PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor neked valami isteni tehetséged van a gempadhoz, nekem még mostanra sem tökéletes a kezelés... sõt, labdát vezetni még mindig nemtok...
de 2 hétig csak a gombokat keresgéltem... 3-4. hétben meg a labdát 😛
szóval le a kalappal, ha így megy egybõl...
2 meccs bõven elég is arra, hogy mind a ketten sík idegek legyünk, bár talán erre nem kerül sor 😊)))))))
de 2 hétig csak a gombokat keresgéltem... 3-4. hétben meg a labdát 😛
szóval le a kalappal, ha így megy egybõl...
2 meccs bõven elég is arra, hogy mind a ketten sík idegek legyünk, bár talán erre nem kerül sor 😊)))))))
Jah, olyanom van most, mint Brekinek 😊 És csodák csodájára tényleg jobb.
Peti, felõlem majd játszhatunk, de max 2 meccsre lesz idõm, mert aztán startolok olaszba 😄 Ja és amúgy én 5*-on gyakorolok a gép ellen ml-ben 😊
A tesot élvezet volt áttoszni 😛 Igazából semmi baja nem volt a padnak, csak simán nem jött be 😄 Kicsit lódítottam, és máris adták a cuccost 😊
Peti, felõlem majd játszhatunk, de max 2 meccsre lesz idõm, mert aztán startolok olaszba 😄 Ja és amúgy én 5*-on gyakorolok a gép ellen ml-ben 😊
A tesot élvezet volt áttoszni 😛 Igazából semmi baja nem volt a padnak, csak simán nem jött be 😄 Kicsit lódítottam, és máris adták a cuccost 😊
CSAK a Fradi
offlineban is simán megjelenik a 2 player automatikusan, ha az optionsben 2 playert állítasz be (nálunk bill+pad)
Szóval addig nem látsz semmit, amíg nem kezdõdik a meccs, addig a player 1 irányítja a beállításokat.
Szóval addig nem látsz semmit, amíg nem kezdõdik a meccs, addig a player 1 irányítja a beállításokat.
úgy, hogy optionsben eleve a 2 playert felveszitek a controllerhez. utána már azonline is úgy fog menni.
ha valaki megmondja hogy lehet ketten lehet kiállunk valaki ellen úgy
ha átjön Rol aki vezette a pes4-es ranglistát
ha átjön Rol aki vezette a pes4-es ranglistát
Alsó.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Átb...ad a Tescót?
Király!<#buck>#buck><#eljen>#eljen>
Király!<#buck>#buck><#eljen>#eljen>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
akkor ma is játszunk 1et? 😊 kb. 6ra érek haza megint.
Persze nagy a pofám, neked még kb. 3 hetet kéne gyaknod, hogy olyan legyél, mint voltál billel...
Szal ahogy gondolod, ha 2*gal jobban fejlõdsz nyomd úgy. Nekem az online is megtette, gép ellen nem igazán gyakoroltam azt hiszem, bár egy 2*os szezont lenyomtam asszem azért 😊
Persze nagy a pofám, neked még kb. 3 hetet kéne gyaknod, hogy olyan legyél, mint voltál billel...
Szal ahogy gondolod, ha 2*gal jobban fejlõdsz nyomd úgy. Nekem az online is megtette, gép ellen nem igazán gyakoroltam azt hiszem, bár egy 2*os szezont lenyomtam asszem azért 😊
Na örömmel jelentem, hogy kicserélték a gamepadot 😊Igaz, hogy lódítottam picit, de ennyi belefér 😛
Viszont az igaz, hogy ehhez nincs driver...
Viszont az igaz, hogy ehhez nincs driver...
CSAK a Fradi
minek kell WE9be patch, amikor az a része akár full ugyanaz is lehet, mint a PES5nek?
Egyébként saccból mi az, ami tartalmazza a gameplayt, meg a finom mozgásokat? az exe a maga 10 megájával? 😊
Egyébként saccból mi az, ami tartalmazza a gameplayt, meg a finom mozgásokat? az exe a maga 10 megájával? 😊
PES gyepek jók a WE-be ?
Ez,meg a Juve-s tetszik 😊
oksa, akkor majd leszedem.
mondanátok torrent oldalt, amirõl gyorsan jön, és filenevet is, amire keressek? meg hogy ha több van fenn, melyiket is vegyem??
És akkor este belövöm, ha nem onlineolok... tegnap elfelejtettem.
mondanátok torrent oldalt, amirõl gyorsan jön, és filenevet is, amire keressek? meg hogy ha több van fenn, melyiket is vegyem??
És akkor este belövöm, ha nem onlineolok... tegnap elfelejtettem.
szerintem arra gondol, amit a #18506-ben idéztél, vagyis:
jelenleg a WE9 a PES5 exe fájljával fut és így egy csomó dolog eleve nem is érvényesülHET a változások közül (ha vannak)...
jelenleg a WE9 a PES5 exe fájljával fut és így egy csomó dolog eleve nem is érvényesülHET a változások közül (ha vannak)...
ezt írják
viszont egyses oldalakkal meggjelentekkel eltérõen van sztem grafikai változás
pl a mezszámozásnál látszik a legjobban
viszont egyses oldalakkal meggjelentekkel eltérõen van sztem grafikai változás
pl a mezszámozásnál látszik a legjobban
New animations, new clubs and leagues a refined Master League
Two new positions to play - Wing Back and Second Top
Improved character animation with real, captured player motions
Recruit from thousands of the worlds top pro players
Negotiate with players as they develop, grow old and retire in the multi season Master League Mode
Two new positions to play - Wing Back and Second Top
Improved character animation with real, captured player motions
Recruit from thousands of the worlds top pro players
Negotiate with players as they develop, grow old and retire in the multi season Master League Mode
Köszi!
Akkor asszem maradok a PES-nél...
Akkor asszem maradok a PES-nél...
i doubt your full version of we9 pc will be the definitive for american market, but a cracked version with a NODVD EXE taken from PES5 exe no dvd...
If you analyze the no dvd we9.exe (WE9 pc is out only in asian) with hex editor you can see the same featureus of PES5 nodvd by reloaded, while if you analyze the original we9.EXE (that you can only use with original DVD inserted) you will see a very different exe...
ask to Juce66 for it...
I think that the version for pc that is out is only the WE9 for asian version with a cracked PES5 exe, so you couldnt see any differences because you play at PES5 pc...
PS: The original WE9 pc and american marked will be realesed only in APRIL 06
If you analyze the no dvd we9.exe (WE9 pc is out only in asian) with hex editor you can see the same featureus of PES5 nodvd by reloaded, while if you analyze the original we9.EXE (that you can only use with original DVD inserted) you will see a very different exe...
ask to Juce66 for it...
I think that the version for pc that is out is only the WE9 for asian version with a cracked PES5 exe, so you couldnt see any differences because you play at PES5 pc...
PS: The original WE9 pc and american marked will be realesed only in APRIL 06