PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figyi megkérdezted játszom-e
én megkérdeztem a rostered
és mondtam, hogy dolgom van
mikor visszajöttem mondtam hogy csinálok szobát aki akar jön
most komolyan tovább akarod rágni?
elég fárasztó
én megkérdeztem a rostered
és mondtam, hogy dolgom van
mikor visszajöttem mondtam hogy csinálok szobát aki akar jön
most komolyan tovább akarod rágni?
elég fárasztó
ilyet nem beszéltünk ma meg
veled nem
szval ne zsongjál már nagyon be
nincs kedvem ilyenen vitázni fáradt vagyok
veled nem
szval ne zsongjál már nagyon be
nincs kedvem ilyenen vitázni fáradt vagyok
pont úgy, mint azt, h játszunk...talán már cselekedhetnél is, egy csöppet...kb. 7 óra óta várom, hogy meglegyél..játszunk???
Hali! Ha beteszem úgy a játékba a stadinjavítást,amit a fifahungaryról töltöttem le/02.25.-én adták ki/,akkor nem barmolja szét a játékot,ha fenn van a superpatch??? légyszi help!
demostmár játzshatnánk végre?? AMúgy még megis kérdezted, jó rosterem van-e...tehát velem akartál játszani
utána nem mondtad, hogy "aki akar, az jön"...csináltál egy szobát, horpeti meg iszonyat gyors volt (nekem megsem jelent a szobád...)
utána nem mondtad, hogy "aki akar, az jön"...csináltál egy szobát, horpeti meg iszonyat gyors volt (nekem megsem jelent a szobád...)
sztem vele elõbb beszéltem meg
és ugye montam hogy csinálok szobát aki jön azzal játszom
szval nem értem mit reklamálsz és egy hogy tartozik a közösbe
és ugye montam hogy csinálok szobát aki jön azzal játszom
szval nem értem mit reklamálsz és egy hogy tartozik a közösbe
Breki, azér nem vagy semmi...megbeszéled velem a gémet (free lobby 4-ben), erre jön a PeT_, és elkezdetek játszani, 1,5 órán keresztül nyomjátok, én meg csak várok (najó, 2*5 perceset játszottam...). Mondhatom, jófej gyerek vagy
Nyugi, most jönnek, hogy milyen kiegészítõk vannak, hol tölthetem le õket, hogy rakjam be õket,neten hogy tudok játszani és végül, adjon valaki egy netes kódót <#nevetes1>#nevetes1>
Szóval nyugi, inkább ne is reagálj rá ...
Mondjuk egy FAQ jó lenne, akkor kevesebb lenne a kérdés <#ravasz1>#ravasz1>
Szóval nyugi, inkább ne is reagálj rá ...
Mondjuk egy FAQ jó lenne, akkor kevesebb lenne a kérdés <#ravasz1>#ravasz1>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
most arról beszélsz, mér nem mondtam elõbb, connectálás elõtt, hogy nem ugyanaza a rosterem van, mint neked?? ha erre gondolsz, akkor no comment...
Mond,Te tényleg ilyen hülye vagy csak minket akarsz idegesiteni?
Már 3x beírták a hozzászólás számát amiben benne van.
De én dögöljek meg most leirom neked ide külöm.
Jól figyeljél!Irom,ide koncentráljál erõsen nehogy valami hiba legyen.A biztonság kedvéért kétféleképpen is megjelenitem neked a bûvös számokat is betüket.
nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu
n(en) x(iksz) u(u) d(dé) -(kötõjel,de ez nem kell ám!) p(pé) a(a) c(cé) v(vé) -(ez se kell!) e(e) m(em) 2(kettõ) x(iksz) -(kötöjel,nem,valóban nem kell) k(ká) p(pé) c(cé) 9(kilenc) -(na?igen,nem kell kötöjel!) 6(hat) a(a) y(ipszilon vigyázzunk ez egy nehéz betû!) u(u)
Na ezek után remélem sikerül már feltelepiteni azt a rohadt játékot...
