PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi skacok! B.U.É.K. minenkinek eme topicban ha megkésve is <#wave>#wave>
Mi újság felétek Breki koma?
Mi újság felétek Breki koma?
Y\'oull Never Walk Alone
Die Beach-Soccer Arena ersetzt das Trainingsgelände!!!!!!!!
DOWNLOAD
Zusätzliche Bilder:
Bild 1
Bild 2
Bild 3
Bild 4
Bild 5
Bild 6
Bild 7
In der .zip befindet sich auch ein Readme sowie ein Vorschaubild für die G_Text.AFS.
Für XBOX
----------------------------------------------------------
Danke an Christophe der sich die Mühe gemacht hat die Beach-Soccer Arena für die Xbox umzuwandeln
DOWNLOAD XBOX Version
und für die x_text (e_text,f_text etc....)
[/quote]
DOWNLOAD
Zusätzliche Bilder:
Bild 1
Bild 2
Bild 3
Bild 4
Bild 5
Bild 6
Bild 7
In der .zip befindet sich auch ein Readme sowie ein Vorschaubild für die G_Text.AFS.
Für XBOX
----------------------------------------------------------
Danke an Christophe der sich die Mühe gemacht hat die Beach-Soccer Arena für die Xbox umzuwandeln
DOWNLOAD XBOX Version
und für die x_text (e_text,f_text etc....)
[/quote]
sajnos olvasva ezt a cikket, meg a kapcsolódót, elszomorodtam... már 2-3 éve csalódom a Reálban... és bosszantó, hogy ilyen szakmai analfabéták irányítják.. a marketinggel egyet értek, mert kell a sok lóvé, de ilyen áron... az én Reálomban egyensúly van 😊) pénz nincs, játék van 😄 (4*on 😄)
ehh ehh...
Reállal én most 4. lettem a spanyol 1. osztályban MLben 😞
De a jövõre nagy reményekkel tekintek😊
Reállal én most 4. lettem a spanyol 1. osztályban MLben 😞
De a jövõre nagy reményekkel tekintek😊
Így nem szurkol hetvenezer Real Madrid-drukker
Ághassi Attila
2006. január 3., kedd 0:44
Akármilyen kiscsapat is menjen a Real Madridhoz, az õrület rendszeres a Bernabeu-stadion környékén. Egy félidõnyi vigyázzállás után bejutottunk a sajtópáholyba, ám addig legalább láttuk, hogyan szakad el a rajongóknál a cérna, és érezhettük: Puskás Ferenc mítosza még mindig él. Az építészeti csodának tekinthetõ nyolcvanezres stadion fûtött, de nem szurkolnak a drukkerek, olykor zavarba ejtõ a csend, a Vasas B-közepe nagyobb a Realénál. Hogy miért nincs, és nem is lehet hangulat? - kiderül helyszíni riportunkból.
klikk
Ághassi Attila
2006. január 3., kedd 0:44
Akármilyen kiscsapat is menjen a Real Madridhoz, az õrület rendszeres a Bernabeu-stadion környékén. Egy félidõnyi vigyázzállás után bejutottunk a sajtópáholyba, ám addig legalább láttuk, hogyan szakad el a rajongóknál a cérna, és érezhettük: Puskás Ferenc mítosza még mindig él. Az építészeti csodának tekinthetõ nyolcvanezres stadion fûtött, de nem szurkolnak a drukkerek, olykor zavarba ejtõ a csend, a Vasas B-közepe nagyobb a Realénál. Hogy miért nincs, és nem is lehet hangulat? - kiderül helyszíni riportunkból.
klikk
Ez a Matay meg nem normális
válogat a csapatoknál megál togonál számol vissza lenyomom a juve-t erre ráugrik az Ardentinokra
De ez még nem elég beállitja õket a világos mezre
Aztán meccsen 40 méterrõl rálõtte a szabadrúgásokat elõtte váltogatott.
Egyik majdnem veszélyes volt kiis akadtam volna onnan bemegy. Ott a 15. perctõl csak az eredmény tartására játszottam.
válogat a csapatoknál megál togonál számol vissza lenyomom a juve-t erre ráugrik az Ardentinokra
De ez még nem elég beállitja õket a világos mezre
Aztán meccsen 40 méterrõl rálõtte a szabadrúgásokat elõtte váltogatott.
Egyik majdnem veszélyes volt kiis akadtam volna onnan bemegy. Ott a 15. perctõl csak az eredmény tartására játszottam.
