PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Kuss mind2 😛

De tényleg... menjetek máshova EZZEL A TÉMÁVAL, ennek full nem itt a helye, de szeirntem nem mondtam újat... 😊

Amúgy Breki szabadrúgás ellen mondtad hogy tudod mit kell tenni. Én is tudom, majd gyakorlom. 😛 + Érdekesség: 2 napja játszottam egy marha intelligens gyerekkel (még billel), amikor szabadot kaptam, olyan szépen beállt védõvel sorfal oldalán levõ kapufához, eléggé demoralizáló volt. 😊)))

Csak lányos zavaromban elfelejtettem, hogy így nincsen les 😛P

báttyó02
1.az ugyanaz😄 az a bajod ha szabadból kapsz gólt,amugymeg honnan tudod hogy ki mennyit gyakorol szabadot?:|
hát ugyan honnan venném hogy kikaptál? uygan honnan?😄
ezta a "mutass fel valamit" haggyuk már...
multiban kikaptam? pes4ben veled akkor játszottam amikor 2csillagon toltam,amatõrön,te már akkoris éjjel nappal a pes fölött ültél..ja meg te hostoltál midnig ugye...
kiegészitõket nemtudtam mert nemérdekel a dolog,ha nagyon akarnék csinálni akkor megtanulnám,de addig minek amíg vannak hozzád hasonló emberek akiknek ez az életük hogy gép elõtt focizgatnak meg füveznek 😄D

nyalni meg mnetom kinek nyalok,max bevédek valakit,egy nagyképü magát istenkirálycsászárnak tartó emebrtõl 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
és most végre lezárnám

játszani akarok nem ilyen hülyeségeken vitázni
és talán ezért nem akarunk egyesekkel játszani mert ez lesz belõle.........
Breki33
majd ha olyat irsz ami a témával is kapcsolatos nem csak kötekedés

és amihez közöd is van
Breki33
1. Nem a szabadrúgásgólt nemszeretem hanem a megszállot szabadrúgásgyakorlókat akiknek ez a mániájuk.
2. Honnan tudod mennyit rúgok? Megint olyanról beszélsz amirõl fogalmad sincs.
Csak az elmúlt hónapban kettõ multist raktam be. Persze én nem azt gyakorlom éjjel nappal :-)))))))
Egyáltalán honnan veszed hogy kikaptam????????? P
Érdekes mostmár megeléxik ezzel.....lol
És miért kéne védenem magam?
NE magadból indulj ki.

És itt nem erról van szó hogy én mit csináltam-elárulom nemcsak gyepet-hanem hogy használod az általunk készített kiegészitõket és közben nagy a szád amivel nyalsz.

Elõbb mutass fel vmit azután kritizálj másokat.
MUltiban mindig kikaptál, kiegészítõket sose tudtál csinálni mégis pattogsz itten.

Menj máshova nyalni. :-)))))
báttyó02
és légyszike ne töröld a kommentem ha válaszolsz rá...brekkencs 😄D

báttyó02
jó,ebben igazad van hogy nemvoltam ott.
csak azt nembírom hogy állandoan véded magad...ha kikaptál akkor kikaptál ennyi,az vicc hogy azzal jössz hogy szabadrúgás gólt nemszereted ha rugnak neked(persze ha te rúgsz 1évbe egyszer akkor az nemgond) 😄D
a 4es pontot meg haggyuk már,elégszer elmondtad már,elhiszem hogy te világmegváltó peccseket csináltál eddig(gyepet:|😄DD) ezt nem is vitatom 😄

horpeti
Jaja Fifás kiosztás!

De ne feledd, hogy másik kézzel nyomod, így ha tükörképet nyomatsz (mert a kezed is olyan, akkor megcserélõdnek.. 😊 Persze mivel 1 ujjal nyomod mindet, így végülis tök 8...

Érdekes, hogy nem tudsz lõni, én speciel éppen emiatt vettem meg a gamepadot.. mert minden mást frankón tudtam csinálni, csak gondoltam ettõl finomabb lesz a lövés is, mert pont annyira húzom csak oldalra amennyire kell, mondjuk ezt tudtam billel is... 😊

Akkor mi lesz finomabb gamepaddal??? 😊 jobban lehet érezni irányokat, vagy mi? 😊

Breki33
Számozások

3-400

klikk
Breki33

Breki33
gabber_saviola
elnézem Breki #15411

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
nemis fog
Breki33
ez nem a sima dual action?
Breki33
énmeg pont billel tudok löni, nem mondom, hogy jobban de gif-re érdemeseket
Breki33
zene music
Breki33
hát nekem mindegy ez a Fifas billkiosztás végülis

miért lenne nehezebb?

nem nekem van megcserélvve Fifa-ban is D a lövésgomb

amúgy ezért kell gyakorolni tõlem soxor kérdezik, hogy melyik az L1-és akkor úgy ugrik be hogy az pl kiugratós passz és ahhoz melyiket is nyomom.

