PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Amúgy van már kész füve stadionhoz valamelyikõtöknek? Úgy értve, hogy mind az 5 fájlt módosítva?
Breki33
felrakom nézd már meg, hogy mit tudsz vele csinálni ez az optix kinai nekem :P
tobias88
Amit még iszonyatosan rondának találtam, az a Bristol Mary füve...
<#eljen>

tobias88
Már megtaláltam stadium creatorban, módosítottam is a füvet...
Igen, ez editoros stadion. Elvileg játékon belül a stadium editorban át tudod állítani a csíkozást.

Sztem úgy kéne hogy a textura felét vagy egy részét átlátszóra állítani, és akkor közvetlen az oldalvonal mellett lenne ugye a normális gyep, a fekete rész meg újra olyan világos fû színû lenne.

tobias88
Valami iszonyat <#idiota>

Breki33
#75090 ?

beállítottam photoshop-ban de azt feketének látom lehet ha jobban be tudnánk lõni nem lenne a széle is fekete
Estadio Mestalla alapból nincs a játékban, szóval nem is értem mit akarsz.<#nevetes1>
Max ha vmelyik patch-el bekerült vmelyik stadion helyett, vagy stadium editorral szerkesztett. :)

tobias88
Most én vagyok vak, vagy tényleg nincs Estadio Mestalla a bin listában? Pedig a játékban meg van és irtózatosan ronda a fû...
Roland10
"Apply gomb, különben nem változik meg" - na ez pont kimaradt! :) am köszi!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Buddy
1. edit.bin-t ráhúzod a decrypt gombra
2. megnyitod az editort, ott a legördülõ fülnél a mappán edit.bin, kikeresed, megnyitod
3. maszatolsz, alakítod, minden változtatás után Apply gomb, különben nem változik meg
4. mentés gomb ott fönt
5. edit.bin-t ráhúzod az encrypt gombra
6. bemásolod a documents/.../save-ba
7. örülsz

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Roland10
hát ezt nem hiszem el.. valaki írja le, hogy hogyan mentsem el a EDIT.bin-emet az Editorral, mert addig eljutottam, hogy megnyissam a Decrypter használatával, de menteni már nemtudom, hogy mûködjön a játékba. :/

Roland10
kurva szépek a gyepek! :)<#eljen>

Breki33
AZ a képek alapján egyébként IS Van.

Azzal AZ optical vagy Mi tudsz jobban átlátszóságot állítani?
<#eljen> kár hogy így meg fekete lesz a széle <#mf2>

Breki33
okés majd megnézem
Breki33
szuper átlátszóvá téve mûködik, csak felül marad a reklámtábla és a fû széle között egy kis csík

Day - fine
Day and Afternoon - rainy
Afternoon - fine
Night - fine
Night - rainy

ha 2011-hez csináltál újakat akkor azt elkérném, nekem még a 2010-eshez vannak koszolódások :)

Breki33
egyébként hogy van, nappali , esõs, délutáni, esti, esti esõs?
Breki33
tavalyit elõkereshetem, de szerintem azokat már odaadtam
értem, azt hittem külön layer-ben megvannak

jaja gondoltam

Breki33
ja nincsenek koszolódásaim csak egy alap gyepem illetve tavalyi van valahol, de azokat most nem használom
Breki33
persze hogy elüt mert az összeshez ugyanazt használja tehát ha a nappalihoz hozzáigazítom akkor ha estiben más színû már nem jó

most a nappalihoz igazodik

azon gondolkozom mi van ha átlátszóvá teszem
A gyep az tetszetõs, de a széle még mindig durván elüt, legalábbis itt az estinél nagyon látszik.

Am, kérhetnék tõled psd-ben koszolódásokat? :)

Breki33
Esti

Breki33
na csak sikerült

Buddy
Hurrá, végre meg lehetett szerelni, hogy ne legyen osztrák-barca mezcsere pesedit 1.3-nál

Akinek kell angolnyelvû szponzor-lista master league-hez, itten:
http://hotfile.com/dl/132939959/e30e88f/Sponsors.zip.html

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Már hármat próbáltam .
és angolul is beszél csak nem annyit amennyit kéne,meg nem azt amit kéne <#nemtudom>
Továbbra sem tudom hovatenni a PES 2012-t. Most éppen pozitívabb vagyok, játszottam egy hihetetlenül jó, elképesztõ hangulatú meccset a Chelsea ellen (természetesen az Arsenal színeiben, 2:1-re nyertem idegenben). Ez a hangulat, ami fogva tart a PES-nél. Fantasztikus fizikális küzdelem, lüktetõ meccs, szép gólok. Nem mintha nem látnám ugyanazokat a hibákat, van belõlük dögivel, de ilyen meccsekért érdemes kínlódni olyan sokat. Nem tudom, hogy mit nullegyezett ki a gép, de alig volt idegesítõ hiba benne. Bárcsak minden meccs ilyen lenne.
San Siro 2490 ;)

nagyon szépen köszönöm tökéletesen mûködik :D

Breki33
Breki33
a read only-t le kell venni

gondolom rendszergazdai módban kéne futtatni
minden patchnél amit felrakok ezt írja ki a kitserver és így egyik patchet sem tudok élvezni

mi a megoldás tudtok segíteni

Breki33
igen ezeket néztem korábban, de mintha stadiononként lenne
Breki33
én csak kicsit ismerem, de ez úgy tûnik minthe 11-es kommentár lenne vagy nem a nyelvnek megfelelõ
tobias88
Breki, meg tudnád mondani a Mestalla dt07.img-s helyét? Kör-körös alakú a fû és nagyon zavar..
Megnéztem újra bemásoltam ,minden de ugyanúgy sz""ik .
Teljesen mást mond minta ami történik, és egyáltalán nem mond játékosneveket. <#szomoru1>
Van valami ötleted hogy lehetne megoldani ?
Láttam te elég jól ismered a játékot.
üdv G
penge96
A BAL módban valahogy átlehet írni a játékosom nevét?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Nem? :| Hol élsz te? xD Az lenne a fura, ha csak caps lock-os betûket lehetne használni. :D

penge96
Köszi, mostmár mûkszik. Milyen fura, soha nem láttam még kisbetûvel írt csapatneveket a PES-ben xD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

np Blade ;D

penge96
De hülye vagyok, miután leírtam, hogy nem megy, rájöttem hogy encryptelni is kéne... bocs xD