A 3-2-es meccsen a 16 percben 2-0-ra ment a srác aztán egymás után lõttem a kapufákat félidõben már 2-2 volt
A többi meccsen is kapufáim voltam
kicsit sajnálom azokat egyikben egy távoli lövése a másikban egy szabadrúgása volt
A többi meccsen is kapufáim voltam
kicsit sajnálom azokat egyikben egy távoli lövése a másikban egy szabadrúgása volt
remélhetõleg nem ez az uj KitServer a full-os mezekkel...ez 1xerûen ua. ,ami volt se szebb,se jobb (nézzétek meg a Milan mezt ua. az undoritó narancssárga szám )
ááááá<#bdead>#bdead>
ááááá<#bdead>#bdead>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Tényleg, az meg lesz vmikor oldva, hogy a Kitserverrel 3. számú mezt is be lehessen rakni?
Amici di nessuno...
ööö mé olasz? ...belehet installálni az e_text-be is? <#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Originariamente inviato da Andriy [/i]
==================================
KitServer ProEvolutiOnLine SuperPatch2.0
Finalmente rilasciamo il KitServer contenente TUTTE le maglie delle squadre inserite nella ProEvoluti 2.0.
Per quanto riguarda le maglie dei portieri spostate, sono ancora presenti gli stessi problemi laddove si ha una maglia nuovo stile per la squadra, ed una vecchio stile per il portiere. Cmq le squadre con tali problemi sono circa 2-3 al massimo.
Inoltre le terze maglie che si trovano nelle directory non sono attualmente utilizzabili, si spera presto grazie ad un aggiornato kitserver.
Ringraziate il nostro Spooky che si è sbattuto affinchè tutte le magagne delle maglie presenti nella patch venissero risolte prima del tempo.
Ora non dovete far altro che installare il kitserver (nella cartella principale di PES5) e mettervi dentro la cartella KDB senza TOCCARE ALCUN PARAMETRO.
Qui di seguito i link:
TURBOUPLOAD Link KitServer SuperPatch 2.0
KitServer 5.0.6
Qui invece trovate il FileOpzioni che aggiorna tutti i minikits:
FileOpzioni con MiniKits Aggiornati by Spooky
Ovviamente quest'ultimo deve essere usato in combinazione col KitServer per evitare associazioni Minikit/kit sbagliate.
Ed ecco un fix per l'I.text con tutti i minikits per la Serie A 2005-06:
i_text Minikits Serie A 2005-06 By Spooky
KitServer ProEvolutiOnLine SuperPatch2.0
Finalmente rilasciamo il KitServer contenente TUTTE le maglie delle squadre inserite nella ProEvoluti 2.0.
Per quanto riguarda le maglie dei portieri spostate, sono ancora presenti gli stessi problemi laddove si ha una maglia nuovo stile per la squadra, ed una vecchio stile per il portiere. Cmq le squadre con tali problemi sono circa 2-3 al massimo.
Inoltre le terze maglie che si trovano nelle directory non sono attualmente utilizzabili, si spera presto grazie ad un aggiornato kitserver.
Ringraziate il nostro Spooky che si è sbattuto affinchè tutte le magagne delle maglie presenti nella patch venissero risolte prima del tempo.
Ora non dovete far altro che installare il kitserver (nella cartella principale di PES5) e mettervi dentro la cartella KDB senza TOCCARE ALCUN PARAMETRO.
Qui di seguito i link:
TURBOUPLOAD Link KitServer SuperPatch 2.0
KitServer 5.0.6
Qui invece trovate il FileOpzioni che aggiorna tutti i minikits:
FileOpzioni con MiniKits Aggiornati by Spooky
Ovviamente quest'ultimo deve essere usato in combinazione col KitServer per evitare associazioni Minikit/kit sbagliate.
Ed ecco un fix per l'I.text con tutti i minikits per la Serie A 2005-06:
i_text Minikits Serie A 2005-06 By Spooky
Nem tudtam kivárni vagy 5 meccsedet vártam,de még mindig azzal a ManUTD-s sráccal játcottál,de most vagyok<#vigyor2>#vigyor2>
FORZA MILAN!!!
nekem meg olyan volt h a régi gépemen nem futott jól és ha kicsit ödapöccintettem nem érzékelte.ha meg megnyomom akkor meg nagyot lõ
ja, de egyébként ezt én sehol nem láttam leírva, hogy így is lehet chipelt lövést... csak az L1es bonyolult verziót... pedig ha dupla shot-ra ezt csinálja, azt igazán leírhatták volna... Legalább is pesfan.com vagy min ott az összes csel, lövéstípus le van írva, de ez akkor is kimaradt... pedig egyáltalán nem rossz dolog, csak pont a bonyolultsága miatt húzom inkább el, pedig ez így tutibb lenne.. de most akkor majd tudatosan is megpróbálom.
