PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan lejár az 1 hónap... 😛
Lassan kezdem megszokni, bár még közel nem ütöm a billen levõ irányításra vonatkozó magabiztosságot, viszont ez már ellensúlyozva van a gémpad adta kiterjesztett lehetõségekkel... És szerintem jobb vagyok, mint anno billel még akkor is, ha néha full nem találom a gombokat, és full másik irányba húzom analógot 😛 No meg még nem használok R2õt, R1et... de már lassacskán azt is azt is...
Szóval én vok az élõ példa.. nem lehetetlen!
amúgy nem emlékszem, hogy amikor veled, ill. Bugbearrel játszottam, akkor már gémpadom volt?? Azt hiszem! 😊
Majd Bugbearrel, és veled is szívesen nyomok visszavágót! 😊) Bár nem sokkal lettem jobb, de az elmúlt 2-3 hétben kicsit magabiztosabban áll a kezemben a gémpad (persze ettõl jobb játékos nem lettem, az csak az irányítás után következhet... szóval minél elõbb szeretnék túllenni az irányításon, szerintem ha ezen a héten napi 2-3 órákat nyomok, akkor van rá esély, hogy teljes mértékben megszokjam, és csak az új figurákat, pl. super cancel, R2, stb. kell elsajátítanom, ugyanúgy mint billen tettem...
De 1 hónap az kell.....de hamar elmegy az az idõ... 😊
gamepadra meg érdemes átszokni sztem
énse hittem volna, hogy így áttudok én az OTB miatt kezdtem el akkoriban az a hír járta, hogy csak gamepaddal lehet
DE most amikor tesztelésen játszom újra billel jövök rá mennyivel jobb a gamepad
olyan mintha a kezedhez nõnek és szinte érzésbõl csinálod nem gombok után keresgélsz
bill-el pl soxor elfelejtek embert váltani
Egyrészt nincs ilyen kontrollerem, sosem játszottam olyannal, max joysticckal még 10 évvel ezelõtt (meg persze autós játékokat kormánnyal, de az az idõszakom már elmúlt).
Nem is tudnám megszokni, mert a billentyûzeten ugye bal kéz a passz, lövés stb. gombok, kontrolleren meg éppen fordítva. Szóval biztos, hogy vagy egy hónapot kéne gyakorolnom, vagyis újra kezdeni az egészet az elejérõl.
Szerintem ami kell, azt tudom billel is, persze egy-két kiegészítõ dologról (manuál passz, plussz cselek) lemaradok. de nem baj.
Egyébként tényleg tele van a puttonyom, hogy a lövés gombom nem mûködik, érintésre is maximumra megy a csík, még üres kapuba sem tudom berúgni így a labdát. 😞
Úgyhogy most elõ kellett vennem a régi, viharvert bill.-emet, mert csak azzal mûködik jól (de azon meg nincsenek -rosszak- az ALT gombok, meg néha egyszerûen nem reagál semmire. Ez van.
Ha tud valaki valami megoldást a gyorsan felfutó csík problémájára, szóljon!!!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Gondolom a gyakorlatban úgy van, hogy ha támadás intenzitás, akkor nagyon kinyílnak...ha védekezés intenzitás, akkor nem nyilnak ki, de persze attól még valamilyen szinten elõre mennek, csak nem fejetlenül...
Amúgy ezt a gép magától is állítja, eredménytõl függõen... De biztos van jelentõsége mint mindennek a PESben. 😊
Egy másik guide is csak annyit ír, hogy a csapat viselkedése támadó, vagy védekezõ... hogy hogyan nyilvánul meg az valszeg józan ésszel átgondolható, hogy a való életben milyen, amikor egy csapat backel.. 😊
Én a támadó/védekezõszellemre gondoltam...
Gondolom én felelõtlenebbül mennek elõre, és védekezni bár hátramennek, de már csak a támadásra gondolnak, és emiatt nem annyira bebetonozós a védelem... (viszont lehet emiatt letámadósabb, ugyanakkor nyitottabb).
De nemtom pontosan.
én max a 70. perc tájékán merem
a full pirost nem tudom én a quick settingesre gondolok
az az érdekes, hogy a pesfan-os rosterban nemcsak a 22-es van de csak azt visszarakva belõle jó lett
ja a privire nem válaszoltál
De az biztos, hogy MÁST nem raktam vissza!
CONNECTION LOSTom sose volt még! (csak spec. esetben, de az is meccs vége felé)
Csak olyan, hogy nem fogadta el a kihívásom (vagy azért, mert roster, vagy mert nem akarta, ezt így külön nem látom).
