PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Felesleges ezzel szórakozni...
Ennyi a sebességed, kész. Ha minimum meg van határozva, és azt eléri, akkor szoptad, ez van. Mondjuk ilyen szolgáltatásra elõ sem szabad fizetni. A hálókártyáiddal meg semmi baj 😛

CSAK a Fradi

horpeti
tudtam szerinted hogy ennyire gecik? nem...

megkérdem mennyiért lehet felbontani.. 50k alatt bontom a szerzõdést majd.

horpeti
és b+ ennél is szakadozik...

sebesség (bits/second): 190515.95466830188

vagy 5* megállt mérés közben... ezzz már nem az én hibám, meg az op rendszeré sem lehet az.

Breki33
ez hülyeség volt

én a tvnetnél vagyok és nincs szerzõdésem már
horpeti
Wáá, b+ ugyanúgy szakadozik, anyátok! (nem tietek😛)

Az Ön sebessége: 133.65 kbit/s
Az Ön sebessége: 140.89 kbit/s

Nah, lássuk a te oldalaid... azt az 1 megás töltésût

horpeti
nem tudok, 2 évre szerzõdtem 3 hónapja.

Nah, benn a gigabites hálókari, lássuk mit alkot😄

jbal
ha esetleg váltanál szolgáltatót akkor UPC rulzz.régebben volt olyan vele h kattintasz és nem csinál semmit de olyankor a frissítés gombot szoktam nyomkodni.

horpeti
nyah, nem javult többinél se, néha kihagy a folyamatos sávterhelésnél.. nah, akkor hálókari be 😞

horpeti
most nincs már nod update:

Az Ön sebessége: 171.53 kbit/s

rulez...

horpeti
nemtom mi a szart csináljak... lehet átrakom most próbaképp a gigabitest, aztán megnézem azzal is.. ha azzal is közel hasonló lesz, akkor szvsz ez már nem az én hibám.

horpeti
Az Ön sebessége: 111.60 kbit/s

mellette 12 Kbytetal jön le nod32..

szal az annyi mint kb. 223 kbit/sec letöltés.

kemény...

friss install rulZ

horpeti
hangkártya még nincs 😄D

horpeti
újraraktam winfost, hát kiv. leszek a mérésekre, most updatel a nod32..

Breki33
nekem 2281 kbit/s de mennek mások is
Breki33
photoshop

senkise olyan hülye hogy ezzel szórakozzon
Breki33
analóg egyértelmû

oltári baromság D-Paddal irányítani

de be lehet állítani analóg pasz padig ugye r3-al jön irány meg az analóg iránya
báttyó02
1*,full hosszuságú meccs,és gamepad+bill....mondjuk gamepaddal irányitja az egyik felet,másik meg áll,.mivel nem nyomja billen más,aztán csak középkezdéstõl kapuig bekell sétálni 😄

szvsz😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szóval ez hogy lehetséges?

az elõzõ 2 üzenetet vegyétek semminek.itt van

itt a link: ez

ezt találtam.ez lehetséges?

horpeti
Otthoni teszt:
a home.datanet.hu le se fut.

próbálom jbal linkjeit:

Az Ön pillanatnyi sávszélessége:

347.2 Kbps

többet nem tudtam mérni, mert cachebõl szedi a cuccot 😛

feltöltés:
Bandbreite: ~160 Kbit/s

Ja, és vicces, mert sebességmérés közben megáll az adatátvitel... gondolkodik vagy mi? 😄 nagyon valami gebasz van itten.

Nah, pápá, reinstall 😄

horpeti
mekkora OFFot nyomok ám.....lol 😄

bocsi, na végeztem! 😊

horpeti
ADSL Szolgáltatásra vonatkozó célértékek
Az Elõfizetõ által az Egyedi Elõfizetõi Szerzõdés szerint igénybevett sávszélességû DSL Szolgáltatás nyújtása során Szolgáltató biztosítja, hogy az alábbi táblázat szerinti minimális sávszélesség értékek folyamatosan az Elõfizetõ rendelkezésére álljanak az Elõfizetõi Hozzáférési Ponton. A táblázatban jelölt maximális sávszélesség értékek nem érhetõek el folyamatosan, azok elérhetõsége a mindenkori átviteltechnikai és forgalmi viszonyok függvénye.

