PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
bajnokságot meg nem érdemes elkezdeni mert egy hönap után eltûnnek az emberek
tehát a rövidebb lefolyású egy-két nap alatt lejátszhatóknak van értelme
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De nem tudom letölteni nektek megy?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
leszetem miatat kapi a wenyócat 😊
hüje vagy hamán szép nem!4
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nekem PS2-re van meg a PES4 viszont átkéne neveznem még egy két bajnokság csapatait.
Tudnátok adni egy listát az eredeti klub, és arena nevekkel?
Asszem régebben be volt téve vhova. Ki is nyomtattam az alapján írtam át egy két dolgot de sajnos már eltûnt 😞"
ITT regisztrálj és túrkálj...egyébként KOMPLETT memókártyás mentéseket is letölthetsz itt. amit XPort V2vel áttolhatsz a memódra a PCrõl
#38 | forzaromaforzaroma | 2005-08-31 18:24:14 | Válasz erre
Ez egy szar
Köszi! Nem is tudom mit vártam !!!<#nevetes1>#nevetes1>
Vagy mindkettõ ?
Breki ne kímélj 😊
És a fifahungaryról is hozzám küldözgetik az embereket, pl olyanokkal hogy a 2004-ben hogy kellbeállitani a mittudoménmilyen gamepadot. Én biztos tudom.
És akkor a külföldi privikrõl még nemis beszéltem.
Tegnap gondolkodtam rajta, hogy átveszem Wolf helyét és készitek teljes asf-eket, de mára meggondoltam. P
Amugy megy simán 7404 semmi gáz lejött egybõl csakhát van aki nem ért hozzá pedig 1xû... 😊))))))))))))
Kész a Palermód, úgyhogy ma nem is játszom, nehogy szanaszét verjél 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Forza Italia OoO Forza Juventus