PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
na itt vok 😄

Remélem jó lesz a link.

hogy kell amúgy ezt törölni képfeltöltés.huról? be se vok reggelve😄

Breki33
najó german freee lobby 2 de tovább már nem mászkálok
Breki33
mert nem akartak játszani
Breki33
azt tetszés szerint le lehet rontani gs-el
horpeti
😄

Én majd bevállalom gémpaddal 😄D

De most még nem, billre meg nem megyek vissza ezért 😊)

Amúgy nekem hasonlóan szar a stat , mindjárt megnézem mennyi 😛

Az tele van. Mé nem jó az english?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Johnny23
sztem ezt ugy érti a srác,hogy "túl zöld" ....hát igaz,hogy néhol ténleg tul szép a gyep<#whatever>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
átmentem a French Free Lobby1-be
Breki33
van itt egy marci 21 7-et nyert és 50-es kapott ki

bevállalja valaki?
Breki33
Na az Englishben a Free Lobby 2-ben vagyok
Breki33
double speed minek kell

3 külön profilt használhatsz tehát 3 neved lehet
Breki33
oké de jól értem a magasságát mondja?
tehát egy fûdzál méretét? P
jbal
ha nekem kell a double speed h jól menjen a game akkor ez multiba h van?
illetve h van ez a 3 profil regisztrációs dolog?

Arra gondol, hogy az angol gyep nem olyan hosszú mint a tieid. A többiek pedig még rövidebbek (ugye a jó kis angol esõ)!! Szóval hosszúnak (magasnak)látszanak a gyepjeid. Kevesebb esõvel öntözd.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
"i like the turf, but it`s just not up-to-date!

btw, i think most of your turfs look to deep if you know what i mean.
the grass is way too long. english turfs are short. italian, german and french are a bit less short, but still not as long as your grass!
maybe you could try to create some new textures! i think you got the skills!"

ti hogy értelmezitek a "grass is way"-t és a short-ot ott a fû magasságára gondol vagy szélességére?

Breki33
nem tom lehet-e
bestGP
😮
az nem lehetséges am multiba h két emberke kapcsolodjon egy szobába és együtt legyenek?
tehát nem csakgémpaddal felmenni netre
?

hüje vagy hamán szép nem!4

horpeti
tömeges fociban bennevagyok!!

onlineban hogy lehet 2nél többen nyomni? 😞

Lehet egyáltalán?

Terminátor14
Ha lesz eredeti pes-em, akkor majd kiprószálhatnánk multiban 😛 (akár négyesben is)
Én naon bírtam régebben, csak egy idõ után a gép ellen így uncsi...

CSAK a Fradi

Breki33
tök jó buli

persze
horpeti
még nem 😊

Szerintem uncsi, bár középpályásnak lenni biztos mozgalmasabb..

elvileg van gomb arra, hogy kérjem a labdát, stb... 😊

Te próbáltad már?

Breki33
azt kipróbáltad már, hogy csak egy embert írányítasz?
Breki33
nem a Konami Soccer a topic cím és a kiegészitõk az alcím

nem fogom kipróbálni
horpeti
😄D

Jaja + feeling is.

a legjobb lenne 11 játékossal nyomni fix emberenként. 😊)

sõt.. .22en ülni egy nagy kivetítõ elõtt, mindenkinek megvan a posztja 😊)))

jbal
vki adjon már kódot multihoz.na jó csak vicceltem😄DDDDDD

egyébként a topik nevét nem kéne átnevezni KONAMI Soccer kiegászítõk és ONLINE játék-ra?
és Breki te ki se fogod próbálni a HEP-et?

Breki33
és képzeld ha ketten vanak

a másik helyezkedik
horpeti
jah, ezeket az opciókat tudom. A legurítás igen az bekavar, ilyen intelligens lépés mondjuk csak multiban van 😛 és eléggé nehéz is az ellenszer, fõleg ha gyors az illetõ, de ha odafigyel az ember... a támadónak jó, hogy mindig helyezkednek az emberek, s. ezt meg le kell reagálnia a védõnek 😄

horpeti
hát igen, ezért változatos a multi. 😊

Én nekem a lagg miatt nem ment nagyon eddig a labdatartás, + 1 dupla pressureos kombinációjával...

