PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
Elsõre nekem se indult, indíts el egy játékot és utána próbáld, már menni fog.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Breki33
én most kipróbáltam az újjat jónak tûnt a lövés semmi gond nem volt vele

viszont a PES2012 1.01 - Gameplay config.exe nem indul
daver88
nem, nem kapcsoltam be ai cheating removert, direkt mivel írták, hogy nem a legjobb még...de látom nem csak nekem tûntek fel a hibák, szerencsére azért javítja õket..
potennciál?? pl. mint írtam a passzolás...sokkal jobb mint az eredetiben, ezenkívül kiváncsi leszek a lövésekre, ha az jól meg lesz csinálva, akkor egyértelmûen ezt fogom használni...

Breki33
na várj ez így nagyon le van egyszerûsítve, gondolom bekapcsoltad az ai cheating removert de ez csak egy opció

ezenkívül az újban már ezt írja

Gameplay tool version 1.10 change log :

Increase range for shot power's silider
Fix bugs when use "Removal AI script"
Add "New Gameplay mode"

tehát míg korábban ezt bugosnak írta már javítva van

a másik meg a yair féle nem keverendõ össze ezzel bár kombinálható
penge96
Ha szerinted rosszabb lett, akkor milyen potenciál van benne?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

daver88
Próbálgattam kicsit Jenkey gameplay patchét, sztem nem lett jobb a játék tõle, sõt talán rosszabb is. Nagyon sokszor a vakvilágba rúgják az ellenfél játékosai a labdát, sokszor még bedobásra is, mintha lecsúszna a lábukról...lövések jóval nehezebbek lettek, nem nagyon volt kaput eltaláló lövésem 16-on túlról, nagyon fölémennek, még ha keveset is nyomok a csíkon.
Ami pozitívum, hogy a passzolás sztem jobb lett...

Na meg olyan illúzióromboló mozdulatok vannak, hogy elképesztõ (nemtudom hogy a patchnek köszönhetõen-e, de amióta használom, azóta látok ilyeneket mint pl ez:

Nem kapuralövés volt, nem...hazaadás ollózva.

Szóval nagyon beta állapotban van még, reméljük sikerül igazgatni rajta...mert van benne potenciál...

u.i.: várjuk a szép gyepeket, reméljük HD-ban is.

faxa 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

Breki33
tobias88
Vagy a másik lehetõség, hogy a csíkokat jelölöd ki és az lesz a 3. legfõbb réteg fehérrel. Így már a 2. rétegen csinálhatsz bármit a csíkkal és a fûvel együtt, a 3. úgy is felülírja
tobias88
Nem vészes ez annyira a szín változtatása a vonalakén kívül
Varázslópálcás kijelölésnél megtalálod a megfelelõ kijelölési értéket és kész is.
Csak hát valaki arra se képes, hogy a csíkok fehérek maradjanak...
nem de ha én barátságos mérkõzést játszok és randumként választok csapatot akkor jó lenne ha minden liga ott lenne

[HUN]FaTaL
Nem, de egyszerre hány ligát játszol?

Ha spanyol csapattal játszol ligát, akkor azt rakod be, ha meg váltasz akkor kilépsz és átállítod, nem túl bonyolult. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

szóval akkor egyszerre 2 nem lehet bent 😞

penge96
"PESEDIT.exe".

Most is alapból benne van a Német 2. osztály (Pes-edit patchel), azért kell átállítani a spanyolra, késõbb meg a többire... egyszerre csak egy lehet benne, mert ez a hülye Konami bmeg egy másodosztályt képes berakni...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

vagy ez a PESEDIT WindowsFormsApplication1 akar lenni?

hát én ott pes-edit exét nem látok. de érdekes hogy a 1.1 es pes edit nél nem kellett bekapcsolni semmit ott automatikusan ott volt a bundesliga2

penge96
A játék könyvtárában...

ha azt tudnám hol van

penge96
Az másodosztály... valszeg külön bekell kapcsoln a PES-edit exéjével 😊

jah ok. na de akkor még sincs új liga? pedig Added Liga Adelante ezt írja...

