PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a háttér gabber titkos kódjának érdeme
akinek nem tetszik õt üssze PP
Szerk:
(tegnap néztem a gyûrûk urát szépszégesz drágaszág)
Sima PES-sel játszom, semmi superpatch. Egyszer feltettem, de mire jött a válasz, hogy a 22-es flie-t vissza kell tenni, addigra újratelepítettem.
Most így hagytam, mert a Chelsea mez rendben van alapból is.
De azért néha hiányoznak a "Goo Chelsea, Goo Chelsea", meg a "Jose Mourinho, Jose Mourinho" rigmusok!
Szóval senki nem tud megoldást arra a probláémára, hogy a lövés csik azonnal felszalad maximumra? Valami kis progi, amivel a bill érzékenységét, satöbbi, lehet állítani (a windows beállítás hatástalan!!!).
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A fórumba a háttér is jó!Egész egyediek lettünk.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nincs msn-em
én mecs közben gondoltam, de lehet jó egy good game is
számítógépesként csak megtalálom P
(az mit is jelent????? ezt is kérdeztem már, de elfelejtettem.. labda nélküli mozgás, vagy mi??)
meccs közbeni beszéld:
õõ, ezért kéne msn pl. 😛P
(vagy szóbeli, ami pl. roger wilco)
a fórum kicsit nehézkes meg nem is publik dolog az ilyen chatelés...
esetleg trefortra is fel lehetne ezügyben menni pl...
netlimitert javaslom. Az jó arra is hogy méri is az átvitt dolgokat (bár ahhoz hogy pontosat mérjen folyamatos adatforgalom kell, pesre nekem 3-4 kbyteokat írt, szóval az lehetetlen).
Ha nem találod, majd elküldöm neked a progit. Meg ha nemtod használni, majd segítek, bár egyértelmû.
Amúgy ha bennevagy, akkor írok egy pontos forgatókönyvet a tesztre, és akkor nem kell majd ott gondolkodni.
Egyáltalán nem bonyolult, csak állítsál le, mert én már olyan finomságokat is akarok tesztelni, hogy mi a határérték stb, de szerintem bõven elég az, ha látjuk az elmélet bizonyosságát. 😊
Amúgy elõször szerintem játszunk 😊)
Meg tudd meg addig légyszi mennyi a max. feltöltõ sávod (szolgáltatódtól, szerzõdésen, vagy mittomén), én is letesztelem (hivatalosan 512kbit, de szerintem kevesebb lesz).
Az alapján az laggol, akinek jobb a nete... (feltöltõ sáv).. a letöltõ sáv a gyengébbnél is nagyjából elegendõ szokott lenni 😊
gondolj csak arra hogy 1024/128as ADSLek is léteznek (vagy léteztek)...
de az arány mindenképpen szokott 4/1hez lenni le és feltöltésben.. az meg egyértelmûen rányomja a bélyegét a játékra.
De ez részemrõl csak elképzelés, és feltételezés... És eddig a bizonyítékok erre vallanak.. de majd ha ráérünk, Brekivel szórakozhatunk ezen... Én benne lennék, de azért majd játszunk is 😊
de furdal a kiváncsiság, egyszerû a teszt, csak rá kell szánni magunkat.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
És kb. 1 órát kint is leszek... gyakorlati jelentõsége 0... szóval érted...
De ha lenne munka itt lennék... így viszont minden csak formaság, mert nekik az a lényeg, hogy megcsináljam a dolgokat...
Amúgy most van melóm, amit hanyagoltam az üzik miatt, úgyhogy ebéd után megcsinálom azokat, majd utána jövök csak ide (nehogy én is átessek a ló túloldalára, hogy PESért hanyagolom a melót😛)
de lehet hogy csak nagyon lassú a nete, nem? mert egy nyíl volt a neve mellett, de gondoltam én csinálok szobát, akkor nem lesz gond
mondjuk teljesen mind1, 1.félidõ annak laggol aki belépett a szobába, 2. félidõ meg annak, aki csinálta a szobát..
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
De a csiter lista szerintem erõs. Engem is odatehettetek volna amiatt a DCs szitu miatt.. És azért ez eléggé erõs dolog, szóval csak annyi, hogy ne szálljon el a ló.
Lehet hogy a kapcsolat szar, nem tudom elégszer ismételni... Az igen jó megoldás, hogy blokkolás, hiszen te nem élvezed a játékot.. de a csíterezés így 1bõl az hát nem tudom.
Ti tudjátok 😊
Én csak próbálom védeni az erkölcsöt 😛
illetve más utolsó 10 meccsét
a friendre rakást senkise tudja?
sajnos nem jegyeztem meg a nevét :S
elvileg 17:10ig van így meg a napi munkaidõ mennyiség (hétfõ-csüt), pénteken meg 15:10.