Breki: oks, elhiszem, csak kiv. voltam, de ez a vision only kategória. 😊
Breki: oks, elhiszem, csak kiv. voltam, de ez a vision only kategória. 😊
Jajah 😄D
Én szögletes szituknál szívtam így régen...ide-oda pattog a labda, aztán nálam köt ki 5 méterre a kaputól, de annyian ráncigálnak meg minden, hogy nem lövi el, én meg
kismilliószor megnyomtam a d-t, erre föléemel 😊
Én szögletes szituknál szívtam így régen...ide-oda pattog a labda, aztán nálam köt ki 5 méterre a kaputól, de annyian ráncigálnak meg minden, hogy nem lövi el, én meg
kismilliószor megnyomtam a d-t, erre föléemel 😊
CSAK a Fradi
ezt így nem tudom elmondani
látnod kéne egy meccsem bill-el és gamepaddal
pedig bill-el aztán tudfok lõni a tesztelések miatt ugye P
látnod kéne egy meccsem bill-el és gamepaddal
pedig bill-el aztán tudfok lõni a tesztelések miatt ugye P
jah, az a randa emelés.. szal ezért jön elõ?? kapja be... most hogy mondod tényleg... olyan helyzetekben nem 2õt, hanem 8 kis Dt is nyomok (közben üvöltöm: "LÕDD MÁR EL") 😄D
hm Breki, miért nem szabad?? 😊 ez érdekelne... csak az analóg miatt mondod, v. egyéb?
hm Breki, miért nem szabad?? 😊 ez érdekelne... csak az analóg miatt mondod, v. egyéb?
nekem a csel (R2) a spacere van állítva, és marha kényelmes így átvenni a labdát, utána meg Evel rátolni a ritmusváltást... a kezem mozdulatlan, és 2 ujjam is ki van használva... nekem ez nagyon bejön, de egy analógot tényleg betennék ide a bill mellé 😛
énis annyit nyomtam és még mostis tudok bill-el de mindig rájövök bill-es játék után hogy miért nem szabad azzal
Nézd, én 98 óta játszom focival gépen, billentyûzettel...
És meg tudtam szokni, hogy a gamepad-nál a bal kézzel kell irányítani 😊 Nálam nem ezen múlott...
És meg tudtam szokni, hogy a gamepad-nál a bal kézzel kell irányítani 😊 Nálam nem ezen múlott...
CSAK a Fradi
csippel 😄 Ez az a randa emelés akar lenni? Olyankor jön elõ, ha gyorsan nyomod kétszer a lövést 😊 (meg persze váltás+lövés kombi is, de gondolom a váltást nem nyomod lövés közben😛)
CSAK a Fradi
aha, hát nem volt még ilyen a kezemben, csak vizuálisan, biztos azért mondtam ezt 😊
Mondjuk nekem egy full kézcsere is közrejátszana, azt nemtom mennyire tudnám megszokni 10 év billezés után (fifa 96tól kezdve Pes5ig😄)
Sõt, még az nfs szériák is gamepaddal olyan furcsák voltak, hiszen ott is bal kézzel van gamepaddal az irányítás 😄
Mondjuk nekem egy full kézcsere is közrejátszana, azt nemtom mennyire tudnám megszokni 10 év billezés után (fifa 96tól kezdve Pes5ig😄)
Sõt, még az nfs szériák is gamepaddal olyan furcsák voltak, hiszen ott is bal kézzel van gamepaddal az irányítás 😄
1. Ezzel nálam nem volt gond, meg lehet ám szokni...😄
2. Ez nálam full így volt...Egyszerûen nem állt kézre hátul a váltás, meg eleve ott azok a gombok :S Én direkt adtam idõt a padnak, hátha én vagyok nagyon béna, meg szokni kell, stb.. De azért 3 hét alatt szerintem volt idõm, és egyszerûen nem érzetem.
