csak is ezért, nem azért mert nem ment a játék😊
Ugyan az a gondom nekem is. Az elõbb így kaptam ki cirka 4-0-ra a reáltól. Kicsit idegesítõ...

penge96
Hát, én nem tudnám jobbra megcsinálni, de én inkább maradok a játékbeli arcoknál.

gabe paul logan
Magyar válogatott (scannelt) arcok http://www.multiupload.com/VCOIZR8AY7

Elõnézet

Telepítés:
- ha fenn van a pesedit 0.2-es verziója, akkor a kicsomagolt save mappával írd felül a saját save mappád(Dokumentumok/Konami/Save)
- ha nincs fenn a pesedit vagy más patchet használsz, akkor a kicsomagolt save mappában lévõ face szót tartalmazó fájlokat másold csak a saját save mappádba (így viszont az edit fájlhoz tartozó szakállakat és hajstílusokat, felállást nem kapod meg és be kell töltened manuálisan a játékosok arcát)

😊

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Breki33
ezt beszéltük napokig nem írnám le újra

természetesen most beállítva meg a wide nem jó
tobias88
miért fontos hogy az új exe legyen fent? <#vigyor2>
tobias88
Sajnos a sokadik meccs után kezd idegesíteni a játék bénasága! <#zavart2> A gép egyszerûen segíti a passzolgatást mind nekem mind az ellenfélnek úgy, hogy van amikor nem reagál a játékosom szándékosan és így nem tudom megelõzni azt a játékost akinek passzolnak, és pl a mostani meccsen ez miatt kaptam 3 gólt, mert nem tudtam megelõzni a lapost bepasszt az 5ösre...

A másik borzalmas hiba, hogy a kapus az egyik kapufától a másikig (ha jön egy beadás) kb 3-4 másodperc alatt ér át, ezért üres kapu van szinte az ellennek fejeléskor-lövéskor...

Esküszöm gondolkodom hogy visszateszem a 10es verziót <#shakehead>
Pethy23
PES 2011 DLC release in 12th October
Posted by pes-patch On October - 8 - 20107 COMMENTS

Konami Digital Entertainment GmbH today announced the content of its first DLC for PES 2011, which will be available on 12th October.

Available free to PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD users, the download will bring the player roster files completely up to date, while clubs that qualified for the UEFA Champions League Group Round, will be added to the game’s dedicated mode. A number of team kits have also been updated in line with their current use, and four more licensed boots have been incorporated.

The DLC also includes three new wallpapers featuring cover star Lionel Messi in the ‘Extra Content’ folder, and KONAMI will be releasing further updates during the coming year.

Remélem tényleg olyan keretet kapunk ami 100%-ig fedi a valóságot, pl. Josh McEachran a Chelsea-ben stb...
Breki33
azért lehet mert visszaírta az 1.0-ás exe-re <#falbav><#lama>
nézd csak meg a bal sarokban !

, teneked meg gondolom 1.2-es camerapatch van :-)

de ezt már rég elmondtam, és már az új exe-t is lehet állítani most kezdhetem újra
tobias88
nekem eddig nem lehetett állítani a kamerát, most már lehet, szóval ne szídjad <#idiota>
Breki33
hülye szar pesedit patch automatikusan átírta a beállított 1.0.1-es exe-met és kicserélte alap 1.0-ra rendes kameraállítások nélkül

frankó
tobias88
Degenerált, Cingár, Béna, Aránylag jó, Süti <#rolleyes>