PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Akkor most végülis 8 vagy 12 emberes bajnokságot játszotok?Mert ha 12-est,és elég hozzá egy sima WE8 mindenféle extra nélkül,akkor szivessen beszállok 12.-nek.
Ha 8-an vagytok,akkor majd máskor.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
SZTEM
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
[még mindig nem értem, mi a különbség<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
itt mindenki elérhetõ
email megvan
a pes4launchert kell mircként használni
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
..érdekes<#fejvakaras>#fejvakaras>
"File /files/3828217/Phoenix_WE8I_PC_Update_Fix_1.5_for_The_Wolf_Vuelta_del_Lobo_Patch.rar.html not found."
megcsináljuk a sorsolást és 3-4 ember eltûnik
de úgy gondoltam, hogy van annyira rugalmas mindenki hogy két napra elõre tudja le tud-e játszani 4-5 meccset
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
nem fogom felduzzasztani, hogy aztán hetekig játszunk
ha 8 ember lesz 8-an játszunk a pörgés a lényeg nem az hogy hányan vagyunk
én nem akarok senki után rohangálni, hogy mikor játszuk le a meccsünk
A pes4Launcher meg maradhat mint pl a mirc a háttérben
1. Breki Juventus
2. Johnny23 AC Milan
8. Rudee Chelsea
4. tepi5 Barcelona
5. nightsucker Real Madrid
7. vnczllr FC Inter
6. Jim Kirk Manchester United
3. gabber Palermo
9. Szanics AS Roma
10. Rossi1 Liverpool
11. Termi Arsenal
nah kell még egy induló ....
leszünk 12-en , 3db 4 csapatos csoport, és a csoportbol az 1. és a 2. jut tovább
a csoportban visszavágós meccsek lesznek vagy csak 1x játszik mikndenki mindenkivel (szerintem ez a pörgõs)?
Akkor én asszem az Arsenal-al leszek, hamár a kedvenc csapatom foglalt :S
Brekinek is köcce...
CSAK a Fradi
akkor eddig ez lenne:
1. Breki Juventus
2. Johnny23 AC Milan
8. Rudee Chelsea
4. tepi5 Barcelona
5. nightsucker Real Madrid
7. vnczllr FC Inter
6. Jim Kirk Manchester United
3. gabber Palermo
9. Szanics AS Roma
10. Rossi1 Liverpool
11. Termi ?
Vki írja már meg pls, hogy most akkor én benne vagyok-e ebben a bajnokságban...
CSAK a Fradi