PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
---
Ja nem, az én hostom az nem. Ott 1-0-ra ment a szünetben Johnny és a vége 2-2 lett. Az elõbb rosszul mondtam a Lanucheren.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
gabber-Kopasz 1-1 (1-0)
Johnny-szanics 1-1 (1-1)
szanics-Johnny 1-1 (?-?)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Rol-Kopasz 6-0 (3-0)
gabber-Tepi5 3-2 (0-0)
szanics-Jim_Kirk 2-3 (1-1)
Tepi5-gabber 4-2 (3-1)
Jim_Kirk-szanics 8-1 (3-0)
Tepi5-Rol 3-2 (2-1)
Rol-Tepi5 3-2 (3-2)
Kopasz-gabber 6-0 (3-0)
akkor most 9 csapatosan nyomjátok? Mert én voltam a 10. Csak tudni szeretném, hogy akkor most mi van a bajnoksággal. 😊 Csaó
1. csoport: Jim, Szanics,Johnny,Breki
jim 2gy 0v
szanics 0gy 2v
Johnny
Breki
2. csoport: rol, rudee,gabber,tepi, kopasz
gabber 1gy 1v
rudee
Tepi5 1gy 1v
Kopasz 0gy 1v
rol 1gy 0v
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Most tértem haza (tepi5 cimborámmal együtt) az argentín-válogatott edzésérõl és noha semmi extrát nem mutattak, mégis szórakoztató jó volt. Heinze rulez - 4 kapufát rúgott és utána csapkodott ezerrel, eheh! 😊
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
látom Rudee elmesélted mindenki baját(v. csak a Palermot?), akkor én már nem szólok neki......
....1ébként én személy szerint már vagy 6 emberkével maccseletem,mikor kezdjük élesbe??
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
köszönöm....köszönöm....köszönöm....köszönöm....köszönöm....
ez rendben is van a Pes4Launcherben, de akkor please játékban vegyétek már ki, elég zavaró hogy egy
VAgy ha mindenáron szeretnétek játékban is látni akkor legalább egy H betüre korlátozni
KÖszi
vki beirá ezt Wofnak (persze nem egy hét múlva 😛)?
Wolf pls update the Palermo's squad:
they aren't palermo players now:
#20 Riamondi
#26 Ballistreri
#27 Di Franco,
#30 A. Pereira
#34 Milano and
#35 Comi
----------------------------------
they are palermo players now, but he aren't in the game:
#6 M. Bonanni
#11 F. Grosso
#20 P. C. Codrea and
#29, A. Caracciolo
----------------------------------
And the correct squad numbers:
Guardalben #24->#99
C. Terlizzi #6->#23
S. Barone #20->#8
F. Brienza #36->#10
-----------------------------------
thx
http://www.sg.hu/galeria/10574115691122757094.jpg
de nekem több mecs kell, hogy belejöjjek
akikkel sokat játszottam már tudják ezt
Természetesen majd játszhatunk este valamikor, ha itt leszel...
ha jól tudom MIke még mindig erre vár
Legalábbis nem szólt hogy már nem kell neki a jelszavam :-)
Tegnap többször kikaptam.
Tepitõl is.
Valahogy nem érzem most nem mennek a cselek, párharcokat elvesztem, ad hoc és potyagólokat lövök.
de ezt irja ki , ha hozzá akarok szolni
mi a baj?
Visszahúzás nem érdekel hogy váratlan, ha közbe irreális. Ha valaki forgolódni akar, akkor jáccon a Super Marioval, ott ezen kívül csak ugrani meg lehajolni lehet <#zavart2>#zavart2>
Én ma életem meccsét és félmeccsét játszottam Jimmel. Elõször lealázott 5-1-re, aztán viszont egy elcseszett jó meccsen nyertem 1-0-ra, életemben elõször játszottam végig hibátlanul egy meccset (õt ugye nem kell bemutatni, 3 csatár, támad, mint állat, úgyhogy védekezni kell, de nagyon).
Aztán játszottunk még egyet és a 40. percig 1-0-ra vezettem, de aztán 8-1-re megvert (nem tudom, mi történt, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy miután átvette a vezetést, a csapat automatice kinyílt hátul egy kicsit - én nem nyúltam semmihez -, az meg ellene = a véggel), viszont egyáltalán nem voltam ideges.
Egyrészt mert megérdemelte, másrészt meg mert az elõzõ meccs tényleg marha jó volt.
Viszont van olyan ember/játékstílus, akitõl/ahogy gyûlölök kikapni ennél sokkal kisebb arányban is.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!