PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem nem vagyok a Brekikéd
nem szokásom tagadni és hazudni
okfejtéseddel pedig csak az a baj, hogy én a képedrõl néztem le a négyet P
nem szokásom tagadni és hazudni
okfejtéseddel pedig csak az a baj, hogy én a képedrõl néztem le a négyet P
2. onnan veszem, hogy ebben a fórumban kb. 6-an vagyunk, akik majdnem napi, de hetiszinten biztos gémelnek neten...és eddig Te írtad ide a legtöbb csítelõ nevét (általában laggra hivatkozva mondtad rájuk)
én csak a fifa 2005 és fifa 06 tapasztalatimból kiindulva írom ezt-> ha az egyiknél laggol, akkor a másiknál is kell,hogy akadozzon, mivel párbeszéd szerüen kommunikál a két gép (mondjuk itt van egy szerver közte) nem ???
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
engem nem nem érdekel, de sokan vannak olyanok, akik a vesztésüket fogják a laggra, pedig nem is volt nekik (köhömmmmmm...<#vigyor2>#vigyor2>)
nem dicsekvés, de higyj, amit akarsz, így legalább nem tudsz belém kötni ezzel a meccsel kapcsolatba, mer minden ott van feketén-fehéren
Majdnem jobb.. enyim 50%kal több.
Upload speed: 325 kilobits per second
A letöltési sebességem tényleg pocsék, bekaphatják..
de ez a sáv arra pont jó, hogy az ellenfél ne akadjon, meg én se akadok, hiszen 200kbitnél tobb a letöltésem.
Csak tudom sok embert az nem érdekel, hogy a másik akad 1 félidõt...
Upload speed: 325 kilobits per second
A letöltési sebességem tényleg pocsék, bekaphatják..
de ez a sáv arra pont jó, hogy az ellenfél ne akadjon, meg én se akadok, hiszen 200kbitnél tobb a letöltésem.
Csak tudom sok embert az nem érdekel, hogy a másik akad 1 félidõt...
horpeti, nehogy azt hidd, hogy most padlóra küldtél azzal, hogy nem játszol majd velem soha...én nem akadok ki ilyenen...
amúgymeg aki ilyet ír, az az óvodás szintû (én nem játszom veled, beee, csak a Brekivel, bibibííí <#vigyor4>#vigyor4>)
amúgymeg aki ilyet ír, az az óvodás szintû (én nem játszom veled, beee, csak a Brekivel, bibibííí <#vigyor4>#vigyor4>)
1. dicsekvés teis tudod
2. Egy meccset játszottál velem mégis honnan tudnád, hogy hogy veszem
nemnagyon szoktam leszarozni senkit, de írtó dühítõ ha végig vezetek és valaki így nyer
3. Dejó tudodmit tökéletes volt a neted csak kitaláltam az elején is véletlenül írtam be. Hihetetlen.
2. Egy meccset játszottál velem mégis honnan tudnád, hogy hogy veszem
nemnagyon szoktam leszarozni senkit, de írtó dühítõ ha végig vezetek és valaki így nyer
3. Dejó tudodmit tökéletes volt a neted csak kitaláltam az elején is véletlenül írtam be. Hihetetlen.
Ezért lenne jobb itt is a direkt-ip nem? Mint a Fifába és a Pes4 ben ...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
elvileg a sávszélességed elég lenne...de néha baszakszik a konami szervere, mint láthatod (elvileg) Brekinek is szaggatott, pedig jobb netem van, mint horpetinek, nála viszont a Brekinek nem...tehát elég necces, de az esetek TÖBBSÉGÉBEN elég a sávod
nagy valószínûséggel te nem fogsz akadni jobb netûek ellen egyáltalán, viszont picit laggos lesz az ellenfélnek az egyik félideje.
mondom, a bizonyítás a léyneg, nem a nyerés...
