81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• koki44
    Oks onnan szedtem ki de amikor még megnyitotta a AFS E.. akkor beraktam de a játékban maradt a régi. Azért kérdeztem hogy esetleg nem más helyen van mert pl.: a stadionok is más fájlban vannak mint az első demóban nem?
  • The Hedgehog
    fogtam már a kezemben és hihetetlen de marha kényelmes és nagyon finoman lehet irányítani a játékokat... durva na! :)
  • Breki33
    énis ,pont ezekre gondoltam

csak kérdés azzal a kis izébizével tudnék-e játszani :-)
  • The Hedgehog
    én nagyon gondolkodom egy PSP-n... annyira komoly anyagok vannak rá, hogy huh és még zenét és videókat is nézhetek/hallgathatok rajta. Nomeghát milyen durva már, hogy úton Pestre a vonaton előkapom és zúzok pár meccset a PES-el :) ehm WOW :D
  • The Hedgehog
    ő egy Isten :) szeretnék Japán lenni... ők mindíg tudják mi kell a népnek :O
  • Breki33
    PSP ingame video

klikk
  • Breki33
    Ennek az embernek a kezében vagyunk

Asszem irok neki emilt P
  • Breki33
    teknikát, részletesen P

amúgy végre tegnap újra formába jöttem 4-1 3-0 a Real ellen.
  • Breki33
    hát azt kiszedheted a patchemből manuálisan átnevezed és berakod
  • koki44
    Igen az a labda.
  • koki44
    Itt van két régebbi szabad..

Erre a balosra egy kicsit büszke vagyok lehet, hogy innen nem látszik de a végén szépen kijön a kifli belőle.

Itt pedig Lukas lába sült el egy kicsit.
  • koki44
    Pont az ellenkezőjére gondoltam csak rosszul fogalmaztam. Éppen azért állítom a kapu mellé egy kicsivel, mert ha a sarokra állítom, akkor nekem általában a kapus kivédi. De mondom, lehet semmi köze hozzá, hogy hová állítom csak én, látom így.
  • Breki33
    Az mér jó ha könyebben véd?

Az a kék labda ami a patchemben volt?
  • koki44
    Hát igen mert ha pont a saroknál áll akkor én átalában közelebb csavarom a kapushoz és így könnyebben véd (de ezt lehet , hogy csak az én beszéltem be magamnak de így általában jobban sikerül). A 2005 finale de a labda meg van az első demoba be is raktam de ide nem tudom.
  • Breki33
    sarok mellé ?????
  • Breki33
    jajj nekem gamepados kéne P

melyik labda kéne?
  • koki44
    Szerintem csak szerencsém volt, mert egy pár hete a gamepadom meg adta magát, így most csak billentyűzettel játszom. Én úgy csináltam, hogy (irány) a távolságot, mutató számot az a sarok mellé állítom, (kb. egy félkapunyira), ahova lőni szeretném, ha ilyen nagy a távolság, akkor nyomvatartom a sprintet, lövőerő egy kicsivel tovább a közepétől és ebben az esetben (jobb lábas játékosnál) az előre és a balra nyíl. Röviden ennyi. Ja és a labdát nem sikerül kicserélnem mert most már a AFS Explorer-is lefagy betöltéskor.
  • Breki33
    Cserébe mond el hogy lőtted a szabadrúgást
  • koki44
    Thanks megpróbálom.
  • Breki33
    Én spesiel reklámtáblát nem tudok berakni az új demoban mert méretet kéne növelni a rotationhoz
  • Breki33
    Nekem igazából nem tetszik ebben a stadionban nem igazán lehet jót készíteni mert akkor közeli nézetben elég ronda lesz.

egy trükk hátha bejön

GS-el először nyiss meg olyan asf-et aminél nem akad ki utánna próbáld meg azt megnyitni, így vmiért jobban sikerül

És elsőre érdemes csoportosan betölteni az asf-et.

Úgy emléxem a 6-os a labda textúra

Mindegyik asf-el módosítottben ugyanoda kerül
  • koki44
    Beraktam a Chelsea stadiont nagyon jó lett. De most meg a labdát nem tudom cserélni mert a GS mindig kilép. AFS Explorer 3.6-tal tudom szerkezteni de ott meg hiába cserélem ki az unnamed_4 vagy 5-ös fájlt még is az eredeti labda marad. Ja a Juves demoban szeretném cserélni de itt mindegyik fájl máshol van nem? A labda is?
  • Breki33
    vagy a rugbyvel játszott vagy elnézte és a gép visszadta neki

más ötletem nincs
  • Gabe18

Hát ezt én se.
  • Breki33
    én ezt nem értem

"Én ebbe a játékba egy dolgot nembirok hogy már nem is tudom minek nevezzem azt hogy Bercampal viszem a labdát felrugnak a bíró odahivat magához és engem figyelmeztet(hogy miért arrol fogalmama sincs)Aztán még agép jön szabadrugással elrugja a 16-osomtól olyan 5-6méterre aztán ott lefujják és megint a gép-nek jön szabadrugás onann amedig elment a labda.Ez engem egy picit felidegesített."
  • Breki33
    csinálok még pár változatott bár ez a stadion elég macerás
  • Breki33
    na fentvan az oldalon Chelsea.zip néven

a cím a szokásos
  • Breki33
    van, de aszem megoldom, hogy szebb legyen pill
  • koki44
    A stadionhoz van linked?
  • koki44
    Nekem már egyik 0_text sem nyitja meg a GS.
  • Breki33
    AZ világos és azért van mert nem tudják még rendesen átrakni.

De most a hivatol kommentárosba beraktam ezt a Chelsea stadion-t és rikító zöld a gyepe. Vagy gyep jeeeeeee

És a GS-el megnyitom az asf -et a GS egyből kikel magából.
  • koki44
    Nálam is ez van. Nekem azt a demot amiben a Juve is benne van azt nem nyitja meg. Én egyszerre pakoltam a bele a stadionokat az adboardot és később már nem nyitotta meg, hogy kicseréljem a labdát. Egyébként ezzekben a demokban nektek is több csapatnak rosz a meze pl.: Juventus ,Porto
  • Breki33
    Nektek is miután beraktátok a demoba a Chelsea staduont nem nyitja meg a GS-es?

Szeretnék normális gyepet csinálni mert ez ami benne van undorító
  • Breki33
    Nektek az új demoba sikerült bepakolni rotation adboard-ot?

Nekem nem engedte így meguntam és átmásoltam a másikból a 0_text-et és bemásoltam a chantokat.

Így egy jól működő demom van amiben kommentár is van.
  • Breki33
    nincs

én konzolellenes vagyok
  • Johnny23
    1ébként ,ami mellet nincs nuked jel ,az retail,nem? vagyis "bolti verza"...vagy ezt honnan lehet tudni ?
  • Johnny23
    van xBox-od?
  • Breki33
    egyet mondok, bithumen lesz belőle
  • Gabe18
    Ahogy én tudom megy,csak nem az a full végleges verzió ami a boltokba kerül majd.Ami nem baj,mert nekem jó lesz a pc verzióig kis gyakorlásnak.
    De remélem is hogy megnyikkan,mert töltöm tegnap dél óta és most tartok 42,7%-nál...
  • Breki33
    jó csak ez most itt van előttem P