PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ááááá... nem is tudom.... <#vigyor5>#vigyor5>
nekem is fülig ért a szám, amíg fordítottam... ;)))
ment priviben
Nah valami ilyemi kéne hogy
"Ezt elég bonyolult elmondani, különösen angolul"
NA nem még tovább is van P
AZ alpha kontrasztján nem érdemes állítgatni. Lehet, de nem célszerû-galibákat okozhat és eléggé hozzáértõnek kell lenni.
Inkább ajánlott az elsõ slot kontrasztjának variálása illetve egyes stadiuonoknál az egyes slot áthúzása a többibe (nem mindenhol mûködik jól!)
Ezenkívül valahol célszerûbb úgymond homogénebb alapot használni ami kevésbé vibrál mozgásban"
Ilyesmit le tudnál fordítani?
Ha bonyolult átfogalmazhatod P
köszi
"Ezt elég bonyolult elmondani, különösen angolul"
NA nem még tovább is van P
AZ alpha kontrasztján nem érdemes állítgatni. Lehet, de nem célszerû-galibákat okozhat és eléggé hozzáértõnek kell lenni.
Inkább ajánlott az elsõ slot kontrasztjának variálása illetve egyes stadiuonoknál az egyes slot áthúzása a többibe (nem mindenhol mûködik jól!)
Ezenkívül valahol célszerûbb úgymond homogénebb alapot használni ami kevésbé vibrál mozgásban"
Ilyesmit le tudnál fordítani?
Ha bonyolult átfogalmazhatod P
köszi
Kérdés az alfa textúrákról és a 4 slotról, ahol a gyepek vannak.
Az elsõ slot a legjobb minõségû és színû kép, ami pl. zoomolásnál is látszik.
De mi a 2.,3.,4. pontosan? néhány helyen ez a pálya melletti rész, mint pl. a futópálya
az alfa az, ahol a gyep vonalai vannak.
A gondom a következõ.
Mozgás közben villog a gyep (ismerõs probléma ;)) (miközben a játékosok ide-oda futnak). És az alfám a vonal egyik felét sötétebbé, a másikat világosabbá teszi. Tehát végülis állítsak az alfa kontrasztján vagy a színek erõsségén? És HA a színeket kell állítani, hogy csináljam a 2-4 slotok módosítása nélkül?
Nos, csupán ennyi...

Az elsõ slot a legjobb minõségû és színû kép, ami pl. zoomolásnál is látszik.
De mi a 2.,3.,4. pontosan? néhány helyen ez a pálya melletti rész, mint pl. a futópálya
az alfa az, ahol a gyep vonalai vannak.
A gondom a következõ.
Mozgás közben villog a gyep (ismerõs probléma ;)) (miközben a játékosok ide-oda futnak). És az alfám a vonal egyik felét sötétebbé, a másikat világosabbá teszi. Tehát végülis állítsak az alfa kontrasztján vagy a színek erõsségén? És HA a színeket kell állítani, hogy csináljam a 2-4 slotok módosítása nélkül?
Nos, csupán ennyi...

nem, én ezt már régóta csinálom csak azt hittem, hogy evidens, de nem mûxik ezért nem használja senki...
Igen csak a múltkor be akartam ezt írni mikor beraktam a MIlan mezt bin-be aztán elmaradt.
GOndolom neked is az sg-s fórumról ugrott be amikor a gyerek megkérdezte.
Amúgy érdekes módon az a zászlós korlát amit beraktál nekem a San Siro-ba a nappaliban tökéletes volt éjszakaiba átrakva viszont látszott a zöld.
Na aztis ezzel a teknikával javítottam ki így most tulajdonképp fekete és átlátszó P
Így kijavítottam a San Siro hibáit (volt még egy)
de mivel senki sem reklamált így gondolom másokat nem zavart P
GOndolom neked is az sg-s fórumról ugrott be amikor a gyerek megkérdezte.
Amúgy érdekes módon az a zászlós korlát amit beraktál nekem a San Siro-ba a nappaliban tökéletes volt éjszakaiba átrakva viszont látszott a zöld.
Na aztis ezzel a teknikával javítottam ki így most tulajdonképp fekete és átlátszó P
Így kijavítottam a San Siro hibáit (volt még egy)
de mivel senki sem reklamált így gondolom másokat nem zavart P
A #2118 -t le tudnád nekem fordítani?