SZval ha megszokod már nem nézed mit nyomsz
Érdemes végigcsinálni a gyakorlást is

gabber_saviola
nem mondtál hülyeséget 😊

kormányom az forszos igen 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jáj roszat linkeltem 😄DDDDDDDDDDDD

Logitech Gamepad Dual Action

horpeti
õõ most lehet hülyeséget mondtam. 😊)

horpeti
szerintem meg igen 😛

fõleg ha az van, ami képet mutattál..

szerinted mi a feedback? 😊

gabber_saviola
az én padom nem vibrás

horpeti
amúgy tegnap lõttem vagy 40 kapufát, volt vagy 300 szabálytalanság, nem rezgett, pedig a vibration elvileg ON-on volt.

vagyis benyomtam vibrationt, és 2 mpig vibrált, akkor ON (ha jól tudom), de ha fordítva, akkor azért nem 😊)

horpeti
nekem más néven adták el 😛

gabber_saviola
én is gémpeddel nyomom 😊 , de jobb az a szó, hogy próbálkozok 😄DDDDD

Logitech Feedback Gamepad

horpeti
a háromszögrõl nem is beszélek, mennyire kiesik a hatókörbõl, szintén le kell nézzek, ha ilyet akarok, 2*on lehet még 😄

egyelõre örülök, ha az X-et tudom használni..

X, R1, lövés, egyelõre erre gyúrtam rá 😄 no meg hogy kb. arra menjen a csóka, amerre kell, de még ez is nehéz, fõleg a passzoknál, ha rossz irányba nyomom. A lövés egyedül, ami szinte kínálja magát, ezzel az 1gyel nincs gondom, vagyis ezzel már 1. nap után jobb vagyok, mint a billel

horpeti
Ez micsoda? (nem tudom itt melóban megnyitni, de ha nekem is hasznos, lejegyzem linket)

horpeti
Igen, kivéve a lövés és a magaspassz...

Azt alapon hagytam, vagyis pont megcserélve...

Még gondolkodom, miért is lenne jó az ahogy neked, kifelé menni az ujjakkal könnyebb, ezt aláírtam akkor is, szóval még nem lefutott, csak már 5 játék után megszoktam a nemtiedet, és vicces volt, hogy legurítom a labdát, barátom kezd örvendezni magában mekkora durva gól lesz, erre kiívelem egy másik játékosomnak 😛PP

no meg a lövés+X lövõcsereles elhúzós csel a te beállításoddal nehezebben kivitelezhetõ, mert nincs az ujjam vonalában a gomb...
Viszont a te beállításoddal valamelyest kényelmesebb helyen van a lövésgomb...

Én még mind2 helyen keverem a billeket, és keresem a gombokat, fõleg a sprinttel van a bajom, ugye sokszor nyomom sprintet és X-et, szereléskor meg passzoláskor, és kb. a 15. passz után elfelejtem melyik mi,és a passzt nyomom a sprinthez, ill. fordítva😄DDDD nézem miért tolja meg a labdát, miért nem passzol 😛PP

Neked miért van amúgy megcserélve? kényelmesebb jobb oldalon a lövésgomb, mint balon?? (nekem egyelõre mind2nél rá kell szinte készülni... 😄, ill. a bal gomb, és az X túl átfedéésben vannak, sokszor 1*re nyomom le, vagy csak az egyiket... nehezen szeparálom.. az Xtõl jobbra levõ bill meg tökre kiesik a hatókörbõl, arra le is kell nézzek, mikor beadok - te meg azzal lõsz)

Amúgy eredeti elképzeléseim szerint csak ez az egy a difi attól, amit még gémpad nélkül elképzeltem. (meg ami kb. a default).

Breki33
A BArcaaway-on ilyen szinû számozás van?

