PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi azért 😊
Kiváncsi leszek mûködés közben.
Már elõre félek az analógtól, annyira finom 😊
Egyébként ha nem tövig nyomom szélre az analógot, akkor is vált irányt a játékos?? mert lövésnél ok, h. finom, de pl. futás irányváltásnál tövig kell nyomni?
Kiváncsi leszek mûködés közben.
Már elõre félek az analógtól, annyira finom 😊
Egyébként ha nem tövig nyomom szélre az analógot, akkor is vált irányt a játékos?? mert lövésnél ok, h. finom, de pl. futás irányváltásnál tövig kell nyomni?
Nekem amúgy a Reál Madrid felállása nagyon tetszik, de nagyon gyenge a védelme, vagyis inkább azt mondanám, h. simán mögé lehet indítani a 2 szélsõnek, fõleg ha nem ér vissza 😛
Amúgy a támadójátéka tetszik, ha kell, indulnak a csatárok szépen, ha kell, indul a középpálya...
aztán ha még 2õt passzolok, Casillas is fenn van 😛P
Amúgy a támadójátéka tetszik, ha kell, indulnak a csatárok szépen, ha kell, indul a középpálya...
aztán ha még 2õt passzolok, Casillas is fenn van 😛P
A titkos keresztmozgások 😛
Amúgy gondoltam rá, hogy nyomok formation A és B.t, aztán jól megkavarom az ellent, mert azt hiszi hogy mondjuk 2-4-4ben támadok 😛
Amúgy gondoltam rá, hogy nyomok formation A és B.t, aztán jól megkavarom az ellent, mert azt hiszi hogy mondjuk 2-4-4ben támadok 😛
Breki!!!
Vezetékest vettem!! 😊
Szóval...Megfogadtam a tanácsod irónia nélkül! 😊
Írtam lentebb, hogy Aquaban lett hírtelen készlet, és 600 fttal drágábban, de elrohantam megvenni. 😊
Vezetékest vettem!! 😊
Szóval...Megfogadtam a tanácsod irónia nélkül! 😊
Írtam lentebb, hogy Aquaban lett hírtelen készlet, és 600 fttal drágábban, de elrohantam megvenni. 😊
Én mindig 4-4-2-õt játszom de........na ezt nem árulom el P
Arra, hogy ne vegyél vezeték nélkülit
Arra, hogy ne vegyél vezeték nélkülit
Egyébként Breki ha állítasz 4 védõt, elegendõen szélre rakott védõkkel (bár ez nem is szempont), simán megfogható... most ha indít szélen, akkor is vhogy be kell adnia, meg ha kapura tör, át kell hámoznia magát min. 1 védõdön... Lehet hogy mögéd kerül, de attól még beéred simán, ha középebbre jön...
Konkrétan melyik tanácsra gondoltál? 😊 (meg szoktam fogadni amúgy igen😊 )
Konkrétan melyik tanácsra gondoltál? 😊 (meg szoktam fogadni amúgy igen😊 )
azta, de durva a fogása, meg se közelíti azokat, amiket fogtam a Media Marktban... tyû ez aztán faja 😊)
ez aztán minõség.. 😊
ez aztán minõség.. 😊
hát én nem szeretem az agyontaktikázott játékot
most abból álljon a játék, hogy az oldalvonal szélén áldogálunk?
Ne ez döntsön már
most abból álljon a játék, hogy az oldalvonal szélén áldogálunk?
Ne ez döntsön már
addig fogdosom melóban! 😊
Nem olyan a doboza, mint amit linkeltél Breki... de remélem azért nem adtak szar szériát...
Logitchek wingman rumblepad II Vibration néven fut... Amúgy külsõre ugyanúgy néz ki, mint a rumblepad 2, csak ennek hosszabb a neve.
Nem olyan a doboza, mint amit linkeltél Breki... de remélem azért nem adtak szar szériát...
Logitchek wingman rumblepad II Vibration néven fut... Amúgy külsõre ugyanúgy néz ki, mint a rumblepad 2, csak ennek hosszabb a neve.
Fordítva is mûködik.. 😊
Én a Barcában látok hasonlóságot, azért is tegnap csak velük nyomtam, és indítgattam Ronaldinhot 😄
De ez megcsinálható sokkal jobbra, bármilyen csapatra...
