PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
Breki!
Nem tudsz véletlenül egy programot , amivel ki lehet szedni a .bin fájlok tartalmát?
barcalaci84
nem tudom mi lehet a gond, nálam nem jelentkezett ez...
AFS Ex.-rel nem lett megbuherálva valamelyik img?
Breki33
na újrarakom a játékot megint másik könyvtárba, de ha azután is ez lesz feladom
Breki33
volt, igaz máshonnan, de érdemes többször is kirakni

tényleg nagyon jó mindenkinek ajánlom nagyon jól néz ki játékban végre rendes csapatzászlók vannak kint
barcalaci84
Breki33
Egyébként a JohnMarrusso féle nou camp is nagyon jó sikerült akár lehet mixelni is a kettõt pl enyém a nappali övé az esti vagy akár fordítva, de akár hónaponként is cserélgethetõ

a PES 2011 Wembley Turf by JohnMarrusso viszont hibás sok helyen

barcalaci84
a javított top ligás szurkolói hangcsomag + hivatalos bevonulózenék +
himnuszok (bármilyen patchel mûködik readme)

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=47025
Breki33
pedig ez most divat igazi meccseken és szerintem jobban is mutat úgy

csak meg kell szokni, hogy nem pattan róla vissza a labda hiába van olyan érzése a játszónak hogy az reklámtábla

barcalaci84
bocsi akkor...
egyáltalán nem rémlett ez a csíkozás<#vigyor4>
visszarakom akkor a tiedet, a fû maga jobbn bejön , illetve azok a reklámtáblák nem tetszenek úgyhogy jobb is hogy nincs a linkeltben...
Breki33
most lehet, hogy nem, de nagyon sokszor használják, direkt ezért is lett ilyen, és pont az a cél, hogy változatos legyen ne mindenhol ugyanaz a csíkozás

tudnék, de ezen már nem változtatok utólag magamnak beraktam a reklámfeliratokat is így egyenlõre csak az estibe,
a címer és a kispad vonal felfestés pedig középen van ahogy az eredeti képen

barcalaci84
na kipróbáltam , és tényleg jól néz ki , viszont a valóságban a Camp Nou-ban nem ilyen a csíkozása a fûnek...
az én általam használt fûnél van cimer is felfestve. Ilyet is tudnál belerakni?
Breki33
Egy újabb kiugratás, sztem érdemes ezt gyakorolni fantasztikus labdákat lehet így adni

Breki33
A kamerabeállításaim már többször beírtam pont tegnap linkeltem be újra az exe-m

Breki33
közben a másodikat már javítottam

tobias88
remélem a következõ patchben javítják a 11es bugot, mert nagyon idegesítõ, hogy átmegy a kapus kezén a labda...
Ez a fû tényleg szép!

Breki neked mik a Wide kamera beállításaid az új pesedit óta vissza kéne állítanom a tiédre.
Breki33
Olimpico Night First test

Relinho
Srácok!!! Nekem tud valaki segíteni?<#rinya>

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Breki33
akkor most cserébe nézd meg nekem ezt

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=71372
The Protector
Kössz szépen!Igy már tökéletesen megy!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Relinho
Sziasztok!
Az miért van, hogy telepítés közben a virtuális meghajtó leválasztja magától a képfájlt és 3percenkén sír a telepítõ, hogy tegyem be telepítõ cdt??? A játékot D-re próbáltam rakni nem a C-re ahol van a windows-om, ez számít vmit???

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Breki33
http://www.moddingway.com/zone/modder/73.html

Full a 11-hez még csak a Nou Camp van meg amit külön külön kértek az evo-web-en
Breki33
nem jelenik meg de sikerült azért megnéznem ez biztos esõs?

akkor nem értem már, hacsak nem az exe miatt van
te melyik verziót melyik exe-t használod?
barcalaci84
amúgy egy linket beszúrhatnál a gyepjeidrõl...
barcalaci84
Breki33
nem, illetve igen, de ehhez most nem :-)

azt hittem vhogy amiatt van, de újraraktam teljesen a játékot csak a dlc-t raktam fel és úgy kipróbálva kitserver és minden nélkül is jelentkezett

lásd #71377

de pl Nou Camp tökéletes és csak rainy-ban és csak replayban jelentkezik pl az Olimpico-ban.
barcalaci84
nem olvastam vissza...a te gyepedet kéne használnom?
Breki33
mutatnál róla képet?

fontos, hogy ez a stadion legyen esõs és csak replay-ban látszik

egyszerûen nem értem akkor, teljesen újratett játéknál is ez van viszont másik stadion jó ezért fontos, hogy olimpico legyen és, hogy esõs esti vagy nappali
barcalaci84
nálam jó , füvön nem tükrözõdik a reklám , csak a salakon a vizen van egy pici tükrözõdés, szóval tökéletes
Breki33
próbáld az én exe-mel

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=70588

ugye a dll-t is bemásoltad?
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\rld.dll
The Protector
Elég béna vagyok ebbe,megtaláltam a craket...felülirtam de azzal nem akarja elinditani.(hibajelentés küldése stb...

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Az a baj hogy nem találom ezt a crack könyvtárat...ahova feltelepitettem

Breki33
van egy crack könyvtárad abban van egy exe azt használd
felülírva a mostanit
Breki33
#71372 ?
barcalaci84
itt a bevunuló zene + himnuszok pack
http://downloads.gamingaccess.com/47024/league%27s_official_entrance_songs_and_national_anthems_by_barcalaci84

csak másoljátok be a dt01.img mappát
The Protector
Öszintén szólva nem vágom mitis kell csinálni....

The Protector
Nem vagyok annyira járatos ebben ,de nem cseréltem ki semmit!szóval uj exefilet kell leszedni??

Breki33
van ugye egy c betûvel kezdõdõ könyvtárad :-)
Breki33
te figyi ugye a nodvd-t kicserélted? :-)

remélem nem az eredeti exevel akartad indítani
The Protector
Tehát befejezi a telepitést,rákattintok az ikonra ,hogy elinditsam a játékot..feljön egy ablak,this software must be activated piro use.for actyvation a valid serial it essential.(rányomom next)beirom megint a serial kódot és (the serial was not found the database)ezt irja ki.😞

Breki33
hol írja ki pontosan

mutass róla egy képet
The Protector
fetelepitem a játékot..kijön egy ablak(enter your serial)beirom a kódot megint és aktiválni kell..utánna kiirja hogy the serial was not found the database.Nem vágom hogy miért csináhatja.

Breki33
milyen unlock kódot?

tegnap raktam újra, de semmi ilyet nem kért
The Protector
Köszönöm a választ de amikor beakarok lépni kér még egy bizonyos unlock -kódot...ezt valahogy betudom szerezni?Köszönöm

Breki33
nekem is válaszolna valaki? :-)
nem olyan nehéz megnézni

egyébként elég serial-szót beírni a keresõbe
mandju
ment egy privi! <#wave>

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

The Protector
Sziasztok!Nem tudna valaki küldeni nekem egy cd"kulcsot" a Pes 11-hez??
Köszönöm

mandju
Jó estét!

egy gyors kérdés... hogyan tudom a játékban (peseditorban) a játékosneveket kisbetûsre állítani?

pl.: ROONEY ---> Rooney

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

Breki33
www.multiupload.com