Már 3x beírták a hozzászólás számát amiben benne van.
De én dögöljek meg most leirom neked ide külöm.
Jól figyeljél!Irom,ide koncentráljál erõsen nehogy valami hiba legyen.A biztonság kedvéért kétféleképpen is megjelenitem neked a bûvös számokat is betüket.
nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu
n(en) x(iksz) u(u) d(dé) -(kötõjel,de ez nem kell ám!) p(pé) a(a) c(cé) v(vé) -(ez se kell!) e(e) m(em) 2(kettõ) x(iksz) -(kötöjel,nem,valóban nem kell) k(ká) p(pé) c(cé) 9(kilenc) -(na?igen,nem kell kötöjel!) 6(hat) a(a) y(ipszilon vigyázzunk ez egy nehéz betû!) u(u)
Na ezek után remélem sikerül már feltelepiteni azt a rohadt játékot...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
az a második
és tegnap nem lehetett az angol1-2-be bejutni
deha ezen akarsz vitázni keress mást
és tegnap nem lehetett az angol1-2-be bejutni
deha ezen akarsz vitázni keress mást
az meg, hoyg kinek nem jó a rostere...bazz, ez nem arról szól h "neked nem jó, te vagy szar", hanem hogy NEM EGYEZIK...nem ugyanaz...
Breki...õ nem semmi...ha százszor nem, egyszer sem kértem, hogy játszon velem...ehhez képest egyszer sem játszottunk...
Nem tudom, én Brekivel akarok az a biztos, utána majd meglátjuk
viszont a netem eléggé szar most, egyik sráccal a saját félidõmban 1 mpnként 5mpt akadozott...
és õ is mondta hogy laggy....
Nem tudom, hogy miattam-e... de a netem amúgy ugyanúgy 192kbit/sec körül mozgott 1 órája, most szerintem 40-50 lehet... 😊
viszont a netem eléggé szar most, egyik sráccal a saját félidõmban 1 mpnként 5mpt akadozott...
és õ is mondta hogy laggy....
Nem tudom, hogy miattam-e... de a netem amúgy ugyanúgy 192kbit/sec körül mozgott 1 órája, most szerintem 40-50 lehet... 😊
LÉC VALAKI IRJA MEG MI A TELEPITÉSI KOD mer én nem tom<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#falbav>#falbav>
ittvok.
szal ha kész vagy, mehetünk..
csak iszonyat fáradt vagyok, nem lesz részemrõl parázs meccs, inkább brusztos 😊
szal ha kész vagy, mehetünk..
csak iszonyat fáradt vagyok, nem lesz részemrõl parázs meccs, inkább brusztos 😊
LÉC VALAKI IRJA MEG MI A TELEPITÉSI KOD<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>
És Breki! Amit írtál honnan tudom letölteni?
Segítségedet elõre is köszönöm! Minden jót! Üdv: Roni
Segítségedet elõre is köszönöm! Minden jót! Üdv: Roni
te mondtad, hogy látod a sajátod... nekem az is elég, ha azt mondod,hogy amikor játszunk, akkor nálad ezek a dolgok full zöldek -e (elvileg ennek kéne), de lehet a csapatrész ebben az esetben is változó.. pl. eredményfüggõ
nem látom sztem a formát gondolom nem lehet
mondom a csapatrész szín nem egy embertõl függ ha beraksz egy jobb formájut javul
mondom a csapatrész szín nem egy embertõl függ ha beraksz egy jobb formájut javul
azt a csapatrész csíkot onlinenál az ellenfélnél is látod?? 😊
Mit gondolsz, ha PESessel játszol, és õ errõl nem tud, attól még ez érvényes? (gondolom...)
