PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy azt hiszem megvan a hiba oka viszont jó lenne ha más is visszajelezne hogy neki is kiakad-e mielõtt javítom illetve leirom hogy kell.
Mi an vele ? Ott is néztem.
Nyolcadszor: Hozzád meg ki szólt ? Ha... ? Okostojás !
köszi,
persze ez nem jelenti azt hogy én tökéletes lennék
de ebben az esetben asszem igazam van
de egyszerû a megoldás
egyiket csak a nagy patch érdekli a másiknak meg az kell
ekvivalens ugye mi az P
persze ez nem jelenti azt hogy én tökéletes lennék
de ebben az esetben asszem igazam van
de egyszerû a megoldás
egyiket csak a nagy patch érdekli a másiknak meg az kell
ekvivalens ugye mi az P
visszatérve a játékra
a kiegészítõben van egy hiba
valaki írta, hogy elkezdett kilépegetni vmikor
azt hiszem megvan a hiba
átraktam az arcokat we8-ba és kiakadt egynél a 3-as sorozatban
most kipróbáltam a pes4-ben ottis kiakad, akinek fent van a patch legyenszíves görgesse végig az editben a négereket, hogy nála is kiakad-e
a kiegészítõben van egy hiba
valaki írta, hogy elkezdett kilépegetni vmikor
azt hiszem megvan a hiba
átraktam az arcokat we8-ba és kiakadt egynél a 3-as sorozatban
most kipróbáltam a pes4-ben ottis kiakad, akinek fent van a patch legyenszíves görgesse végig az editben a négereket, hogy nála is kiakad-e
végülis télleg semmi érdemleges nem történik itt csupán a bizonyos nagy pecsek minden részét feljavitjuk 😛
Avanti Crociati!
figyi ugye ez egy kiegészitõk fórum
és ugye vannak akiket nemcsak az érdekel, hogy lediplomáztál hanem pl szeretnék eltûntetni a körkörös gyepet az OLimpico-bol mert nagyon utálják.
könyörgöm mirõl szóljon szerinted egy kiegészítõkkel foglalkozó topic aminek ez az alcime is PP
A nagy patcheidrõl meg annyit hogy elég régi stadionok vannak benne régebbi gyepekkel, valaki igényesebb ilyen szempontból.
Azt hiszem elég sokan vagyunk ilyenek lásd cossergamin és evo-web fórum.
Sztem például az új mezekkel sokkal állatabbul néz ki a játék, tv kijelzõkrõl, menükrõl, intrókról, online játékot segítõ programokról nemis beszélve.
Ha neked ebbõl az jön le hogy Zebina haja meg nem érdekel az egész sajnálom nem kell idejárnod.
Ha te három hónapig készülsz egy progira tedd azt de a kiegészitõk többségét oda is be lehet illetve kell pakolni.
és ugye vannak akiket nemcsak az érdekel, hogy lediplomáztál hanem pl szeretnék eltûntetni a körkörös gyepet az OLimpico-bol mert nagyon utálják.
könyörgöm mirõl szóljon szerinted egy kiegészítõkkel foglalkozó topic aminek ez az alcime is PP
A nagy patcheidrõl meg annyit hogy elég régi stadionok vannak benne régebbi gyepekkel, valaki igényesebb ilyen szempontból.
Azt hiszem elég sokan vagyunk ilyenek lásd cossergamin és evo-web fórum.
Sztem például az új mezekkel sokkal állatabbul néz ki a játék, tv kijelzõkrõl, menükrõl, intrókról, online játékot segítõ programokról nemis beszélve.
Ha neked ebbõl az jön le hogy Zebina haja meg nem érdekel az egész sajnálom nem kell idejárnod.
Ha te három hónapig készülsz egy progira tedd azt de a kiegészitõk többségét oda is be lehet illetve kell pakolni.
Breki ugye, koma
feltöltésre nem emléxem arra viszont igen hogy kinekis adtam jelszót egy ftp-hez mikor nagyon kellett neki vmi.....
Hár 370 megát felrakni-mégha lenne is helyem-akkor se három óra....
Fõleg hogy még szinte számon is kéred.
Ha lenne tárhelyem jóhogy nem azt tenném fel.
Miért tennék fel olyat aminél van jobb.
Ha lenne idõm és energiám akkor természetesen a sajátomat tenném fel.
Nem szoktam leszarni-ahogy te mondod, hogyha segítséget kérnek tõlem
de ezt kivánni sõt szinte követelni már pofátlanság.
