PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja igen, a link:

Riazor Update

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Riazor Update

A Superpatchbe egy elég összedobott verzió került be, igaz a gyep az jó, szóval azt le sem cseréltem. De az összes többi textúrát javítottam...

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Na most jól megkaptam...😊)) Igazából ezzel nem is vitatkoznék, mert sajnos igazad van, kéne a fiatalítás, meg egy új edzõ!😊) Dehát a klubb attól még mindíg a szívem csücske marad!
Breki33
már megint megszakadt ás már megint az ellenfélnek adta 0-3-al

de miért??????????????????
koki44
Már meg van.<#vigyor2>

Breki33
igen
mohus
hali

ez online ranking?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

koki44
Ha a cipõket akarom cserélni akkor a 4429-es fájlon kívül mit kell még kiszednem a régi AFS-bõl hogy jó legyen?

Breki33
és a régit elmented

ez fontos
köszike szépen
Terminátor14
rakd be afs explolerrel (www.fifhungary.hu-n megtalálod), a progi majd kiírja neked, hogy kevés a hely, ezért újra kell generálni az afs-t...nyomsz egy okét, elnevezed a fájlt, majd megvárod míg a progi megcsinálja..ha kész, akkor átnevezed 0_text-afs-re, és felülírod a régi fájlt ezzel 😊

CSAK a Fradi

lécci mondjátok meg hogy az online stadion updatot hogy rakjam be,mert a gstudio azt irja hogy nagy a fájl meg bmp vagy mi és nem csinál semmit
Terminátor14
Jajah, épp akartam írni...

CSAK a Fradi

Breki33
San Siro Night versio-ban úgy látszik a KONAMI_s dolog maradt ezt javítottam és most töltöm fel újra
Breki33
Ezt nem egészen értem

Fox08
Riserva

Registrato il: 25 Ottobre 2005

ALL RAPID LINKS ARE DOWN!!

Some idiots vote against the links, so rapidshare had delete the files!!

Terminátor14
Õ nem tudja, hogy hol kell beállítani ati kártyáknál az aa-t meg az af-et, én meg nem emléxem ,sz'al az neki ki van kapcsolva 😊
Úgy meg simán futhatnak a dolgok.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Ki kérdezte? 😛
Mondtam, hogy nekem butított volt, neked meg XT-t van, ami ugye a legjobb abban a szériában 😊 De szerintem ilyen kártyát már nem érdemes venni, régi.

CSAK a Fradi

Breki33
hát azért nemhiszem hogy azon elfutna amit mutattam

9600 elég elavult kártya
Hé Termi nekem ATI Radeon 9600XT 256MBos kártyám van és tökéletesen fut minden max BEÁLLÍTÁSOKON

horpeti
izé 100 FPSen sry

horpeti
Nekem is 6600 GTm van (Asus), tökéletesen fut minden.

Vagyis 1280*968ban 8x, 16x on bár végig a max. FPSt mutatja (60 :-/), de némi ingadozást vettem észre, de sztem kevesebb szûrõvel is szép 😊)

60 FPSnél nem lehet többet elérni ? 😊 Mondjuk nem hiányzik, csak 100 hzes moncsihoz biztos sokkal szebb lenne 100 HZen futtatni.

Terminátor14
Gabenak, Brekinek és nekem is 6600gt-m van, és ez szerintem elég sokáig fogja bírni a dolgokat, és ha van mellé egy jó procid meg egy kis ramod, akkor pl a Pest max beállításokon ricegés nélkül viszi 😊
Épp most ajánlottam egy ilyen kártyát haveromnak is, Inno3D 6600gt-t, amit cirka 37 ezerért hozzádvágnak.
Szerintem még az ára is elfogadható, és a teljesítménye is király...

Az Atikban annyira nem vagyok otthon, nekem csak egy butíott radeon9600-am volt, ami egy éleg béna kártya. De szerintem a fent említett kártyával jól járnál 😊

CSAK a Fradi

Ja,ez a #13622 -ra ment.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát szerintem az Nvidiától a 6600GT elég jó széria,nem rég vettem én is és eddig minden ment vele egész magas beállitásokkal is.35-50 ezres árkategóri gyártótól föggõen.Persze a 6800GT még jobb de az még elég drága.(persze viszonyitás kérdése)
Ati-ból most a 9800pro lehet jó választás amit már 30 körül megkapsz és az eddigi játékokat szépen viszi.Illetve ott még a X800-as széria nagyon erõs (meg az ára is...),de abból van nem tudom hány fajta,azon már én se tudok eligazodni.
De az igaz hogy ha most cserélsz,akkor nem igen érdemes 15-20 ezres kategóriában gondolkozni,mert hamar cserélni kell majd megint.

9csöves9
Rossi nektek meg ideje lenne egy komplett csapat után nézni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Próbáld ki ezt
Nekem ezzel jók lettek az arcok.

hmm,és te tudnál valami komolyabbat ajánlani,amiér érdemesebb többet adni??
Úgy hallottam a radeon-osok mostanában facábbak játékok terén...ismerõsöm nemrég vett egy nvidia-sat kb 130 rugóér és szaggat rajta Most Wanted...
(ja,bocs ha kicsit off topic a dolog).

