PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Őrült vagyok? Lehet :D
Day - fine
Day and Afternoon - rainy
Afternoon - fine
Night - fine
Night - rainy
Így?
Csak mert ahogy nézem 1 stadionhoz csak 5 gyep bin tartozik, PES 2010-nél 10 binnel volt megcsinálva, 5 nyári és 5 téli...akkor most nincs évszakok szerint szétszedve?
akartam is kérdezni tõled hogy régebben mit kellett hozzá letölteni, de így igazából már lényegtelen, mert DXTBimp-el is simán meglehet csinálni. 😊
igazából én úgy színeztem az egészet ahogy van, nem kivételeztem a felfestésekkel, de szinte semmit nem változott a felfestés
pont gól lõtt gyerek, de kb amatõr szint lehetett még is ökölbe szorított kézzel örült<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
http://pes2008editing.blogspot.com/2011/10/peseditcom-2012-patch-12-coming-soon.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
simán mûködik a jenkey féle hd bump is az én texturámmal
azt hogy csináltad, hogy a csíkozást ne színezd annak eredetinek kell maradnia
ha megvannak a szükséges programok hozzá, akkor a kis leírásom alapján szinte bárki tudja szerkeszteni magának a gyepeket, semmi extra tudást nem igényel, legalábbis ha csak a színezésrõl van szó. 😊
persze lehet még rá koszolódást rakni meg egyebeket, de én egyenlõre azzal is elégedett lennék ha minden stadionban normál színû gyepek lennének.
Am már a (FIFA) demo is akadt nálam + nem is tetszett...a teljest már ki se próbáltam, az idei PES-sel teljesen elégedett vagyok, szóval errõl ennyit. 😊
így csináltam:
UDE --> megnyitottam a dt07.img-t, exportáltám a gyep bint (jelen esetben az unnamed_138-at) + a dds-é
DXTBimp ---> megnyitottam az exportál dds-t és lementettem BMP-be
PS ---> megnyitottam a BMP-t, szerkesztettem és elmentettem
DXTBimp ---> megnyitottam a bmp-t és elmentettem dxt 5-ös dds-be
UDE ---> megnyitottam az exportál unnamed_138.bin-t, megnyitottam a szerkesztettet dds-t lecseréltem az eredetivel és elmentettem
Kitserver ---> bemásoltam a dt07.img mappába és kész 😊
Sokkal egyszerûbb mint az elõzõ években, hála az UDE-nek. 😛
Color balance/Color levels: 0, +30, -15
És mennyivel jobb lett, mint az eredeti...<#mf1>#mf1>
Elsõ gyors próba:

de ez rosszabb mint az eredeti
nagy munka<#whatever>#whatever>
Már várom a keddi DLC-t, pesedit ráhúzza modfrissítést, aztán átnézem mit rakjak még me, alakítsak át és onnantól nagyüzemi játék indul
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"