Egyáltalán miért tõlem kéred?
Mert én linkeltem ki?
Ha tényleg nem érted sajnálom.......
Én speciel sosem kérném senkitõl hogy egy teljes asf-et töltsön fel miattam mert per pillanat nem tudom letölteni.
Ha nem érted nemérted sajnálom
feltöltésre nem emléxem arra viszont igen hogy kinekis adtam jelszót egy ftp-hez mikor nagyon kellett neki vmi.....
Hár 370 megát felrakni-mégha lenne is helyem-akkor se három óra....
Fõleg hogy még szinte számon is kéred.
Ha lenne tárhelyem jóhogy nem azt tenném fel.
Miért tennék fel olyat aminél van jobb.
Ha lenne idõm és energiám akkor természetesen a sajátomat tenném fel.
Nem szoktam leszarni-ahogy te mondod, hogyha segítséget kérnek tõlem
de ezt kivánni sõt szinte követelni már pofátlanság.
Egyáltalán miért tõlem kéred?
Mert én linkeltem ki?
Ha tényleg nem érted sajnálom.......
Én speciel sosem kérném senkitõl hogy egy teljes asf-et töltsön fel miattam mert per pillanat nem tudom letölteni.
Ha nem érted nemérted sajnálom
korrekt
1. OK
2 Lehet (a zárójelest nem értem)
3. Sztem nem vagyok, de legyen. Ennek nincs köze miket csináltam.
Pl sose mondtam, hogy az én "gyöpeim" kerülnek a Wolf-ba
Ha Hege nem szólja el magát sztem mostse tudjátok.
4. Sorry nem általában a Milánosok ellen szólt, a csapattal semmi bajom, bár mostanában kezdenek realosodni deez egy másik téma.
1. OK
2 Lehet (a zárójelest nem értem)
3. Sztem nem vagyok, de legyen. Ennek nincs köze miket csináltam.
Pl sose mondtam, hogy az én "gyöpeim" kerülnek a Wolf-ba
Ha Hege nem szólja el magát sztem mostse tudjátok.
4. Sorry nem általában a Milánosok ellen szólt, a csapattal semmi bajom, bár mostanában kezdenek realosodni deez egy másik téma.
talán nézd meg a legnépszerûbb topicok listáját néha P
és most nemcsak errõl a topicról beszélek
ugye direkt azért nyitottam új topicot mert.......
szval engen nem érdekel hány ember jár ide, de itt nem lesz spammelés, csúnya beszéd, meg egymásnak beszólás
és most nemcsak errõl a topicról beszélek
ugye direkt azért nyitottam új topicot mert.......
szval engen nem érdekel hány ember jár ide, de itt nem lesz spammelés, csúnya beszéd, meg egymásnak beszólás
elõször is mielõtt Õ szólna: Breki (második mondat)
másodszor: no comment
harmadszor: még mindig kérhetnél karácsonyra illemtankönyvet
negyedszer: no comment
ötödször: senki nem kér TÕLED segitséget nekünk itt remek társaságunk van és segitünk egymáson KULTURÁLT módon
hatodszor: no comment
hetedszer: bye
másodszor: no comment
harmadszor: még mindig kérhetnél karácsonyra illemtankönyvet
negyedszer: no comment
ötödször: senki nem kér TÕLED segitséget nekünk itt remek társaságunk van és segitünk egymáson KULTURÁLT módon
hatodszor: no comment
hetedszer: bye
Avanti Crociati!
...hamár beszoltál
1ébként sztem ehhez a gammához már "rég" nincsen (nem kell!) semmi érdemleges hozzászólás,hamár felvetetted,miután már majdnem mindenki a PES5-re készül és "Zebinának milyen haja legyen?, vagy hogy körkörös v. csikos gyep legyen adott stad.ban?" szerkesztgetésén kívûl semmi sem történik kb.4 hónapja !!!
-->alapjaiba véve kiadtak hozzá 1javítást+mindenki fölpakolt rá 1NAGY PATCH-et és azóta nyomul ennyi------->ehhez mit kell még ÉRDEMLEGESET hozzászólni???<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
1ébként sztem ehhez a gammához már "rég" nincsen (nem kell!) semmi érdemleges hozzászólás,hamár felvetetted,miután már majdnem mindenki a PES5-re készül és "Zebinának milyen haja legyen?, vagy hogy körkörös v. csikos gyep legyen adott stad.ban?" szerkesztgetésén kívûl semmi sem történik kb.4 hónapja !!!
