PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel egy az egyben átrakható a afs illletve onlineban használható nemsok van
talán az intro meg a menüben a háttér
a stadionnevek meg azért nem stimmelnek mivel ugye nem abban vannak
talán az intro meg a menüben a háttér
a stadionnevek meg azért nem stimmelnek mivel ugye nem abban vannak
sziasztok!
ha valaki tapasztal valami újítást a we9-ben a pes5-höz képest, az plíz ossza meg velem (velünk), mert én ugyan csak belenéztem egy pár perc erejéig, de totál ugyanolyannak tûnt...
a we8-ban annó kapásból látszott pár különbség, de itt SEMMI.
ha valaki tapasztal valami újítást a we9-ben a pes5-höz képest, az plíz ossza meg velem (velünk), mert én ugyan csak belenéztem egy pár perc erejéig, de totál ugyanolyannak tûnt...
a we8-ban annó kapásból látszott pár különbség, de itt SEMMI.
Már rájöttem.
Ezt a Bitreactort hogyan kell használni ?
ott vmi 2 napon belüli cucc van, de asszem le lehet vásárolni. Mind1, megyek majd és meglátom mi lesz.
CSAK a Fradi
Az ok, de mondom, hogy megkérdeztem, és a csávó azt mondta, hogy ez az...
Még vmit a vonalkódokkal is nézegetett.
Még vmit a vonalkódokkal is nézegetett.
CSAK a Fradi
milyen indokkal?
esetleg azt mondod egyxik eladónak, hogy nem mûködik rendesen levásárolnád másra
ha három napon belül vagy
de a tescoban ezt nemtom hogy nézik
esetleg azt mondod egyxik eladónak, hogy nem mûködik rendesen levásárolnád másra
ha három napon belül vagy
de a tescoban ezt nemtom hogy nézik
Szerinted ha számlával meg minden szarral visszaviszem a tescoba, akkor kicserélik? Mert ez nagyon nem kóser 😞
CSAK a Fradi
Na a tied ez
Saitek IMPACT X6-38V DUAL Rumble USB
Saitek IMPACT X6-38V DUAL Rumble USB*
Preisspanne: 8,66 EUR - 18,20 EUR
Bild vergrößern
Durchschnittspreis: 12,15 EUR
Hersteller Link: www.saitek.de
Produktbewertung:
Beschreibung/Details:
Kabel-Gamepad / für PC / Force Feedback / USB-Anschluss / analoge Steuerung / Tasten: 10
tehát rumblepad sztem felesleges volt ezt venni
én meg vagyok elégedve a másikkal
Saitek IMPACT X6-38V DUAL Rumble USB
Saitek IMPACT X6-38V DUAL Rumble USB*
Preisspanne: 8,66 EUR - 18,20 EUR
Bild vergrößern
Durchschnittspreis: 12,15 EUR
Hersteller Link: www.saitek.de
Produktbewertung:
Beschreibung/Details:
Kabel-Gamepad / für PC / Force Feedback / USB-Anschluss / analoge Steuerung / Tasten: 10
tehát rumblepad sztem felesleges volt ezt venni
én meg vagyok elégedve a másikkal
tényleg? 😄 Mintha rezegne (néha kapufánál) a pes is...
Bár lehet keverem, nem tudom 😞
Bár lehet keverem, nem tudom 😞
CSAK a Fradi
köszi, de nekem adtak hozzá cd-t...
Ha esetleg kell nekted, akkor megpróbálhatom feltenni vhova, mert nem csak ennak a drivere van rajt, hanem asszem az összes 😊
Ha esetleg kell nekted, akkor megpróbálhatom feltenni vhova, mert nem csak ennak a drivere van rajt, hanem asszem az összes 😊
CSAK a Fradi
Hát nemtom, én nem vettem észre, hogy rezegne...Pedig asszem lõttem is vele kapufát, nemtom.
Mikor telepítettem a driverét, 100%-nál megállt...de nem írta hogy kész, jó, vége, csak simán mintha lefagyott volna. Mondom ok, kilõttem feladatkezelõbõl. Mondjuk a game rendesen, név szerinte feilsmerte 😛 De tényleg nagyon ratyi, iszonyat
Mikor telepítettem a driverét, 100%-nál megállt...de nem írta hogy kész, jó, vége, csak simán mintha lefagyott volna. Mondom ok, kilõttem feladatkezelõbõl. Mondjuk a game rendesen, név szerinte feilsmerte 😛 De tényleg nagyon ratyi, iszonyat
CSAK a Fradi
Amúgy leveleztem a Saitekel kicsit õk ezt írták
"Sehr geehrter Kunde,
go into: http://www.mega-world.com/all-download.htm
go down till the end of the page. Here you should find "1" and "2" click on "2". Now you should find the driver."
Ezt a programot viszont nekem nem sikerült telepíteni.