Lehet ettõl van, hogy nem tudod, miért full dekoncentrált pl. az egész középpálya??? De we9 mutatja...
normal conditionnál is változó színû a csapatrész? Mert akkor ez magyarázná a dolgokat, hogy pl. full kék a középpálya, hiába normál condition az összes ember, csak pl. bekaptak gólt, vagy valami, de behozol egy játékost és feljavulnak.. volt erre példa PESben, hogy 1-2 cserével megváltozott a játék képe...
csak ugye ezt PESben nem látni, csak we9ben.. lehet hogy ez egy vizuálisan PESben rejtett funkció?
Este megnézhetnénk, mondhatnád, hogy mit látszik , amikor normal conditionnel játszunk nálam , és nálad...
Mit gondolsz, ha PESessel játszol, és õ errõl nem tud, attól még ez érvényes? (gondolom...)
Lehet ettõl van, hogy nem tudod, miért full dekoncentrált pl. az egész középpálya??? De we9 mutatja...
normal conditionnál is változó színû a csapatrész? Mert akkor ez magyarázná a dolgokat, hogy pl. full kék a középpálya, hiába normál condition az összes ember, csak pl. bekaptak gólt, vagy valami, de behozol egy játékost és feljavulnak.. volt erre példa PESben, hogy 1-2 cserével megváltozott a játék képe...
csak ugye ezt PESben nem látni, csak we9ben.. lehet hogy ez egy vizuálisan PESben rejtett funkció?
Este megnézhetnénk, mondhatnád, hogy mit látszik , amikor normal conditionnel játszunk nálam , és nálad...
superpatch 2 torrentes verziót majd rá a 3-ast majd rá a we9 patchem
de célszerûbb a we9-et spécizni
de célszerûbb a we9-et spécizni
Sziasztok! Ne haragudjatok,h ilyen kérdéssel zavarlak/zaklatlak/untatlak Titeket,de szeretném megkérdezni az alap PES 5-höz milyen kiegészítõket érdemes letölteni és beletenni a játékba! Légyszi segítsetek! Elõre is köszi! Üdv:Roni!
bár amennyire az ügyfélszolgálaton hülyének néznek, nem tartom kizártnak, hogy aki nem ért a géphez, csak annyit, hogy jé explorer, azt be lehet bóglizni.. meg az talán azt se tudja mi az a kbit... 😛
az mondom jó.. érdemes lehet belevágni. anyagilag mindenképpen jó, remélhetõleg nincs sok hátulütõje... nem biztos, hogy azért van ez , mert szar lesz, ez hosszútávú stratégia, és ügyfélszerzés.
Intelecomnál semmi jel se mutatott arra, hogy ilyenek, aztán mégis...
hú, messzirõl kerüljétek el ezt a céget😊
Jónéhány háztömb az övéké... és azt mondták, csak én panaszkodom sávszél problémára.. fõleg ilyenre.
most felmerül a kérdés.
Vagy én vagyok ennyire hülye, vagy csak nálam van ez....vagy a sok másik ember hagyja magát átverni, mert nem ért annyira hozzá (speciel ez nem nagy tudomány)
Aztán ilyenkor kicsit elbizonytalanodok... 😊
Intelecomnál semmi jel se mutatott arra, hogy ilyenek, aztán mégis...
hú, messzirõl kerüljétek el ezt a céget😊
Jónéhány háztömb az övéké... és azt mondták, csak én panaszkodom sávszél problémára.. fõleg ilyenre.
most felmerül a kérdés.
