PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán a sok nyomiság, ami nem kell ott marad...
hehe,szerintem a kézikönyv is poros 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amúgy ezt viszont törölni fogják valszeg, hisz nincs reg... vagy én nem látom...
szal ez csak ideiglenes...
Kéne vmi normális tárhely.. nem tudtok vmi jót? ingyenes is jó 😊)
magyar..
a háló pedig celluxra ragasztott cérnaszálakból vagy ilyesmi
itt meg nem lehet regisztrálni... a képfeltöltés.hu-n se láttam reget, azért nem használom.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
csak mikor meg kéne nézni...
beolvasás0001v3.jpg 760 kbyte
a kép helye az a kezdemény már tom... csak nemvágom miért.. feltöltöm akkor újra.
csak bejön a kép neve, mérete, maga ez az imagehosting oldal...
meg egy a kép mérete alatti gomb, ami ÜRES! szal ilyen vmi kezdemény...
azt ennyi a képem...
ezt
Link your image to your friends or view your image yourself!
bemásolom vágólapra
http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=000-va-el_mejor_italo-disco_de_los_80-3cd-2005-cd-back- DivxTotal.CoM.jpg
böngészõbe bemásolva bejön a kép jobb klikk
http://images6.theimagehosting.com/000-va-el_mejor_italo-disco_de_los_80-3cd-2005-cd-back-%20DivxTotal.CoM.jpg
és ez a kép
ha megnézed a két cím különbözik
Próbáld ki..
most ezzel mit csinálsz???
ez a link...
vedd a sima linket írd be a böngészõdbe
és amikor nálad megjelenik jobb klikk rajta és elkaptad
De mintaként akartam 1et...
hogy jó e nektek... meg majd a publikumnak, ha bescannelném.
(bár fura, h. még senki se tette😛)
talán elég lenne 640*500 as felbontás is, fölös ekkora... és akkor az úgy is 300 kbyteos kb.
volt egy elég magas amit a közepén lehetett szétszedni egy közepes (szerintem a legjobb) aminél felül a karikát
és ez volt laposabb kisebb változatban
jobbulást neked
Meg volt egy Emilyn HUghness Soccer ami mindig kiakadt ha nagy gólt lõttem.
Te írhattad be a játékosneveket amiket felül kiirt.
KIderült pár héttel mielõtt eladtuk a Commodore 64-et, hogy az én verzióm volt a hibás ugyanis kaptam egy másikat amivel jó volt,
megfogadtam ha keresõ leszek veszek újra egy Commodore-t hogy játszhassak vele :-)
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Két része volt
Nekem külön saját készítésû dobozom volt nekik.
Hülye fejemmel eladtam pár éve
Melyikek voltak a magasabb két részesek az alacsonyabbak vagy a nagyon laposak?
Akkoriban anyámék azt tanácsolták, hogy menjek sport riporternek, mert titokban mindíg hallgatták, ahogy közvetítem a meccset, és az akkori nagyok semmik voltak hozzám képest. 😊
vagy ezért scanneltem a fõnök elõtt? 😛
Még meg is kérdezte, hogy hú, ilyen gyorsan scannel, meg hogy képet mennyire jól lehet?
Mutattam neki, h. ennyire 😛P
Szal ez 1 jel volt, h. nem kéne 😊
De ha úgyse reagáltok, nem is szenvedek vele 😛
Lefestettük zöldre és a közepén fehér vonal a 16-os meg ceruzával berajzoltam.
Otthon is volt egy pályám a parkettán a szönyeg alatt illetve csináltunk egy hordozhatót apuval aminek szegélye volt.
ilyesmi

És ugye az egyik csapatnak drukkoltam, és tökre ideges lettem, hogy a másikkal vagyok jobb, és szinte lemondóan vettem tudomásul, hogy a másik csapattal szétverem a kedvencemet, mert éppen azzal voltam jó helyzetben 😊))))))
Na jó, én is bevallom, hogy 120 gombfoci csapatom volt, teljes magyar, valamint csonka olasz, német, angol, osztrák, holland, francia bajnokság, valamint vagy 60 válogatott csapat. Külön füzet, tabella, góllóvõ lista.
És a nagy gombfoci könxv nekem is megvolt , méghozzá 1-2 rész, Minyutti felügyelõvel és Dr. Schayt Kese fõtitkárral, meg Dömivel, a West Bromwich medve edzõjével. 😊 Ha erre gondoltál?