PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen,a 40 méteres lövés az ritka idegesitõ ha bemegy,a valóságban nem igen hinném hogy van olyan láma kapus aki ezt beszivja,fõleg nem ugy hogy meg se mozdul rá,hanem egy helyben állva imádkozik hogy ne menjen be.
Viszont az alapvonalról visszahúzásra lehet számitani szerintem.Ha meg látom hogy ide-oda huzogatja a labdát,akkor már arra nem is nagyon figyelek,inkább a kapu elé,hogy ha végül beadja,vagy megindul befelé,akkor tudjam megállitani.Hát aztán van aki ezt mesterien ûzi már,meg ha még õ a host is,akkor ott a vonalnál nem igen lehet leszerelni tényleg...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Amúgy 3-4 gól az nem szétverés

Csak mert akkor Gabe is szétvert engem az elsõ meccsen P

meg Tepi is az egyiken
Breki33
oh köszi pedig nem ment és ugyxe cselezni se tudtam, csak mázlis gólokat löni.

Amúgy Rol-nál még attól szoktam idegbajt kapni hogy imád elmenni a szélen
és Vierinek beadogatni. Meg a szögletei.....

Breki33
vagy rúgd fel P

azon tudom magam felhúzni mikor megetetem a védõt erre fellök

amúgy akik 8-10* rárugják az már tényleg túlzás.
Rudee
Engem egy vereség sem zavar, 2000 óta focizok interneten. Ha valamit megtanultam, akkor az az hogy egy meccsen nem lehet 2 nyertes. Breki is szétvert egyik nap 3 vagy 4 góllal, de az legalább focimeccsre emlékeztetett.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
ááááááááááá, a negyvenötméteres srác az gabber pölö! 😄DDDDD
Kikaptál, hogy így felhúztad Magad? Igaza van Brekinek, ha elõre tudod, hogy valaki ezt csinálja, ne edd meg, hanem szereld le!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Breki33
Amúgy szerintem ezt fõleg bill-esek csinálják akik más cselt ezen kivül nem tudnak.

Gabepaddal meg lehet azt csinálni hogy kicsit kifelé viszed a labdát majd
a szélt hirtelen meghúzva már a védõ mögé kerülsz egy csellel.

Persze ehhez az kell, hogy a csel rendesen be legyen állítva a jobb analógra.
Breki33
ja a visszahúzás

gondolom azért csinálják mert ezzel a gépet lehet etetni

Csak pl nekem Rol már számít rá mikor fordulok és ezért úgy lehet szivatni hogy csakazért sem fordlok.

Én inkább azt szeretem hogy ilyenkor befele csel a védõ mellett az alapvonal felé majd begurítok.

Az általad leírt módszert akkor csinálom amikor várom belül az érkezõket.
Rudee
Minden 2. ember forog, leviszi az alapvonalig a labdát aztán visszafordul, majd megint elindul a vonal felé. Focimeccsen sokmindent látni, de ilyet szökõévente se.

Breki33
én szoktam onnan is lõni persze nem randszeresen csak ha szembe megyek a kapuval és a kapus kint áll

azt a pörgésest nem egészen értem ezt ki csinálta?
Rudee
Engem kihúzhattok a bajnokságból, nincs értelme annak hogy valaki átlépi a felezõvonalat és 45 méterrõl lõ, meg annak sincs hogy egy csel helyett inkább visszaforduljon az emberével, aztán megint körbe-körbe pörögjön.

Breki33
kéne reklamálni a készítõknél

amúgy tényleg mintha kevésbé lagolna bár vhogy ez a sebesség zavart mikor más hostolt
Rudee
Ja gyorsabb lett, hello baby nincs benne 😄

Breki33
lehet, hogy jobban hozza be a szobákat

de a hello baby-t visszarakhatnák
Rudee
Megin van új launcher, ez is 3.51 csak valamit javítottak benne.

szanics
Nem Te üvöltöztél tegnap részegen a sajtópáholy elõtti VIP-helyen? 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Rudee
Ma lesz az edzés ahova be lehet menni.

Breki33
sokaknak
Breki33
újságra
Csá!

Szerintem is jól játszottak a magyarok a nagy sztárok szerintem félválról vették az egészet és ami számomra kicsit nagyon ellenszenves volt az az rtlklub ami show mûsort csinált az abszurdum!

gercse
boldog szülinapot! 😄

gabber_saviola
nálam igen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
majd csinálok vele szembõl és közelrõl fotot , ugy jó arc lesz😄

csak azt nem tudom mire kérjek aláírást?😄 Magyar zászlóra nem, argentín mezem nincs csak Juve😄 a papírlap meg hát nem menõ😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
A 21. század walkmanjeként reklámozott PSP tavaly novemberben jelent meg a japán, majd idén márciusban az észak-amerikai piacon. A Sony eredetileg azt tervezte, hogy még a március 31-én véget érõ pénzügyi évben megkezdi az európai forgalmazást is, ám késõbb alkatrészhiányra hivatkozva elhalasztotta a premiert. Mint kiderült: a cég számára fontosabb az európai belépõnél a hazai és az amerikai piac folyamatos ellátása. A Sony Észak-Amerikában egymillió készülékkel készült a nagy napra, és ennek felét már a bemutató utáni második napon el is adta, míg Japánban az értékesített darabszám már egymillió fölött jár.

