PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert gondolom nem egyedül csinálja/ják)

Őrült vagyok? Lehet :D

Breki33
van egy táblázat beis raktam ide én az alapján készítettem, de csak az estihez nyúltam
Breki33
"miért arra az oldalra teszik fel? " teszi fel

"Õket kérdezd." pate-t kérdezd stb
ki beszél többes számban?

Breki, a gyep bin-ek hogy vannak kiosztva? (Summer/Winter, Day/Afternoon/Night, Fine, Rainy)

Day - fine
Day and Afternoon - rainy
Afternoon - fine
Night - fine
Night - rainy

Így?
Csak mert ahogy nézem 1 stadionhoz csak 5 gyep bin tartozik, PES 2010-nél 10 binnel volt megcsinálva, 5 nyári és 5 téli...akkor most nincs évszakok szerint szétszedve?

Breki33
miért beszéltek mindig többesszámban?

pesedit az Pate
sajna. ott nekem is lefagy

Õket kérdezd.<#nevetes1>

Köszi!😉
Nem tudom, hogy mûködik-e, de nézd meg 😄
Adobe Photoshop.CS5.x86-x64.Pre-Release.Portable

miért arra az oldalra teszik fel?

hát igen 😄 nam igazûn találták el a gyep színét 😄

azért mert úgy néztek ki 😊
Breki33
hát nekem nem, photoshop cs5-öt használok, és nem tudom már milyen kiegészítõ kellett hozzá hogy mûködjön, ezért próbáltam meg DXTBimp-el 😊
akartam is kérdezni tõled hogy régebben mit kellett hozzá letölteni, de így igazából már lényegtelen, mert DXTBimp-el is simán meglehet csinálni. 😊
igazából én úgy színeztem az egészet ahogy van, nem kivételeztem a felfestésekkel, de szinte semmit nem változott a felfestés

Breki33
ezért gyökér?

sose felejtem, hogy örültem Pes3-ban az elsõ sikerült kapáslövésnek
vótam ma teszkóban és xboxon pes volt próbajátékként, két kis gyökér ott tolta barcelonával
pont gól lõtt gyerek, de kb amatõr szint lehetett még is ökölbe szorított kézzel örült<#idiota><#idiota>
Breki33
kár kéne oda egy hozzáértõ ember cseréltem a gyepet de a színéhez is hozzá kéne nyûlni
Breki33
ja és még egy én HD-s bint használok ha abba pakolsz kétszer akkora textúrát használhatsz

simán mûködik a jenkey féle hd bump is az én texturámmal
Breki33
DXTBimp minek PS is beolvassa a DDS-t

azt hogy csináltad, hogy a csíkozást ne színezd annak eredetinek kell maradnia
ha még nem csináltál ilyet akkor természetesen bonyolultnak tûnhet így elsõre de egyáltalán nem az. 😊
ha megvannak a szükséges programok hozzá, akkor a kis leírásom alapján szinte bárki tudja szerkeszteni magának a gyepeket, semmi extra tudást nem igényel, legalábbis ha csak a színezésrõl van szó. 😊
persze lehet még rá koszolódást rakni meg egyebeket, de én egyenlõre azzal is elégedett lennék ha minden stadionban normál színû gyepek lennének.

hát nekem eltartana egy darabig. te tényleg szép lett a gyep 😊

Hát eléggé, pár perc az egész.. ;D

FIFA-t még soha nem próbáltam szerkeszteni, de nem is szándékozom. 😊
Am már a (FIFA) demo is akadt nálam + nem is tetszett...a teljest már ki se próbáltam, az idei PES-sel teljesen elégedett vagyok, szóval errõl ennyit. 😊

ez ám az egyszerû 😄

nem, dehogy... 😄
így csináltam:
UDE --> megnyitottam a dt07.img-t, exportáltám a gyep bint (jelen esetben az unnamed_138-at) + a dds-é
DXTBimp ---> megnyitottam az exportál dds-t és lementettem BMP-be
PS ---> megnyitottam a BMP-t, szerkesztettem és elmentettem
DXTBimp ---> megnyitottam a bmp-t és elmentettem dxt 5-ös dds-be
UDE ---> megnyitottam az exportál unnamed_138.bin-t, megnyitottam a szerkesztettet dds-t lecseréltem az eredetivel és elmentettem
Kitserver ---> bemásoltam a dt07.img mappába és kész 😊

Sokkal egyszerûbb mint az elõzõ években, hála az UDE-nek. 😛

Breki33
mármint a játékban?

fifában nem akarsz füvezni?
upsz, pontosabban: 0, +30, -10 😄

Csak ennyit változtattam:
Color balance/Color levels: 0, +30, -15
És mennyivel jobb lett, mint az eredeti...<#mf1>

Haha, asszem idén énis füvezek egy kicsit. 😛
Elsõ gyors próba:

Breki33
én van mikor egy napot szenvedtem a csíkozással, hogy teljesen pontosan illeszkedjen

de ez rosszabb mint az eredeti
tobias88
jah: kimentette->photoshop->új réteg->zöldre lefestette az egészet->átlátszóság beállítása->mentés

nagy munka<#whatever>
[HUN]FaTaL
A kép alapján nekem nagyon rikítóan fehér.

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
a háló az nekem tetszik, de meg kéne nézni
[HUN]FaTaL
Pfúj de rusnya. Meg az a háló is, ehh.

Breki33
brrr ezeket tudnám lelõni olyan amatõrök, hogy még a vonalazást is zöldre színezik, nem elég, hogy a fû hupizöld csak arra van gógyijuk
Breki33
miért csak a pesedit annyi jó patch van még Pate patchén kívül

tobias88
az én logó packomat mindeképp <#idiota>
Buddy
De jó lesz a BAL is, most már nem válogatsz 3 közül se, kapsz egyet azt zabáld 😊
Már várom a keddi DLC-t, pesedit ráhúzza modfrissítést, aztán átnézem mit rakjak még me, alakítsak át és onnantól nagyüzemi játék indul

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Engem a portugál Academikánál kezdetett 😛

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

tobias88
Holland bajnokságban kezdet mindenkit, mert én meg a Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk-nél vagyok vagy minél <#idiota>
nemtudom mi alapján, de eddig engem mindig máshova tett

penge96
A BAL mód mindenkit a Roda-val kezdet? Vagy mi alapján "sorsol" be egy csapathoz?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

tobias88
Ki tudja... Gondolom az ai tervezésekor nem választották szét a játékos és az ai-t annyira. Ezt úgy értem, hogy ha csinálsz valamit, azt az AI egybõl érzékeli. Valójában ez nem csalás, csak akkor, ha nem rendelnek hozzá egy 0,3-0,4 mp-s késleltetést, ami szerintem a játékban sajnos nincsen meg <#confused>
[HUN]FaTaL
Örülnék én az nb1be egy ilyen nem világverõ csapatnak 😄

Buddy
Az a "csal a gép" szindróma ez tényleg létezik, vagy csak ilyen pszihés marhaság?

Buddy
Jelen helyzetben Arsenal igen, egy kicsit megzuhant...de azért annyira vacaknak nem mondanám....az NB1-et így is oda-vissza vernék 😊

tobias88
gép gép elleni játéknak vannak érdekességei become legendben...

penge96
Arsenal a jelenlegi helyzetét nézve nem mondható annak a világverõ csapatnak, ugye? Szal én azért keresem a kihívást?😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"