Plussz a cselezés sem ment, vhogy billel már érzem az ütemet, hogy mikor kell nyomni, gamepadon meg nem 😞
Mondjuk ettõl függetlenül megéri kipróbálni, lehet hogy vki így váltja meg a világot 😛
2. Ez nálam full így volt...Egyszerûen nem állt kézre hátul a váltás, meg eleve ott azok a gombok :S Én direkt adtam idõt a padnak, hátha én vagyok nagyon béna, meg szokni kell, stb.. De azért 3 hét alatt szerintem volt idõm, és egyszerûen nem érzetem.
Plussz a cselezés sem ment, vhogy billel már érzem az ütemet, hogy mikor kell nyomni, gamepadon meg nem 😞
Mondjuk ettõl függetlenül megéri kipróbálni, lehet hogy vki így váltja meg a világot 😛
CSAK a Fradi
jaja!! tudod mi az idegesítõ?? hogy néha 100%os helyzetben CSIPPEL a játékosom... és feladja a kapus kezébe.. ha laposan lõné, simán gól lenne.. szóval bekaphatja 😄
Erre az a megoldás, hogy mindig amikor akarsz , belsõ lövést nyomsz (lövés + R2 ugye), de nekem speciel a meccs hevében sokkal jobban kézreáll egy lövés, minthogy még a belsõs lövés, sima lövés, chipelés között választgassak az agyammal 😄
És ugye kb. 1/4-1/3 csíktól már rüszttel lövi (ill. ha olyan a helyzet külsõvel), chippelni viszont nem tudom, mikor adja, általában mindig akkor, amikor laposan kéne ellõnie a kapus mellett 😛
Erre az a megoldás, hogy mindig amikor akarsz , belsõ lövést nyomsz (lövés + R2 ugye), de nekem speciel a meccs hevében sokkal jobban kézreáll egy lövés, minthogy még a belsõs lövés, sima lövés, chipelés között választgassak az agyammal 😄
És ugye kb. 1/4-1/3 csíktól már rüszttel lövi (ill. ha olyan a helyzet külsõvel), chippelni viszont nem tudom, mikor adja, általában mindig akkor, amikor laposan kéne ellõnie a kapus mellett 😛
pont gamepadon állnak kézre
elõl van mind a négy simán elérhetõ
nem kell felnyúlni (aki már hátulról sdimogatott csajt az tudja P)
nade komolyan mutatóujj simán eléri az meg másra itt nem kell
elõl van mind a négy simán elérhetõ
nem kell felnyúlni (aki már hátulról sdimogatott csajt az tudja P)
nade komolyan mutatóujj simán eléri az meg másra itt nem kell
hát én tök szívesen vennék egy analógos gamepadot, de most tök úgy látom, hogy :
1. az hogy bal kézzel az irányzék, jobbal a funkciók az nem menne, mert full csere kéne.
2. R1, R2 gombok nagyon nem állnak kézre a gamepadon, amikkel ti játszotok, meg amit ajánlanak, billel nekem most pazarul kézreállnak a gombok, nem tom menne e az hogy felnyúlni r1ért és r2ért.. ráadásul irányítás közben az L1ért..
Szal lehet vhogy bill + analóg kombo kéne 😛P
Látszik hogy nem gamepadon nõttem fel mi? 😛
1. az hogy bal kézzel az irányzék, jobbal a funkciók az nem menne, mert full csere kéne.
2. R1, R2 gombok nagyon nem állnak kézre a gamepadon, amikkel ti játszotok, meg amit ajánlanak, billel nekem most pazarul kézreállnak a gombok, nem tom menne e az hogy felnyúlni r1ért és r2ért.. ráadásul irányítás közben az L1ért..