-->alapjaiba véve kiadtak hozzá 1javítást+mindenki fölpakolt rá 1NAGY PATCH-et és azóta nyomul ennyi------->ehhez mit kell még ÉRDEMLEGESET hozzászólni???<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Nah ezt tényleg ne itt vitassuk meg !
Még 1 valamit azért elmondok neked breki koma.
De amugy tényleg köszi Breki h ugyanugy segitesz mint pár éve anno.
Csak majd, ha neked kell valami segitség akkor gondolj erre + ha jó az emélezeted akkor anno pár éve jópárszor adtam neked linket + még fel is töltöttem.
Sõtt elmondok neked még valamit. 1 300 megás fotoshopot is tettem fel össze vissza volt 2-3 óra mert egy jó haverom megkért sõtt nem is megkért hanem én ajánlottam fel neki. De errõl is ennyit. De ugye engem mindenhol csak lehurrogni lehet, mert 1x kérek valamit h normális vagyok 390 megát csak ugy nem lehet feltenni.
Ja meg azt mondod ha lenne is 400 mega tárhelyed ami kb. 5 perc lenne h legyen ( lásd: atw.hu) akkor se azt tennéd fel. HÁT NAGYON KÖSZI A SEGITSÉGET !
BOCS ha ezzel szétbasztam valamit a fórumba,de ezt nem tudtam magamba tartani h te 30x éves létedre ilyen vagy segitséget kérnek és te meg leszarod. Köszike !
Ja meg lehurrognak engem !
Csakhogy én ezt nem tudnám megtenni még az ellenségemnek sem.
De ennyit errõl.
Én nem is kérek több segitséget tõled !
Még 1 valamit azért elmondok neked breki koma.
De amugy tényleg köszi Breki h ugyanugy segitesz mint pár éve anno.
Csak majd, ha neked kell valami segitség akkor gondolj erre + ha jó az emélezeted akkor anno pár éve jópárszor adtam neked linket + még fel is töltöttem.
Sõtt elmondok neked még valamit. 1 300 megás fotoshopot is tettem fel össze vissza volt 2-3 óra mert egy jó haverom megkért sõtt nem is megkért hanem én ajánlottam fel neki. De errõl is ennyit. De ugye engem mindenhol csak lehurrogni lehet, mert 1x kérek valamit h normális vagyok 390 megát csak ugy nem lehet feltenni.
Ja meg azt mondod ha lenne is 400 mega tárhelyed ami kb. 5 perc lenne h legyen ( lásd: atw.hu) akkor se azt tennéd fel. HÁT NAGYON KÖSZI A SEGITSÉGET !
BOCS ha ezzel szétbasztam valamit a fórumba,de ezt nem tudtam magamba tartani h te 30x éves létedre ilyen vagy segitséget kérnek és te meg leszarod. Köszike !
Ja meg lehurrognak engem !
Csakhogy én ezt nem tudnám megtenni még az ellenségemnek sem.
De ennyit errõl.
Én nem is kérek több segitséget tõled !
mondom h nem szoktam sg-n fórumozni (amúgy inkább a zene topicokban szoktam).
yah és nem csak enyogp-n szoktam játszani, de tök mind1.
yah és nem csak enyogp-n szoktam játszani, de tök mind1.
szevasz.
én eddig asszem 1-szer láttalak itt irni sg-n 😄
meg ne felejtsd ki,hogy enyogp-n is játszol<#awink>#awink>
én eddig asszem 1-szer láttalak itt irni sg-n 😄
meg ne felejtsd ki,hogy enyogp-n is játszol<#awink>#awink>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
1. mert ritkán szoktam sg-n fórumozni
2. te is fura vagy számomra (mindenki más)
3. kicsit nagyképûnek tûnsz, de elhiszem h van mire
4. rendben van, részemrõl ügy lezárva, csak az a hozzászólást nem tudtam szó nélkül hagyni...
2. te is fura vagy számomra (mindenki más)
3. kicsit nagyképûnek tûnsz, de elhiszem h van mire
4. rendben van, részemrõl ügy lezárva, csak az a hozzászólást nem tudtam szó nélkül hagyni...
...nah akkor itt én is!!
UI: ISMÉT NO COMMENT!!!!
(jah és ne csodálkozz,hogy a saját topic-odba csak 1néhány forumozó látogat,akik elviselnek!!! Breki te üldözöd az embereket!)