ADSL 512 ADSL 1024 ADSL 1500 ADSL 300
Sebesség (Kb/s) Min Max Min Max Min Max Min Max
Feltöltés 64 128 64 256 128 384 128 512
Letöltés 128 512 384 1024 768 1500 1500 3000

hehe.

akkor elvileg mivel a max. 2048, ezért a min. is duplája... de ha mégse így van, akkor...

Amúgy ha komolyan képesek minimumot szolgáltatni tartósan, akkor azzal nagyon fel fognak húzni.

horpeti
Jah, olvasom szerzõdést, eléggé nem ügyfélcentrikus.

Remélem nem lesz szükség radikálisabb eszközökre.
Megfogni nem tudom õket, de az tuti, hogy olyan hírhedtséget fognak kapni + kapnak egy olyan priuszt a fogyasztóvédelemnél, hogy azt nem rakják ki az ablakba.

Rohadt egy banda, fújj...
1.5 hónap után mikor mondtam, hogy megyek máshoz, másnapra megvolt a sáv...

most érdekes mód nincs meg.

Akkor 1 havi díjat levontak, korrekten, azt kértem is.

Ez a csávó szerintem már ismert, azért szólt be ilyet... mert szerintem normális esetben nem az a megoldás, hogy garantált töredékén felül van, szal ne ugassál, hanem próbálja megoldani a problémát!!

De õ 1bõl ezzel kezdte...

nem csoda ha nem gondolok jót róluk... egy hibabejelentésnél nem más szolgáltatóval kell jönnik hogy náluk is ez van, lol.

Sajnos nem tudod õket megfogni ha a garantált sebességet teljesiték,még ha az a töredéke is a fizetettnek.Mert az benne van a szerzõdésben amit aláirsz hogy mi a minimum.Ha az megvan...
Nekem szerencsém volt,egy évig voltam a Freestart-nál mindig full volt,most másfél éve a TVNet-nél,mindig full.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

horpeti
lol, mit mondott a srác... hogy nem fut e vmi spyware... kapcsoljam ki más progikat, ami kommunikál..

ha ha... épp az, hogy semmisincs 😄

Ja, és a nagyon lol:
kérdezte mennyit mértem, mondom 3-400 kbps, erre mondta, az még a garantált határon belül van.......

mert más szolgáltatónál is, pl. 1024esnél 128k amit garantál..

hát majdnem elküldtem a csába... Hát akkor kezdem érteni, miért szar a net...

2 Mbites elõfizetés, és folyamatosan 3-400kt szolgáltatnak, mert az a garantált??? Ez normális???

hú milyen balhé lesz itt, ha nem javul meg XP reinstallra...

jbal
Breki te az analóggal vagy a D-Paddal irányítasz?
És azt nem lehet szabályozni h ha mozgatom a jobb analógot akkor cselezzen vagy manual passz.így azt se tudom szabályozni h manual passz-al hova adja

horpeti
sõt, most felhívom õket... úgyis szabotálják a dolgokat.

horpeti
Igen, nekem is ezt kéne látni a saját szolgáltatóm mérésénél!!!

Hú holnap úgy rájuk telefonálok......... Ha nem javul meg a reinstallra...

Azt hittem a szerverük szar, de ha nektek jól mér 😛P

Nya...

Nekem jó. (egy elgedett ügyfél <#buck> )

jbal
azt nem fogja

horpeti
hehe. Én nekem sikerül rábírni a dologra... És elvárom, hogy teljesítsen is basszus.. egy szaros 2 MBit/secet nem tud teljesíteni egy 100 MBItre tervezett kari... az nevetséges, és abszúrd, tehát a szolgáltató lesz a hunyó szerintem.
Majd kiderül, már idegtépve várom!! 😊

(jelentem a gigabites hálókarimmal sem jön a kivánt sáv, de mintha némiképp jobb lenne pár 100kbit/ssel.)