Szal lehet vhogy bill + analóg kombo kéne 😛P
Látszik hogy nem gamepadon nõttem fel mi? 😛
Most próbálgatok 1*-on kicsit csavargatni a gép ellen 😄 Ha nem lövöm meg erõsen, akkor tényleg belsõvel lövik a játékosok 😄
CSAK a Fradi
bár annyiból nagoyn kényelmes az analóg, hogy megvan, hogy mennyire kell elhúzni a kart minden helyzetben.. De szerintem az iránygomb lenyomásának idõtartama is nagyon jól berögzíthetõ az agyba, bár kétségkívül nem kis gyakorlás, és a hibalehetõség nagyon nagy, mivel ezzel egyetemben a csíkot is nyomod, tehát a 2 kezed 2 fajta idõzítést használ... és lehet nagyon akarsz irányt, de kisebb csík kell... v. fordítva, és akkor akadnak a gondok, bár aki zongorázik, annak csak elõny, de nekem sose ment teljesen függetlenül a 2 kézmozgás a zongorabilleken , csak ritmusban 😄
aha, 11est azt én csak módjával szoktam lövésgombbal.. de ott az irányt is félve tartom nyomva 😄D Mondjuk ilyen helyzetben verhetetlen az analóg, de akciónál nálam a gombok jönnek be, nem az analóg irányítás, és mozgás... Arról nem is beszélve, hogy a jobb kezemmel levõ irány amit akarok, és a bal kézzel a különbözõ gombok.. fordítva szerintem már sose menne 😄D
Az sem mind1 azért, hogy pl ki milyen lábas 😊
jah a tizinél én azt vettem még észre, hogy ha csak d-t nyomok (mondjuk megpöccintem😛), akkor ugye nem túl erõsen középre megy... Viszont ha nyomom 3-4 mp-ig, akkor úgy fölélövi, mint a huzat...
Ez mondjuk Brekit igazolja..😛
jah a tizinél én azt vettem még észre, hogy ha csak d-t nyomok (mondjuk megpöccintem😛), akkor ugye nem túl erõsen középre megy... Viszont ha nyomom 3-4 mp-ig, akkor úgy fölélövi, mint a huzat...
Ez mondjuk Brekit igazolja..😛
CSAK a Fradi
meg persze az már szinte nálam alap rubinho és hasonló lámákkal, hogy ha viszem szélebben (pl. 16os sarka) és rá akarom lõni kiszorított helyzetbõl, ha a hosszún kívüli más irányt nyomok mellé a rövidsaroknál, ha hosszút nyomok, kb. gól a rövidbe.. 😄
Ez még érthetõ, de az amikor szembe áll a kapuval és full a másik irányba lövi, azt nem tudom hova tenni, néha olyankor önállósul 😄
Ez még érthetõ, de az amikor szembe áll a kapuval és full a másik irányba lövi, azt nem tudom hova tenni, néha olyankor önállósul 😄
😄
Én speciel most nem az 1-1re gondoltam, hanem a 0 vs 1re (csak az üres kapu van, kapus fexik már mert másik csatárral elhúztam is beadom, s. kb. 10 méterre vok, és mellélövi 😄D
De amúgy lehet benne vmi igaz, mert én is ált. akkor lövök király gólt, ha egyszerre 2 irányt is nyomok, csak azt nem tudom olyankor a le és fel irány az mit takar... 😄 tényleg az a magasság akkor? 😊
mondjuk le lehet tesztelni... felfele nyomni kis erõvel.. lefele naggyal... 😊 lefele kicsivel...
amúgy a lefelével én is szinte 99%ban lapos labdát lövök, szóval... felfelét meg nem szoktam sose nyomni, m. mikor kezdtem a gémet akkor azzal vhogy mindig elszállt 😄
Viszont néha csinált érdekes dolgokat az irányzék.. pl. pénteken volt, hogy Backemmel átvettem 20nál egy labdát 1et toltam rajta és jobb-lentet nyomtam, és hova lõtte? a bal pipába...
mondom curling 99 yeye 😄
néha csinál ilyet, érthetetlen 😄 nektek nem?
Én speciel most nem az 1-1re gondoltam, hanem a 0 vs 1re (csak az üres kapu van, kapus fexik már mert másik csatárral elhúztam is beadom, s. kb. 10 méterre vok, és mellélövi 😄D
De amúgy lehet benne vmi igaz, mert én is ált. akkor lövök király gólt, ha egyszerre 2 irányt is nyomok, csak azt nem tudom olyankor a le és fel irány az mit takar... 😄 tényleg az a magasság akkor? 😊
mondjuk le lehet tesztelni... felfele nyomni kis erõvel.. lefele naggyal... 😊 lefele kicsivel...
amúgy a lefelével én is szinte 99%ban lapos labdát lövök, szóval... felfelét meg nem szoktam sose nyomni, m. mikor kezdtem a gémet akkor azzal vhogy mindig elszállt 😄
Viszont néha csinált érdekes dolgokat az irányzék.. pl. pénteken volt, hogy Backemmel átvettem 20nál egy labdát 1et toltam rajta és jobb-lentet nyomtam, és hova lõtte? a bal pipába...
mondom curling 99 yeye 😄
néha csinál ilyet, érthetetlen 😄 nektek nem?