PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Írtad, hogy csinálsz egy javított San Sirot (nem az update1). Mikor rakod ki ?
de mindenesetre gratulálok és köszönjük
Forza Italia OoO Forza Juventus

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#wave>#wave>
Az csak nálam jelentkezik,hogy a Master lige-ben el vannak csúszva a Real mezek,de sima meccsnél nem?Próbáltam kitserverrel de ugyanaz maradt.Esetleg nincs "normális" valahol?
Nagyon komoly ez a Superpatch!
Köszönet a készítõknek,különösen a magyar ágnak!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1. Ezek nem Pes5 arcok hanem esetleg pes5-ben is használható arcok
2. Graphic Studioval
3. Azt nem a Fifahungary oldaláról lehet leszedni. De hallottam már róla :-))))))
4. Szerintem nem raktad fel a javítást
http://img390.imageshack.us/img390/8922/asroma0506home4xi.png
facew204.bin
Ez pl. Shevchenko arca! Hogyan lehet ezt berakni a gémbe? Segítsetek ! Milyen progival és hogyan?
Valaki leszedte már a FIFAHUNGARY oldaláról a PES5_superpatch1 -et? NAGYON KOMOLY!!!! Csak valami oknál fogva nekem, kilép a játékból, ha az EDIT menüben mászkálok és a játékosok arcát szeretném megnézni!
SEGÍTSETEK EBBEN IS!!!
Hy
Call of Duty 2 -- KLÁNHÁBORÚ -- PH! Házibajnokság! KERESSÉTEK A TOPIC-OT!!!! (Megéri benézni!)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ps3 ID: Gascoigne74
Szerencsére adott visszavágótt és ott sikerült megmutatnom.
Gólt sem lõtt a végén még gratulált is.
írtam is neki, hogy sajnálom
aztán volt még egy hatalmas helyzetem csiki csukiból mellélõtem, de mondom semmi gond biztosan vezetek
aztán a második félidõben jött egy rendes lag néha egykét másodpercig állt a játék és bevágott egyet a 80 perc tájékán
hiába volt 4-5 ziccerem utánni mindent kivédekezett aztán persze jöttek a 11-esek.
tegnap pl kikaptam egy magasan "jegyzett" sráctól 3-0-ra úgy hogy elsõ félidõben egy azaz egy kapuralövése volt aztán egyszer egy lecsorgóbol betalált én meg a vége felé áttáltam támadóra erre egy rögzitettbõl megint egy na mondom csakazértis kitámadok ezerrel, de a kapusa mindent véd
és egy kontrából betalál
hát mire végiggondoltam, hogy a visszavágón elkapom kiis lépett
és rohadt idegesítõ mikor az ember tudja, hogy jobb és hiába ver meg másikat az nem elégtétel
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Én erre már egyszerüen nem tudok mit mondani.Persze tudom,nem kötelezõ visszavágót adni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
FORZA MILAN!!!
float
Club Supporter
Posts: 18 Frenkie, pls realese a whole pack, with all your trufs & stadiums. Because your trufs and norek's faces are only things which didin't disappoint people in superpatch.! All people say that superpatch is great because trufs! They don't even realize that "superpatch" didn't make it but YOU . Rest of all is a crap... as I said, other people involved in making this patch didn't do their best! Moreover i think it's belowe avg. So you see how it looks :/
Greetings man and respect for you
bye