Breki mi az hogy "nem lenne igazi a játék" ??
nem az alapfelállás? 😊
Megvettem a padot!! este ki is próbálom, épp idény végén vok, lenyomok vele 2*os idényt, remélem nem lesz túl erõs elsõre.... 😊
Én a Barcában látok hasonlóságot, azért is tegnap csak velük nyomtam, és indítgattam Ronaldinhot 😄
De ez megcsinálható sokkal jobbra, bármilyen csapatra...
Breki mi az hogy "nem lenne igazi a játék" ??
nem az alapfelállás? 😊
Megvettem a padot!! este ki is próbálom, épp idény végén vok, lenyomok vele 2*os idényt, remélem nem lesz túl erõs elsõre.... 😊
hát igen ez Sheva taktikája hameg rámész egyikre átíveli a másiknak
Gondoitam énis rá, hogy ráállítok vmit, de úgy nem lenne igazi a játék inkább hagytam.
Gondoitam énis rá, hogy ráállítok vmit, de úgy nem lenne igazi a játék inkább hagytam.
Az én nagy bajom on-line-ban az az,hogy egyszerüen nem tudom levédeni azt amikor 3 csatáral játszik az ellen,és abból kettõt kitesz a vonal mellé, ball-jobb oldalra egyet egyet,aztán középpályáról örökké ezeket futattja inditásokkal.
Egyszerûen nem tudok rá védõket állitani.Hiába osztom ki az emberfogást,az én védõim örökké bemásznak középre,azok meg ott maradnak üresssen,aztán futhatok utánnuk.Ha felhozom az összes védõt elõre,hogy les legyen,akkor ha egyszer nem les,még nagyobb szabad terület van elõtte.Ha visszatolom õket a 16-oson belûre,az se ér semmit,mert a széle felé akkor se mozognak ki elléggé.
Hát szóval nem tudom...<#szomoru2>#szomoru2>
Egyszerûen nem tudok rá védõket állitani.Hiába osztom ki az emberfogást,az én védõim örökké bemásznak középre,azok meg ott maradnak üresssen,aztán futhatok utánnuk.Ha felhozom az összes védõt elõre,hogy les legyen,akkor ha egyszer nem les,még nagyobb szabad terület van elõtte.Ha visszatolom õket a 16-oson belûre,az se ér semmit,mert a széle felé akkor se mozognak ki elléggé.
Hát szóval nem tudom...<#szomoru2>#szomoru2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
amúgy nekem van egy eladó vezeték nélkülim illetve az egyik helybéli srác itt hirdette a gamepadját pár hete
hoppá, találtam 1et készleten Aquában..
7600 😊
akkor extreme digitalnak annyi..megyek megveszem 😄
7600 😊
akkor extreme digitalnak annyi..megyek megveszem 😄
mondjuk 9500 a vezeték nélküli, és 7000 a vezetékes...
Akkor inkább kivárom :-/
Csak addig meg játszanék,és akkor annak semmi értelme 😞
Akkor inkább kivárom :-/
Csak addig meg játszanék,és akkor annak semmi értelme 😞
jah, ha lenne vezetékes... de kb. 2 hét amíg meghozzák nekem a vezetékest... nekem +1500at megér a 2 hét... Ha nem rosszabb, mint a vezetékes. De ha azt mondod, lehet hamarabb tönkremegy.. vagy nem elég jó az adatátvitel, bármi... akkor oksa.
hm, január 19re hoznák meg várhatóan....az Extreme Digital...
Lehet megveszem kicsit drágábban a vezeték nélkülit..
Nem rosszabb? 😊
Gondolom nehezebb az elemek miatt... más nincsen? csak az, hogy drágább?
Lehet megveszem kicsit drágábban a vezeték nélkülit..
Nem rosszabb? 😊
Gondolom nehezebb az elemek miatt... más nincsen? csak az, hogy drágább?
Amúgy zavar a 2.4 gigahertzes tartomány.. nem kell a röntgensugár, így is elég sugárzás ér az életben. 😊
Amúgy megvenném... 😊
Amúgy megvenném... 😊
hány méteres a rumblepad 2 kábele?
nekem eléggé távol van a gép, 1 - 1.5 méter jól jönne.. ha nem, akkor lehet egy vezeték nélkülit vennék...
A Logitech mx500as egeremnek elég a zsinórja, gondolom akkor ennek is elégnek kéne... 😊
nekem eléggé távol van a gép, 1 - 1.5 méter jól jönne.. ha nem, akkor lehet egy vezeték nélkülit vennék...
