PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#13635-ben azt írtad, hogy feltöltöd. Hová ?

Breki33
a másikban van
Ebben nincs benne a San Siro.

Nem, mindenkinél... De ha új master Ligát kezdesz, akkor jó lesz!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki,

Írtad, hogy csinálsz egy javított San Sirot (nem az update1). Mikor rakod ki ?

tepi5
szerintem jo ez a patch bár most igy hirtelen 1 engativumot tudnék irni az pedig az arcok van egy pár játékos akire nem igazán lehet ráismerni !!
de mindenesetre gratulálok és köszönjük

Forza Italia OoO Forza Juventus

gabber_saviola
Forza Palermo 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
A superpatchban benne van
a stadion update-ban benne van

És van egy bl verzió is
Breki33
Breki

Frenkie

valaki megcsinálna nekem az online stadion updatet mert én nem tudom,probáltam már de nem mükszik,aztán msn fogadnám<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#rolleyes>
breki milyen néven vagy az onlineban,majd játszhatnánk mert magyarokat nem nagyon találok
<#wave>
Breki33
9900 P
horpeti
10k -ért látok.

horpeti
Nem tudtok akciósan PES 5öt?? 😊 Mindenhol egységes áron van nem? 😞

horpeti
Ez nem fifa 😊 mijaza a BL? 😄

csak azt nem értem,mért nem lehet konami cup-nál a csoportmeccseket oda-visszavágós alapom nyomni,így hiába vannak benne végre a BL csapatok,ha nincs meg az igazi BL forma

Sziasztok!
Az csak nálam jelentkezik,hogy a Master lige-ben el vannak csúszva a Real mezek,de sima meccsnél nem?Próbáltam kitserverrel de ugyanaz maradt.Esetleg nincs "normális" valahol?
Nagyon komoly ez a Superpatch!
Köszönet a készítõknek,különösen a magyar ágnak!
Breki33
Illetve ezt

http://img272.imageshack.us/img272/684/asroma0506home1ty.png
gabber_saviola
😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Akkor újra

1. Ezek nem Pes5 arcok hanem esetleg pes5-ben is használható arcok
2. Graphic Studioval
3. Azt nem a Fifahungary oldaláról lehet leszedni. De hallottam már róla :-))))))
4. Szerintem nem raktad fel a javítást
Breki33
szuper a Roma meznek ha berakjátok ezt jó lesz

http://img390.imageshack.us/img390/8922/asroma0506home4xi.png
Sziasztok! A kérdésem! Leszedtem pár új arc grafot a PES 5-höz! Ilyen fájlok vannak benne: hairw204.bin
facew204.bin
Ez pl. Shevchenko arca! Hogyan lehet ezt berakni a gémbe? Segítsetek ! Milyen progival és hogyan?
Valaki leszedte már a FIFAHUNGARY oldaláról a PES5_superpatch1 -et? NAGYON KOMOLY!!!! Csak valami oknál fogva nekem, kilép a játékból, ha az EDIT menüben mászkálok és a játékosok arcát szeretném megnézni!
SEGÍTSETEK EBBEN IS!!!
Hy

Call of Duty 2 -- KLÁNHÁBORÚ -- PH! Házibajnokság! KERESSÉTEK A TOPIC-OT!!!! (Megéri benézni!)

Breki33
pedig ezek jók én állandóan Juve-Milant játszok
hmm,hát nekem nem ilyen,akkor lehet ám,hogy a hiba az én készülékemben...

ja,amúgy elég fasza a patch,de a mez elcsúszás nekem továbbra is fenn van egy két csapatnál,pl Milan,Juve,Chelsea, pedig nincs fenn kitserver és van optionfile csere is

Breki33
világos???????

a stadio olimpico gyepszõnyege nagyon világos lett sztem a superpatch-ben,annak nem lesz valami update-je???