<#mf3> ezt a sebesség mérõnek.De nekem ne ezt irja má.Én azt akarom, hogy kiirja hogy pl.:80kb/s

horpeti
akkor az jó 😊

most lemértem ezt irja 773.48 kbit/s

épn hülye vagyok ehez , ez tény.De mikor lemérem sose azt iraj hogy mondjuk 90 kb/s-al tölt hanem valahány kbyte.amugy 768/128-as netem van

jbal
az nekemnem jó.rámegyek h run test.egy pillanatra bejön egy új oldal aztán meg semmi.
én is bedugtam integráltba de azt se tudtam h lehet új kapcsolatopt létrehozni

horpeti
jah, ez az az oldal!! kösz! 😊

Breki33
Itten vagyon több teszt fanatikusoknak mint ti

PPPPPPPPPPPPPPPPP
horpeti
nálunk otthon a t online is tökéletes, de amióta elköltöztem, és befizettem erre, szopok vele!
Bár amikor kibalhéztam magam, rá 1.5 hónapra megcsinálták, de úgy látom, megint romlik visszafele.. vagy a gépem szaródott el... de férget , kémet nem találtam a gépen...

Lehet az integrált miatt van, de ennyire instabil nem lehet egy 100 MBites hálókari...
Ráadásul a rendes karimnál is 5-600 kbpseket mért...

békaphatja... na mind1.

Újrainstallálok, felnyomom integráltat, mérek. Aztán ha nagyon gáz, akkor megpróbálom a rendes hálókarival is (2 napja már ki be rakosgatom a kártyákat grr..), és ha azzal is hasonló, akkor rámászok a szolgáltatóra.

Mert default állapotban is jól kéne mérnie a hálókarinak.. a TCP optimalizálás már nem erre vonatkozik... no meg már simán mértem normálisan... de most visszaesett, fura, mert PESben nagyon nem látszott, de röhejes, hogy nem bír lefutni a teszt sem, mert akadozik az adatátvitel (ha szoftveres a hiba akkor reinstallal meg kell szünjön)

Breki33
Az Ön sebessége
177783.8 kbits/s
21787.2 K bytes/sec

Az Ön letöltési sebessége kb.: 2448 Kbps vagy 300 Kbájt/s
( Ahol kb = kilobit és kB = kiloBájt )

Feltöltést itt nézhetsz
klikk

Upload speed: 210 kilobits per second

jbal
hát amikor megrendeltük még csak 1 megás volt.azóta növekedett

horpeti
feltöltést csak azt tudom, amit te adtál, meg van 1 otthon...

De azt majd csak este tudom adni, vagy rákeresel...

milyen neted is van jbal?

UPC?

irigyellek, jó ez a net, ilyennek kell lennie... én súlyósan megszívtam velük... De amit kapni fognak, nem teszik zsebre (ha tényleg nem a gépem a hibás, de miért lenne!) este ez is kiderül a reinstallal.

horpeti
sajnos mivel nem hagyományos behívón jön a netem, így nem tudom alkalmazni a matáv ADSL tesztet....de majd ezeket.. meg a saját szolgáltató tesztjének is jónak kéne lenni... de le se fut... itt bent meg simán, szal tuti vagy a winfos szart be a sok sok driverbaxódással, vagy a szolgáltatás lett gáz..
asszem tutkó winxpreinstallt nyomok ha hazamegyek, csak sajnálom rá az idõt, grr...

jbal
és vmi feltöltés mérõ?

jbal
mindegyikkel lemértem és télleg 2.5 megás

horpeti
Ezek jók, majd kipróbálom otthon!! 😊

jbal
lehet h csak 2 megás de UPC Chello Classic van és az 2.5 megásat mond
ezzel
meg ezzel mértem