De hátha nektek mûködik
"Sehr geehrter Kunde,
go into: http://www.mega-world.com/all-download.htm
go down till the end of the page. Here you should find "1" and "2" click on "2". Now you should find the driver."
Ezt a programot viszont nekem nem sikerült telepíteni.
De hátha nektek mûködik
és rezeg?
enyém más színû nincsenek megszámozva a gombok
hátsó sokkal kisebb nem áll ki ennyire
enyém más színû nincsenek megszámozva a gombok
hátsó sokkal kisebb nem áll ki ennyire
bemegyek a tescoba, nézegetem õket, de nemtom melyik melyik...Odaviszem a sráchoz, megkérdezem, hogy ez-e az a 2800FT-os pad?? Azt mondja jah..Mondom ok. Pénztánál közlik, hogy 3880.. Mondom ok, mind1.
CSAK a Fradi
És ezis
"Helloka!
Ha Roberto Carlos, Cicinho, Baptista, Ronaldo, Robinho ugy jatszik juniusban mint tegnap este, es ha rajuk epul a brazil valogatott, akkor van az ausztraloknak remenyuk a tovabb jutasra a csoportjukbol a VB-n.
Udv,
HufSte
106 nap"
"Helloka!
Ha Roberto Carlos, Cicinho, Baptista, Ronaldo, Robinho ugy jatszik juniusban mint tegnap este, es ha rajuk epul a brazil valogatott, akkor van az ausztraloknak remenyuk a tovabb jutasra a csoportjukbol a VB-n.
Udv,
HufSte
106 nap"
most jött a focilistán
"Ez a reklammargiti kozeppalya egy vicc. Zinedine "zuhanyrózsa van a pórusaimban" Zidane igazán beláthatná, hogy az öregfiúk kettõvel arrébb kenik, nem kell neki ezt erõltetnie. Ez a Woodgate is egy vicc, 17 hónapig sérült, most meg nem melegít be rendesen oszt meghúzódik...Robinhoból sem lesz futballista sose.
----- Original Message -----
From: Levente Némethy
To: Foci lista
Sent: Wednesday, February 22, 2006 10:14 AM
Subject: Re: BL kedd
Na elmondom en mit lattam. Az Arsenal lefocizta a Real-t es akkor csinalt hulyet a vedelmebol foleg jobb oldalon, amikor csak akart. A Real emellett nagyon lazara vette a meccset, azt gondoltak siman meglesz. Nagyon gyengek. Nem hiszem hogy tovabbmennek, de ha valamilyen csoda folytan megis, akkor a kovetkezo forduloban esnek ki.
Ballack csodagolt lott. A Milan meg kapott a birotol egy ajandek 11-est, mert a testre szoritott kez nalam nem kez. Ha az ember a gyomorszajan tartja a karjat es arra szembol ralovik a labdat, nalam nem 11-es, ha tuzesvasat akarnak a seggembe dugni, akkor sem. Na jo, akkor azert lehet. Milanoban a Milan ki fogja szenvedni a tovabbjutast, de nekik sem adok tobb fordulot.
Oszinten szolva sokkal tobbet vartam mindket meccstol."
"Ez a reklammargiti kozeppalya egy vicc. Zinedine "zuhanyrózsa van a pórusaimban" Zidane igazán beláthatná, hogy az öregfiúk kettõvel arrébb kenik, nem kell neki ezt erõltetnie. Ez a Woodgate is egy vicc, 17 hónapig sérült, most meg nem melegít be rendesen oszt meghúzódik...Robinhoból sem lesz futballista sose.
----- Original Message -----
From: Levente Némethy
To: Foci lista
Sent: Wednesday, February 22, 2006 10:14 AM
Subject: Re:
Na elmondom en mit lattam. Az Arsenal lefocizta a Real-t es akkor csinalt hulyet a vedelmebol foleg jobb oldalon, amikor csak akart. A Real emellett nagyon lazara vette a meccset, azt gondoltak siman meglesz. Nagyon gyengek. Nem hiszem hogy tovabbmennek, de ha valamilyen csoda folytan megis, akkor a kovetkezo forduloban esnek ki.
Ballack csodagolt lott. A Milan meg kapott a birotol egy ajandek 11-est, mert a testre szoritott kez nalam nem kez. Ha az ember a gyomorszajan tartja a karjat es arra szembol ralovik a labdat, nalam nem 11-es, ha tuzesvasat akarnak a seggembe dugni, akkor sem. Na jo, akkor azert lehet. Milanoban a Milan ki fogja szenvedni a tovabbjutast, de nekik sem adok tobb fordulot.
Oszinten szolva sokkal tobbet vartam mindket meccstol."
õ nekem kézre esik minden.Termi mutass képet róla.a hátsó gombok kicsinek látszanak és télleg egy kis erõt kell belevinni a nyomásába de meg lehet szokni
Sziasztok! Megszerkesztettem egy csapatot az edit mode-ban, de a mezek az eredetiek maradtak, pedig csináltam azt is! Miért?
