PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnál mutatni egy olyan fórumot ahol a linkek még mûködnek, mert én csak olyanokat találtam ahol már nem voltak jók.
vkinek megvan az uj wolf patch??
"The Wolf Vuelta del Lobo Patch WE8I PC"
ez a neve
"The Wolf Vuelta del Lobo Patch WE8I PC"
ez a neve
Forza Italia OoO Forza Juventus
nemrossz
Az utolsó elõtti viszont nem mutat jól a játékban
valamint ezt a Diadora-t én nem szeretem, de a többi teccik.
Nézd meg nagyon sok packor kérnek különbözõ fórumokon egy idõben énis sokat linkeltem ki
Az utolsó elõtti viszont nem mutat jól a játékban
valamint ezt a Diadora-t én nem szeretem, de a többi teccik.
Nézd meg nagyon sok packor kérnek különbözõ fórumokon egy idõben énis sokat linkeltem ki
Nem is bajlódok vele tovább, úgy se tudom meg csinálni. Ezt akartam összerakni!
Ha valakinek van ilyen, vagy nagyon hasonló megköszönnék, egy linket.

Ha valakinek van ilyen, vagy nagyon hasonló megköszönnék, egy linket.

Upsz táláltam egy ilyet csak nem tudok angolul. Igaz ez pes3-as, de ha a pes4-ben is igy kell akkor ha valaki le tudja fordítani a lényegét nagyon jó lenne.
Tudna valaki segíteni egy két csukát szeretnék lecserélni a játékban. Odáig meg van, hogy csinálok egy 512x256 RGB-st belemásolom a cipõket de utánna amikor szürkeárnyalatosra vagy mire kell tenni ott valamit nem jól csinálok mert a játékban a cipõknek mindenféle szine van. Azt hiszem a palettával kell valamit csinálni de nem tudom hogy mit.
Oké, köszi.
Tudnék, csak a feliratot az ellenkezõ oldalon tükrözi és ismétli ezért hülyén néz ki
Ezért igyexem olyan Zászlókat berakni ami megfordítva se néz ki hülyén illetve zászlóra zászlót, hogy ne legyen feltünõ az ismétlõdés.
A MIlan stadion ilyen szempontból elég jó lett
A székeket meg ebben stadionban nem lehet.
Szval én tudnék csak a program nem tudja PPPPPPPP
Ezért igyexem olyan Zászlókat berakni ami megfordítva se néz ki hülyén illetve zászlóra zászlót, hogy ne legyen feltünõ az ismétlõdés.
A MIlan stadion ilyen szempontból elég jó lett
A székeket meg ebben stadionban nem lehet.
Szval én tudnék csak a program nem tudja PPPPPPPP
Breki !
Ilyet tudsz a we-be csinálni ?

Ilyet tudsz a we-be csinálni ?
Start menu
Futtatas
Msconfig
ENTER v OK
Automatikus indítás és ott amikrõl nem tudod mik vagy gyanúsak kiszeded a pipát, ha mégsem jó akkor visszapipálod
NEm mondanám meg pontosan miket szedj ki mert lehet nálad azok kellenek pl monitoros izé.
Meg volt egy program amivel ki lehet szedni a most futó felesleges dolgokat az a neve, hogy HJACKTHis
Ezzel viszont óvatosan bánni.
JA az alg mindig bent lesz de mindig nyugodtan kiszedheted játék elõtt.
Futtatas
Msconfig
ENTER v OK
Automatikus indítás és ott amikrõl nem tudod mik vagy gyanúsak kiszeded a pipát, ha mégsem jó akkor visszapipálod
NEm mondanám meg pontosan miket szedj ki mert lehet nálad azok kellenek pl monitoros izé.
Meg volt egy program amivel ki lehet szedni a most futó felesleges dolgokat az a neve, hogy HJACKTHis
Ezzel viszont óvatosan bánni.
JA az alg mindig bent lesz de mindig nyugodtan kiszedheted játék elõtt.
Mi az a msconfigos kép? Na leállítottam egy csomót de ha újraíndítom akkor megint futnak, hogy állítsam le hogy ne fussanak.
mármint õ, te gyxere már pes4Lauincherre játszani
van egy haverom aki kisértetiesen hasonlít rád ott
van egy haverom aki kisértetiesen hasonlít rád ott
énis elkezdtem írni de 10-nél feladtam P
svchostokon kívül szinte miondent lehetne P
daemon is fut......
avdamsrv??
MsPm?
qutassk azt talán quicmocie
msconfigos képet is berakhatnál
svchostokon kívül szinte miondent lehetne P
daemon is fut......
avdamsrv??
MsPm?
qutassk azt talán quicmocie
msconfigos képet is berakhatnál
de a fórumon egy csomót kilinkeltem sõt Gascoigne is készített csukacsomagokat
csak mostanában lusta pék P
csak mostanában lusta pék P
svc-halozati szolg
spoolsv
alg
mdm
avg--
avg--
a két avgsen kivul énsi kilövöm a maradekot. mivel nekem nincs avg 😛
spoolsv
alg
mdm
avg--
avg--
a két avgsen kivul énsi kilövöm a maradekot. mivel nekem nincs avg 😛
hüje vagy hamán szép nem!4
Breki lenne még egy nagy kérésem ha belinkelem azt a csukacsomagot amit használok kicserélnél nekem két cipõt ha ráérsz valamikor. Mert nekem nem sikerül mert a mindig több színü lesz és csúnya.
Megnéztem a feladatkezelõt fut egy csomó minden amit nem is ismerek. Nem tudom mióta nem szoktam nézegetni.
Figyu megoldódott elíndítottam a játékot 800x600 medium. Akkor felvette rendesen. Utánna vissza állítottam 1024x768 high és lám csodát akkor is jól vett fel. Remélem jól is marad. Egyébként egy ilyen Spysweeper programot tudnál mondani ami nem 30 napos?
Nekem a build 4430. Nem hiszem szerintem semmi felesleges dolog, nem fut. De ez érdekes a havernak gyengébb a gépe maga a játék sokkal lassabban fut nem is, veszi fel a részletességet csak médiumra és neki, mégis szaggatás nélkül vesz fel.