PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt lett 1-0-a.Na bent volt? 😄

Breki ebbõl a 2. az ami fel van törve nem? vagy mind2? mert a mérete full ugyanaz... miért 2 link?
Nekem sosincs reklám.Én beregisztrálva töltöttem le.
basszák meg, 4-2-4es felállással, és nem bírom megverni... ráadásul olyan 4 védõ, ami az all attackban van...
és ilyenek vernek szét...
vicces
és ilyenek vernek szét...
vicces
röhejes amúgy...helyesen
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ehh, hát ne haragudj, de röhelyes vagy...
60 perc alatt nem volt lövésed (ha jól emléxem..), nekem 2 kapufám, üres kapura mellélõttem, kapusod kurvajól védett...
Erre a kavarodásnál ott bénázol ahelyett, hogy tisztáznál, mikor meg bevágom, kilépsz...
Hát gratulálok, szép volt... ;-)
Ha valakinek volt oka idegeskedni, akkor az én voltam, mert minden kimaradt, te meg semmit nem csináltál...
Na de mind1, akkor hagyjuk is ezt a fenébe...
60 perc alatt nem volt lövésed (ha jól emléxem..), nekem 2 kapufám, üres kapura mellélõttem, kapusod kurvajól védett...
Erre a kavarodásnál ott bénázol ahelyett, hogy tisztáznál, mikor meg bevágom, kilépsz...
Hát gratulálok, szép volt... ;-)
Ha valakinek volt oka idegeskedni, akkor az én voltam, mert minden kimaradt, te meg semmit nem csináltál...
Na de mind1, akkor hagyjuk is ezt a fenébe...
CSAK a Fradi
megnyitod a e_text.afs-t.kijelölöd az unkown_22-tõl a 88-ig.edit-->import all files és ott kiválasztod a step 4 - minikits mappát
helló, a txs minikiteket hogy kell patchelni??
melyiket nyitom meg azokat a fileokat?? mert megnyitottam a foldert, de nem tudtam apply patch in folderre kattintatni semmire se, minden el volt szürkítve..
a 0_textet kell megnyitni elõbb és úgy rá vagy mi?
aztán már tok játszani mindjárt
melyiket nyitom meg azokat a fileokat?? mert megnyitottam a foldert, de nem tudtam apply patch in folderre kattintatni semmire se, minden el volt szürkítve..
a 0_textet kell megnyitni elõbb és úgy rá vagy mi?
aztán már tok játszani mindjárt
Csak mert a 3.0-át leszedtem már, és ügye kell hozzá...
akkor honnan?<#conf>#conf>
Sziasztok! A Superpatch 2.0 honnan lehet letölteni, ugyanis a filefrontos link nem mükszik... köszi
bepipálom de akkor kirakja vhova oldalra és nem engedi vagy nem tudom h lehet áthelyezni.mert húzni nem lehet
nah, akkor vissza integráltra (remélem menni fog), aztán Tuner + hangkari be... és élvezzük az életet.. ha akar vki onlineolni, mehetünk.. 😄
Bruszt rulez 😄
Bruszt rulez 😄
az ellen nem lehet vmit tenni h az Internet Explorerben nincs ott az a csík ahova a honlap nevet lehet beírni?
Kultúrált email elment a mérési eredményekkel, észrevételekkel...
Én korrekt voltam, remélem õk is azok lesznek.
Én korrekt voltam, remélem õk is azok lesznek.
rájöttem, csak... fax voltam.. nem volt még rossz tapasztalatom, ami óva intett volna. most van! 😄 többet nem leszek már buta.
hát a 130kbit nem éri el a minimumot sem. 😛
majd jól rájuk ijesztek.. jöjjenek ki, nézzék meg.
Ha minimumon járatják, akkor az biztos, hogy nagyon ki fogok jönni a sodromból.
majd jól rájuk ijesztek.. jöjjenek ki, nézzék meg.
Ha minimumon járatják, akkor az biztos, hogy nagyon ki fogok jönni a sodromból.