A Logitech mx500as egeremnek elég a zsinórja, gondolom akkor ennek is elégnek kéne... 😊
egyébként ez a taktika jó, fõleg nálam, ha laggol, mert nem látom hirtelen a dolgokat, és nem tudok ítélni. 😄
Amúgy 4* szokott ilyet csinálni, ennek szoktam a legjobban örülni, temérdek üres emberem marad, csak át kell játszam a pressuret... gép ellen könnyû, ember ellen nehezen ment, vagy a lagg miatt, vagy mert a pressure is intelligensebb volt (vagy lerúgott, vagy elakadt a labda úgy, hogy nem is láttam igazán mivan, olyan gyors volt minden.😄)
Amúgy 4* szokott ilyet csinálni, ennek szoktam a legjobban örülni, temérdek üres emberem marad, csak át kell játszam a pressuret... gép ellen könnyû, ember ellen nehezen ment, vagy a lagg miatt, vagy mert a pressure is intelligensebb volt (vagy lerúgott, vagy elakadt a labda úgy, hogy nem is láttam igazán mivan, olyan gyors volt minden.😄)
Lehet csak én vagyok a béna, de nálam a billemnél, ha nyomom az R1et + pressuret + nyomom a second pressuret is, akkor nem vesz be 3 gombot, a gép meg pittyeg...
ergo nemtom eljátszani, hogy sprintelve pressureolok irányítottal + hívok másikat is :-/
ugye erre a gamepad megoldás lesz? 😊))))
ergo nemtom eljátszani, hogy sprintelve pressureolok irányítottal + hívok másikat is :-/
ugye erre a gamepad megoldás lesz? 😊))))
saját szobát ahova jönnek játszani
Én nem a taktikában állítom be hanem nyomom a másik ember hívását de ez leghátul már nem annyira jó mert akkor kilép a másik mellõl és ha lepasszolja akkor annyi.
Én nem a taktikában állítom be hanem nyomom a másik ember hívását de ez leghátul már nem annyira jó mert akkor kilép a másik mellõl és ha lepasszolja akkor annyi.
Oké, Del Piero! Amúgy régi kedvencem, még a Del Piero Ingazhi csatárpáros idõszakából.. 😊
Milyen szobát is csinálsz? 😊
Letámadni hogy kell? mert látom sokan csinálják, hogy ráraknak egy súlyt a pressure és second pressurra, aztán nézik ahogy futnak az embereik, én meg kapkodom a lábam 😄
Vagy erre van vmi formáció beállítás is, vagy jön magától? (pl. zone pressure).
Amúgy én nem vagyok nagyon letámadós, inkább hátrálok.. bár még csak kezdõ vagyok onlineban 😄 de amíg nem látom rendesen merre viszi, addig nem fogok neki mellészerelni, hogy lerázhassa a védõm... általában a cselgépek ellen bejön 😛 De ezt a sors hozza, de mondom még nagyon kezdõ vagyok, sokkal másabb mint a gép ellen...
Tegnap ahogy játszottam online, aztán 4*, az online sokkal lazábbnak tûnt... ha nem lenne lagg, kb. a tegnapi csókák a 2*ot se érik el 😄
Sokkalta több helyem volt a dolgokra, mint a gép nagyon kemény védekezésénél.. igaz volt, akinél nem, de a tegnapiak pont hozzám illõek voltak 😊)
Milyen szobát is csinálsz? 😊
Letámadni hogy kell? mert látom sokan csinálják, hogy ráraknak egy súlyt a pressure és second pressurra, aztán nézik ahogy futnak az embereik, én meg kapkodom a lábam 😄
Vagy erre van vmi formáció beállítás is, vagy jön magától? (pl. zone pressure).
Amúgy én nem vagyok nagyon letámadós, inkább hátrálok.. bár még csak kezdõ vagyok onlineban 😄 de amíg nem látom rendesen merre viszi, addig nem fogok neki mellészerelni, hogy lerázhassa a védõm... általában a cselgépek ellen bejön 😛 De ezt a sors hozza, de mondom még nagyon kezdõ vagyok, sokkal másabb mint a gép ellen...
Tegnap ahogy játszottam online, aztán 4*, az online sokkal lazábbnak tûnt... ha nem lenne lagg, kb. a tegnapi csókák a 2*ot se érik el 😄
Sokkalta több helyem volt a dolgokra, mint a gép nagyon kemény védekezésénél.. igaz volt, akinél nem, de a tegnapiak pont hozzám illõek voltak 😊)
DEl PIero-t nasgybetûvel kell írni
Megérdemli :-)
Ja az asz idegesítõ mikor végig támadsz és egyet belõ aztán meg nem hajlandó visszavágóra.