az meg, hogy beírom, h bunkó...igen, beírtam, nem is magyarázom a bizonyítványt, mer csak olyan lennék, mint te
a góljaim után mit is írtam?? hogy Nice shot, illetve hoyg goal...mást nem...mire gondolsz, ami érdekes lehet?? a mezeket pedig, mégegyzser: eddig MINDENKI (de télleg) AKI A JUVET VALASZTOTTA A REALOM ELLENÉBEN, RÖGTÖN PIROSRA VÁLTOTT...mert õk vannak olyan okosak, hogy tudják, a piros és a fehér jobban elüt egymástól, mint a zebra meg a fekete...
az meg, hogy beírom, h bunkó...igen, beírtam, nem is magyarázom a bizonyítványt, mer csak olyan lennék, mint te
a góljaim után mit is írtam?? hogy Nice shot, illetve hoyg goal...mást nem...mire gondolsz, ami érdekes lehet?? a mezeket pedig, mégegyzser: eddig MINDENKI (de télleg) AKI A JUVET VALASZTOTTA A REALOM ELLENÉBEN, RÖGTÖN PIROSRA VÁLTOTT...mert õk vannak olyan okosak, hogy tudják, a piros és a fehér jobban elüt egymástól, mint a zebra meg a fekete...
Szóval valaki leírná pontosan milyen net kell ahhoz, hogy élvezhetõ legyen a játék ?!
Megvenném a játékot, az online miatt, DE nekem az 1Mbit-es adsl-em van, lemértem az adsl teszten:
Letöltési sebesség teszteredmény:
1241 kbit/sec (1 270 784 bit/sec)
Feltöltési sebesség teszteredmény:
133 kbit/sec (136 192 bit/sec)
Amúgy stabilan mindig ezek az eredmények !
Érdemes ezzel a net kapcsolattal belevágnom az online-ba ? Tavaly fifáztam ott nem laggolt soha még fifa 06-nál sem és ált. én voltam a host és más játékoknál sem tapasztaltam laggolást!
Megvenném a játékot, az online miatt, DE nekem az 1Mbit-es adsl-em van, lemértem az adsl teszten:
Letöltési sebesség teszteredmény:
1241 kbit/sec (1 270 784 bit/sec)
Feltöltési sebesség teszteredmény:
133 kbit/sec (136 192 bit/sec)
Amúgy stabilan mindig ezek az eredmények !
Érdemes ezzel a net kapcsolattal belevágnom az online-ba ? Tavaly fifáztam ott nem laggolt soha még fifa 06-nál sem és ált. én voltam a host és más játékoknál sem tapasztaltam laggolást!
hát a fogalmazás a baj..
a többi azér van ott, hogy látod, szeretett Brekikénk megint ilyenekkel jön, hogy "te csak 4-szer zúztad kapura"...így tudom bizonyítani, hogy õ se sokkal többször...állandóan letagadja, amit tett, vagy inkább azt, ami ellene van...amikor veszekettünk máson, régebben privátban, akkor is az üzeneteimbõl 2-ben biztos benne volt, hogy majd szeretnék játszani vele...de ezt is tagadja...ezér rakom be az egészet, hogy minden látszódjon, és ne tudjon hazudni, vagy elmosni dolgokat
a többi azér van ott, hogy látod, szeretett Brekikénk megint ilyenekkel jön, hogy "te csak 4-szer zúztad kapura"...így tudom bizonyítani, hogy õ se sokkal többször...állandóan letagadja, amit tett, vagy inkább azt, ami ellene van...amikor veszekettünk máson, régebben privátban, akkor is az üzeneteimbõl 2-ben biztos benne volt, hogy majd szeretnék játszani vele...de ezt is tagadja...ezér rakom be az egészet, hogy minden látszódjon, és ne tudjon hazudni, vagy elmosni dolgokat
nem a mecs miatt hanem amit elõtte mûveltél
hogy lebunkóztál meg egyebek (de te nem írnál ilyeneket)
érdekes azokat nem rögzítetted
meg érdekes beírásaid mikor gólt kaptál, hajcihõd a mezekkel a mecs elõtt