UI: ISMÉT NO COMMENT!!!!
(jah és ne csodálkozz,hogy a saját topic-odba csak 1néhány forumozó látogat,akik elviselnek!!! Breki te üldözöd az embereket!)
gondolom ez nekem szól
bár úgy látszik nem szokás jelezni......
azok után ahogy viselkedtek ne csodálkozz
témához érdemlegesen nem szoltok hozzá de követelõdzni csúnyán beszélni, beszólni tudtok
és még ti csodálkoztok utánna
bár úgy látszik nem szokás jelezni......
azok után ahogy viselkedtek ne csodálkozz
témához érdemlegesen nem szoltok hozzá de követelõdzni csúnyán beszélni, beszólni tudtok
és még ti csodálkoztok utánna
1. szokás
2. életemben nem láttalak itt hozzászólni
3. nem mondtam hogy nem értesz
4 Kicsit fura vagy P
2. életemben nem láttalak itt hozzászólni
3. nem mondtam hogy nem értesz
4 Kicsit fura vagy P
mondjuk ez az elõbbi hozzászólásod (#4722) sértõ és lenézõ is volt 1ben, szóval inkább ne magyarázd.
Lehet de a Juvésok ebben a fórumban általában a fórumhoz szólnak hozzá illetve
segítenek másnak jobbá és élvezetessé tenni a játékot.
És ezzel lezárnám.
segítenek másnak jobbá és élvezetessé tenni a játékot.
És ezzel lezárnám.
szokás bemutatkozni? hát yoo, bár a legtöbb PES-es ismer...
FH-n zol$ néven vok regelve, fórumozni szoktam (fõleg régebben), játszok az FH ligában (NB1), és elég rég óta PES-ezek énis...bár elismerem te yobban értesz hozzá, de azért képzeld énis értek a PEShez
FH-n zol$ néven vok regelve, fórumozni szoktam (fõleg régebben), játszok az FH ligában (NB1), és elég rég óta PES-ezek énis...bár elismerem te yobban értesz hozzá, de azért képzeld énis értek a PEShez
...hát ha tudnád ,hogy én meg hány fura Juvést ?!!!!!!!<#crazya>#crazya>
Éppen még lehetsz bácsi a harmincakárhány éveddel!
nem a reakcióik alapján ítélem meg õket
Speciel a Milánnal semmi bajom, fõleg ha mögöttünk végez.
Akkor úgy mondom ismerek két három fura milánost.
De minõsíts nyugodtan, bár elsõ hozzászólásnál szokás bemutatkozni P
Speciel a Milánnal semmi bajom, fõleg ha mögöttünk végez.
Akkor úgy mondom ismerek két három fura milánost.
De minõsíts nyugodtan, bár elsõ hozzászólásnál szokás bemutatkozni P
ezt remélem te se gondoltad komolyan amit mondtál:
"a milánosok fura fickók"
Ha az alapján ítélsz meg embereket, hogy meik csapatnak szurkolnak, az csak téged minõsít...
"a milánosok fura fickók"
Ha az alapján ítélsz meg embereket, hogy meik csapatnak szurkolnak, az csak téged minõsít...
na csak kettõt tévedtél
1. Nem bácsi az az öregapád
2. Csak hiszed, megkapod benne ugyanazokat a ronda gyepeket
dehát a milánosok fura fickók nekik talán jó lesz
1. Nem bácsi az az öregapád
2. Csak hiszed, megkapod benne ugyanazokat a ronda gyepeket
dehát a milánosok fura fickók nekik talán jó lesz
nah, az lenne ám az igazi!!! Látni végre,hogy ez a PES4 nevezetû gamma vajon ,hogy is néz ki Breki bácsinál!!! PP
UI: azt hiszem miután jön nemsokára a PES5, mostmár nem is érdekes ! PPP
UI: azt hiszem miután jön nemsokára a PES5, mostmár nem is érdekes ! PPP
Engem tanitasz ? Köszi.
Csak éppen azt mondtam h: Hosted files cannot be downloaded at this time. We are working to correct the problem and apologize for the inconvenience!
Erre h nem ez van kiirva.
Hanem az h Invalid Key or in use or Missing File !
Csak éppen azt mondtam h: Hosted files cannot be downloaded at this time. We are working to correct the problem and apologize for the inconvenience!
Erre h nem ez van kiirva.
Hanem az h Invalid Key or in use or Missing File !
Csak éppen nem ez van kiirva !