A 300 nyert meccsesek általában ilyenek jönnek a statra aztán letámadom õket
akkor kicsit meghokkennek nem szokták meg. Csak ha olyan napom van nem lövöm be a ziccereket aztán egy kontra.
DE ezsem mérvadó játszottam én már 700 pontossal keményebb meccseket mint a másodikkal.
REmélem ma már elsõ osztályú lehetek 4000 pontal.
Ja én mindig szobát csinálok aztán jöjjön akinek jönnie kell.
Megérdemli :-)
Ja az asz idegesítõ mikor végig támadsz és egyet belõ aztán meg nem hajlandó visszavágóra.
A 300 nyert meccsesek általában ilyenek jönnek a statra aztán letámadom õket
akkor kicsit meghokkennek nem szokták meg. Csak ha olyan napom van nem lövöm be a ziccereket aztán egy kontra.
DE ezsem mérvadó játszottam én már 700 pontossal keményebb meccseket mint a másodikkal.
REmélem ma már elsõ osztályú lehetek 4000 pontal.
Ja én mindig szobát csinálok aztán jöjjön akinek jönnie kell.
Én meg csöppet mellényúltam az internettel.
A házban õk vannak, így õket választottam...
http://www.intelecom.hu/
De kicsit gázos...
1.5 hónapig 512vel jött a 2 Mbit helyett, aztán amit én nekem kellett hivogatnom... a végén mondtam, hogy fel fogom bontani a szerzõdést (és úgy is csináltam volna), érdekes, másnapra jó lett...
Sajna 2 évre szerzõdtem.. Most bajom nincs vele, fõleg ha a külföldi sebesség is nagyjából elfogadható lesz... Épp azért vettem 2048/512õt, hogy pl. játéknál ne legyen gond...
Aztán most mégis van 😞 na mind1, majd megoldom...
Ha megjön gamepad úgyse onlineolok darabig, sõt, lehet abba is hagyom gémet 😄
Amúgy vannak elég gyenge játékosok (nem csak prok hála istennek), én durván 1 hónapja játszom, és kimondottan bénán (bár a 4*ot már megverem), de tegnap csak közepes játékost fogtam ki, akinél szinte végig irányítottam, csak kb. 5 ziccert hibáztam, amikor már csak a kapu volt 😄
Akkor arra gondoltam, hogy majd analóggal 😄
És több mint felét nyertem is a meccseknek.
Volt tegnap egy csóka, eléggé idegesítõ volt.. Ki se láttam laggból (azért nem szaggatott, de kb. amit láttam, hogy elõre megy az emberem, és nyomom sprintet mint állat😄), de belõttem neki 1et, akkor vmit no wayezett...
Rá 1 percre lõtt egy nagyon csíra gólt, és örömködött..
Aztán lõttem 2. félidõ vége felé is 1 gólt, akkor szintén..
rá egy percre olyan gólt lõtt, hogy full középre ment tök gyengén, és mellényúlt a kapus...
de persze úgy, hogy olyan chokeom lehetett mint állat 😄
Aztán hosszabbítás arany gól... hátragurítom kapusnak, az ellenfél csatára kb. 20 méterre.
megnyomom 1* lövést, sétál tovább, megnyomom még1*, fut tovább, megnyomom 3-adszor leszerel és gól...
aztán örvendezett...De kb. az a 3 helyzete volt, labdába se ért. Örvendezz vaze 😊
Aztán volt egy 3400 pontos ürge, aki csak 5 perces meccset volt hajlandó játszani.. mondom jó.
Belõttem neki 1et, aztán azzal nyertem is...
mit ír be?
fuck ur fuckin cheat..
én is szeretlek... 😊
Lõttem egy olyan gyönyörû gólt del pieroval, még ellen is írta hogy nice shot.
Beadás és kapásból levegõben pipába😄 sose lõttem még ilyet 😄
Majd lehet felveszek, és rakok ide, de a francnak van kedve szórakozni vele, inkább játszom 😄
A házban õk vannak, így õket választottam...
http://www.intelecom.hu/
De kicsit gázos...
1.5 hónapig 512vel jött a 2 Mbit helyett, aztán amit én nekem kellett hivogatnom... a végén mondtam, hogy fel fogom bontani a szerzõdést (és úgy is csináltam volna), érdekes, másnapra jó lett...
