PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont az alapvonalról visszahúzásra lehet számitani szerintem.Ha meg látom hogy ide-oda huzogatja a labdát,akkor már arra nem is nagyon figyelek,inkább a kapu elé,hogy ha végül beadja,vagy megindul befelé,akkor tudjam megállitani.Hát aztán van aki ezt mesterien ûzi már,meg ha még õ a host is,akkor ott a vonalnál nem igen lehet leszerelni tényleg...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak mert akkor Gabe is szétvert engem az elsõ meccsen P
meg Tepi is az egyiken
Amúgy Rol-nál még attól szoktam idegbajt kapni hogy imád elmenni a szélen
és Vierinek beadogatni. Meg a szögletei.....
azon tudom magam felhúzni mikor megetetem a védõt erre fellök
amúgy akik 8-10* rárugják az már tényleg túlzás.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kikaptál, hogy így felhúztad Magad? Igaza van Brekinek, ha elõre tudod, hogy valaki ezt csinálja, ne edd meg, hanem szereld le!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Gabepaddal meg lehet azt csinálni hogy kicsit kifelé viszed a labdát majd
a szélt hirtelen meghúzva már a védõ mögé kerülsz egy csellel.
Persze ehhez az kell, hogy a csel rendesen be legyen állítva a jobb analógra.
gondolom azért csinálják mert ezzel a gépet lehet etetni
Csak pl nekem Rol már számít rá mikor fordulok és ezért úgy lehet szivatni hogy csakazért sem fordlok.
Én inkább azt szeretem hogy ilyenkor befele csel a védõ mellett az alapvonal felé majd begurítok.
Az általad leírt módszert akkor csinálom amikor várom belül az érkezõket.
azt a pörgésest nem egészen értem ezt ki csinálta?
amúgy tényleg mintha kevésbé lagolna bár vhogy ez a sebesség zavart mikor más hostolt
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Szerintem is jól játszottak a magyarok a nagy sztárok szerintem félválról vették az egészet és ami számomra kicsit nagyon ellenszenves volt az az rtlklub ami show mûsort csinált az abszurdum!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
csak azt nem tudom mire kérjek aláírást?😄 Magyar zászlóra nem, argentín mezem nincs csak Juve😄 a papírlap meg hát nem menõ😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Európában, Afrikában, Új-Zélandon, Ausztráliában és Oroszországban tehát szeptember 1-jétõl lesz megvásárolható a PSP. Az európai ár 249 euró, azaz pontosan annyi euróba kerül majd a játékgép, mint amennyi dollárt kérnek érte az USA-ban. Ezért a pénzért a készülék mellett a vásárlók hozzájuthatnak a Pókember 2 címû mozihoz is, melyet egy a gép által használt egyedi formátumú Universal Media Discen (UMD) mellékel a Sony.
Akik nem tudják kivárni az õszi premiert, csinos felárért vásárolhatnak azoktól a forgalmazóktól is, melyek Japánból és az Egyesült Államokból importálják PSP-t
a holnapi edzésen is ottleszek, Riquelmével mindenképp akarok egy fotót😄
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
majd az Argentínok ellen 😄
"Hi!
Voltunk tegnap kint a felesegemmel a Real meccsen. Megmondom oszinten, jobbra szamitottam a Real-tol, nem nagyon hajtottak magukat. A magyarokkal elegedett voltam, kiveve a "mi Sanyink" aki annyira nagyarcuan es annyira benan jatszott, hogy le kellett volna cserelni 5 perc utan, pedig cserekent allt be.
Mivel ugye a szurkolok 40%-a Real mezes, Beckham-tol szetfolyo tinedzser csaj volt (szerencsere azert lattam magyar zaszlos csajokat is), a 30%-a meg a fociszeretõ kisfiat kihozo apuka, a szurkolas nem volt egy eget rengeto, ez gondolom (nem is) hallatszott a teveben. Biztos meg is zavarta a Real jatekat a csondben ulo 45 ezer ember. A hullamzas tetszett, meg az is, hogy neha magatol is elkezdte a kozonseg, mikor nagyon unta a meccset az elso felidoben, es hogy a VIP nezoteren ulo nehany ember is csatlakozott. A buferol annyit, hogy az ital-perec-fottkukorica trion kb 200-300%-os hasznuk volt az arusitoknak. A muanyag uvegeket a bejovetelnel a szivtelen biztonsagiak mindenkitol elvettek, igy a hozott vizunket (masoknak uditojuket) helyben meg kellett inni. Ez faszsag volt, nem tudom mitot feltek. Ki az, aki egy ilyen meccsen muanyaguvegeket dobalna a palyara? Nem beszelve arrol, hogy plusz koltseg meg ido, azt a rengeteg kobmeter muanyagoalackot eltakaritani, amit kifelejovet lattunk a kapuknal. Az viszont jo huzas volt, hogy a bejaratnal mindenki kapott egy aznapi Nemzeti Sportot.
A masodik felidoben jobban jatszottak a magyarok, mint az elsoben, de a helyzetkihasznalasunk - szokas szerint - csapnivalo, nem ugy Ronaldonak. A legjobb magyarazat a kozonseg viselkedesere az volt, mikor Beckham kiment szogletet rugni, es a mogotte levo szektorbol hangos sikitozas hallatszott. Kiraly. Ja, errol jut eszembe, a legnagyobb kiraly is elbucsuzott. 😊
Egyebkent jo volt az elmeny, emlekezetes este volt. A magyarok kozul Rosa es Baranyos jatszott jol szerintem es Fulop vedett nagyon jol, meg a vedosorunk is aranylag jonak tunt. Viszont az elso tizit, mintha Zidane szandekosan rugta volna fole, hogy ne rontsa el tul hamar a hangulatot. Kb ennyi, ami most hirtelen eszembe jut. Teven keresztul milyen volt?
Üdv!
KisZ"
A grafikára azt mondják, hogy jobb mint amivel a ps2 kijött
deha ilyenem lenne nemis szenvednék ezzel
mármint PSP-n
lényeg hogy menet közben lehessen játszani
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
no c.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-