81526
-
Oks onnan szedtem ki de amikor még megnyitotta a AFS E.. akkor beraktam de a játékban maradt a régi. Azért kérdeztem hogy esetleg nem más helyen van mert pl.: a stadionok is más fájlban vannak mint az első demóban nem? -
fogtam már a kezemben és hihetetlen de marha kényelmes és nagyon finoman lehet irányítani a játékokat... durva na! :) -
énis ,pont ezekre gondoltam
csak kérdés azzal a kis izébizével tudnék-e játszani :-) -
én nagyon gondolkodom egy PSP-n... annyira komoly anyagok vannak rá, hogy huh és még zenét és videókat is nézhetek/hallgathatok rajta. Nomeghát milyen durva már, hogy úton Pestre a vonaton előkapom és zúzok pár meccset a PES-el :) ehm WOW :D -
ő egy Isten :) szeretnék Japán lenni... ők mindíg tudják mi kell a népnek :O -
PSP ingame video
klikk -
Ennek az embernek a kezében vagyunk
Asszem irok neki emilt P -
teknikát, részletesen P
amúgy végre tegnap újra formába jöttem 4-1 3-0 a Real ellen. -
hát azt kiszedheted a patchemből manuálisan átnevezed és berakod -
Igen az a labda. -
Itt van két régebbi szabad..
Erre a balosra egy kicsit büszke vagyok lehet, hogy innen nem látszik de a végén szépen kijön a kifli belőle.
Itt pedig Lukas lába sült el egy kicsit. -
Pont az ellenkezőjére gondoltam csak rosszul fogalmaztam. Éppen azért állítom a kapu mellé egy kicsivel, mert ha a sarokra állítom, akkor nekem általában a kapus kivédi. De mondom, lehet semmi köze hozzá, hogy hová állítom csak én, látom így. -
Az mér jó ha könyebben véd?
Az a kék labda ami a patchemben volt? -
Hát igen mert ha pont a saroknál áll akkor én átalában közelebb csavarom a kapushoz és így könnyebben véd (de ezt lehet , hogy csak az én beszéltem be magamnak de így általában jobban sikerül). A 2005 finale de a labda meg van az első demoba be is raktam de ide nem tudom. -
sarok mellé ????? -
jajj nekem gamepados kéne P
melyik labda kéne? -
Szerintem csak szerencsém volt, mert egy pár hete a gamepadom meg adta magát, így most csak billentyűzettel játszom. Én úgy csináltam, hogy (irány) a távolságot, mutató számot az a sarok mellé állítom, (kb. egy félkapunyira), ahova lőni szeretném, ha ilyen nagy a távolság, akkor nyomvatartom a sprintet, lövőerő egy kicsivel tovább a közepétől és ebben az esetben (jobb lábas játékosnál) az előre és a balra nyíl. Röviden ennyi. Ja és a labdát nem sikerül kicserélnem mert most már a AFS Explorer-is lefagy betöltéskor. -
Cserébe mond el hogy lőtted a szabadrúgást -
Thanks megpróbálom. -
Én spesiel reklámtáblát nem tudok berakni az új demoban mert méretet kéne növelni a rotationhoz -
Nekem igazából nem tetszik ebben a stadionban nem igazán lehet jót készíteni mert akkor közeli nézetben elég ronda lesz.
egy trükk hátha bejön
GS-el először nyiss meg olyan asf-et aminél nem akad ki utánna próbáld meg azt megnyitni, így vmiért jobban sikerül
És elsőre érdemes csoportosan betölteni az asf-et.
Úgy emléxem a 6-os a labda textúra
Mindegyik asf-el módosítottben ugyanoda kerül -
Beraktam a Chelsea stadiont nagyon jó lett. De most meg a labdát nem tudom cserélni mert a GS mindig kilép. AFS Explorer 3.6-tal tudom szerkezteni de ott meg hiába cserélem ki az unnamed_4 vagy 5-ös fájlt még is az eredeti labda marad. Ja a Juves demoban szeretném cserélni de itt mindegyik fájl máshol van nem? A labda is? -
vagy a rugbyvel játszott vagy elnézte és a gép visszadta neki
más ötletem nincs -
Gabe18 #8998 

Hát ezt én se. -
én ezt nem értem
"Én ebbe a játékba egy dolgot nembirok hogy már nem is tudom minek nevezzem azt hogy Bercampal viszem a labdát felrugnak a bíró odahivat magához és engem figyelmeztet(hogy miért arrol fogalmama sincs)Aztán még agép jön szabadrugással elrugja a 16-osomtól olyan 5-6méterre aztán ott lefujják és megint a gép-nek jön szabadrugás onann amedig elment a labda.Ez engem egy picit felidegesített." -
csinálok még pár változatott bár ez a stadion elég macerás -
na fentvan az oldalon Chelsea.zip néven
a cím a szokásos -
van, de aszem megoldom, hogy szebb legyen pill -
A stadionhoz van linked? -
Nekem már egyik 0_text sem nyitja meg a GS. -
AZ világos és azért van mert nem tudják még rendesen átrakni.
De most a hivatol kommentárosba beraktam ezt a Chelsea stadion-t és rikító zöld a gyepe. Vagy gyep jeeeeeee
És a GS-el megnyitom az asf -et a GS egyből kikel magából.
-
Nálam is ez van. Nekem azt a demot amiben a Juve is benne van azt nem nyitja meg. Én egyszerre pakoltam a bele a stadionokat az adboardot és később már nem nyitotta meg, hogy kicseréljem a labdát. Egyébként ezzekben a demokban nektek is több csapatnak rosz a meze pl.: Juventus ,Porto -
Nektek is miután beraktátok a demoba a Chelsea staduont nem nyitja meg a GS-es?
Szeretnék normális gyepet csinálni mert ez ami benne van undorító -
Nektek az új demoba sikerült bepakolni rotation adboard-ot?
Nekem nem engedte így meguntam és átmásoltam a másikból a 0_text-et és bemásoltam a chantokat.
Így egy jól működő demom van amiben kommentár is van. -
nincs
én konzolellenes vagyok -
1ébként ,ami mellet nincs nuked jel ,az retail,nem? vagyis "bolti verza"...vagy ezt honnan lehet tudni ?
-
van xBox-od? -
egyet mondok, bithumen lesz belőle -
Gabe18 #8983 Ahogy én tudom megy,csak nem az a full végleges verzió ami a boltokba kerül majd.Ami nem baj,mert nekem jó lesz a pc verzióig kis gyakorlásnak. 
De remélem is hogy megnyikkan,mert töltöm tegnap dél óta és most tartok 42,7%-nál...
-
jó csak ez most itt van előttem P