PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Szóval aki nem akar sokat szarozni a patchelgetéssel azoknak nagyon ajánlom ezt a KICK OFF pakkot.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"NIKEPRO.COM OGNI ATLETA HA LA SUA ARMA SEGRETA"
Ez lehetne a középsõ három
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1. Football Manager 2006
2. KONAMI Soccer kiegészítõk
3. World of Warcraft
Nem presztízsbõl akarom hogy az enyémek legyenek, hanem hogy ne kelljen utánna pakolgatni
Persze ami nem lesz benne a patchben, azt mért ne rakhatnád ki? 😄
Mondjuk én aggódom, mert ezek a forzaroma-s stadionok nekem nem jöttek beh...
CSAK a Fradi
A kiirás szerint nem az én Delle Alpi-m lesz benne direkt azért fejlesztem azt P
Hi
I think we have to stop the .bins till the Superpatch is out, we can post Preview from the Stadiums and Turs, so we have surprise for the Superpatch. if we post all our bins for yet, nobody download the patch ;(
what do you think ?
Regards
FCH
ez nem az amit kiraktam az UEFA-t lejebb kellett rakni és jobbra eltolni
talán még egyel lehetne is jobbra
Még azt kéne kitalálni a legvégén mi az ami belóg kicsit