PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Breki láttad hogy a tvn megnövelte a tárhelyet 100 MB-ra? Most már tényleg jó lenne, ha fel tudnád tölteni a teljes afs fájlodat.
Breki ,most melyik a jobb patch az Ultimate vagy amit korábban linkeltél Evolution 2 ????
illetve az utána linkelt stadiumpatchot (zEUS PACK)gondolom érdemes fölrKNI,UGY?
illetve az utána linkelt stadiumpatchot (zEUS PACK)gondolom érdemes fölrKNI,UGY?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#kuss>#kuss>
nemhiszed mi?
idézek
uefa.com Newsletter Thursday 26 May 2005
Hi Breki33,
Liverpool FC's astounding victory against AC Milan in the 50th European Champion Clubs' Cup final evoked an era when open and attacking football dominated the continental game with regular high-scoring matches. Log on to uefa.com for the reaction to last night's game.
Latest News
UEFA Champions League
Final evokes days of old
As well as rewriting the record books, Liverpool FC's victory evoked an era when open and attacking football dominated the European game.
UEFA Champions League
Europe hails Reds' renaissance
After "a formality warped into an epic", the European media are lost for superlatives to describe Liverpool FC's defeat of AC Milan in Istanbul.
UEFA Champions League
Liverpool rejoices on night of drama
Liverpool FC's local supporters experienced the agony and the ecstasy last night, before Jerzy Dudek's heroics saw the English city erupt.
idézek
uefa.com Newsletter Thursday 26 May 2005
Hi Breki33,
Liverpool FC's astounding victory against AC Milan in the 50th European Champion Clubs' Cup final evoked an era when open and attacking football dominated the continental game with regular high-scoring matches. Log on to uefa.com for the reaction to last night's game.
Latest News
UEFA Champions League
Final evokes days of old
As well as rewriting the record books, Liverpool FC's victory evoked an era when open and attacking football dominated the European game.
UEFA Champions League
Europe hails Reds' renaissance
After "a formality warped into an epic", the European media are lost for superlatives to describe Liverpool FC's defeat of AC Milan in Istanbul.
UEFA Champions League
Liverpool rejoices on night of drama
Liverpool FC's local supporters experienced the agony and the ecstasy last night, before Jerzy Dudek's heroics saw the English city erupt.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ja, így vágom! csak a "pofa kell"-bõl már azt hittem, hogy a bírókra gondolsz...
ahha hát akkor nézd vissza a meccset, a Milan abszolút NEM védekezésre állt be, és legalább 5x annyi 100x os helyzetünk volt,abból kettõ olyan volt,hogy a gólvonalról fejelte ki egy pool-i védõ(aki épp ott ácsorgott) ,Dudek meg azt sem tutta hol a játékszer,mi ez ha nem mázli
" a liverpool nem adta fel"...jah 120 percbõl 6 percbe MINDEN (3gol!)bejött nekik (ami sztem most történt elõszõr és utoljára nekik),nekünk kurvanagy balszerencsénk (tény hogy akkor ott kicsit ellazáskodtuk a dolgot)volt, a többi idõbe pedig inkább a Milan volt a pályán!
" a liverpool nem adta fel"...jah 120 percbõl 6 percbe MINDEN (3gol!)bejött nekik (ami sztem most történt elõszõr és utoljára nekik),nekünk kurvanagy balszerencsénk (tény hogy akkor ott kicsit ellazáskodtuk a dolgot)volt, a többi idõbe pedig inkább a Milan volt a pályán!
Ez nem mázli volt, a liverpool nem adta fel és gyõzött. Most nem ment a hülye védekezés amit az olasz csapatok nagyon szeretenek csinálni<#nevetes2>#nevetes2>
ténleg volt már ilyenre példa,mondjuk nemsok, de ez a tegnapi mindenesetre kimaradhatoot volna szórásból !!!! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
UI: naggyon sajnálom a csapatot,viszont amellett naggyon dühös is vagyok (azér 3 gól az mégiscsak sokkkkkk<#gonosz2>#gonosz2><#duma>#duma>)........mondom még mindíg nem hiszem el,de ilyen is tud lenni a foci!!
és Carlo-nak mindezek ellenére igaza van : " Mi vagyunk a legerõssebbek Európában" !!
