PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet még nem láttam😄 mit csinál Del Piero?😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Originally Posted by frenkie
menu kits great but why the old stadion textures?
I have many new stadion Delle Alpi, Olimpico, San Siro etc.
you can change it by yourself, if you like them
akkor errõl enyit
menu kits great but why the old stadion textures?
I have many new stadion Delle Alpi, Olimpico, San Siro etc.
you can change it by yourself, if you like them
akkor errõl enyit
Ja mielõtt elfelejteném tegnap nagyon jó meccseket játsdzottunk tepi-vel.
Igaz kicsit lefárasztott -a meccs- volt ott minden 30 méteres hatalmas bombagólon kívül olyan tizenegyes, hogy kifelé futottunk a csatáral távolodva a kaputól a kb 20 méterre lévõ labda felé a gép meg lökésnek vette aztán a kapusom kivédte (Az volt a második a meccsen)
AZtán volt mindkettõnknek õngólja, volt hosszabítás, volt hogy 3* vezettem asszem a végén mégis nekem kellett az utolsó percben egyenlítenem, volt hogy a hosszabításban annyi gólt lõttem mint addig a teljes meccsen-3-at. Volt 9-gólos meccs.
SZval haq valaki látta volna már biztos tudná miért jó a WE8
Szval mindenkinek csak ajánlani tudom jól nyomja.
És állítása szerint nem akad.
Igaz kicsit lefárasztott -a meccs- volt ott minden 30 méteres hatalmas bombagólon kívül olyan tizenegyes, hogy kifelé futottunk a csatáral távolodva a kaputól a kb 20 méterre lévõ labda felé a gép meg lökésnek vette aztán a kapusom kivédte (Az volt a második a meccsen)
AZtán volt mindkettõnknek õngólja, volt hosszabítás, volt hogy 3* vezettem asszem a végén mégis nekem kellett az utolsó percben egyenlítenem, volt hogy a hosszabításban annyi gólt lõttem mint addig a teljes meccsen-3-at. Volt 9-gólos meccs.
SZval haq valaki látta volna már biztos tudná miért jó a WE8
Szval mindenkinek csak ajánlani tudom jól nyomja.
És állítása szerint nem akad.
Jaj nem tömjénezésdt várok csak kiváncsi vagyok a véleményekre.
Allianz elvileg kész csak vártam, hogy a másikra visszajelzések érkezzenek.
Ott nem sok mindenhez nyúltam elvégre FCH érdemes csak a füvet illetve a kisdpadon lévû Allianz texturár cseréltem
Allianz elvileg kész csak vártam, hogy a másikra visszajelzések érkezzenek.
Ott nem sok mindenhez nyúltam elvégre FCH érdemes csak a füvet illetve a kisdpadon lévû Allianz texturár cseréltem
igen õt én terjesztettem el a Soccergaming-on
Kevésbé nagyképûen topicot nyitottam neki P
Sztem Red és Gascoigne is van olyan ügyes itt.
Kevésbé nagyképûen topicot nyitottam neki P
Sztem Red és Gascoigne is van olyan ügyes itt.
Még nem csak letöltöttem de legkésõbb a hétvégén megnézem. De téged ismerve bíztos jó. És az Allianz Arenával hol tartasz?
Jogos nekem pl. nagyon tetszenek Pikaflash(nem bíztos, hogy így írja a nevét) csukái. De ez a Jimbo is ügyes szerintem mert én már legalább 5-t csináltam a fehér niket nem tudtam úgy berakni hogy az orra ne legyen "jukas".
FX-el menni kell.
Vagyis kellene...
Vagyis kellene...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát nem tudom.
Lehet hülyeség,de próbálj a felbontáson változtatni,hátha az nem tetszik neki.A "minden program"-Konami-Pro Evo 4,és ott a settings-ben tudsz állitani a játékon kivül is,ha egyáltalán nincs kép sehol.
Lehet hülyeség,de próbálj a felbontáson változtatni,hátha az nem tetszik neki.A "minden program"-Konami-Pro Evo 4,és ott a settings-ben tudsz állitani a játékon kivül is,ha egyáltalán nincs kép sehol.
Valaki meg nézte már ezt a patch-t Obsession Patch Edition 2005/2006 by FCH?
Milyen?
