PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a név mindegy programtól függ
a szám a fontos
de két file-nak kell lennie egy a cipõknek és egy a palettának
mindkettõt be kell rakni
a szám a fontos
de két file-nak kell lennie egy a cipõknek és egy a palettának
mindkettõt be kell rakni
Én csak azt nem értem, hogy hogy rakjam be a cipõket amit felraktak most az fh-ra mert unnamed a neve.Nekem meg unknowok vannak a 0_textbe.Mit csinájjak? egyet valahogy beraktam és elcseszte a cipõket.Pls segítsetek!!!Kössz
576.hu olvasói vélemények alapján:
"Az év sportjátéka: Pro Evolution Soccer 5 (PC / PS2 / Xbox)
(Szoros második a FIFA 06, mindenki más erõsen lemaradt)"
"Az év sportjátéka: Pro Evolution Soccer 5 (PC / PS2 / Xbox)
(Szoros második a FIFA 06, mindenki más erõsen lemaradt)"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mijok o.O
eme topik battyo hatására
fölélödik a hegy magasára
fö:|
eme topik battyo hatására
fölélödik a hegy magasára
fö:|
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
meg is nézem irtam is neked soxor
de a németekhez nem fogok utánnad mászkálni :-)
de azért köszi, hogy szólsz PP
a lobby 3-ban voltál.........
de a németekhez nem fogok utánnad mászkálni :-)
de azért köszi, hogy szólsz PP
a lobby 3-ban voltál.........
friend listben meg tod nézni hogy hol vagyok...
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
ezt nem mindenki érti meg
Te a rostert lefutattad?
Én most játszottam az olaszokkal és nem láttam õket
Te a rostert lefutattad?
Én most játszottam az olaszokkal és nem láttam õket
nagyon sajnálom az Omario elleni meccseket
Elsõt úgy nyerte meg, hogy kapott egy 11-est az elején és kivédekezte.
Na rögtön visszavágó vezetek erre a vége felé egy labdát ahelyett hogy kivágnék teknikásan akarom kihozni eléri és ebbõl egyenlít.
Harmadikban ismét vezetek de szinte rõgtön kap egy 11-est megint aztán belõ egyett, ezt még kiegyenlíttem de begyötör egy 3-at.
Ha ez a két meccs nem lenne mondhatnám, hogy elég jó a védelem hisz két gólt kapott
Elsõt úgy nyerte meg, hogy kapott egy 11-est az elején és kivédekezte.
Na rögtön visszavágó vezetek erre a vége felé egy labdát ahelyett hogy kivágnék teknikásan akarom kihozni eléri és ebbõl egyenlít.
Harmadikban ismét vezetek de szinte rõgtön kap egy 11-est megint aztán belõ egyett, ezt még kiegyenlíttem de begyötör egy 3-at.
Ha ez a két meccs nem lenne mondhatnám, hogy elég jó a védelem hisz két gólt kapott
Persze vannak benne hibák, de egy ekkora patchben hogy ne lennének?
Érdekes az olaszoknál a keretben látni Peruzzit és Inzaghit, kb. 2001-ben volt utoljára válogatott Pippo, Peruzzi meg még régebben... de ennyi baj legyen.
Ami viszont a játékban nagyon nem tetszik, azok a 2d-s mezek. Nem lehet azt vhogy kicserélni? A tavalyiban 1000x jobban meg volt oldva.
Érdekes az olaszoknál a keretben látni Peruzzit és Inzaghit, kb. 2001-ben volt utoljára válogatott Pippo, Peruzzi meg még régebben... de ennyi baj legyen.
Ami viszont a játékban nagyon nem tetszik, azok a 2d-s mezek. Nem lehet azt vhogy kicserélni? A tavalyiban 1000x jobban meg volt oldva.
Amici di nessuno...
jaja a menü zene nekem se jön be, és 1-2 arc se....viszont kiadnak januárban 1uj kitserveres mezcsomagot PP
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
kick obb-ban nagyon jó arcok vannak
sokáig gondolkoztam, hogy visszarakom azokat mert voltak keverések az arcokkal
sokáig gondolkoztam, hogy visszarakom azokat mert voltak keverések az arcokkal
k*rvára bírom fh-n h jön vki h h kell felrakni a kick off 2k6 patchet.mondom neki h inkább a superpatchet rakd fel.aztán jön egy másik gyerek h és ha neki ez kell?aattól még h te jónak találod nem biztos h neki tetszik
<#gun>#gun>
<#gun>#gun>
ja és végre egy korrekt vélemény aki nem ratyizza meg szarozza le mások munkáját
persze te tudod mi munka van vele
persze te tudod mi munka van vele
hát érdekes ez a menü zene mert a patchkészitõknél mindenki odavolt
itt meg állandóan azt hallom, hogy vkinek nem tetszik.
Én monmdjuk az online zenét nem bírom mert minek közben rokit hallgatni inkább kicseréltem a patchemben jobbakra.
itt meg állandóan azt hallom, hogy vkinek nem tetszik.
Én monmdjuk az online zenét nem bírom mert minek közben rokit hallgatni inkább kicseréltem a patchemben jobbakra.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Nagyon ott van, szép munka! Köszi mindenkinek, aki közremûködött!
Hogy vmi negatívat is mondjak: Mutu haja borzasztó. 😊 P na meg a menü zene se tetszik, de ez privát vélemény
Nagyon ott van, szép munka! Köszi mindenkinek, aki közremûködött!
Hogy vmi negatívat is mondjak: Mutu haja borzasztó. 😊 P na meg a menü zene se tetszik, de ez privát vélemény
Amici di nessuno...
sziasztok!Van 1 hely még nálam a bajnokságban amit indítani szeretnék!Akit érdekel keressen [email protected]
Lõttem 1 szép gólt és lemetettem a visszajátszást.Hogy tudom a lementett gólomat visszanézni a játékban?
Most felgyorsult, sokan szedik... olyan 45-65, néha 70-el jön most. Néhány órán belül lent van.
Amici di nessuno...
Aha,köszönöm a válaszokat.
Hát végülis telepitõsben jobb,ha lejön leszedem,de eddig el se indul a torrent.
Hát végülis telepitõsben jobb,ha lejön leszedem,de eddig el se indul a torrent.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.