Hala Madrid!
nekem nincsenek ilyenek
mutass képet róla
hátsókkal abszolút nincs lehet a tied más ezen négy kb 0,6x15 mm gomb van
analóg lehet nem olyan érzékeny de nálam szó sincs arról hogy rángatni kell
másképp játszok vele kétségtelen de lásd tegnapiak
sztem kár volt a rezgõst venni, biztos más típus, de majd jbal is elmondja
mutass képet róla
hátsókkal abszolút nincs lehet a tied más ezen négy kb 0,6x15 mm gomb van
analóg lehet nem olyan érzékeny de nálam szó sincs arról hogy rángatni kell
másképp játszok vele kétségtelen de lásd tegnapiak
sztem kár volt a rezgõst venni, biztos más típus, de majd jbal is elmondja
De azért egy pozitívuma volt ám az elõzõ meccsen való kínlódásnak...
Tudtam figyelni a szurkolóhangokra, és megértettem, mit énekelnek a milanosok..Hát nem nagy szám 😛
Tudtam figyelni a szurkolóhangokra, és megértettem, mit énekelnek a milanosok..Hát nem nagy szám 😛
CSAK a Fradi
az a gond, hogy a hátsó négy gomb KICSI....
nem elég szélesek, alíg találom meg õket...és PRÉSELNI kell, hogy elfogadja a gombnyomást...a régi padon mindíg rajta volt az ujjam a hátsó két gombon( váltás, sprint), itt meg ha meg akarom nyomni, akkor fel kell emelnem az ujjam, és telibe, jóóóó erõsen rátadpadni a gombra, hogy észrevegye mit nyomok.
Ezenfelül az analóg lassabban reagál, nem olyan érzékeny, mint az elõzõn volt. Össze vissza kell rángatni. Úgy kb csak ennyi...
nem elég szélesek, alíg találom meg õket...és PRÉSELNI kell, hogy elfogadja a gombnyomást...a régi padon mindíg rajta volt az ujjam a hátsó két gombon( váltás, sprint), itt meg ha meg akarom nyomni, akkor fel kell emelnem az ujjam, és telibe, jóóóó erõsen rátadpadni a gombra, hogy észrevegye mit nyomok.
Ezenfelül az analóg lassabban reagál, nem olyan érzékeny, mint az elõzõn volt. Össze vissza kell rángatni. Úgy kb csak ennyi...
CSAK a Fradi
Jóh, azt hittem csak hasból mondtad, nem kell rögtön kioktatni 😊
Egyébként ekkora retek szar gémpadot még az ellenfeleimnek sem ajánlok, száradjon le a keze annak, aki tervezte 😞 Inkább a rége lestrapált töröttel fogok játszani, mint ezzel
Egyébként ekkora retek szar gémpadot még az ellenfeleimnek sem ajánlok, száradjon le a keze annak, aki tervezte 😞 Inkább a rége lestrapált töröttel fogok játszani, mint ezzel
CSAK a Fradi
"we9 and pes5 online together?
--------------------------------------------------------------------------------
is it possible?
I have PES5 and play against someone with W9..
i belive not, but some geek said it is possible "
--------------------------------------------------------------------------------
is it possible?
I have PES5 and play against someone with W9..
i belive not, but some geek said it is possible "
még nincs
ha jó akkor mindent ha nem akkor semmit
online stadionom biztos az új reklámtáblákkal és a számozásokkal
ha jó akkor mindent ha nem akkor semmit
online stadionom biztos az új reklámtáblákkal és a számozásokkal
Ez nekem szól? Mer akkor nem értem...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Játszik most valaki? Vata és Bugbear ellenfelet keres a fórumról!!!!! 😊
pppppppppp Mer a kûfõdiek nekünk marha gyengék...
pppppppppp Mer a kûfõdiek nekünk marha gyengék...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
figyi ha nem fogadod el a választ minek kérded
nem csak rávágtam
két teljesen különbözõ gamepad analógját nem lehet csak úgy cserélgetni
és miért gagyi?
mondjuk a rezgõst nem ismerem
nem csak rávágtam
két teljesen különbözõ gamepad analógját nem lehet csak úgy cserélgetni
és miért gagyi?
mondjuk a rezgõst nem ismerem
mért nem? Van vmi fizikai oka, vagy csak rávágtad? 😄
Szerintem nem lenne rossz ötlet...
Szerintem nem lenne rossz ötlet...
CSAK a Fradi
Õõõõ, éppen játszhatunk egyet-kettõt, de elõtte meg kéne szerelnem a régi padot, mert az új gagyi 😞
CSAK a Fradi
Szerintetek a rági gamepadom törött analógját ki tudom cserélni az új pad analógjára?
CSAK a Fradi