Én felraktam miatta a PES4-is de nem volt idõm tüzetesen megnézni és lehet nem is lesz csak a hét végén. P
Viszont érdekelne, hogy milyen a benyomásotok róla?
Amit én észrevettem, hogy a stadionok elég régiek és a mezek is lehetnének jobbak. De nekem csak egy 10-15 percem volt rá otthol.
Milyen?
Én felraktam miatta a PES4-is de nem volt idõm tüzetesen megnézni és lehet nem is lesz csak a hét végén. P
Viszont érdekelne, hogy milyen a benyomásotok róla?
Amit én észrevettem, hogy a stadionok elég régiek és a mezek is lehetnének jobbak. De nekem csak egy 10-15 percem volt rá otthol.
Hát azon kéne menni.
Videokártya driver,DirectX rendben van?
Videokártya driver,DirectX rendben van?
Mint az idén?<#whatever>#whatever>
Igen kértem én is egyet el is készült de a csákó nem jól linkelte ki az nem az enyém ez a jó link
és tök jó lett nagyon ügyes ez a gyerek.
és tök jó lett nagyon ügyes ez a gyerek.
YESS!!
Megvan Gila!!!!!!
mostmárcsak Ronaldinho kéne és zsebben a BL !!!!!!
Megvan Gila!!!!!!
mostmárcsak Ronaldinho kéne és zsebben a BL !!!!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ezzel nem tudok mit csinálni, az alapanyag nem pontos...szerintem... :-(((
ááááááááááááááááá
érti ezt valaki?
slt c coolrastaboy de la olé team et de la waf si tu conné.
Je prepares un nouveau patch actuellement et je coulais savoir si tu avais des stades que je pourrais utiliser des mises a jour ou autres.
Cela serait génial que tu me passes cela si tu as ce qu'il faut
Merci d'avance
+
Coolrastaboy
érti ezt valaki?
slt c coolrastaboy de la olé team et de la waf si tu conné.
Je prepares un nouveau patch actuellement et je coulais savoir si tu avais des stades que je pourrais utiliser des mises a jour ou autres.
Cela serait génial que tu me passes cela si tu as ce qu'il faut
Merci d'avance
+
Coolrastaboy
eddig még sesoem csinálta ezt semminél
vegyél egy floppy drive-ot is! 😊
néha jól jöhet...
néha jól jöhet...
?
Amúgy meg azé veszek 2gb-t, me most van pénzem 😊 Aztán egy ideig nem nyúlok hozzá.
Amúgy meg azé veszek 2gb-t, me most van pénzem 😊 Aztán egy ideig nem nyúlok hozzá.
CSAK a Fradi
...
<#eljen>#eljen>
Memtest
Megbízható memória modul ellenörzõ program. Használatával megállapíthatóak a memóriamodulok hibái, illetve segíthet gépünk finomhangolásában. A telepítõ kér tõlünk 1 floppylemezt, melyre felinstallálja saját rendszerindító programját. Ezután nincs más dolgunk, mint errõl a floppylemezrõl bebootolnunk.
Megbízható memória modul ellenörzõ program. Használatával megállapíthatóak a memóriamodulok hibái, illetve segíthet gépünk finomhangolásában. A telepítõ kér tõlünk 1 floppylemezt, melyre felinstallálja saját rendszerindító programját. Ezután nincs más dolgunk, mint errõl a floppylemezrõl bebootolnunk.
DOS-osat keress.
2 gb........... mi a 1óf@$znak annyi? <#wow3>#wow3><#vigyor>#vigyor>
Mondom, csak ritkán jön elõ...
Vmikor a héten veszek 2 gb memcsit, és akkor újrarakok mindent. Hátha az segít.
Vmikor a héten veszek 2 gb memcsit, és akkor újrarakok mindent. Hátha az segít.
CSAK a Fradi
A Real Madrid és az argentin válogatott sztárjai mellett a Forma-1 csillagait is megcsodálhatjuk idén a Puskás-stadionban, július 27-én, este negyed kilenctõl ugyanis a Michael Schumacher vezette együttes - soraiban többek között még Fernando Alonsóval, Jarno Trullival, Giancarlo Fisichellával, Vitantonio Liuzzival, Baumgartner Zsolttal, a régi nagyok közül pedig Riccardo Patresével! - összecsap egy magyar All Star-csapattal. Róluk közelebbit egyelõre nem lehet tudni, késõbb jelentik be, kik lépnek pályára.