PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AFS Ex.-rel nem lett megbuherálva valamelyik img?
tényleg nagyon jó mindenkinek ajánlom nagyon jól néz ki játékban végre rendes csapatzászlók vannak kint
a PES 2011 Wembley Turf by JohnMarrusso viszont hibás sok helyen

himnuszok (bármilyen patchel mûködik readme)
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=47025
csak meg kell szokni, hogy nem pattan róla vissza a labda hiába van olyan érzése a játszónak hogy az reklámtábla
egyáltalán nem rémlett ez a csíkozás<#vigyor4>#vigyor4>
visszarakom akkor a tiedet, a fû maga jobbn bejön , illetve azok a reklámtáblák nem tetszenek úgyhogy jobb is hogy nincs a linkeltben...
tudnék, de ezen már nem változtatok utólag magamnak beraktam a reklámfeliratokat is így egyenlõre csak az estibe,
a címer és a kispad vonal felfestés pedig középen van ahogy az eredeti képen
az én általam használt fûnél van cimer is felfestve. Ilyet is tudnál belerakni?
Breki neked mik a Wide kamera beállításaid az új pesedit óta vissza kéne állítanom a tiédre.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az miért van, hogy telepítés közben a virtuális meghajtó leválasztja magától a képfájlt és 3percenkén sír a telepítõ, hogy tegyem be telepítõ cdt??? A játékot D-re próbáltam rakni nem a C-re ahol van a windows-om, ez számít vmit???
!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user
Full a 11-hez még csak a Nou Camp van meg amit külön külön kértek az evo-web-en
akkor nem értem már, hacsak nem az exe miatt van
te melyik verziót melyik exe-t használod?
azt hittem vhogy amiatt van, de újraraktam teljesen a játékot csak a dlc-t raktam fel és úgy kipróbálva kitserver és minden nélkül is jelentkezett
lásd #71377
de pl Nou Camp tökéletes és csak rainy-ban és csak replayban jelentkezik pl az Olimpico-ban.
fontos, hogy ez a stadion legyen esõs és csak replay-ban látszik
egyszerûen nem értem akkor, teljesen újratett játéknál is ez van viszont másik stadion jó ezért fontos, hogy olimpico legyen és, hogy esõs esti vagy nappali
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=70588
ugye a dll-t is bemásoltad?
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\rld.dll
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://downloads.gamingaccess.com/47024/league%27s_official_entrance_songs_and_national_anthems_by_barcalaci84
csak másoljátok be a dt01.img mappát
nem olyan nehéz megnézni
egyébként elég serial-szót beírni a keresõbe
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
Köszönöm
egy gyors kérdés... hogyan tudom a játékban (peseditorban) a játékosneveket kisbetûsre állítani?
pl.: ROONEY ---> Rooney
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**