Breki33
Breki33
ja Stade Luisban :-)

tényleg arról van infó miért volt olyan ronda a San Siro gyepe?
gabber_saviola
milánói derbi 😊

Breki33
Breki33
nemis lett rossz

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
UEFA Champion League,
Beautiful Day &
BBC Match Of The Day Themes Coverted To .ADX Format[/b]
DOWNLOAD FROM BADONGO
Breki33
nem valószinû külön kilinkelve tovább tart P
Az update-k csak a patch miatt voltak jobb szeretek minõségre menni.
Látszik a különbség a régi és az új Highbury között pl. Pedig a régit is én csináltam.

Amint egy stadion kész kilinkelem. Ahogy tettem ezt legutóbb is.

San Siro-bol meg megcsináltam a Fine Day javítását és várom, hogy NT megcsinálja a többit.

Hát zöldben jó vagyok P
Johnny23
hmmm...szoval akkor vmikor megjelenteted ezt az "updte 3at" ?! PLZ

a te füveid a legjobbak!<#beka3>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
nem ez nincsen benne a Higbury-t utánna készítettem a franciákat csak most

NT San Siro-ja is utánna jött ki

Szval csak a Sücho gyep van abból
Ez inkább update 3-as
Johnny23
magyarul benyomtad az Stad UPDate 2-õt PP

Breki33
igen az egyes biztosan benne van

hát kijavitottam a San Siro-t lecseréltem a füvet az online stadionban, kicseréltem a Highbury-t illetve javítom a Parc De Princess-t és a Stade Louis II gyeptégláit.

Ja és visszaraktam az én soundom mert ez a rockandroll nem jött be nekem
Breki33
hát igen énis a leggyengébb fokozaton kezdtem a fifa demoval mikor meglett a gamepad, aztán mire kijött a játék már tudtasm kezelni, de sokáig bill-re jobban állt a kezem.

Beállítottad úgy ahogy mutattam?
Breki33
szerintem egyformán ment

nekem inkább az keserû, hogy a kiscsákó szavai alapján úgy állítod be
mintha hude fölényben lettél volna P

illetve inkább az bánt hogy 1-0-ás vezetésemnél kicselezem a kapusod és aztán az üres kapu mellé lövi ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Viszont nem szeretném ha a multi ilyenrõl szólna.
Sheva-val például sose volt ilyen gondom, holott azon a napon mikor vmiért nem tudtam gólt lönni többször is nyert. Na õ jogosan jöhetett volna ide ha olyan lenne. Nem szoktam hozzá, hogy le kell mentenem a stat-ot illetve az állást.

Az a duma meg nonszensz, hogy nem mertem játszani veled :-)))))))
Shevaval mertem? A ranglista elsõ háromjából kettõvel mertem? lol
Johnny23
Hali!

Breki a SPatch 2.0-ban a te stad updated van benn,ugye?

(1ébként te még miken változtattál az SP2-ben,mármint saját magadnak?)

Breki33
Akkor utoljára, hogy teis megértsd, bár látom ezt az egy mondatod se sikerült helyesen leírni PP

1. Tudom, hogy ez a szánalmas vagy menõ duma a 15 éves kiscsajok körében
deha nem tudsz kultúrált hangnemben fogalmazni és a témával foglalkozni
járj máshová.

2. Semmit se tudsz az eredményekrõl én ott voltam és úgy látom kicsit félre
lettél tájékoztatva PPPP
Tanulság úgy látszik egyes emberek szeretnek ferdíteni.

3. Lehet, hogy oviban megy ez a haverom matchboxa a gyorsabb duma bebebe
itt nem. Közöd sincs a multihoz.
Nincs szükség az ilyen beszólásokra fõleg, hogy minden alapot nélkülöznek és közük sincs a témához. Ne másokkal dicsekedj hanem a magad teljesítményével kéne
vagy menj vissza magaddal játszani. :-)

Ugye énse jöttem azzal hogy multiban mindig megverlek illetve nem irogattam be
félórával azután hogy Interket a bajnokságban megvertem. Pedig ott én játszottam......

4. Azért kicsit többet letettem erre az asztalra ebben a játékban mint te. És az hagyján, hogy egy köszönömöt se voltál képes mondani a sok munkáért, hanem ilyen dedós hangvételben szólsz........

5. Ezekkel a hozzászólásokkal csak magad járatod le én ezennel befejeztem, ha olyanról akarsz vitázni ahol ott sem voltál sõt az egész rendszert nem ismered tedd máshol. Ennyi......

gabber_saviola
kusspicsába ^^