PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gondolom úgy rárontottak arra a linkre, mint kisgyerek a matchboxra <#taps>#taps>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2. Ugyebár a régi szép idõkben azért kellett az angoltudás hogy meglegyenek a labdák a fifához amit akartatok.
3. Továbbra sem értem miért nekem kéne feltöltenem illetve megbeszélnem a dolgokat helyettetek. Azért mert belinkeltem?
4. Mimeg egyszer kérünk vmit PPPPPP
Aham ki kért ftp elérést hogy szerezzek neki a Fifához?
Ki volt az akinek szinte könyörögni kellett, hogy próbálja ki a Pes3 demot mert sokkal jobb mint a fifa?
Szval nem kéne ez a duma P
lol legalább ne pont akkor mondanád mikor próbálok másoknak segíteni, hogy ne akadjon ki
senkise fog neked 400 megát feltölteni
egyszer töltöttem fel zdatakat a fifahoz azok 70 megásak voltak és az tartott kb 3 órát.
De ez az egész szinte követelõdzõ hozzáállás nevetséges.
Nem az én patchem nem az én linkem én kétszer leszedtem a megadott linkrõl ennyi.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Bár nekem egyikre sem <#vigyor1>#vigyor1>
1. ...hogy nekem meglegyen
2. ...hogy meg tudd másnál is szar-e
amúgy egyszer te is tehetnél szívességet, nem csak mástól kéne azt elvárni.
amúgy nem tudod, ehhez (PES) nem jön ki gameplay? <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
És mióta itt errõl szóvan már rég lehetett volna csinálni 1 atw-s tárhelyet pl. és akarámilyen szar nettel is feltölteni, de ez túl bonyolult igaz ? Én is megnéztem volna h akad e. Kérdezed h másnak akad e hogy a rákba ha kb. 3-an szedték le ?
Bezzeg ha angolul lenne, már rég itt figyelne a gépemen <#vigyor2>#vigyor2>
😄
hogy én nem vagyok hajlandó közzétenni?
te nem vagy normális
én linkeltem ki :-)
Amúgy azért kérdem tõle mivel írta, hogy leszedte az általam adott linkrõl
most ugye tudod hogy nagy hülyeséget mondtál?
én az enyémet kijavítottam, csak azért érdekel hogy másoknál jelentkezik-e hogy a srácnak segíthessek illetve ha tényleg igy van a készítõvel megbeszéljem.
Szval hogy megértsd, ha neki kiakad neked is ki fog.
EZ tényleg nekem segítség P
ja meg azért is bocsi, hogy kisbetüvel írtam a neved, Helikopter
2. érdekes,hogy rajtad ,meg Fyrex-en kivül annyian nem tolonganak és szedik le a fejem,a véleményem miatt!
3. az igaz,hogy "kiegészitõk" a topik címe és hogy ez megy, DE én nem is ez ellen/e miatt mondtam ,azt amit mondtam!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-