Vkinél meg ment, de vhogy olyan rohadt lassan kezelték az embereim a labdát, hogy mire továbbadta, már ott voltak a nyakán... Aztán 3 ilyen után, már utolértek. 😄

De nálam multiban is kicsi a meccsrutin, de fõleg ami idegesített, hogy nem láttam tisztán a pályán, mert olyan "szögletes" volt a mozgás.. tehát úgy adtam tovább a labdát, hogy meg voltam gyõzõdve róla, hogy közelemben sincs senki, aztán hirtelen már rám is csúsztak, és leszereltek... 😊 De lehet csak a pressure volt nagyobb a gép után.. a CPUnak is van egy pressureja, de vhogy ott mégis látom mi történik.. multiban alig láttam... de lehet csak izgultam, lehet csak meg kell szoknom a pinget, stb... de értékes framek maradnak ki... mégha folyamatosan tûnik is, de nekem hiányzik pár kocka 😊

Breki33
lehet kiugrani felugrani variálni vagy semmit se csinálni

az az idegesítõ mikor legurítja lövésre középpen
meg ha a 16-oson belül forgolódik mert akkor van, hogy ránézek és elesik.
Breki33
"Egyébként támadni könnyebb multiban"

EZ ellenféltõl függ, mert ha nálam a labda én megyek mint a güzü, de van olyan multiban szerencsére nem soxor, hogy azt veszem észre, hogy hiába akarok menni a fél meccs azzal telik el, hogy kergetem és mindig nála a labda

és hiába védekezem ki ezek nagyrészét ha nem tudok támadni.

Vkinél viszont aki sokkal jobban játszik az elõzõnél jobban tudok támadni, de az õ kontrái is sokkal veszélyesebbek, nem csak sima mezõnyfölény
horpeti
Aha biztos, hát akkor te valami összetettebb dolgot tudsz, én csak egy szimplára gondoltam. 😊 De majd ha túlleszek az alap irányítás elsajátításán, majd én is kigondolom. 😊 Csak szerintem akkorra már lesz PES 6... meg 7 8 9...

Amúgy sorfalat mozgatni nem lehet, csak ugráltatni ugye? 😊

Breki33

horpeti
1részt nemrég van multim, és addig mastereztem,
2. 1 hónapja ismerem PES5õt (meg PESt), mostanra jutottam el billel hogy a 4*ot lazán verem (no persze vannak genya kivételek, de mindig én irányítom a meccset),
3. most vettem gamepadot, szal jó sokáig nem lesz online
4. Eddig még élvezem, hogy alakíthatom a csapatot, felállásokat próbálom (próbálgatom pl. most a szélre kitett csatárokat, de gép ellen nem igazán megy😄D de még van mit csiszolni rajta, mert pl. a középpályám meg túl hátul van😄) No meg az egész ilyet élvezem, hogy bajnokság, Wefa kupa, stb.. meg igazolások! (igaz mostantól 1*on fogok igazolni, ezzel engem ne idegesítsen😄)

2007es idényemet nyomom, szal túl sok MLt nem nyomtam😛 (kb. össz 4-5 idényt, az elõzõek ilyen 1*osok voltak, most egy igazi spanyol bajnokságot nyomok, és tetszik)

Szóval ennyi. Ég és föld a CPU és a multi. Szóval ha megtanulok játszani gamepaddal lehet csak multit fogok nyomni, bár ez tényleg függ attól is, hogy megunom-e MLt😊 Egyébként támadni könnyebb multiban, mint gép ellen... meg fordítva is igaz.. van sok szitu, amiben a gépet könnyebb átverni, viszont az ember meg hibázik, és ezeket is ki lehet használni. A gép ritkán hibázik, és az se igazi hiba, mert lehet tudni elõre 😛

Szóval egyelõre ezért! 😊

Nem tudom mikor tudok majd normálisan játszani gémpaddal (ha egyáltalán majd tudok), de most tényleg annyira érdekel a dolog, hogy napi 5-6 órát simán rákockulok... Persze errõl bnõm nem tud semmit, csak hogy néha focizunk. 😄