ezeket persze nem raktad be
de egyszerûen nincs kedvem ilyen hülyeségeken vitázni remélem felfogtad
legyél boldog vele hogy nyertél érdekes mõdon még senki más nem rakott be
velem vagy akárkivel innen a fórumról játszott meccs után ilyet, hogy hú nyertem
hogy lebunkóztál meg egyebek (de te nem írnál ilyeneket)
érdekes azokat nem rögzítetted
meg érdekes beírásaid mikor gólt kaptál, hajcihõd a mezekkel a mecs elõtt
ezeket persze nem raktad be
de egyszerûen nincs kedvem ilyen hülyeségeken vitázni remélem felfogtad
legyél boldog vele hogy nyertél érdekes mõdon még senki más nem rakott be
velem vagy akárkivel innen a fórumról játszott meccs után ilyet, hogy hú nyertem
nemtod, Breki azokat szerei, akik kizárólag nyalnak neki...és ezt nem csak én látom így...talán van benne valami...mármint abban, hogy azt nagyon nem tûri, ha valaki ellentmond/nem ért egyet/megveri egy hülye játékban...a képen a baszki kurva szar neted van is ezt bizonyítja
az tehát, hogy neked jó a viszonyod a brekivel--bocsánat, Brekivel--nem azér van, mer mindketten olyan felnõttek vagytok...
egy felnõtt nem mond ilyet (mármint egy normális)
az tehát, hogy neked jó a viszonyod a brekivel--bocsánat, Brekivel--nem azér van, mer mindketten olyan felnõttek vagytok...
egy felnõtt nem mond ilyet (mármint egy normális)
"Az egész képet pedig azér csináltam, hogy legyen bizonyítékom arra, hogy milyen kedves is tud lenni a mi szeretett Brekink egy meccs elvesztése miatt..."
Mert beirta hogy szerinte nem volt jó a net?Ez miért baj?Mert több ebbõl nem derül ki.
Ha meg valóban ezért csináltad volna a képet,akkor kivágtad volna a chat részt és csak azt rakod be az erdemény nélkül,és fõleg nem emeled ki még az eredményt külön.A szándékod én nem tudom mi volt,igy mindenesetre egy melldöngetésre jön ki az egész hogy a topik legaktivabb emberét Te meg tudtad verni.
Mert beirta hogy szerinte nem volt jó a net?Ez miért baj?Mert több ebbõl nem derül ki.
Ha meg valóban ezért csináltad volna a képet,akkor kivágtad volna a chat részt és csak azt rakod be az erdemény nélkül,és fõleg nem emeled ki még az eredményt külön.A szándékod én nem tudom mi volt,igy mindenesetre egy melldöngetésre jön ki az egész hogy a topik legaktivabb emberét Te meg tudtad verni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Igen játszottam vele, és nyertem is Breki ellen.
Látsz fotót, screenshotot?
Ajnározást? hogy megvertelek Breki , király vagyok!
látsz ilyet?
És ki kell ábrándítsalak, de össze sem veszünk amiatt, ha egyik nyer...Hogy miért? talán mert tiszteljük egymást... 😊 Attól még küzdünk mintha muszáj lenne 😄D
Na de te ezt nem értheted... 😊
Látsz fotót, screenshotot?
Ajnározást? hogy megvertelek Breki , király vagyok!
látsz ilyet?
És ki kell ábrándítsalak, de össze sem veszünk amiatt, ha egyik nyer...Hogy miért? talán mert tiszteljük egymást... 😊 Attól még küzdünk mintha muszáj lenne 😄D
Na de te ezt nem értheted... 😊
amúyg a mezrõl annyit, hogy eddig MINDENKI (de télleg) AKI A JUVET VALASZTOTTA A REALOM ELLENÉBEN, RÖGTÖN PIROSRA VÁLTOTT...mert õk vannak olyan okosak, hogy tudják, a piros és a fehér jobban elüt egymástól, mint a zebra meg a fekete...
