PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
viszont a PES2012 1.01 - Gameplay config.exe nem indul
potennciál?? pl. mint írtam a passzolás...sokkal jobb mint az eredetiben, ezenkívül kiváncsi leszek a lövésekre, ha az jól meg lesz csinálva, akkor egyértelmûen ezt fogom használni...
ezenkívül az újban már ezt írja
Gameplay tool version 1.10 change log :
Increase range for shot power's silider
Fix bugs when use "Removal AI script"
Add "New Gameplay mode"
tehát míg korábban ezt bugosnak írta már javítva van
a másik meg a yair féle nem keverendõ össze ezzel bár kombinálható
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ami pozitívum, hogy a passzolás sztem jobb lett...
Na meg olyan illúzióromboló mozdulatok vannak, hogy elképesztõ (nemtudom hogy a patchnek köszönhetõen-e, de amióta használom, azóta látok ilyeneket mint pl ez:
Nem kapuralövés volt, nem...hazaadás ollózva.
Szóval nagyon beta állapotban van még, reméljük sikerül igazgatni rajta...mert van benne potenciál...
u.i.: várjuk a szép gyepeket, reméljük HD-ban is.
Őrült vagyok? Lehet :D
Varázslópálcás kijelölésnél megtalálod a megfelelõ kijelölési értéket és kész is.
Csak hát valaki arra se képes, hogy a csíkok fehérek maradjanak...
Ha spanyol csapattal játszol ligát, akkor azt rakod be, ha meg váltasz akkor kilépsz és átállítod, nem túl bonyolult. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Most is alapból benne van a Német 2. osztály (Pes-edit patchel), azért kell átállítani a spanyolra, késõbb meg a többire... egyszerre csak egy lehet benne, mert ez a hülye Konami bmeg egy másodosztályt képes berakni...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
PES 2012 Ultimate Patch 0.1
PATCH FEATURES:
- No transfer update (waiting for DLC 1)
- KONAMI Patch 1.01 compatble
- Separated exe
- Corrected all team names
- Corrected logos for all teams and leagues
- Bundesliga (no players)
- Apoel and Bate Borisov (no players)
- Corrected kits for Premier League/Liga ZON Sagres/Bundesliga
- 31 teams in CL selecton mode
- Unlocked all Libertadores teams in Exibition/ML/BAL
- Scoreboard selector
- Logos selector
- No blurr
LINK: http://www.fileserve.com/file/cJ4dr3h/PES_2012_Ultimate_Patch_0.1.rar
HOW TO INSTALL:
1 - Run "Setup - PES.exe"
2 - Select your PES 2012 installation folder
3 - Create a shortcut of "PES 2012 Ultimate Patch.exe" to your desktop
Az utóbbi 1-2 évben nem nagyon volt idõm ilyenre.
Lehet ma este még megpróbálok összedobni vmit, gyep kategóriában. ;P
Ez véletlen nem a gyep felfestés akar lenni?

pont ez a gondolkozás ellen írtam amit írtam
nemcsak a pesedit patch jó sõt !
itt szidták az emberek még én védtem 😛
az a fura nekem, hogy az emerek csak szemellenzõsen nézik, hogy csak azt lehet felrakni holott van más korábban beis kerültek ezek ide mostmeg mindenki megy egy irányba , ne csak a pesedit oldalt nézzétek emberek 😊
Egyértelmû hogy Pat a patch fõszerkesztõje, viszont az is biztos hogy nem egyedül csinálja, mert egyedül nem lehetne ilyen gyorsan haladni. 😊
Azt hittem már van külön egy lista ahol részletesen levan írva hogy melyik bin melyik évszakhoz/napszakhoz/idõjáráshoz tartozik. 😊
De ahogy nézem akkor maradt a régi kiosztás:
Day - fine
Day and Afternoon - rainy
Afternoon - fine
Night - fine
Night - rainy
És akkor valószínûleg télen, nyáron ugyanezeket a bin-eket használja a játék csak rárak télen vmi effektet, ami máshol található. 😊
Pat, Simcut, Stavrello, kiko
<#pias>#pias>
Én csak errõl a listáról tudok: