PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hiszem, de azért köszi
reinstall lesz asszem, ha estére meg nem javul magától 😄
reinstall lesz asszem, ha estére meg nem javul magától 😄
Amici di nessuno...
nekem akkor volt iylen ha tul sok mentés van a folder 1 mappában de törölj ki és menni fog ha az a baj de ha nem akkor reinstall
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Az ilyen finomságokra a reinstall a legbarbárabb, de legjobb megoldás 😊)
De lehet filózni rajta mitõl van 😛
De lehet filózni rajta mitõl van 😛
Érdekes... ma elindítom a játékot, meccset akarok játszani és mikor megnyomnám a "Match start" gombot, lefagy a játék. Nem tudtam lekicsinyíteni és a Ctrl+Alt+Del se mûködött. Eljátszottam még egy párszor ezt más csapatokkal is, aztán pedig gyorsan megnyomtam a "Match start" gombot és 2-3 sec után lefagy a game így is.
Vki vmi 5let? Végsõ esetben újra felrakom.
Vki vmi 5let? Végsõ esetben újra felrakom.
Amici di nessuno...
VAlaki tud linkelni 1 labdacsomagot?VAgy oldalt amin van
2005. dec. 20. 16:34 | Privát | Galéria | Válasz
Online roster
klikk
http://files.filefront.com/PESFAN_V2_online_rosterzip/;4472455;;/fileinfo.html
Ez a 2.0s, szal nem ez kell , mi? 😊)
Akkor megyek tovább...
Online roster
klikk
http://files.filefront.com/PESFAN_V2_online_rosterzip/;4472455;;/fileinfo.html
Ez a 2.0s, szal nem ez kell , mi? 😊)
Akkor megyek tovább...
😞.akkor nmtom honnan szedjem le a stadiont. a cipõt meg a labdákat még mgis tudom oldani
jah😄😄😄:😄
Esetleg valaki megtudna dobni 1 Superpatch 2.0 update-nek a 0_text linkjével.Elõre is köszönöm
Esetleg valaki megtudna dobni 1 Superpatch 2.0 update-nek a 0_text linkjével.Elõre is köszönöm
királyság, értek mindent!
Csak hallottam, h. anno volt kavarás, hogy olyan gémet csináljunk, amibe beleírjuk hogy 2.0 only, stb stb... meg most is láttam olyat.. akkor gondolom õ az újabbat használja.. de igen a többség az eredetit nyomja. Értek mindent 😊
Akkor otthon 1. dolgom lesz a 22est lementeni (export? 😄), utána felrakni a 2.0-sat, és belerakni az eredetit..
DKZ studio nem jó? 0.9, csak azzal a GSsel lehet?? (DKZt nem kell keresgélnem😄)
De ha ott lesz a közelben a GS, akkro oksa. 😊
Csak hallottam, h. anno volt kavarás, hogy olyan gémet csináljunk, amibe beleírjuk hogy 2.0 only, stb stb... meg most is láttam olyat.. akkor gondolom õ az újabbat használja.. de igen a többség az eredetit nyomja. Értek mindent 😊
Akkor otthon 1. dolgom lesz a 22est lementeni (export? 😄), utána felrakni a 2.0-sat, és belerakni az eredetit..
DKZ studio nem jó? 0.9, csak azzal a GSsel lehet?? (DKZt nem kell keresgélnem😄)
De ha ott lesz a közelben a GS, akkro oksa. 😊
és rostert is csináltál hozzá?
igen mivel sokan az eredetit használják
a fifanal majdnem megdobáltak amiatt annó hogy újkabb rostert javasoltam
ennek egyeznie kell
a fifanal majdnem megdobáltak amiatt annó hogy újkabb rostert javasoltam
ennek egyeznie kell
márha a roster = a csapat összetétel, játékosok adottságai stb... 😊
mert nyilván így lesz egyezõ, a többi patch csak vizualitás
mert nyilván így lesz egyezõ, a többi patch csak vizualitás
értem, akkor elméletileg az alap csapatfelállások is vannak emiatt benne?
Tehát ugyanazzal a csapattal nyomjuk így, mint a játék kijövetelekor?
mondd, hogy igen, és akkor értem 😄DDD
Tehát ugyanazzal a csapattal nyomjuk így, mint a játék kijövetelekor?
mondd, hogy igen, és akkor értem 😄DDD
a superpatchoz már van 3.0-ás update?
Breki félreértettél mert rosszul fogalmaztam.Szóval ha leszedem a 2.0 0_text-et (superpatch)
akkor abba benne vannak a stadionok meg labdákmeg cipõk?
akkor abba benne vannak a stadionok meg labdákmeg cipõk?
oksa, azt értem! A 22-est! Az nem probléma.
De mit rakjak még fel ezen kívül, hogy tudod a legfrissebb legyen csapatlista az onlinehoz, vagy épp a tied, a 3.0-s legyen?? Azt hittem az a roster.. 😊
De mit rakjak még fel ezen kívül, hogy tudod a legfrissebb legyen csapatlista az onlinehoz, vagy épp a tied, a 3.0-s legyen?? Azt hittem az a roster.. 😊
hiba volt akkor rakd vissza az eredetibõl ezeket
nincsen teremstadion benne hálisten
nemis tudom miért tetszik egyeseknek csak a kinézete más nincs palánk kisebb pálya stb.......
nincsen teremstadion benne hálisten
nemis tudom miért tetszik egyeseknek csak a kinézete más nincs palánk kisebb pálya stb.......
az alap roster kell ami rajta van a dvd-n vagy szedd le azt a pesfan rostert amit kilinkeltem annó
má kitöröltem a mentés 0_text-et.
Ha leszedem a superpatch 2.0 0_text-jét akkor abba benne vannak ezek
Ha leszedem a superpatch 2.0 0_text-jét akkor abba benne vannak ezek
Oksa, de én már nem tudom melyik roster melyik...
felrakom a telepítõrõl a 2.0-sat, és akkor melyik rostert tegyem fel? (és hogyan, úgytom csak egy setup. exet kell indítani)..
És akkor meglesz az amelyikkel elvileg tudok veled játszani.
felrakom a telepítõrõl a 2.0-sat, és akkor melyik rostert tegyem fel? (és hogyan, úgytom csak egy setup. exet kell indítani)..
És akkor meglesz az amelyikkel elvileg tudok veled játszani.
Elszartam a játékot azzal, hogy beraktam a terempályát, teremlabdát, teremciõket me nem tetszeik egyik sem.Segitenétek valaogy hogy mit szedjek le, hogy normális legyen megint.Labda, cipõ és a azt a stadiont kéne visszacserélni.
amióta megvan eredeti, superpatch nélkül.
De mivel most úgyse sûrûn fogok onlineolni, lassan meg lesz sok superpatch 2.0s remélhetõleg, ma felrakom a 2.0-t, meg megpróbálom megkeresni azt a GSt, és kicserélni ezt az unknow22õt... 😊
Amúgy érdekelne, milyen rostert kell kicserélni hol, hogy pl. veled játszhassak, mert ha jól tudom, neked 1.0-sod van, nem a legújabb, vagy tévedek?
Tehát én felteszem a 2.0-t, mert az tetszik, viszont ha onlineolok, akkor szeretnék veletek, tehát olyan rostert kéne, csak arról fogalmam sincs, micsoda az a régebbi... 😊
De mivel most úgyse sûrûn fogok onlineolni, lassan meg lesz sok superpatch 2.0s remélhetõleg, ma felrakom a 2.0-t, meg megpróbálom megkeresni azt a GSt, és kicserélni ezt az unknow22õt... 😊
Amúgy érdekelne, milyen rostert kell kicserélni hol, hogy pl. veled játszhassak, mert ha jól tudom, neked 1.0-sod van, nem a legújabb, vagy tévedek?
Tehát én felteszem a 2.0-t, mert az tetszik, viszont ha onlineolok, akkor szeretnék veletek, tehát olyan rostert kéne, csak arról fogalmam sincs, micsoda az a régebbi... 😊
meg ha jól tudom, az e-textben az unknow22es valamit ki kell cserélni eredeti vmire? 😊)
de full nem értek hozzá 😊
de full nem értek hozzá 😊
0_sound 0_text és e_text van bene. de mind1 mer felraktam és megy. de az a baj hogy nemtom multiba nyomni mer ahoz kene vmi kód, v. pénz az eredetire
BMW 325 iX Rallye Car :)
na Breki ma remélem nem úszod meg a mecset, megkereslek 😊
merre vagy leggyakrabban?
merre vagy leggyakrabban?
hüje vagy hamán szép nem!4
sziasztok. amit letöltöttem superpatchet abba nincsen e_sound nevû fájl. vagy ez nemprobléma?
BMW 325 iX Rallye Car :)
mi az a GS? 😊
Az nem a DKZ studió.. grr. 😊 nekem csak az van. 😊
Meg majd este még a superpatch 2.0t is fel kell rakjam, és a 22es unknowot az e textbõl átrakni, ahhoz is az a GS kell akkor letöltöm már...
Az nem a DKZ studió.. grr. 😊 nekem csak az van. 😊
Meg majd este még a superpatch 2.0t is fel kell rakjam, és a 22es unknowot az e textbõl átrakni, ahhoz is az a GS kell akkor letöltöm már...