PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégegyszer köszi<#worship>#worship>
FORZA MILAN!!!
http://www.pes-patch.com/2010/10/megalink-for-pes2011-by-ept.html
kitserver alternatíva
Talán ez betudható annak is,hogy évekig csak a PeS-t játszottam azt most kell kis változatosság és fifa kivánló erre jelen esetben😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Valaki tudja mi lehet a megoldás?
Elöre is Köszi!
FORZA MILAN!!!
Tavaly kellett hozzá egy másik program is...
Elsõ próbálkozás, szint: Prof...(ha minõségileg nem a legjobb, váltsd át 480p-be, még ezt ki kell találnom, hogy lehet szépíteni youtubra...)
Csak finoman a kritikával 😄
kicsit túlzásba vitték ezt a fáradás dolgot, persze a gép 120perc alatt nem fárad el...vicces game😊
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Egy új kérdés... Sima meccset játszok. MU-val... Kb. a félidõben mindenki Staminája piros... :S
Mi a gond?
Életben mikor van vízilabda eredmény fociba?
Jó van, de nem sokszor állandóan.
Sztem pont ez benne a jó, hogy nehéz gólt lõni. Valósághû végre.
Unalmas lenne mindig 12 gólt lõni mindenkinek sztem.
Elõre is köszi.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Én pénteken vettem meg a játékot és azt kell mondjam majdnem tökéletes.Nagyon boldog vagyok,mert tudom idén nem fogom megunni a PES 2011-et!
A grafika sokkal szebb,a gyepek valósághûen néznek ki,a stadionok(Bernaebau,Nou Camp stb csúcs),a kamera végre tök jó TV szerû és a játékmenet pedig teljesen olyan mint egy meccs, a szurkolói hangok is sokat javultak és a körítés no és a menü is gyönyörû.A zenék is tetszenek.Az egyetlen ami bosszant,hogy az angol nyelvû játékban megint csak angol kommentátor van benne...Na,megyek is játszani,üdv mindenkinek.Ja,a FIFA-t ne is említsétek,nem lehet a két játékot egy lapon említeni.Ég és Föld 😊
Fifában a gép ugyanis ezt teszi
2.Szerintem idén nem nem lehet már. Egyébként nagy csapattal is van értelme...
Nem mozog a labda fele, mert elrontották tavalyhoz képest
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Csak a 16-oson kívülrõl...
PES-ben az elsõ gólomat kb. 40 méterrõl lõttem, a kapus meg azt se tudta hol van...
+ tegnap az idei Pes-el az elsõ Top playeresen játszott meccsemen majdnem lõttem egy 30 méteres ollózós gólt, de csak fölsõ kapufa kapufa lett belõle és utána bekotortam egy érkezõ játékossal 1 méterrõl...😄
Ha igen, akkor igen...mind2 játékban.😄