PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Ascoli Kits Full Set (by fifaonline.it)
2. Treviso Kits Full Set (from FCH's Obsession Patch)
3. Juventus Kits Updated 05/06 Full Set (By Gaitero)
4. Manchester United Gk swap and new away (by Gaitero)
5. Palermo Full Set (by :JJ: )
6. NEC Full Set (by :JJ: )
7. Real Madrid Collar Fix
8. Real Zaragoza full Set (by :JJ: ), away (by Negromota)
Option file update
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kiírta már azt is hogy rossz a server program verziója, de megnéztem és nincs újabb.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ez aztán nem ez ott fent nekem nem 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Érdemes a soccergaming fórumain körbenézni illetve a pecorneren.
DE a phoenixes kitserverben is vannak jók
Milyen számon érted el õket ?
Sirály!
S még magyarul is beszélnek az emberrel...
Mezeket folyamatosan keressük linkeljük
Graphic Studio
Igen az asf-ben bin-ben van de a GS-a képeket berakja a bin-be mint a 7366-ban látható.
TEhát nem a képet berakod a bin-be és ezt az asf-be hanem egybõl a képet rakja be egy lépésben.
Képzeld a logitech küld egy új gamepadot külföldrõl ingyé pedig már 1,5 éve vettem itthon! Fel lehet hívni õket s tök faszán küldik postán! Csak ugye Nekem most Wingman Cordless Rumblepadom volt s kapo helyette Rumblepad 2-õt csak az sajna teljesen máshogy néz ki! De remélem jó lessz!
Mezeket honnan lehet leszedni! S a studióval hogy rakom be hisz az sasf-ben binben van a mez nem! Vagy abba a binbe kell bepakolni ami a csapaté ???
illetve kitserverben lehet használni ha olyan csomag
200 mb-os kiegészítõ?
A Wolf patch ugye teljes játék erre jönnek a Phoenix-es kiegészitõk.
Célszerû egy külön könyvtárba bepakolni az összeset és mindig az újabbal felülírni. Így nem kell 9* berakni csak egyszer.
Torres
Felül a link nem véletlenül van.
Valaki tudna segíteni egy kicsit?
A gondom a következõ! Vannak mezek ugyebár amiket belehet rakni a gameba de bmp-ben van! Abból hogyan tudok bin kiterjesztésût csinálni hogy be tudja másolna a importálni a gameba ??
Másik kérdés:
Wolf Lobo patch!
Van egy alap ami 8 filébõl áll az megvan
felrak ehhez vannak ugye a frissítések 1.9-ig s van egy 200mb-os kiegészítõ is...
Tehát Lobo fel+200mb-os patch+a kicsi kiegészítõk 1.9-ig? Így kéne felrakni vagy más a sorrend ???
Elörre is köszi mindenkinek!
Egy F Torres hajat s arcal valaki kitudna segíteni ???
sikerült az elsõ nagyobb patchet rátolni a gammára...
két videó
Patched we9 intro
WE9 Patched bootpack