PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szerkesztés után megcsináltad az Encrypt is?
Am melyik patch-et használod? Mert én a PESEdit 1.3-at.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"Decrypt your EDIT.bin using PES 2012 Decryptor
Edit it using UE 4.25
Encrypt it using w!ld@'s Decrypt/Encrypt Tool"
Így kell. 😄
utánanézek hátha van rá vmi megoldás
Tegnap jött ki a 4.2.5-ös verzió, azzal már az EDIT.bin-t is lehet elvileg szerkeszteni, próbáld meg azt, sztem úgy jó lesz.
http://www.mediafire.com/?itt8fkij4qg9dpe
unnamed_2481 -> unnamed_2658 : Global textures
Itt keresgess.<#papakacsint>#papakacsint>
így elég fura hogy az teljesen más színû
PESEdit.com 2012 Patch will include new boots, besides a whole lot of other features, like English Npower Championship. It's set to be released this weekend.
Őrült vagyok? Lehet :D
évek óta így megy és pl tavalyelõtt 3-4 fûkészítõ is pakolt oda
tavaly is Slayer
és az elsõ hozzászólásba pakoltam a készeket ha megnézed látod is a tavalyinál például
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Sztem nincs olyan emberke az oldalon aki tudná hogy a te topikod "általános fû topic" akar lenni. 😄
Ilyet sztem max úgy lehetne csinálni, hogy szólni kéne az adminoknak hogy te általános fû topikot akarsz és hogy rakják be "Sticky"-be, szóval mindig legelöl kap helyet a topikok közt.
Amúgy sztem úgyis mindenki külön topikot nyitna a gyepeihez, szóval nem hiszem hogy mûködne a dolog. 😊
A névhez meg annyit hogy elkéne különíteni vhogy a PES 2012-õt és a patch-es dolgot, mert olyan mintha egybe lenne. 😊
jó tudni, akkor igazán átnevezhetnéd vagy vmi 😄
am azért nyitottam újat, mert nem akartam bekeverni a tieid közé, meg lehet szóltak is volna érte hogy más topikjába rakom az én cuccaim.
ilyen volt az övé
és szerintem ez lenne szép
de neki a fényes kell sõt szerintem még fényesebb elneveztem Mr Shine-nak
<#beka3>#beka3>: szerintem még egy picit lehetne sötétebb! <#eljen>#eljen>
olyan kell nekem is
DDS plugin kell hozzá, de DDS berakásához a játékba nem kell
am: ez kell hozzá
készítettem 4 változatot kérésre bár nekem nem tetszik
a DDS-ek
http://adf.ly/3JUyk
A második az még jó és a negyedik azt nem próbáltam.
A második a játékban