Breki33
azt telepítésnél visszacseréli

pont ezért nem szeretem a telepítõseket
elvileg az új pes edit betesz egy új ligát e nem látom... lehet azért mert az elõtt lecseréltem az exét azzal a gameplayes exével

Breki33
na hogy legyen más is itt

PES 2012 Ultimate Patch 0.1

PATCH FEATURES:

- No transfer update (waiting for DLC 1)
- KONAMI Patch 1.01 compatble
- Separated exe
- Corrected all team names
- Corrected logos for all teams and leagues
- Bundesliga (no players)
- Apoel and Bate Borisov (no players)
- Corrected kits for Premier League/Liga ZON Sagres/Bundesliga
- 31 teams in CL selecton mode
- Unlocked all Libertadores teams in Exibition/ML/BAL
- Scoreboard selector
- Logos selector
- No blurr

LINK: http://www.fileserve.com/file/cJ4dr3h/PES_2012_Ultimate_Patch_0.1.rar

HOW TO INSTALL:

1 - Run "Setup - PES.exe"
2 - Select your PES 2012 installation folder
3 - Create a shortcut of "PES 2012 Ultimate Patch.exe" to your desktop
2008, 2009-hez csináltam csak meg. 😊
Az utóbbi 1-2 évben nem nagyon volt idõm ilyenre.

Aham, oks, értem. 😊
Lehet ma este még megpróbálok összedobni vmit, gyep kategóriában. ;P

penge96
De, kipróbáltam 😛 Csak azt tavaly már nem csináltad meg, vagy igen? A 2009-hez nagyon tetszett, azthiszem akkor azt is használtam, elõtte pedig a pes-editet.

Breki33
de, írtam, hogy ebben van, csak tavaly erõsítették most meg erõsebbnek tûnik magától
<#finom>

dt07.img/unnamed_4.bin
Ez véletlen nem a gyep felfestés akar lenni?

Breki33
na például nem akartam ezt írni

de erre is gondoltam 😊
Breki33
na ez viszont hülyeség

pont ez a gondolkozás ellen írtam amit írtam
nemcsak a pesedit patch jó sõt !
penge96
Jajj... 😄 Persze, a végén még lehet, hogy az egyik tényleg jobb lesz ^^

Úgy tûnik akkor te nem próbáltad ki a PAC-PATCH-et...<#beka3>

Breki33
okés nyugodj meg 😛

azért ugye lehet itt szó más patchról is? :_)
de legalább akkor a sok szarból csinálnak egy jót 😄

penge96
Tõlem... 5 év alatt nekem a PES-edit tûnt a legösszeszedettebb patchnek, és kurvára leszarom, ha máshonnan szedi össze õket, mivel akkor is jó...

Breki33
ja és Pate-t nagyon sokan támadják, hogy lop másoktól és bár én jóban vagyok vele bevallhatjuk, hogy van benne valami
Breki33
akkor te új fiú vagy tavaly 3-4-et teszteltünk és általában nem ez jött ki

itt szidták az emberek még én védtem 😛

az a fura nekem, hogy az emerek csak szemellenzõsen nézik, hogy csak azt lehet felrakni holott van más korábban beis kerültek ezek ide mostmeg mindenki megy egy irányba , ne csak a pesedit oldalt nézzétek emberek 😊
penge96
Hát Breki, szerintem a PES-edit patch magasan a legjobb, nem értem miért hangoztatod ennyire, hogy van más is... (kipróbáltam pár patchet, anno még talán a gaming acces volt egész jó)

Breki33
én igazából nem értem ezt a csak pesedit patch dolgot van más patch is pl razib féle szerintem simán lehet egyedül készíteni csak berakja a cuccokat nem õ készíti sokszor szoktak is emiatt veszekedni
Énse hallottam még róluk, de a hivatalos readme-ben ez van írva. 😊
Egyértelmû hogy Pat a patch fõszerkesztõje, viszont az is biztos hogy nem egyedül csinálja, mert egyedül nem lehetne ilyen gyorsan haladni. 😊

Jah, akkor mind1. 😄
Azt hittem már van külön egy lista ahol részletesen levan írva hogy melyik bin melyik évszakhoz/napszakhoz/idõjáráshoz tartozik. 😊
De ahogy nézem akkor maradt a régi kiosztás:
Day - fine
Day and Afternoon - rainy
Afternoon - fine
Night - fine
Night - rainy

És akkor valószínûleg télen, nyáron ugyanezeket a bin-eket használja a játék csak rárak télen vmi effektet, ami máshol található. 😊

Breki33
hát ezekrõl sosem halottam pedig már készítettem Patenak pár dolgot
Breki33
énis csak errõl
PATCH TEAM
Pat, Simcut, Stavrello, kiko
<#pias>

Be tudnád rakni nekem még1x, ha megkérhetlek?
Én csak errõl a listáról tudok:

hát akkor egyedül csinálja 😊 de legalább kapunk egy újabb ligát 😄

Breki33
addigra kint lesz torrenten

Breki33
de én nem tudok másról csak Pate-rõl mindig vele tárgyaltam
nagyon jó hogy várjak fél órát hogy letudjam tölteni a második részét -_-"