Európában, Afrikában, Új-Zélandon, Ausztráliában és Oroszországban tehát szeptember 1-jétõl lesz megvásárolható a PSP. Az európai ár 249 euró, azaz pontosan annyi euróba kerül majd a játékgép, mint amennyi dollárt kérnek érte az USA-ban. Ezért a pénzért a készülék mellett a vásárlók hozzájuthatnak a Pókember 2 címû mozihoz is, melyet egy a gép által használt egyedi formátumú Universal Media Discen (UMD) mellékel a Sony.

Akik nem tudják kivárni az õszi premiert, csinos felárért vásárolhatnak azoktól a forgalmazóktól is, melyek Japánból és az Egyesült Államokból importálják PSP-t
Breki33
oké legalább lesz mibõl fejert készíteni

te dupla mázlista
9csöves9
én siófoki vagyok még is megyek 😊 feszítek majd az ingyen Vip jegyeimmel😄

a holnapi edzésen is ottleszek, Riquelmével mindenképp akarok egy fotót😄

Breki33
deha az veszed, hogy mp3 lejátszó esetleg filmnézõ benne

Amúgy te kiis vagy? :-)
asfa
hát ja az se olcso

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Breki33
már itt vannak

Arra ha pesti lennék biztos kimennék
asfa
hát ja ez igaz már drága 50-ér is

Breki33
mert ha pl a PES5-öt PSP_re külön+veszem az megint pénz
asfa
nem rossz jo volt tv-n keresztül is sztem

Breki33
hát én 50 felett nem akarok venni

ÉS azis érdekel, hogy mennyi rátetetni játékot
9csöves9
sztem Sanyival nem volt semmi baj, a szurkolás meg télleg iszonyat volt

majd az Argentínok ellen 😄

asfa
bazz drága de megéri nagyon durva

Breki33
Más hátha érdekel vkit

"Hi!

Voltunk tegnap kint a felesegemmel a Real meccsen. Megmondom oszinten, jobbra szamitottam a Real-tol, nem nagyon hajtottak magukat. A magyarokkal elegedett voltam, kiveve a "mi Sanyink" aki annyira nagyarcuan es annyira benan jatszott, hogy le kellett volna cserelni 5 perc utan, pedig cserekent allt be.
Mivel ugye a szurkolok 40%-a Real mezes, Beckham-tol szetfolyo tinedzser csaj volt (szerencsere azert lattam magyar zaszlos csajokat is), a 30%-a meg a fociszeretõ kisfiat kihozo apuka, a szurkolas nem volt egy eget rengeto, ez gondolom (nem is) hallatszott a teveben. Biztos meg is zavarta a Real jatekat a csondben ulo 45 ezer ember. A hullamzas tetszett, meg az is, hogy neha magatol is elkezdte a kozonseg, mikor nagyon unta a meccset az elso felidoben, es hogy a VIP nezoteren ulo nehany ember is csatlakozott. A buferol annyit, hogy az ital-perec-fottkukorica trion kb 200-300%-os hasznuk volt az arusitoknak. A muanyag uvegeket a bejovetelnel a szivtelen biztonsagiak mindenkitol elvettek, igy a hozott vizunket (masoknak uditojuket) helyben meg kellett inni. Ez faszsag volt, nem tudom mitot feltek. Ki az, aki egy ilyen meccsen muanyaguvegeket dobalna a palyara? Nem beszelve arrol, hogy plusz koltseg meg ido, azt a rengeteg kobmeter muanyagoalackot eltakaritani, amit kifelejovet lattunk a kapuknal. Az viszont jo huzas volt, hogy a bejaratnal mindenki kapott egy aznapi Nemzeti Sportot.
A masodik felidoben jobban jatszottak a magyarok, mint az elsoben, de a helyzetkihasznalasunk - szokas szerint - csapnivalo, nem ugy Ronaldonak. A legjobb magyarazat a kozonseg viselkedesere az volt, mikor Beckham kiment szogletet rugni, es a mogotte levo szektorbol hangos sikitozas hallatszott. Kiraly. Ja, errol jut eszembe, a legnagyobb kiraly is elbucsuzott. 😊
Egyebkent jo volt az elmeny, emlekezetes este volt. A magyarok kozul Rosa es Baranyos jatszott jol szerintem es Fulop vedett nagyon jol, meg a vedosorunk is aranylag jonak tunt. Viszont az elso tizit, mintha Zidane szandekosan rugta volna fole, hogy ne rontsa el tul hamar a hangulatot. Kb ennyi, ami most hirtelen eszembe jut. Teven keresztul milyen volt?
Üdv!

KisZ"
Breki33
Akkor látszódnak a képek?
Breki33
Hát mivel hivatalosan még nem kapható csak annyit tudok, hogy kéz alatt játékokkal 79.000 -de reméljük ha kint lesz lesz jobb árban.

A grafikára azt mondják, hogy jobb mint amivel a ps2 kijött
Breki33
ugyanúgy biztos nem

deha ilyenem lenne nemis szenvednék ezzel
mármint PSP-n

lényeg hogy menet közben lehessen játszani
gabber_saviola
az igen , nem gyengén nájszos a grafika

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
mennyi egy psp?

gercse
de ezt ugyanugy lehet peccselni?

Breki33
Azt nemtudom, szerintem egyet biztos adnak.

HA ceruza aksi akkor nekem meg van még pár
9csöves9
hmm és ezzel az 1800 mAh-s aksival adják eleve?

Johnny23
sõt

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
"A Pro Evolution Soccer sorozatról érdemes tudni, hogy már kétszer majdnem lenyomta a Fifát a trónról"

no c.
Johnny23
1ébként ITT talán többet is megtudsz a PSP-rõl

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
Breki33
Ilyen rajta a Pes5

Breki33
igen

sokat utazom