Breki, a kép nem dicsekvés, hanem bizonyíték arra, hogy milyen szép szavakkal illeted azt, aki nagynehezen megver téged...
ebbõl is látszik, mekkora ügynek veszed, ha legyõznek...rögtön kifogásokat keresel, és másokat szarozol (vagy azt, amijük van)
a mázlihoz meg annyit, hogy 2 gól az utsó percekben nem mázli, hanem kitartás...
ebbõl is látszik, mekkora ügynek veszed, ha legyõznek...rögtön kifogásokat keresel, és másokat szarozol (vagy azt, amijük van)
a mázlihoz meg annyit, hogy 2 gól az utsó percekben nem mázli, hanem kitartás...
nyugodtan higyj, amit akarsz...nem izgat..
a te modorodról haddne beszéljek..."lúúzer; wááá" -- ennyi....
de Brekitõl én már akkor kértem meccset, amikor Te még nem is írtál ide..
a "címkéket" (bazz ,ezek feliratok) meg azér csinálom, h érthetõbb legyen...
Breki, te is csak 6-szor tûzted rá...nem akkora különbség a 4 meg a 6...
Az egész képet pedig azér csináltam, hogy legyen bizonyítékom arra, hogy milyen kedves is tud lenni a mi szeretett Brekink egy meccs elvesztése miatt...
és akkormég nem is látszik a többi chat-es írása...
nem egy meccsre élvezek, de nem kis teljesítmény Breki ellen az utsó percekben, a hosszabbításban egy szabaddal nyerni (ráadásul az nem is robi carlos szöge volt, de gondoltam egyet, és bebasztam vele 😄), és ezt Te is tudhatod, horpeti, ha már játszottál aa Brekivel...
az éretlen magartartásról pedig csak annyit, ami a képen is van
"Breki: baszki, kurva szar neted van" -- ilyet én soha nem írnék senkinek...ez alpári megjegyzés (ráadásul iagaz sincs, mert speciel a horpetiénél jobb...)
a te modorodról haddne beszéljek..."lúúzer; wááá" -- ennyi....
de Brekitõl én már akkor kértem meccset, amikor Te még nem is írtál ide..
a "címkéket" (bazz ,ezek feliratok) meg azér csinálom, h érthetõbb legyen...
Breki, te is csak 6-szor tûzted rá...nem akkora különbség a 4 meg a 6...
Az egész képet pedig azér csináltam, hogy legyen bizonyítékom arra, hogy milyen kedves is tud lenni a mi szeretett Brekink egy meccs elvesztése miatt...
és akkormég nem is látszik a többi chat-es írása...
nem egy meccsre élvezek, de nem kis teljesítmény Breki ellen az utsó percekben, a hosszabbításban egy szabaddal nyerni (ráadásul az nem is robi carlos szöge volt, de gondoltam egyet, és bebasztam vele 😄), és ezt Te is tudhatod, horpeti, ha már játszottál aa Brekivel...
az éretlen magartartásról pedig csak annyit, ami a képen is van
"Breki: baszki, kurva szar neted van" -- ilyet én soha nem írnék senkinek...ez alpári megjegyzés (ráadásul iagaz sincs, mert speciel a horpetiénél jobb...)
Ráadásul ha jól látom, még photosoppal ki is van erõsítve az eredmény nem?
én errõl még azt is hihetném, hogy montázs....
vagy nem az? 😊
én errõl még azt is hihetném, hogy montázs....
vagy nem az? 😊
Azért fantasztikus, mekkora lúzer vagy, hogy még címkét is szerkesztesz ilyen dologból.. ebbõl látszik. 😄D
Ha nem lennél az, nem lennél olyan nagyra egy gyõzelemmel 😛
Wááááá, nagyon irritál ez a magartás, olyan tipikus 14 éves stílus, juj, de utálom.