Ha jól értem olyat kérdez amire magyarul se tudnék korrekten válaszolni, de legalább kimagyaráznám magam :-)
Ha jól értem olyat kérdez amire magyarul se tudnék korrekten válaszolni, de legalább kimagyaráznám magam :-)
ezt mondtam én is, csak nem mindig a lehúzás (fekete lesz) a jó...
Ja igen elfelejtettem mondani, hogy tudom hogy hogyan kell kiszedni teljesen a zöldet.
CSak én úgy csinálom, hogy miután beállítottam a tp-it a csúcskákat lehúzom az RGB-ben.
CSak én úgy csinálom, hogy miután beállítottam a tp-it a csúcskákat lehúzom az RGB-ben.
A nyak körüli zöldségek eltûntetése (stadionrészeknél is):
1. mezen transparency beállítása
2. transparent zöld szín átalakítása a mez színére (pl. piros)
1. mezen transparency beállítása
2. transparent zöld szín átalakítása a mez színére (pl. piros)
ollé
Breki,
abscroll nos trae una nueva versión del DKZ Studio (0.80b), en la que destacan el retoque a la interface (solucionando el fallo al arrancar que sufrían algunos usuarios), la carga de los sub-programas por separado y sobre todo el nuevo DataBase Editor, un editor de la base de datos del juego (aún en fase beta). Más info y descarga en el siguiente enlace:
http://www.dekazeta.net/index.php?download=122
Un saludo!
Breki,
abscroll nos trae una nueva versión del DKZ Studio (0.80b), en la que destacan el retoque a la interface (solucionando el fallo al arrancar que sufrían algunos usuarios), la carga de los sub-programas por separado y sobre todo el nuevo DataBase Editor, un editor de la base de datos del juego (aún en fase beta). Más info y descarga en el siguiente enlace:
http://www.dekazeta.net/index.php?download=122
Un saludo!
Amúgy a részletekben van a lényeg ezt fõleg most látom, hogy egy hónappal ezelõtti mentésemet raktam vissza és milyen gagyi a mostanihoz képest
"ha olyat szedsz le amelyikben a másik filenév van simán átnevezed"
Aki kész patcheket használ egyben sokkal xarabb játékkal játszik
dehát aki lusta napi öt percet rászánni, hogy berakja :-)
Neked egyszerûbb de nekem ugyanezt el kell mondani 6* a fórumon 10* priviben, hogy a többirõl neis beszéljek.
Aztán én leszek a nagyképû ha valakit nem elégitek ki :-)
EZ most nem neked szólt csak úgy általánosságban, de pl milyen jó lett volna ha a tegnapi afs-em feltöltöm valahova és senkise tudna multizni P
Aki kész patcheket használ egyben sokkal xarabb játékkal játszik
dehát aki lusta napi öt percet rászánni, hogy berakja :-)
Neked egyszerûbb de nekem ugyanezt el kell mondani 6* a fórumon 10* priviben, hogy a többirõl neis beszéljek.
Aztán én leszek a nagyképû ha valakit nem elégitek ki :-)
EZ most nem neked szólt csak úgy általánosságban, de pl milyen jó lett volna ha a tegnapi afs-em feltöltöm valahova és senkise tudna multizni P
Nagyon köszönöm...ere voltam kíváncsi. Ez nekem eddig nem tûnt fel. Én átalában kész patch-ket használok(Wolf, nem szoktam a részletekkel foglalkozni(kivéve reklámtáblák).
az st_obj_tex.bin-t már kicseréltem, de abban a csaomagban nem volt st_kb_tc_weum8.bin. Megyek keresek egyet...:) köszi még1szer, látod, hoy egyszerûbb???
az st_obj_tex.bin-t már kicseréltem, de abban a csaomagban nem volt st_kb_tc_weum8.bin. Megyek keresek egyet...:) köszi még1szer, látod, hoy egyszerûbb???
Körülbelül már 8* mondtam el.