Játszani szeretek, de megpróbálom felépíteni a dolgokat, és beleégetni a reflexeim közé a már 10 éve máshogy beidegzõdött dolgokat. 😊) Mindig is utáltam ezt... De most bevállalom, mert tetszik. 😊

Breki33
majd lesz P

már nekem is volt
Breki33
igazából nem szivesen árulnám el multi miatt

esetleg annyit, hogy egyszer Red-el beszéltünk a Fifa 2003-ban hogy lehet kivédeni a távoli nagy lövéseket.

Mivel amikor elkezdtem multizni csak azt láttam, hogy hopsz 30-40-ekrõl lõdõznek gólokat. Ugyanis volt egy ilyen bugja és ha valaki ezt begyakoroltas hát ment neki P
És akkor tanácsolt vm,it amit most megpróbáltam pes-re alkalmazni
Breki33
Ez tipikus hibája az idei résznek.
horpeti
Érdekes, nekem kb. 6 vagy 7 szabad mentéshelyem van, és semmi hiba nincs...

Gondolkodom, hogy töröljem õket, mert nem kell 3x mentés (csak minden szart mentettem régen, és most meg nem szánom rá magam, hogy kb. a 3-4 fontosat hagyjam😄)...

báttyó02
azok nem gyakorlások,ha gyakorolni akarok akkor pratice-be megyek 😄
eddig egyszer lõtt el asfa egy olyat hogy uncsi már...amugy meg lehet hogy nagyobb gólokat tettem fel mint te már nemazér 😄 (nem szabadra gondolok)
multiba meg mikor egyszer hostoltam akkor nemjátszottuk végig a meccset szal nemtom miylen kikapásrol beszélsz....az viszont igaz hogy szarvolt akkor a kapcsolatom,de te amugyse engedtél senkit hostolni mert téged is ugyanugy basztatott a lagolás gondolom 😄

"bár ha az lennék is lenne mire a matek kisötösön kívül"
hüha már megint elõficcen a nagyarc,gondolom itt megint a gyepeidre gondolsz 😄

na ennyi,mosmá télleg soklesz a flém,te meg ugyse adtál még sose igazat senkinek O:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
van multid, hogy van idõd Master Ligára? P
horpeti
Kiváncsi lennék, te mit találtál ki (majd 1* megdumáljuk 😄), én is kitaláltam egy dolgot, amióta csinálom nem kapok túl sok gólt szabadból (kb. 1et se 😄), igaz nem online volt, hanem csak 4*os computer. Bár a kevés online játékom alatt se kaptam szabadgólt, sikerült hárítani. Aztán meg lehet nem is amiatt, csak egyszerûen mázlim van.

Szabadrúgás védekezést is lehet trainingelni? 😊

Trunks
Köszi, tényleg ez volt a hiba oka. Csak azért lepett meg a dolog, mert nem volt olyan sok mentésem és az elõzõ részben simán ment 4-5x ennyi mentéssel is.

Amici di nessuno...

Breki33
gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

horpeti
persze, lehet 2re állítani.

csak Master ligában ugye csak 1 csapatot lehet választani, így együttmûködve lehet nyomni.. régen nyomtunk így fifát, poénos volt. 😄

Rendes ligában lehet 2 csapatot is indítani 2 playernek, sõt többet is, de irányításként akkor is a player 1gyel fogja, ha csak 1 játékos meccse van. ha egymás ellen játszanánk (ami még nem jött el), akkor biztos már a player 1-2 is mûködne. erre mondtam,hogy 2 playernél lehetne intelligens a játék, hogy akkor a controller 2õt nyomatja ha a plyer2 játszik.. bár vkiknél meg ugye nincs 2 controller, így ott meg éppen ez a megoldás jó.. úgyhogy sajna marad a kilépdesés, bár nem sok munka.. 😊

Breki33
én nem játszok ML_t és csak simán practice meccset szoktunk nyomni

de be lehet kettõre állítani azzal a kikötéssel, hogy az elsõ csak bill lehet nemtudom miért.