FORZZZA MILAAAAN !!!!!!!!!!!!!!!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
UI: naggyon sajnálom a csapatot,viszont amellett naggyon dühös is vagyok (azér 3 gól az mégiscsak sokkkkkk<#gonosz2>#gonosz2><#duma>#duma>)........mondom még mindíg nem hiszem el,de ilyen is tud lenni a foci!!
és Carlo-nak mindezek ellenére igaza van : " Mi vagyunk a legerõssebbek Európában" !!
FORZZZA MILAAAAN !!!!!!!!!!!!!!!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
már megbocsátassz, de ahhoz hogy berámoljanak a Milannak 3-at 6 perec alatt,ahhoz inkább a Milan védelem kell,mint az ellenfél, ugyebár ezt aláírjuk ! Kihagytunk nem koncentráltunk, elszálltunk ...ennyi
mármint mi?
felhozni õket??????????????????
(na jó, ne offoljunk!)
"Hat percig figyelmetlenek voltunk, nem koncentráltunk eléggé, ezalatt a rövid idõ alatt sikerült mindent lerombolnunk, amit addig remekül felépítettünk. És ez a kihagyás éppen ezért megmagyarázhatatlan, mivel a csapatom a 120 perc alatt remekül játszott."
- Carlo Ancelotti
(na jó, ne offoljunk!)
"Hat percig figyelmetlenek voltunk, nem koncentráltunk eléggé, ezalatt a rövid idõ alatt sikerült mindent lerombolnunk, amit addig remekül felépítettünk. És ez a kihagyás éppen ezért megmagyarázhatatlan, mivel a csapatom a 120 perc alatt remekül játszott."
- Carlo Ancelotti
ezt a kib***ott mázlit,mint ami a liverpool-nak volt tegnap, ugyanakkor a 3-0 -ról felhozni õket 3-3 -ra is pofa kellett....hát én még most sem hiszem el ,ami történt.........igazából sokkal jobbak voltunk, de elcsesztük!<#wilting>#wilting><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#wilting>#wilting><#rinya>#rinya>
L-I-V-E-R-P-O-O-L
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
jah nekem az:D pénteken vizsgázok! meg azutáni pénteken is! wheehhhhhhh<#wilting>#wilting>
Avanti Crociati!
császtok gondoltam beugrok itt a vizsgaidõszak kellõs közepén! mija helyzet mostanában?
Avanti Crociati!
Aztis lehetne, hogy lenne egy pl a stadionoknak
Ha valaki javít rajta itt bejelenti majd feltölti az újabbat.
Most pl javítanám a Delle Alpiban az eredményjelzõt de ahhoz kéne a wendettás file
Ha valaki javít rajta itt bejelenti majd feltölti az újabbat.
Most pl javítanám a Delle Alpiban az eredményjelzõt de ahhoz kéne a wendettás file
vazze... kiadna a Konami a PES után egy sokkal szarabb WE-t, ez értelmes húzás volna
Amici di nessuno...
lol
" 3bit | 2005-05-24 19:36:34 | Válasz erre
Hi!
Nekem nincs meg a WE8 és szeretném megkérdezni h a nyomába ér egyáltalán a PES4-nek vagy ez egy olyan FIFA99es szintû game-e?? "
" 3bit | 2005-05-24 19:36:34 | Válasz erre
Hi!
Nekem nincs meg a WE8 és szeretném megkérdezni h a nyomába ér egyáltalán a PES4-nek vagy ez egy olyan FIFA99es szintû game-e?? "
2005.05.25. (Szerda) karbantartás. 2005-05-21
Szerdán (2005.05.25.) karbantartást végzünk.
Ezért kimaradások várhatók a teljes rendszerünkön.
A karbantartás nem érinti a Webhosting szolgáltatásunkat.
A szervereink a karbantartás ideje alatt is fogadják a leveleket.
A kimaradásokért elõre is türelmüket kérjük.
Szerdán (2005.05.25.) karbantartást végzünk.
Ezért kimaradások várhatók a teljes rendszerünkön.
A karbantartás nem érinti a Webhosting szolgáltatásunkat.
A szervereink a karbantartás ideje alatt is fogadják a leveleket.
A kimaradásokért elõre is türelmüket kérjük.
nálam sem müxik a tvn-es tárhely
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.