De ez ennél sokkal bonyolultabb, de ez nem publikus, és azt hiszem senkit se érdekel 😛
Játékerõt majd meglátjuk.. A nevében is bennevan, játék. 😊)
Amíg élvezzük addig van értelme. 😊
2 meccs, 2 gyõzelem, átlag lõtt: 3, átlag kapott: 0 😄
sztem az elõzõ 2 ellenfele is kiléphetett ellene...
ismerõs a szitú
sztem írd fel a cheater listára
amúgy a 2-nál ne lépj még ki 3-0-ra kapja
ezeket én ezentúl blokkolóra teszem
1. félidõ teljesen normális, vezetek 1-0-ra..
2. félidõ laggol mint állat, 50. percben már 2-1 oda, azt se tudtam szinte hogy hol a labda, ez alatt az 5 perc alatt nem értem labdába az tuti (csak a középkezdésnél 😄), a 2. gólnál ki is léptem...
A játékerõt ne kiabáld el
Vata úr is ezzel jött aztán játszottunk vagy öt döntetlent P
Igaz nála a 2. félidõ az húzós :-)
hogyhogy fél hatig?
9-kor kezdesz?
Az az idegesítõ, amikor te vagy a jobb, csak szerencsés, és még neki is áll feljebb 😛P (szerencsére nálam ilyen nagyon még nem fordult elõ 😛P)
Mert akkor vagy elõtte, vagy utána 😛
Én valszeg ha nem scannelek 😛 akkor fél 6ig vok benn..... És 6- negyed 7re otthon... És akkor 1-2 meccset nyomhatunk. Többnek akkor van értelme, ha azonos játékerõt képviselnénk. De az elég nehéz 2 hónap PES után, amibõl 3 hét az irányításra, kb. 2-3 hét a játék megismerésére és egyáltalán felfogására volt fordítva. 😛
No meg a széleskörû online tapasztalat 😄D
De lényegtelen. 😊
Csak az idegesít, ha le is lámáznak 😛 Az elég demoralizáló. 😊 olyankor jön a 2* os ML 😛
Talán egyszer tovább maradok (kb. 6- fél 7.) és akkor már szinte senki se lesz itt 😛
Jaja Breki kipróbálhatnánk a játékot, már terveztük, de aztán nem igazán jött össze.
De pl. ma akár megpróbálhatnánk, kár, h. nincs vmi online kommunikációs csatorna, ahol tudnánk dumálni, otthon fórumot frissíteni nincs sok kedvem 😛
De ha megbeszélünk mára egy idõpontot akkor oks. CSak akkor ne mással állj le 😊) (1* láttalak, de akkor Shevaval toltad, meg Vatával)
Szerintem nem fog akadni... Ha mégis, akkor iszonyat net igénye kell legyen a játéknak, amit nem tudok elhinni... nekem elméletileg 512es a sávom (feltöltõ), ez 64 kbyte.. na de ha mondjuk csak 35-40 kbytetal folyik az adatcsere... annyiba csak befér a labda és a játékosok mozgása, cselekvések, meg néhány egyéb infó (pl. idõ)...
Otthon majd még letesztelem a sávomat, de pl. DCn 35kra korlátoztam le, és annyival húznak is, de mintha 50kval is húztak volna...
kéne valami nagyon gyors feltöltõ oldal... Sajna az én szolgáltatómnak nincs, vagyis legalábbis nem tudok róla, h. adott volna tárhelyet stb...
Nincs neked valamilyen "saját" full megbízható? Ott nagyon szívesen lemérném a feltöltésem... No meg te is lemérheted...
De kizárt, hogy 35-40 kbyte/secbe ne lehessen belerakni a dolgokat, de hát ki tudja... Shevanak van 96 KBites kapcsolata (12 kbyte/sec)... És jó laggolt vele... de 3-4*es sebességnek már tutira elég kell legyen.
Na majd meglátjuk!
Amúgy amikor DCztem és 35kval húztak, akkor mondta a srác, hogy mozdulni se tudott... szal ezért szeretném lemérni a sávom, mert szerintem az 512 kbites feltöltõ sávom kamu.
igaz ha más kiosztású kontrollert kapsz megint tanulhatod
nekem pl van egy vezeték nélküli retgõs LOgitech-em amin hat gomb van felül
na azzal kb úgy játszhatok mint te most
nem szintre értve hanem gombkeresésre
amúgy miis kipróbálhatnánk, hogy veled akad-e
érdekes hogy VAta-val és Quaressal is akadt a második félidõ de látszott hogy ez nem direkt elõidézett akadás.
De az csak formáció ha jobban megnézed.. 😊
Egy eléggé támadó szellemû formáció...
De annyi script van rá írva, hogy az általad használt formációt transzformálja át erre...tehát a felállásod nem fog változni 😊