Amúgy tegnap amikor a 31.-et megvertem õk ketten voltak
Végig filóztam rajta, hogy a végén majd beírom, hogy a Marsu2 better P

De mondom nem leszek szemét, meg marha gyorsan kiis lépett.
Breki33

DDD
Breki33
sztem se de látod ide irogatja tudja, hogy priviben nem válaszolnék neki........

nem úgy mondtam illetve gondoltam, hogy tudom, de van egy ötletem amivel úgy néz ki hatékonyabban lehet védeni

bár gondolom ez nem azt jelenti, hogy mindet ki lehet védeni csak hatékonyabbnak tûnik, de lehet csak véletlen

"olyan szépen beállt védõvel sorfal oldalán levõ kapufához"

na pont ezt szoktam csinálni, de ez nem az amirõl beszéltem mivel ez csak az egyik sarkot fogja és állandóan vissza kell futni.
Breki33
például onnan hogy állandóan a szabadrúgásgyakorlásaidról raksz fel gif-eket
mondjuk azokat se tudod rendesen megcsinálni és hiába szólnak, hogy uncsi már csak rakod, nemnagyon láttam tõled még nomális gólt

na honnan?
én ott voltam de máshogy emléxem, te meg halottál vmit és azt szajkózod

nem ültem éjjel nappal a pes fölött sõt nem tartozom azok közé sem akik havonta 8 új játékot töltenek le, hogy aztán egy óra múlva töröljék szidva milyen xar P

multiban teis hostoltál akkor is kikaptál csak olyan szar volt a kapcsolatod, hogy utánna senkise akart veled játszani, többek között én sem

ha nem érdekel a dolog ne járj ide ez a kiegészítõs topic

honnan tudod mi az életem?
sztem te semmit se tudsz az életrõl hazajössz a suliból anyuci megkeni a vajaskenyeret aztán bevonulsz játszani a szobádba az esti fürdetésig P

És a kiegészitõket készitõ emberek miatt lesz jobb a játékod. Nonszensz azért hogy itt azt hiszed poénos vagy ezzel a füvezel dumával miközben azt használod. Gondolom otthon is megszoktad, hogy mindent aládtolnak.......

bevédek ez megint ilyen menõ szöveg?
talán megvédek kérdés kit te kis superman

nagyképü biztos nem vagyok legfeljebb nagyképû
bár ha az lennék is lenne mire a matek kisötösön kívül
bár egyszerû a képlet ha nem tetszik a rendszer ne járj ide

és elegem van már a vitából ilyen hülyeségen menj és védjél máshol másokat a nemtudom mitõl

itt a játékról és kiegészitõírõl akarunk beszélni remélem felfogtad
horpeti
Inkább azt mondjátok meg, miért ilyen genya a gém, hogy ha 2en akarunk játszani, akkor MLt eleve nem lehet 2 csapattal (csak ha 1ütt irányítjuk😄), ill. ligát, és kupát lehet, DE AKKOR meg eltûnik az az opció, hogy formációt állíthassak a FORMATIONS menüpont alatt (2 playernél nincs is ez a pont), és emiatt minden meccsen kell állítgatni! 😞 mind1, hogy player 1-2 játszik..

A másik idegesítõ, hogy hiába lesz 2 player, akkor is mindig a player 1 irányítása lesz, tehát mivel most barátommal bill és gamepad nyomtuk, így minden meccs elõtt ki kellett lépni a menübe, hogy a player 1 buttonját átállítsuk...

Nem értem, miért ilyen ratymány.... Tudja, hogy én vok a plyer 2, mégis a player 1es configot nyomja....

Bár attól tartok ez azért van, hogy ne nyúlhassunk bele egymás beállításaiba... és a most a plyayer 1 és 2 jön szeparálás meg túl bonyolult 😞((

Pedig egy 2 fõs ML, vagy legalább olyan liga v. kupa, ahol nem csak a meccs elõtt lehet formációt + embereket állítani az tökre színessé tenné...

gabber_saviola
fém van nem gyengén....megint 😄DDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.