DoNorBi
caracciolonak élõben nem hosszú haja van?

Haverok, Buli, Fight Club!

Terminátor14
Ez egy olyan káryta, ami régen jó volt, de most már elég ratyi...
És 20 rugó körül nem kapsz olyan kárytát, amin nagyon jól mennének a dolgok...
Érdemes kicsit többet beruházni, és akkor nem kell fél év múlva megint új kárytát venni 😉

CSAK a Fradi

Azén vidi kártyám Geforce 3 TI 64Mb.Elvileg ezzel mûködnie kéne facán,jó beállítások mellett???mert most gondolkodom egy új vidi kártya beruházáson,esetleg valami tipp,hogy milyen típust vegyek???(20 rugó körül,és persze focis game-kra optimalizálva)

Breki33
Ezek a driverben vannak

ha nem tudod melyik mi nem célszerû állítgatni.

Ha beíros a keresõbe találsz anyagot róluk
Breki33
sztem nem már a kick off-ban is ez volt

de én a multi miatt gondolkozom, hogy az összes arcot visszarakom abból
saviola83
antialiasing és anisotropic és Tripple Buffer
ezeket melyik menüben hol találom?Bocs hogy ilyen amatõröket kérdezek de még csak tegnap kezdtem el a PES-el játszani.

KillR
Hello!
A patch jó (fõleg a mezek meg a stadionok sztem), csak nemtom, nálam eléggé hülyén néz ki pl. Ronaldo, meg Eto'o és Ronaldinho is... leehet vmit tenni, hogy pl az új arcok vonalai ne látszódjanak? És van vmi ötlet Ronaldinho hajára? Elõre is kössz!

Na kikisérleteztem és nagyon baró lett, ahhoz képest amilyen volt..😊 levettem 2x-re az antialiasing-ot és 4x a anisotropic és Tripple Buffer off így nagyon szép. a stadionok meg gyönyörûek Köszi Breki!!!

Gyorsan haza is küldtem a parma-t egy 4-1-el...😊))
gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
ja csak ezeknek elmagyarázni, hogy új roster

monddom van új rostere fent van a patch?

maybe azt mondja PPPPPPPPP
Breki33
ja mint tavaly a 92 perces meccsekkel

Buffon sérulésérõl meg ne beszéljünk................
Ok köszi. majd még próbálgatom.

Most még örültök.... De majd tavasszal. Egyébként ideje lenne valami strapabíróbb kapus után nézni.😊)) na jó hagyjuk most neketek megy a szekér de szerencse forgandó..😊 Tényleg voltál már Manchesterben?😊))
Helye,helyes,törjünk elõre a ranglétrán! <#taps><#eljen>

Breki33
http://www.theimagehosting.com/

ezentúl ezt használom
Breki33
Breki33
Hip Hip Hurrá

Sajnos abból nem nagyon,már 2x AA is szép teljesitmény tõle.

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Ja amúgy ezek szerint azért útálsz mert mi fent vagyunk a csúcson ti meg egy kis piros pötty alul :-)

Nehezen szednél össze 100 rúgott gold de csövi a multkor kilinkelt egy 5-0-át azt szivesen megmutatom. Bár azt mi rúgtuk. P
Breki33
próbáld ki hogy csak az anitialiasingot rakod fel a legkisebbre

ja és ez nagyon gyenge kártya érdemes cserélni
Csaó!

Én is csatlakoznék az elõttem szólókhoz! GRATULÁLOK!!! Állati jó és Breki neked fel tudok ajánlani egy DVd-t cserébe!!! "100 legszebb gól amit a Milan a Juve-nak rúgott" címmel...😊)) Jó csak vicceltem!😊 Szóval klassz.

Csak egy kérdés vidikártya beállítással kapcsolatban. A Profilnál, ha úgy állítom be, ahogy Brekinél akkor nekem baromira szaggat, szóval levettem az Antialiasing settingset és a Anisotropic filteringet 2x-re. így viszont szép meg folyamatos de a fûszálak nem látszanak. Viszont nem vibrál a kép ami nagyon kellemes. ha ezt a kettõt Application controled-re teszem akkor van fûszál viszont vibrál a kép. Geforce Fx 5200-som van. Szóval a kérdés nem lehet ennél többet kihozni belõle vagy csak én nem tudomk valamit?😊)) Köszi
Breki33
Istenbiz nem értem ezt az ember

FCH
Vincitore Coppa del Mondo

Registrato il: 21 Gennaio 2003

Frenkie can you post please only the Alpha Image as .png Format here for your Nou Camp,Mestalla,Riazor,Stade Louis,Philips Stadium,de Kuip,Maracana

They stadiums who Zeus have send to me have all the Default Konami Alpha Image inside. I do´nt understand why ? Maybe error when you export the files with GGS or DKZ. I only need the Alpha Images and import them by myself, all other looks ok - Grass,Sponsors etc. Maybe you can check this when watching the Stadium Update 1 with GGS, for me this Stadiums use the default Konami Alpha for Pattern

forza milan
de pes5höz nincs olyan?we vagy valami?