PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ja meg a haver vert már sokkal de énis õt vica versa
Kényelmes délutáni mecsnek indult,bár amikor én clientként a magyarokat,az ellenfél hostként a brazilokat választotta akkor már kezdett gyanus lenni a dolog.Amikor a kapcsolat kicsit nyögvenyelõsnek bizonyult,az tovább rontott a helyzeten.(az az elég gyorsan reagál az ember de mégis olyan vontatottnak tünik az egész)
Na az elsõt lehoztam egy laza 0-4-el,de önbizalmamnak jót tett hogy a 2. félidõben nem kaptam gólt.Igy fellángolt bennem a "na majd most megmutatom neki" életérzés.
A 2. meccsen a 2. támadásából gól lett,a következõbõl 11-es+ kiállitás tõlem.Végeredmény 0-10... Asszem Pes4-es pályafutásom ezzel le is zárom,megyek elbujdokolni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
melyik szobába?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
w202 az alap arca
facew202 pedig a beállítható
namost a hairw202-ben van a beállítható haja
de hol a francban van ez az undorító alaphaj?
asszem nem szabad ezeket másra bíznom utánna mindig takaríthatok
tudsz ezekhez számot adni?
Szar Bayern, szar Bayern :)
Buffon haja nagyon rossz volt nálam és vhol olvastam, hogy javítani fogja vhogy ez megoldottam.
De Blasi és Ibrahinovic haja undorító, nálatok nem?
Szar Bayern, szar Bayern :)
jah akkor szijjel verem a Rómádat 😛
mit kell megváltoztatnom, hogy normális legyen az online keret meg a számozás???