Breki33
Na Mutu arcát cseréltem márcsak Cannaváró és az õ haját kéne ha valaki tudja írja be hányas file
Gascoigne
Ezt látom én, csak olyat szeretnék, ami vízszintesen forog. 😄

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
khmmmmmmmm nézzetek ne csak kérdezzetek PP
9csöves9
Pes4 vmelyik menüjének jobb felsõ sarkában volt asszem

9csöves9
jah azt kéne mert múltkor elállítottam

Gascoigne
És van valamelyik oldalon ilyen sárga Nike labda, amit körbe lehet forgatni?

Breki33
ilyen alapból nálad?

sztem állítsd be a brightnest
9csöves9
nem tudom,pedig teljesen zökkenõmentesen készült,színveszteség sem volt

Breki33
Ez miért ilyen homályos?
Breki33
viszont elõtte volt egy srác aki sztem a legjobban játszott mindegyik tegnapi ellenfelem közül õ elsõ meccsen eléggé megvert nem nagyon szoktak egykét gólnál többel deitt minden bejött neki, ha hozzáértem 11-es kapáslövés kapusról szinte minden

Szerencsére adott visszavágótt és ott sikerült megmutatnom.
Gólt sem lõtt a végén még gratulált is.
Breki33
Aztán meg volt olyan meccsem ahol rendes volt a srác végigtámadtam a mecset aztán szögletzászló közelébõl visszagurított énmeg elcsíptem belül könnyû gól

írtam is neki, hogy sajnálom
aztán volt még egy hatalmas helyzetem csiki csukiból mellélõtem, de mondom semmi gond biztosan vezetek

aztán a második félidõben jött egy rendes lag néha egykét másodpercig állt a játék és bevágott egyet a 80 perc tájékán

hiába volt 4-5 ziccerem utánni mindent kivédekezett aztán persze jöttek a 11-esek.
Breki33
pont tegnap gondolkoztam ezen, hogy ilyesmit írjak

tegnap pl kikaptam egy magasan "jegyzett" sráctól 3-0-ra úgy hogy elsõ félidõben egy azaz egy kapuralövése volt aztán egyszer egy lecsorgóbol betalált én meg a vége felé áttáltam támadóra erre egy rögzitettbõl megint egy na mondom csakazértis kitámadok ezerrel, de a kapusa mindent véd

és egy kontrából betalál
hát mire végiggondoltam, hogy a visszavágón elkapom kiis lépett
és rohadt idegesítõ mikor az ember tudja, hogy jobb és hiába ver meg másikat az nem elégtétel
hmmm most raktam be már észre is veszitek😊 A tiéd jobb mert szépen forog😊 Én is próbálkoztam vele, de maradtam ennél...

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Gascoigne
Jó a Nike labdád 😊

bármit, csak szerényen 😉

9csöves9

Na most asszem elegem lett ebbõl a játékból,illetve az ugymond azt játszó közösségból.Mert akik itt vannak,annál még az utolsó 10 éves "600 cheat-et benyomok a CS-be és én leszek a király" emberkékben is több gerinc van.Ma 3 embertõl kaptam ki,ÉS EGYIK NEM JÁTSZOTT VOLNA EGY NYOMORULT VISSZAVÁGÓT hanem utánna egybõl százzal tapicskolta a kilépés gombot.
Én erre már egyszerüen nem tudok mit mondani.Persze tudom,nem kötelezõ visszavágót adni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
csak nem 8*antialiasingon
Shevchenko
Hát pedig elhiheted mert nekem is az 1-ik gépembe 9600 XT van és 1 játék nem akad 1280*968ban full-on.Habár az igaz van 2G ramom meg 3200-es prici még benne.

FORZA MILAN!!!

Breki33
Most erre mit írjak??????

float

Club Supporter

Posts: 18 Frenkie, pls realese a whole pack, with all your trufs & stadiums. Because your trufs and norek's faces are only things which didin't disappoint people in superpatch.! All people say that superpatch is great because trufs! They don't even realize that "superpatch" didn't make it but YOU . Rest of all is a crap... as I said, other people involved in making this patch didn't do their best! Moreover i think it's belowe avg. So you see how it looks :/

Greetings man and respect for you

bye
Breki33
Látom bejön az oldalam PPPP

Köszi a stadiont
gabber_saviola
dede 😊

csak ilyen "kiscsapatokkal" a kutya sem foglalkozik