Ha látlak, majd Blokkollak 😄
Wááá, ezen még mindig röhögök 😄D Húde rég találkoztam ilyen éretlen magatartással 😄
na sziasztok!
Ha nem lennél az, nem lennél olyan nagyra egy gyõzelemmel 😛
Wááááá, nagyon irritál ez a magartás, olyan tipikus 14 éves stílus, juj, de utálom.
Ha látlak, majd Blokkollak 😄
Wááá, ezen még mindig röhögök 😄D Húde rég találkoztam ilyen éretlen magatartással 😄
na sziasztok!
A kép tetején is ott van a végeredmény,kár volt még külön beleirni...
nah veled sem játszom 😊 mondjuk kit izgat nem?
Te egy mekkora egy lúzer vagy öcsém, hogy ekkora nagy dobra versz egy gyõzelmet, és azt hiszed, most akkor ettõl nagyobb lettél???
Látszik hogy te mit sem értesz a sporthoz...
ráadásul még egy faszláma lúzer is vagy, aki 1 meccsre élvez el...
Most nagyon nagy nullának írtad le magad emberileg... maradj a monitornál.
na jó éjt! 😊
Te egy mekkora egy lúzer vagy öcsém, hogy ekkora nagy dobra versz egy gyõzelmet, és azt hiszed, most akkor ettõl nagyobb lettél???
Látszik hogy te mit sem értesz a sporthoz...
ráadásul még egy faszláma lúzer is vagy, aki 1 meccsre élvez el...
Most nagyon nagy nullának írtad le magad emberileg... maradj a monitornál.
na jó éjt! 😊
1. nem szoktam dicsekedni és a másikat lebunkózni se
látom te mindegyiket
2. nem fogtam semmit semmire de irtozatosan szar a neted
megiscsak egy szabadrugasgollal tudtal nyerni úgy hogy egész meccsen négyet rúgtál kapura
3. Szállj már le errõ a témáról please elmondtam hogy volt ne rágózz már ezen
elmondtam hogy elmegyek öt percre amikor meg visszajöttem azt hogy akkor csinálok szobát aki akar jöjjön. De utoljára mondtam el.
4. Szerintem inkább mázlid volt de látom képes vagy itt dicsekedni vele
lol még megis cimkézte
5. Nem én azt hittem hogyha végre játszom veled akkor kussolni fogsz és békénhagysz a hülyeségeiddel.
6. Ugye nem írhattam be mecs közben hogy lagos vagy de már az elején írtam, hogy milyen a sebbeséged ugyanis semmit se jelzett ki aztán meg félóra volt mií bejött
7. Az amit meg a mezválasztásnál mûveltél, látod hogy állok a hazai mezen erre elkezded cserélni fehérre a tied
aztán meg szinte leszúrsz, hogy miért nem a pirosban játszom.
És még én vagyok érdekes
látom te mindegyiket
2. nem fogtam semmit semmire de irtozatosan szar a neted
megiscsak egy szabadrugasgollal tudtal nyerni úgy hogy egész meccsen négyet rúgtál kapura
3. Szállj már le errõ a témáról please elmondtam hogy volt ne rágózz már ezen
elmondtam hogy elmegyek öt percre amikor meg visszajöttem azt hogy akkor csinálok szobát aki akar jöjjön. De utoljára mondtam el.
4. Szerintem inkább mázlid volt de látom képes vagy itt dicsekedni vele
lol még megis cimkézte
5. Nem én azt hittem hogyha végre játszom veled akkor kussolni fogsz és békénhagysz a hülyeségeiddel.
6. Ugye nem írhattam be mecs közben hogy lagos vagy de már az elején írtam, hogy milyen a sebbeséged ugyanis semmit se jelzett ki aztán meg félóra volt mií bejött
7. Az amit meg a mezválasztásnál mûveltél, látod hogy állok a hazai mezen erre elkezded cserélni fehérre a tied
aztán meg szinte leszúrsz, hogy miért nem a pirosban játszom.