Sajna 2 évre szerzõdtem.. Most bajom nincs vele, fõleg ha a külföldi sebesség is nagyjából elfogadható lesz... Épp azért vettem 2048/512õt, hogy pl. játéknál ne legyen gond...
Aztán most mégis van 😞 na mind1, majd megoldom...
Ha megjön gamepad úgyse onlineolok darabig, sõt, lehet abba is hagyom gémet 😄
Amúgy vannak elég gyenge játékosok (nem csak prok hála istennek), én durván 1 hónapja játszom, és kimondottan bénán (bár a 4*ot már megverem), de tegnap csak közepes játékost fogtam ki, akinél szinte végig irányítottam, csak kb. 5 ziccert hibáztam, amikor már csak a kapu volt 😄
Akkor arra gondoltam, hogy majd analóggal 😄
És több mint felét nyertem is a meccseknek.
Volt tegnap egy csóka, eléggé idegesítõ volt.. Ki se láttam laggból (azért nem szaggatott, de kb. amit láttam, hogy elõre megy az emberem, és nyomom sprintet mint állat😄), de belõttem neki 1et, akkor vmit no wayezett...
Rá 1 percre lõtt egy nagyon csíra gólt, és örömködött..
Aztán lõttem 2. félidõ vége felé is 1 gólt, akkor szintén..
rá egy percre olyan gólt lõtt, hogy full középre ment tök gyengén, és mellényúlt a kapus...
de persze úgy, hogy olyan chokeom lehetett mint állat 😄
Aztán hosszabbítás arany gól... hátragurítom kapusnak, az ellenfél csatára kb. 20 méterre.
megnyomom 1* lövést, sétál tovább, megnyomom még1*, fut tovább, megnyomom 3-adszor leszerel és gól...
aztán örvendezett...De kb. az a 3 helyzete volt, labdába se ért. Örvendezz vaze 😊
Aztán volt egy 3400 pontos ürge, aki csak 5 perces meccset volt hajlandó játszani.. mondom jó.
Belõttem neki 1et, aztán azzal nyertem is...
mit ír be?
fuck ur fuckin cheat..
én is szeretlek... 😊
Lõttem egy olyan gyönyörû gólt del pieroval, még ellen is írta hogy nice shot.
Beadás és kapásból levegõben pipába😄 sose lõttem még ilyet 😄
Majd lehet felveszek, és rakok ide, de a francnak van kedve szórakozni vele, inkább játszom 😄
hm, a rapidshare jó lesz azt hiszem!
Most melóhelyrõl 220-230 KBpssel töltöttem fel, a lefelét nem néztem, az most nem számít, majd este megnézem...
Breki neked milyen neted / szolgáltatód van?
Most melóhelyrõl 220-230 KBpssel töltöttem fel, a lefelét nem néztem, az most nem számít, majd este megnézem...
Breki neked milyen neted / szolgáltatód van?
oksa. majd megpróbálom este...
Bár túlzottan nincs sok értelme így belegondolva, jobb nem lesz. :-/
De majd nyomni szeretném vkivel tõletek, aztán ha ott is hasonló, akkor betudom a pingnek, és akkor elvileg ugyanolyan mindenkinek...
Bár túlzottan nincs sok értelme így belegondolva, jobb nem lesz. :-/
De majd nyomni szeretném vkivel tõletek, aztán ha ott is hasonló, akkor betudom a pingnek, és akkor elvileg ugyanolyan mindenkinek...
hátsz próbálj a Rapidshare-ról leszedni vmit illetve felrakni
illetve felrakni aztán leszedni.......
illetve felrakni aztán leszedni.......
Amúgy a bombagólok mennek, de iszonyatosan látszik, h. akad... a labda repülésén , gurugálásn is, meghogy kimaradnak részletek 😊 oda vissza pattog 3at alabda, én csak a végeredményt látom... meg hogy vmi ott suhant...
vagy oldalt, külföldit, ahonnan ha húzok, látom mennyivel bírok.. ill. feltölteni..
de vmi gyors kell, hogy látszódjon.. de amúgy 1 MBit már elég lenne simán a focinak nem???