Mit gondolsz a többiek honnan tudják? :-)
Na újra utoljára
Leszedsz egy rotation adboards csomagot amikben bin-ek vannak
Fontos hogy minden file-t berakj tehát a st_obj_tex.bin-t is, ne csak az ami a reklámtáblákat tartalmazza !
ha pes4-ed van D: st_kb_tc_eng.bin
ha we8-ad: st_kb_tc_we8um.bin-ben vannak a reklámtáblák
ha olyat szedsz le amelyikben a másik filenév van simán átnevezed.
Amúgy hol jártál eddig?
Ez novemberi dolog :-)
Mit gondolsz a többiek honnan tudják? :-)
Na újra utoljára
Leszedsz egy rotation adboards csomagot amikben bin-ek vannak
Fontos hogy minden file-t berakj tehát a st_obj_tex.bin-t is, ne csak az ami a reklámtáblákat tartalmazza !
ha pes4-ed van D: st_kb_tc_eng.bin
ha we8-ad: st_kb_tc_we8um.bin-ben vannak a reklámtáblák
ha olyat szedsz le amelyikben a másik filenév van simán átnevezed.
Amúgy hol jártál eddig?
Ez novemberi dolog :-)
nekünk is ez volt a bajunk Raullal(jason)
betettünk egy másik parat és jó lett
betettünk egy másik parat és jó lett
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Jézusom Breki! Dehát én bin-ket raktam be! Légyszíves mond el melyik bin-ket kell kicserélni és azokat hol találom csak ennyit kérek! Egyszer elmondanád és egy csomó fölösleges idõt és hozzászólást megsporólnánk mind a ketten! Elõre is köszi
nem, akkor nem tudtam jatszani!
emlexem, ki kellet lepni, és berakni egy masikat.
asszem az alapot. akkor megkeverve, de jo volt
emlexem, ki kellet lepni, és berakni egy masikat.
asszem az alapot. akkor megkeverve, de jo volt
hüje vagy hamán szép nem!4
és te tudtál játszani, de it nem enged
viszont a mentésem visszatöltve jó lett
csak most ujra pakolhatok P
viszont a mentésem visszatöltve jó lett
csak most ujra pakolhatok P
itt nem ez van hiszen Roland-
A srác akivel játszani szoktam az én egész asf-jeimet szokta elvinni
szval teljesen megegyezünk
A srác akivel játszani szoktam az én egész asf-jeimet szokta elvinni
szval teljesen megegyezünk
a meg nem egyezõ para.
sztem azért van, mert altalaban az emberek nem importaljak a para-t veled ellentetben.
emlexem ellened nekem is ez volt, csak nekem volt 2 jatekos :|
sztem azért van, mert altalaban az emberek nem importaljak a para-t veled ellentetben.
emlexem ellened nekem is ez volt, csak nekem volt 2 jatekos :|
hüje vagy hamán szép nem!4
Elmondtam
nem adboardokat kell berakni hanem az alap adboard pack-ot ami rotaciós
tehát bin-eket
ez fontos
nem adboardokat kell berakni hanem az alap adboard pack-ot ami rotaciós
tehát bin-eket
ez fontos
Bemásoltam a fh-n legutoljára kirakott Breki féle adboard-kat és akárhogy is nézem nekem csak a kapu mögöttiek cserélõdnek. Ti mit csináltatok, hogy oldalt és cserélõdnek, milyen file-t kell kicserélni, mi a titok???
mert gifbe nyomtam...jolvan én még luzer vagyok:( linket tudsz a denis féléhez? apropó MU mez :P
Avanti Crociati!
ezt csak azér mondtam mert ezek a forgó rekl. táblák...erre rakja amiket akar...
Avanti Crociati!
www.fifahungary.com --letöltések--Pes4/We8---grafikák---reklámtáblák by Breki
ezt keresd
ezt keresd
Avanti Crociati!
nem beszóltam! közöltem hogy a Breki által már kilinkelt vallas packben ugyanaz van benne tehát teljesen fölös volt kirakni. részemrol ennyi lenne...
Avanti Crociati!
Angol reklámtáblák by FyReX
http://rapidshare.de/files/1367751/st_kb_tc_angol.bin.html
http://rapidshare.de/files/1367751/st_kb_tc_angol.bin.html
Avanti Crociati!
Király és olyat hol találok, mert visszanéztem a topicot és csak temlate-ek és feliratok vannak...:)))