És még én vagyok érdekes
Hmm, látom, Breki, most nem dicsekszel az eredménnyel, hanem laggra fogod itt is...hajjaj...eléggé kimutattad a fogad fehérjét a meccsünkön. De itt van egy kép, beszéljen inkább az:
Az meg, hogy nem hagytalak békén...a chatbe ez volt: elõször én, aztán te, majd horpeti jelentkeztünk be, ebbe a sorendbe.
írtam neked, hogy akkor játszunk? megkérdezted, jó-e a rosterem, mondtam, igen.
jött horpeti, és írogatott neked, hogy csinálsz szobát? , meghogy Halo, majd mégegyzser ugyanez.
aztán megjöttél, és a chatbe ezt írtad: hm?
majd látom, hogy szürkék a neveitek...és 1,5-2 órán keresztül nyomtátok
aztán most nagynehezen játszottunk...
kicsit durva meccs volt, sok helyzettel, Breki jól játszott, én meg a második félidõ utolsó 2 percében 2-1-rõl 2-3-ra hoztam (nem semmi gólt akasztott robi carlos szabadból, mi?? <#wink>#wink>)
aztán pedig jöttek a 'laggal könnyû' meg stb. hozzászólások
sztem Breki azthitte, aki ennyit "ugat", azt majd simán lenyomja, és elkussol..de nem így lett
Az meg, hogy nem hagytalak békén...a chatbe ez volt: elõször én, aztán te, majd horpeti jelentkeztünk be, ebbe a sorendbe.
írtam neked, hogy akkor játszunk? megkérdezted, jó-e a rosterem, mondtam, igen.
jött horpeti, és írogatott neked, hogy csinálsz szobát? , meghogy Halo, majd mégegyzser ugyanez.
aztán megjöttél, és a chatbe ezt írtad: hm?
majd látom, hogy szürkék a neveitek...és 1,5-2 órán keresztül nyomtátok
aztán most nagynehezen játszottunk...
kicsit durva meccs volt, sok helyzettel, Breki jól játszott, én meg a második félidõ utolsó 2 percében 2-1-rõl 2-3-ra hoztam (nem semmi gólt akasztott robi carlos szabadból, mi?? <#wink>#wink>)
aztán pedig jöttek a 'laggal könnyû' meg stb. hozzászólások
sztem Breki azthitte, aki ennyit "ugat", azt majd simán lenyomja, és elkussol..de nem így lett
Jó de kellennének még infók olyanokról amiket itt nem szabad leírni és nem akarom teleírkálni ilyenekkel.
Aha... akkor jó.. nekem is picit.. de azért annyira nem vészes, épp határeset, hogy még lehet normálisan játszani
már ki se látok a fejembõl 😄
Elõzõ meccsen majdnem kettétörtem az asztalt, amikor sheva 1 meterrõl mellélõtte középrõl 😛
Elõzõ meccsen majdnem kettétörtem az asztalt, amikor sheva 1 meterrõl mellélõtte középrõl 😛
nah, mára ennyi foci elég volt. 😄
ha már 11est, és 6 ziccert hibázok 1 félidõ alatt, akkor már fáradt vok 😛
sajna SZPARIVAL se tok játszani, mert úgy késik az egész gém az õ félidejében, hogy csak na, aztán annyira jó nem vagyok, hogy ledolgozzam azt. bár ez se rajtam múlott, balfaszok most mindent kihagytak... csak vicces, hogy ha akad a játék és késik, akkor alapból is szarabbak lesznek ajátékosok, egyszerûen mindig árnyékra helyezkednek, meg árnyékra akarnak megelõzni... maguktól..😄 mert a játék már 1 seccel késõbb jár 😛
pedig 5 Mbites netet mondott 😛 lol...