Amúgy támadóra én is szoktam rakni, fõleg hátrányban.. attól még azért védekeznek nem??? (ha full pirosra teszem)
Tényleg mi a különbség?? Ha nincs nálam a labda, attól még védekeznek piroson is nem? 😊 (fõleg ha 1 félideig nincs nálam a labda pl.)
Amúgy meg ha nincs jó nete vkinek azt is tudja... tudni lehet, hogy rossz neted van vagy nem, és bár ezzel nem csalsz, de elõre fogod tudni (és örülsz neki, és tartalékolsz, és rágyúrsz), h. a srác a 2. félidõben laggolni fog... Ez is egyértelmû!! Ez nem kimondott csalás, de hát az ember gondolkodik...
Én tudom, hogy nálam senki sem fog laggolni normális esetben (2 MBIT, 512es feltöltés elég!), viszont én mindig aggódom milyen lesz a 2. félidõ... 😊
egybõl friendre is rakott P
mondjuk megint rontottam a statisztikán mert kb 3 meccset nyert meg 1 góllal
aztán két három döntetlen volt
aztán a végén nyert kettõvel
Énmég akartam játszani mert rohadtul idegesített, hogy mindegyik gólját ugyanúgy szerzi, azzal nyert hogy az ilyeneket mindig belõtte énmeg nem mindegyiket.
CSak aztán monta hogy M(-én meg mondtam hogy OK
tényleg hogy lehet meccs után friendre rakni vkit?
erre direkt figyelem félidõben mindenkit támadóra rakott
gondoltam is ez megõrült egy félidõt védelem nélkül játszik
És hatalmas lag volt nem olyan mint amikor szaggat meg pár másodperc nem látszik
és a végén mikor rá akartam kérdezni szó nélkül kilépett
Amúgy elõtte én sosem gondoltam ilyenre.
A másikat viszont nem értem ott az elsõ félidõben is olyan megállások voltak mint disconnect elõtt, hogy ez hogy lehet......viszont mikor újraindult nem volt lag
az a másodikban volt megáûlásokkal együtt
csíteres témád:
A lagg nem jelent mindig csítet!
Pl.: játszottam mittoménmikor 1 meccset, ahol a gyerek végig csíterezett engem, én meg mondom mivan??
Vége lett meccsnek, beszélgetünk, hogy hát én nem értem, h. lehet, mert 2 MBITes netem van stb.. folyamatosan csíterez, aztán még beszélünk, utána már csak mondja, h. izom lagg, hát mondtam ne haragudjon, elég fura, mással jó...
Kilép...
Mindig nem is értem... kinézek winfosba, hátha vmi... Erre mit látok?? Megy a Dc 😄DDD és húztak le rólam 35kval 😛P
Ennyit a csítrõl 😄
Amúgy ez csít, de csak akkor ha tudatosan csinálod... ha szar neted van, arról nem tehetsz... Ez így kiszámíthatatlan.
KillR: csigavér!
Jbal:
"hát igen.csak most egyszerre gyûjtök PES5-re meg Gamepad-ra.😄"
Igen, ez a nyerõ kombó! 😄
vagy a multihoz a Dokumentumok mappában lévõ rostert is le kell cserélni?
😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egyébként néha Newcastleval játszok vagy Barcelonával
válogatott meccs esetén Olaszo., Svédo. vagy Anglia
de sztem a 160 meccsembõl kb. 145-150-en a Juvéval voltam 😛
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Breki, ha lehet, töröld az elõbbi két hozzászólásom...
tehát, ha érdekel vkit egyáltalán:
Results of 10 last matches
Profilom
- Aliance Arena
- Veltis Arena
Stadionok számai, mert ami stadion lista fent van az FH-n abban még ez eredeti stadionok szereplenek.. és nem tudom ezek melyik helyére kerültek be<#confused>#confused>
Thx !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
köfi
De ezek az arénák az Ajax-os fúvel simán használhatóak
lásd Olimpico

Breki, nagyon bejön az új Ajax és Stade Louis II gyep !
Jól sikerültek nagyon!
Már csak 3 stadion nem tetszik nekem:
- Stadio Olimpico
- Aliance Arena
- Veltis arena
Ezeknek tervezed a frissítését, vagy ha már létezik, kilinkelnéd õket ?
Thx !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
nekem szájtekbõl egy dzsojom van az nagyon jó
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -