PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Y\'oull Never Walk Alone
de miatta kipróbáltam a pes4-et multiban
hát ez borzalom a we8-hoz képest
igaz nemis ment
Only one connection to the server is supported, so if your using a download manager that attempts to establish multiple connections, you will receive this error.
Download requests are valid for up to 48 hours after the initial request. Resuming partially downloaded files is supported. If your original request was longer then 48 hours ago, please re-start the download through FileFront.
If you need help starting your download, please contact FileFront support.
Invalid Key or in use or Missing File
Your download key for the requested file is invalid. Download keys are only valid for 48 hours. Once your download is complete, the key is no longer valid. Keys are also only valid for the original server. Additionally this error may be caused because the file was not found on the server.
If you need help starting your download, please contact FileFront support.
megy az csak a 4-5 servert kell választani és várni kell rá
Akkor dobd már fel valahova mert még nem megy a filefront ! pls !
fecoh is tõlem irta amit irt neked !
Leszedem újra mert az arcokat át akarom rakni a We8-ba aztán nem kell egyesével szórakozni meg állítgatni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Breki: honnan tudnám leszedni ezt a patch-t még? a Filefronton nincs fent , próbáltam leszedni 😞( THX!
Y\'oull Never Walk Alone
ha nem, akkor viszont sajnos megint postolnod kell...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szólj rám nyugodtan, mert a napi meló mellett jelenleg 5 játékot fordítok, (ebbõl 2 graf. is) úgyhogy néha azért hajlamos vagyok elég rendesen ráülni a FORGET gombra 😊
Fog ez itt valakit érdekelni rajtam kívül? Mert ha igen, akkor igény szerint alakulnak majd a berakott csapatok... 😉
nekem a kétkamerás (amikor kétfajta nézetbõl látható) vagy a majdnem teljes akciós gif-jeim max 900k-sak.
Ezek pedig sima lövések bele kéne férnie kb 350 k-ba temeg pont a végét vágod le P

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
meg irtam nekik
FCH-nak meg ilyet írnék arra hogy én be tudom rakni az új textúrákat
"Én tudom
DE õk nem tudják.
Tudod?
Csak angolul nem jönne ki a szójáték
válaszolj nekik valamit magyarul! 😉
...vagy meditál...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)