Ha Brekivel is akadtam volna azt mondom, az én netem a hibás, de éppen elõtte nyomtam 4-5 jó meccset, ahol azért elviselhetõ volt.
na mind1 😊
ha már 11est, és 6 ziccert hibázok 1 félidõ alatt, akkor már fáradt vok 😛
sajna SZPARIVAL se tok játszani, mert úgy késik az egész gém az õ félidejében, hogy csak na, aztán annyira jó nem vagyok, hogy ledolgozzam azt. bár ez se rajtam múlott, balfaszok most mindent kihagytak... csak vicces, hogy ha akad a játék és késik, akkor alapból is szarabbak lesznek ajátékosok, egyszerûen mindig árnyékra helyezkednek, meg árnyékra akarnak megelõzni... maguktól..😄 mert a játék már 1 seccel késõbb jár 😛
pedig 5 Mbites netet mondott 😛 lol...
Ha Brekivel is akadtam volna azt mondom, az én netem a hibás, de éppen elõtte nyomtam 4-5 jó meccset, ahol azért elviselhetõ volt.
na mind1 😊
Srácok a segítségeteket szeretném kérni.Nekem az alap játékon kívül az 1.0 ás patch van fenn.Érdemse-e a 2-est vagy a 3-ast rátenni történik-e ezáltal lényegi változás a játékban az 1-eshez képest?Ha valaki tudna segíteni még pár dologban akkor itt az msn-em
[email protected]
Köszi a seígtséget elõre is.
[email protected]
Köszi a seígtséget elõre is.
SZPAKIval akadt mint állat, pedig azt mondta 5024/512es nete van...
akkor lehet a letöltési sávom szarakodott.. azt mondta neki jó 😊
nekem egész 2. félidõ késéses
akkor lehet a letöltési sávom szarakodott.. azt mondta neki jó 😊
nekem egész 2. félidõ késéses
figy, a chatbe ez van: horpeti 4-szer szólongat (kicsit türelmetlen volt) majd te beírod, hogy "Breki:hm?", és utána már szürkék a neveitek...
sztem had döntsem én el mennyit játszom mással
tegnap felmentem írtam utánna benéztem lobby 1 tele volt így mentem vissza játszani
de nagyon unom már a folyamatos rágódásod ezen
tegnap felmentem írtam utánna benéztem lobby 1 tele volt így mentem vissza játszani
de nagyon unom már a folyamatos rágódásod ezen
nem errõl van szó...Breki is tudja, hogy privátba 3-szor, itt, a közösbe is többször, legutóbb tegnap írtam, h játszunk...erre tegnap: jaj, sokan vannak a lobby 1-be, nem gondolkodom, hogy a 4-5-6-7-8-9-10 szinte szabad, ÉN quick matchelek, de nem fogok lobbykba menni, csakmer a KillR azt akarja...nekem ezzel van a bajom, nem a játékkal..képzeld, én is tom (div2-esként), hogy akinek zöld nyila van, rögtön yes-t nyomok a felkérésére, olyan ritkák (amúgy)...nekem a Breki hozzáállásával van a bajom...amúgy annyit tudott, hoyg legalább peti után én is akarok vele játszani...és akkor leszek annyira kedves, hoyg nem 2 órán keresztül játszom mással...
Mondjuk nekem sok közöm nincs hozzá,de van nem tudom hány tizezer ember,most nem mindegy kivel játszol?Jó,ha meg van beszélve azt illik betartani,de ennyit szerintem felesleges problémázni rajta.
Én ha felmegyek megnézem van-e akinek zöld a kapcsolata,aztán had menjen.
Én ha felmegyek megnézem van-e akinek zöld a kapcsolata,aztán had menjen.