Amúgy ilyen labdás 2 méter nincs sûrûn, de akkor is eléggé "durva" a játék...
ergo amíg én offlineban látom,hogy szépen elhúzza + rámcsúsznak, az ott kb. 1 mozzanat, hogy elhúzta jobbra... meg ugye amikor repül a labda, akkor kicsit furcsa az íve, meg nem folyamatasan repül, egy 40 méteres átadásnál kb. 3* látszik, hogy mintha akadozna, lehet ez ilyen, csak picit zavaró, mert mondjuk elég gáz láttatlanban becsúszni, szerelni... és pont az a finomság nincs meg, ami mondjuk kéne, hogy lássam 😊))
szóval vmi nem kóser... játszottam neten (nem focit), tudom milyen amikor van pingem, nem pedig lan... de ez egy árnyalatnyival rosszabb annál.. 😊 vagyis annak tûnik...
de vmi gyors kell, hogy látszódjon.. de amúgy 1 MBit már elég lenne simán a focinak nem???
Amúgy ilyen labdás 2 méter nincs sûrûn, de akkor is eléggé "durva" a játék...
ergo amíg én offlineban látom,hogy szépen elhúzza + rámcsúsznak, az ott kb. 1 mozzanat, hogy elhúzta jobbra... meg ugye amikor repül a labda, akkor kicsit furcsa az íve, meg nem folyamatasan repül, egy 40 méteres átadásnál kb. 3* látszik, hogy mintha akadozna, lehet ez ilyen, csak picit zavaró, mert mondjuk elég gáz láttatlanban becsúszni, szerelni... és pont az a finomság nincs meg, ami mondjuk kéne, hogy lássam 😊))
szóval vmi nem kóser... játszottam neten (nem focit), tudom milyen amikor van pingem, nem pedig lan... de ez egy árnyalatnyival rosszabb annál.. 😊 vagyis annak tûnik...
én sárgákkal is simán nyomom
ha a labda ugrik két métert az erõs lag
Én nem tapasztaltam hogy külföldivel roszabb lenne mint magyarral
Pl Shevaval elég soxor akadt a második félidõben.
De még ígyis játszható volt.
Szervert?
ha a labda ugrik két métert az erõs lag
Én nem tapasztaltam hogy külföldivel roszabb lenne mint magyarral
Pl Shevaval elég soxor akadt a második félidõben.
De még ígyis játszható volt.
Szervert?
Nem töltök le persze 😊
Cfosspeed azért van fenn, mert szoktam tölteni, és rosszabb nem lesz tõle, hanem csak jobb. Ez nem hinném, hogy elrontja a dolgokat, sose tette...
De majd lehet leszedem próbaként...
Természetesen nem töltök mellette, egy msn ment. 😊
Hát ezaz, kizárt dolog,hogy mindig ilyen csávókat fogjak ki... Ráadásul full zöldes egyénekkel nyomtam... És bár annál is erõs lagg nincs, de meglehetõsen érzõdik a dolog, volt hogy a labda ugrált vissza 2 métert... Szóval ez nem kóser 😊
De ki akarom próbálni magyarral is, annál aztán tényleg gyorsan kéne menjen...
De komolyan lassan már élvezhetetlen, még ha megszokom azt is, hogy nincs folyamatosság... gyenge ellenfél ellen jó volt, mert le tudtam szerelni pl... de aki mondjuk kicsit cselez is, ott elég nehéz, ha kimarad 4bõl 1 kocka...
Tudtok vmi gyors szervert, ahonnan lehet húzni külföldrõl? Amirõl tutira kéne maxszal elvileg??
Ugyanez akár feltöltésre is!!
Cfosspeed azért van fenn, mert szoktam tölteni, és rosszabb nem lesz tõle, hanem csak jobb. Ez nem hinném, hogy elrontja a dolgokat, sose tette...
De majd lehet leszedem próbaként...
Természetesen nem töltök mellette, egy msn ment. 😊
Hát ezaz, kizárt dolog,hogy mindig ilyen csávókat fogjak ki... Ráadásul full zöldes egyénekkel nyomtam... És bár annál is erõs lagg nincs, de meglehetõsen érzõdik a dolog, volt hogy a labda ugrált vissza 2 métert... Szóval ez nem kóser 😊
De ki akarom próbálni magyarral is, annál aztán tényleg gyorsan kéne menjen...
De komolyan lassan már élvezhetetlen, még ha megszokom azt is, hogy nincs folyamatosság... gyenge ellenfél ellen jó volt, mert le tudtam szerelni pl... de aki mondjuk kicsit cselez is, ott elég nehéz, ha kimarad 4bõl 1 kocka...
Tudtok vmi gyors szervert, ahonnan lehet húzni külföldrõl? Amirõl tutira kéne maxszal elvileg??
Ugyanez akár feltöltésre is!!