Vagy én vagyok ennyire hülye, vagy csak nálam van ez....vagy a sok másik ember hagyja magát átverni, mert nem ért annyira hozzá (speciel ez nem nagy tudomány)
Aztán ilyenkor kicsit elbizonytalanodok... 😊
ezért filózok
mertha váltok és a másiknál guban lesz
viszont úgy van, hogy az akciós idõszak benne van tehát lehet úgy hogy 6 hónap ingyen és hatot fizetsz
mertha váltok és a másiknál guban lesz
viszont úgy van, hogy az akciós idõszak benne van tehát lehet úgy hogy 6 hónap ingyen és hatot fizetsz
és a poén. nem a gép van megfogva, az megy mint a mérgezett egér...hanem a net 😊
egyrészt ha nem akad meg, mert kicsi a mintavétel, akkor is 3-400kbit/secet ad. viszont 1 megás csomag tesztnél vagy 10* megakad a teszt.... szóval lol.
de ez se mindig.. pl. próbáltam vasárnap hajnalban... akkor nem akadt meg!!! csak 4-500kbit /sec volt.
De fõidõben megakad, akadozik.. szóval biztos õk a szarok, de megnézem haver gépével is.
amúgy ugyanez volt 2 hónapja is.. kijöttek, megállapították, hogy el se jön az emeletre a jel, másnapra 2 Mbit ott figyelt.. persze ehhez az ekllett, hogy céloztam rá, hogy ebbõl bizony ki fogok így szállni..
most is az lesz, de most ki is fogok, ha nem csinálnak rohadt gyorsan semmit... Nekem ez a huzavona nem hiányzik, fõleg nem ennyi pénzért. Ráadásul egyértlemûen teljesen hülyének néznek, és próbálják húzni az idõt... meg a türelmem...
Végtelenül türelmes voltam, ismerõseim nagy része, kollégák már rég rájuk borították volna az asztalt...
na mind1.😊)
egyrészt ha nem akad meg, mert kicsi a mintavétel, akkor is 3-400kbit/secet ad. viszont 1 megás csomag tesztnél vagy 10* megakad a teszt.... szóval lol.
de ez se mindig.. pl. próbáltam vasárnap hajnalban... akkor nem akadt meg!!! csak 4-500kbit /sec volt.
De fõidõben megakad, akadozik.. szóval biztos õk a szarok, de megnézem haver gépével is.
amúgy ugyanez volt 2 hónapja is.. kijöttek, megállapították, hogy el se jön az emeletre a jel, másnapra 2 Mbit ott figyelt.. persze ehhez az ekllett, hogy céloztam rá, hogy ebbõl bizony ki fogok így szállni..
most is az lesz, de most ki is fogok, ha nem csinálnak rohadt gyorsan semmit... Nekem ez a huzavona nem hiányzik, fõleg nem ennyi pénzért. Ráadásul egyértlemûen teljesen hülyének néznek, és próbálják húzni az idõt... meg a türelmem...
Végtelenül türelmes voltam, ismerõseim nagy része, kollégák már rég rájuk borították volna az asztalt...
na mind1.😊)
nálam 1ik sem rezidens 😊
csak heti egyszer futtatom, szóval nincsenek a memóriában.
Nod32 van a memóban egyedül.
Más tûzfalat se használok, ami foghatná valamelyest a gépet...
IGen, tudom hogy 3-4 hónap ingyen, tök jó.. szerintem érdemes, ha megteheted... de a TV net ajánlata sem rossz. szerintem csak jobb és jobb lesz a TVnet.. igazán szimpatikus szolgáltató.
csak heti egyszer futtatom, szóval nincsenek a memóriában.
Nod32 van a memóban egyedül.
Más tûzfalat se használok, ami foghatná valamelyest a gépet...
IGen, tudom hogy 3-4 hónap ingyen, tök jó.. szerintem érdemes, ha megteheted... de a TV net ajánlata sem rossz. szerintem csak jobb és jobb lesz a TVnet.. igazán szimpatikus szolgáltató.
Hét én már tul vagyok azon hogy ilyenekel szenvedjek.Fõleg egy otthoni,magánhasználatú gépen.Spy Termiator-t meg AVG-t felraktam,SP2-es tüzfal,azt amit megfognak,megfognak,amit nem,nem.Amilyen szemétségeket kitalálnak elõbb utóbb ugyis átcsuszik valami azt akkor reinstall jöhet...<#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.