PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
napot
ez az uj peccs a gyepeket cseréli?
ez az uj peccs a gyepeket cseréli?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
thx
Sziasztok! Légyszi segítsetek,mit tegyek,ha feltettem ezt az új pecst és minden fasza,kivéve,hogy ,ha bemegyek az edit módba,kilép a windowsba! Segítsetek ezt az apró hibát megoldani!!! Köszönöm
na van hozzá tutoriál képekkel
az f_text-et felejtsd el az e_text-et másold be a többihez pedig dkz kell
ja a kitserver és a mentés is bemásolandó
az f_text-et felejtsd el az e_text-et másold be a többihez pedig dkz kell
ja a kitserver és a mentés is bemásolandó
a neve pes5 kick of 2k6,és spanyol aszem a 0 text és a 0 sound dkz fájl a másik kettõ pedig afs
Szasztok!Valaki segítsen pls,mert a pes5 megjelent egy 400mb pecs és az afs részét az e text és f text könytárakat nem tudom berakni.Ha valaki tud segítsen ,elõre is köszi.
Na lassan már kezdem érteni, hogy megy a cipõpack készítés a PES5-ben. Ha sikerül valami értelmeset alkotnom, akkor linkelem. 😊 Nekem tetszik az új füved (#11443) Breki, nincs még linkelhetõ állapotban?
Ps3 ID: Gascoigne74
szurkolok, jó lessz ez
egyébként bl logót nem lehetne varázsolni a kezdõkörbe?
egyébként bl logót nem lehetne varázsolni a kezdõkörbe?
Avanti Crociati!
Az erõszakos csatár jutalma...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak arra tudok gondolni, hogy szerinte azért furcsa, mert túl nagynak látszik a fû...azért mondja, hogy vedd kisebbre a textúrát, és akkor messzebbinek látszik...
Egyébként szerintem szép, de ha berakom a bint, akkor az momentán melyik stadionban lesz benne? 😄 (persze van egy tippem 😊
Egyébként szerintem szép, de ha berakom a bint, akkor az momentán melyik stadionban lesz benne? 😄 (persze van egy tippem 😊
CSAK a Fradi
király <#hawaii>#hawaii>
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
A kick off packot honnét lehet leszedni?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Ezt érti valaki?
"i think you did a good job on it, but it doesn't look right, i can see that the grass pic that you used is a close up and if i look to your ingame pic it looks really weird...
i hope that you understand what i mean, maybe you should make the grass in the texture smaller so that it looks more far away.. "
A szavakat értem de mégsem világos mirõl beszél
"i think you did a good job on it, but it doesn't look right, i can see that the grass pic that you used is a close up and if i look to your ingame pic it looks really weird...
i hope that you understand what i mean, maybe you should make the grass in the texture smaller so that it looks more far away.. "
A szavakat értem de mégsem világos mirõl beszél
hogy érted? mert nálam is az umbro és a nike jel el volt csúszva,de csak az angoloknál,szedd le az fhról az angol mezpackot+kitserver és így az összes angolmez jó,a többire nem tuod segítséget!bocs
Sziasztok,mit csináljak,nekem a licenszelt mezek(amik alapból azok) el vannak csúszva! Légyszi segítsetek,érthetõen)))!
hát nem teljesen, de baromi jól néz.... távoli kép? mondjuk WIDE kamerából?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Na kéne egy kis segítség
nem tökéletes berakva bin-be a cucc ki kéne találni hogy hogy módosítsuk
Valószinû azon a részen megoldás egy üres csak effektes reklámtábla
nem tökéletes berakva bin-be a cucc ki kéne találni hogy hogy módosítsuk
Valószinû azon a részen megoldás egy üres csak effektes reklámtábla
1. tudtommal igen
2. Ezt igazából nem tudom csak a mezeket láttam
nationals (OK)- kel spark
premier league (OK)kel - spark - khris22
france (OK)kel- spark- opps'd
bundesliga (OK)kel-spark
serie a (OK-sobraghe is working to it)kel-spark-khris22- lrnz90-aizcool-negromota
eredivise (?? is it ok from original game ? )
liga (?? is it ok from original game ? )kel-spark-aizcool
others (OK)kel-spark-negromota-opps'd
3. Lesz ZEusz csinálja vmit mixelnek
"ok new idea: i try to mix a fansound with the stadium speaker and the music with the commentary. so when you play with commentary and score you'll hear the fansound and music. if you prefer to play without the commentary you'll hear the fansound and stadium speakr when you score.
i have to find out wich filt from 44 to 79 in 0_sound are for the goals
"
4. Úgy tudom sok stadion még nincs kész pl
2. Ezt igazából nem tudom csak a mezeket láttam
nationals (OK)- kel spark
premier league (OK)kel - spark - khris22
france (OK)kel- spark- opps'd
bundesliga (OK)kel-spark
serie a (OK-sobraghe is working to it)kel-spark-khris22- lrnz90-aizcool-negromota
eredivise (?? is it ok from original game ? )
liga (?? is it ok from original game ? )kel-spark-aizcool
others (OK)kel-spark-negromota-opps'd
3. Lesz ZEusz csinálja vmit mixelnek
"ok new idea: i try to mix a fansound with the stadium speaker and the music with the commentary. so when you play with commentary and score you'll hear the fansound and music. if you prefer to play without the commentary you'll hear the fansound and stadium speakr when you score.
i have to find out wich filt from 44 to 79 in 0_sound are for the goals
"
4. Úgy tudom sok stadion még nincs kész pl
Sziasztok!<#wave>#wave>
Breki! pár kérdés a közelgõ SUPERPATCH-el kapcsolatban (mégiscsak beavatottabb vagy) :
1. teljes afs-ek lesznek ?
2. Kitserver-es, v. bin.-es mezek lesznek benne ?
3. "szurkolói hangok" patch is lesz benne ?
4. ...ténleg csak nov. végére várható ?
köszi a válaszokat
Breki! pár kérdés a közelgõ SUPERPATCH-el kapcsolatban (mégiscsak beavatottabb vagy) :
1. teljes afs-ek lesznek ?
2. Kitserver-es, v. bin.-es mezek lesznek benne ?
3. "szurkolói hangok" patch is lesz benne ?
4. ...ténleg csak nov. végére várható ?
köszi a válaszokat
!! FORZA MILAN !! -Johnny-