PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, Inter, dehát 1: nem erre mentem végig, hogy majd azér mentem el a góljaim, hogy videt csináljak, 2: nem vok akkora gollövõász, mint az általad említettek, 3: ebbe CSAK Ronaldinho mozzanatai vannak...
Ahoz megint el kell mennem a bevásárlóközpontba,hogy legyen online része<#nevetes1>#nevetes1>
FORZA MILAN!!!
halisztok!
ha vki esetleg tudna "normális" MILAN home mezt (bin-ben) az szóljon.
köszi
csá
ha vki esetleg tudna "normális" MILAN home mezt (bin-ben) az szóljon.
köszi
csá
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Nem az enyém leesett 1 szálító kocsiról<#nevetes1>#nevetes1>,de kiprobáltam megcsináltam az online részét is csináltam 1 kódot amit csak én tudok meg aki megveszi.Mikor játszunk?
FORZA MILAN!!!
beállítod a player1-nél a bill-t aztán a player2-nél a gamepadot.és ott már egyszerû beállítani a gombkiosztást
Sziasztok valakinek nem kell eredeti PES5 regisztracios kóddal mindennel együtt 1 hónapos 6999 FT-ért?
FORZA MILAN!!!
vicces, mert az nincs benne a leírásban, hogy hogyan lehet kiválasztani a többjátékosmódot, csak az, hogy bill + gamepadokkal lehet nyomni 😊
De szerintem egyértelmû, próbáld ott ahol mondtam Ronaldinho
De szerintem egyértelmû, próbáld ott ahol mondtam Ronaldinho
a player settingsben be van állítva 2 controlleris? (tehát 2 sorban is be van állítva, ami 1 játékosnál szokott, tehát az 1. figura 😊 )
csak egyiket engedi,miért????
Hello! Légyszi segítsetek hogyan tudjuk beállítani a bill. gomkiosztását is,meg a gamepadét is,hogy egymás ellen tudjunk játszani!!! Sürgõs lenne,itt ülünk a gép elõtt és várunk....
Ezek szerint készül egy újabb patch.
Remélem nem lengyel bajnokság.
Bár jobb mint a miénk .......
Remélem nem lengyel bajnokság.
Bár jobb mint a miénk .......
Private Message: Question
Team Captain
Question
--------------------------------------------------------------------------------
Hi! I have question. I with my Team (www.issonline.pl) making a patch....Can we use some of Yours turfs in this patch? Thanks...please answer
Team Captain
Question
--------------------------------------------------------------------------------
Hi! I have question. I with my Team (www.issonline.pl) making a patch....Can we use some of Yours turfs in this patch? Thanks...please answer
Hello, ha érdekel vkit, csináltam egy pes5-ös Ronaldinho-s moviet.URL=http://mikonliga.fw.hu/elsoronnie.wmv]Innen szedhetitek[/url] Véleményeket is írjatok pls (bár azér figyelmeztetek mindenkit, ez az elsõ ilyen "munkám").
a Beach pályát lehet pc-re?
hali!letöltöttem azt a telepitõs superpatchet és az option fájl install után mondja hogy inditsam a 0.2 dkz-t de azt honnan szedhetném le?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Nekem kell ez a Beach pálya. 😄
ps2 patch-eket lehet pc verzióra átkonvertáni vagy pc patch-eket ps2-re?Vmelyik lehetséges?
Haverok, Buli, Fight Club!
:| reinstal utan probalgatam multit mecs kozbe latom X a pass meg szar a kamera.. (meg ugye egesz bill alapon)
kilepni man nemvot pofam
6-0 oda:| 😄
kilepni man nemvot pofam
6-0 oda:| 😄
hüje vagy hamán szép nem!4
Tud vki olyan linket, ahol le van írva, hogy a különbözõ tulajdonságok mit takarnak a játékosoknál?
De egyszerûbb tán, ha tudjátok a választ:
ATTACK (ez a támadószellemét jelenti?)
DEFENSE (ez a védekezõszellemét jelenti?)
CURLING (Beadás is, v. csak a csavarás??) vagy ez mi is pontosan??
MENTALITY (ha nagyobb, jobban küzd, ha kicsi leszarja?)
Köszike 😊
De egyszerûbb tán, ha tudjátok a választ:
ATTACK (ez a támadószellemét jelenti?)
DEFENSE (ez a védekezõszellemét jelenti?)
CURLING (Beadás is, v. csak a csavarás??) vagy ez mi is pontosan??
MENTALITY (ha nagyobb, jobban küzd, ha kicsi leszarja?)
Köszike 😊
Breki szerintem eltévesztetted a topikot :\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -